FietsUniek Recensioni

TrustScore 1 su 5

Valutata 1 stelle su 5

Geen reactie en geen product. Lijken oplichters! Niets bij kopen. Website ligt er ook al uit dus waarschijnlijk opgedoekt en verder onder andere valse naam

Valutata 1 stelle su 5

Op 15 januari hebben we fiets onderdelen besteld. Daarna niets meer gehoord (het is nu 5 februari). Twee keer een e-mail naar de klantenservice gestuurd, waar niet op wordt gereageerd.

Valutata 1 stelle su 5

Slechte service Splinternieuwe fiets gekocht, bleek op 5 plaatsen beschadigd te zijn. Verkoper wimpelde mij eerst af met een gratis slot. Er is mij nooit een nieuwe fiets aangeboden. Verkoper h... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Slecht! Hebben op advies van een medewerker een duurdere fiets ivm qualitijt gekocht. Binnen 2 weken brak een zij wiel af waardoor mijn dochter over de kop sloeg. Tand fractuur en toen we bij de winke... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di biciclette

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Fietsuniek is de hardst groeiende online fietsenwinkel van Nederland en België. Bij Fietsuniek staat uniek zijn hoog in het vaandel. Uniek in ons assortiment. Van een omafiets of kinderfiets van Fietsuniek tot een complete electrische fiets, het is er in onze online fietsenwinkel. Maar wij gaan verder, veel verder, want wij willen u een unieke positieve koopervaring bezorgen en daarom bieden wij bij Fietsuniek unieke service. Bezoek ook onze Experience Center van 1200 m2!

Pessimo

TrustScore 1 su 5

489 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Tutte le recensioni

3 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Grote fietsenwinkel

Grote winkel. Mooi overzichtelijk. Ruim assortiment. Vriendelijke medewerkers. Goede service. Fiets wordt zonder kosten thuis afgeleverd. Website gebruiksvriendelijk. Zonder problemen service-afspraak te maken op een tijdstip die jouw uitkomt. 1e servicebeurt gratis en snel gedaan. Je kunt er onder het genot van een kopje koffie op wachten.

1 marzo 2019
Valutata 4 stelle su 5

Onderhoudsbeurt

Een onderhoudsbeurt laten doen aan de Cortina e-Bike.
Erbij aangegeven dat er 2 punten waar op gelet moest worden. Helaas deze punten niet opgelost. Hierover gebeld en zou terug gebeld worden voor een nieuwe afspraak... dat is nu een week geleden... jammer!

Wel goede service dat de fiets eventueel thuis opgehaald en thuisgebracht kan worden.

——————
Inmiddels alsnog terug gebeld en de fiets wordt opnieuw opgehaald.
Ik ga er vanuit dat alles alsnog wordt opgelost:)!

6 febbraio 2019
Valutata 4 stelle su 5

het kopen van de fiets was een goede…

het kopen van de fiets was een goede ervaring Leuk en goed geholpen!
Alleen de papieren van de fiets en het pasje daar heb ik wel even 3 keer voor moeten bellen. Vorige week me eerste beurt voor de fiets gehad en daar ging het weer goed even koffie gekregen en ging weer heerlijk op de fiets naar huis !Fijne winkel en echt zeg met trots waar ik hem heb gekocht!

13 novembre 2018
Valutata 5 stelle su 5

Vanuit een zonnig Hattemerbroek togen…

Vanuit een zonnig Hattemerbroek togen wij op naar Fietsuniek om enkele E-bikes te gaan proberen , wij werden hartelijk ontvangen en na een bakkie te hebben gedaan werden wij uitstekend geholpen door Bart.
een uitermate goede jongen met kennis van zaken dat sprak ons ook erg aan. na enkele proefritjes zijn het uiteindelijk 2 Kalkhoff Advange Imagin geworden.
Tot onze verrasing kregen wij ook nog een gratis koffie en broodje aangeboden bij Boter Kaas en Olijven in Hillegom mooi idee en was heerlijk.
Graag willen wij Edwin en Vicky bedanken voor de prettige manier van zaken doen. Hartelijke groet Geurt en Janske Souman

27 ottobre 2018

Klant is koning!

Tot nu toe super tevreden. Na een aantal keren deze winkel te hebben bezocht,hadden we eindelijk de fietsen uitgekozen die we graag wilden. Groot was de teleurstelling toen bleek dat de dames fiets niet meer te bestellen was. Maar Ton en zijn collega hebben hun erg ingezet om de fiets nog uit een ander filiaal te kunnen halen. Alle keren dat we zijn geweest voelden we ons erg goed geholpen, niks opgedrongen gekregen , geen gepush, en ook nog heerlijke koffie.
Voor ons een voorbeeld van hoe een klant geholpen wil worden.

22 ottobre 2018

Frozen fiets besteld

Frozen fiets besteld op 11 oktober voor de verjaardag van mijn dochtertje op de 18de en pas op de 16de nadat ik ze zelf belde kreeg ik te horen dat de fiets niet op voorraad is. Op de site staat ie wel gewoon op voorraad.

16 ottobre 2018
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più