Veldig enkelt å komme seg inn på senter. Litt variabelt av treningsapparat på de forskjellige sentrene. Når det gjelder betaling av abonnement bør man kunne velge når man ønsker å betale. F.eks 1 hv... Leggi di più
Fikk informasjon om at nytt senter skulle åpne 26. mars. Jeg meldte meg ut av mitt nåværende treningssenter. Jeg tenkte at det ville være et hav med tid hvis jeg trente ut april. Nå er siste oppdateri... Leggi di più
Tren gratis kampanje betyr automatisk 1300,- i diverse avgifter og bindinger. Vilkårene er lureri, styr unna. Eieren av feel24 er en tulling i kommentarfeltet på facebook men vet selv at han er pengeg... Leggi di più
Liker treningssenterene og har forøvrig ingenting å si på saken. Har brukt senteret på Nestranda en del men når det ikke lenger var døgnåpent der så har jeg begynt å gå til den i Tromsdalen. Savner en... Leggi di più
Feel24 er en av Norges største treningssenterkjeder, med over 100 treningssentre fra nord til sør. Vårt mål er enkelt: å gjøre trening tilgjengelig for alle – uansett nivå, tid på døgnet eller hvor du bor. Hos oss trener du på dine vilkår. De fleste av våre sentre er døgnåpne, slik at du kan trene når det passer deg best. Vi tilbyr moderne treningsutstyr, rene og trivelige lokaler, og et inkluderende miljø hvor alle skal føle seg velkommen – enten du er nybegynner eller erfaren. Med ett medlemskap får du tilgang til alle våre sentre i hele Norge. Dette gir deg fleksibilitet i hverdagen, enten du er hjemme, på jobb eller på reise. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre tjenester og setter stor pris på tilbakemeldinger fra våre medlemmer. Har du spørsmål eller trenger hjelp, er du alltid velkommen til å kontakte oss på kundeservice@feel24.no . Velkommen til Feel24 💚
Ha risposto al 58% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 2 settimane
Le persone hanno visualizzato anche
Feil faktura trekt for mye og ingen…
Feil faktura trekt for mye og ingen måte og ringe på og ikkje svar på mail

Risposta di Feel24
Det er bra at det har åpnet et nytt…
Det er bra at det har åpnet et nytt treningssenter på Skjetten Senter, men det er veldig upraktisk at man ikke har tilgang til å hente klær, brikke eller bruke toalettet når senteret er stengt. Alarmen går hvis man prøver å komme inn, og det gjør det vanskelig hvis man glemmer noe inne. Håper dere kan finne en løsning, for eksempel et eget skapområde eller tilgang med brikke i resepsjonsområdet uten å utløse alarmen.

styr unna
styr unna. Lokker med gratis trening, men i realiteten må du betale for 3 måneder
Misledende vilkår om oppsigelse
Misledende vilkår om oppsigelse. Det står «2mnd oppsigelse», men er i realiteten 3. Jeg sa opp 14.07 og må betale til 28.10. Hvorfor jeg ikke da får ut oktober skjønner jeg heller ikke. Skulle ønske jeg fikk avsluttet med en gang, men i det minste med normal oppsigelsestid - ut sept.
Fine sentre, synd man ikke føler de er til å stole på. Mange plasser i nord har man ikke andre alternativer, men har hørt mange som er frustrerte så ryktet når nedover.
Tilsvar feel24 under: Jeg har det på epost med kundeservice. Måtte betale oktober også.
Tilsvar nr 2: ingen kampanjeperiode. Ble medlem i januar eller februar.

Dårlig kommunikasjon
Dårlig kommunikasjon, og utrivelig betjening. Gjelder senteret i Elverum.
Bedrageri og lureri på høyt nivå
Bedrageri og lureri på høyt nivå. Hvem en som styrer markedsføringen og «tror de har klargjort dette til kundene som de påsir» er det rett å slett løgn å lureri. Har medlt til Forbrukerrådet og forbrukertilsynet og skal drege de til retten å bruke penger på det enn å betale til dere som er så sta, de gjør alt annet enn å stå for sitt så gjør det samme tilbake nå. Forferdelig kundeservice i tilleg.
Villedende markedsføring
Reklamerer med gratis trening uten bindingstid. Opererer med oppsigelsestid og årlig administrasjonsgebyr, som gjør utprøving av disse til en kostbar affære. Fremstår som villedende.
De skriver nå på Trustpilot at de jobber med å tydeliggjøre vilkårene for kunder. Det burde de ha gjort for lenge siden.
Kleint at personer tilknyttet Feel24 gir fem stjerner på Trustpilot!

Risposta di Feel24
Støtter det alle andre med 1 stjerne…
Støtter det alle andre med 1 stjerne har skrevet her. Rart de får lov å drive på sånn. Værste bedriften jeg har vært borti.
Styr unna - på kanten til svindel
Styr unna! Som mange andre ble jeg lokket med «gratis/billig sommertrening og ingen bindingstid». Aldri før vært borti ett mer useriøst og kynisk treningssenter før.
Du ender opp med å betale fult i 2-3 mnd etter du har sagt opp pluss selvfølgelig gebyr for at de skal klare å sende en faktura også da - sope inn småpenger der de ser ethvert smutthull.
Vi får se hvor lenge de klarer å holde på med denne type kynisme og utnyttelse av kunder.
Jeg kommer hvertfall aldri til å nærme meg denne treningskjeden igjen.

Styr unna
Styr unna. Skitne garderober. Jeg hadde krav om reduksjon av kontigent pga ansettelse Unn, fikk det ikke selv om de fikk dokumentasjon. Håper de går konkurs’n

Støyende lydnivå fra radio
Er det mulig å dempe lydnivå på radio/musikk...overdøver øreplugger

Risposta di Feel24
Null forståelse – kun opptatt av å kreve penger
Dere skal få 2000 kroner av meg helt gratis, og jeg har ikke fått brukt treningslokalet? Man kan alltid gjøre noe – det handler om vilje. Men hos dere er det null fleksibilitet, null forståelse og null interesse i å beholde meg som kunde.
Jeg har vært borte i over en måned i utlandet og venter fortsatt på penger fra NAV, som har 7 ukers behandlingstid. Jeg har forsøkt å få hjelp fra dere og stanse inkassoprosessen – men nei. Da valgte jeg å si opp medlemskapet.
Dere vil heller ha 2000 kroner nå enn 6000 i året og beholde meg som kunde. Det sier alt.
Jeg ser nå at jeg burde ha lest anmeldelsene deres på Trustpilot før jeg meldte meg inn. Da hadde dere aldri hatt meg som kunde.
Er Lureri kampanje og 2 måneder…
Er Lureri kampanje og 2 måneder betalende oppsigelse, når det står på toppen at det ikke er med bindingstid.
Styr unna
Scam
Scam, må minst betale for 4 måneder uansett. Tvinger deg til å betale for 2 måneder ved innmelding og deretter er det 2 måneder oppsigelse tid der du må betale for. Så vis du ønsker kun 1 eller 2 måneder trening der må du betale for 4. plus ansatte er ute etter å finne alle slags små ting de kan belaste deg gebyrer for.
Har blitt lurt to ganger av Feel24
Har blitt lurt to ganger av Feel24. Ene gangen prøvde jeg en så kaldt gratis prøvemåned. Som tydeligvis var med oppsigelsestid og årlig administrasjonsgebyr.
Neste gang ble jeg "tvunget" over da de kjøpte opp Rapida. Og da hadde sendt ut en mail til alle med aktivt medlemskap i Rapida at abonnementet ble videreført til Feel24 om kunden ikke svare på mailen. Min mail havnet i søppelpost da jeg fra før av ikke ville ha noe å gjøre med Feel24 pga elendig kundebehandling på forige sak.
Og det var ikke hakket bedre denne gang, ble møtt med arroganse og null forståelse. Og måtte igjen betale to mnd oppsigelse, og årlig administrasjonsgebyr. Skjønner godt at eierene kan sko seg med nye biler hvert år med denne businessen.
Kjeden reklamerer med at man kan trene…
Kjeden reklamerer med at man kan trene gratis ut juli/september/desember. Selvom du sier opp godt innenfor denne prøveperioden blir du dessverre betalende i flere mnd etterpå. I avtalevilkårene står det opplyst om at det er to mnd oppsigelse, men fordi man betaler fakturaer I forskudd blir du i betalende for tre måneder etter at du har sagt opp medlemskapet. Det vil si at det i praksis er tre mnd. betalende oppsigelsestid. Opplever dette som svært villedende og uklart for meg som forbruker - selvom jeg har lest vilkårene.
Villedene sommer-kampanje
Feel24 markedsfører “2 måneder gratis” og “ingen bindingstid”. Likevel ble jeg fakturert i to måneder etter at jeg sa opp samme dag som innmelding.
De skriver i liten skrift at oppsigelsestiden starter etter kampanjeperioden – men det nevnes verken tydelig i markedsføringen eller i appen. Dette er klassisk villedning og virker kalkulert.
Styr unna hvis du forventer ærlige vilkår.
Elendig kjede
Elendig kjede. Ikke mulig å betale for noe kortere enn en mnd. I tillegg ble jeg nødt til å betale for hele neste mnd. 816 kr for å trene i 14 dager😡