Vi har igen haft en god oplevelse ved FDM Travel i Århus ifm. vores tur til Japan. Morten Kirkegaard Pedersen henviste os til hans kollega Vicki Mikkelsen. Her fik vi en super service og rigtig god v... Leggi di più
Vi har de seneste år rejst flere gange med FDM. Altid med god og professionel sparring fra en dygtig rejsekonsulent, som selv har rejst i det område, som vi godt vil besøge. Vi sætter stor pris på fl... Leggi di più
God købs proces med øjeblikkelig opfølgning ved fly ændringer. God respons og hjælp på turen - havde udfordringer med et hotel der ikke kunne finde booking, lagde selv ud og fik pengene tilbage fra... Leggi di più
Alle aftaler fungerer perfekt. Vores udrejse blev rykket af flyselskabet og FDM var straks klar til at kræve en tilsvarende udrejse af flyselskabet. Tak for det. Vores hjemrejse var over Brusseles lu... Leggi di più
Vi er genvejen til dit næste kør-selv-eventyr. Dedikeret til at designe og realisere rejsedrømme. 6x vinder af Danmarks Bedste Ferierejsebureau.
Firskovvej 32, 2800, Kongens Lyngby, Danimarca
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Godt arrangement gennem FDM.
Vi havde købt rejse og mobilhome leje gennem FDM og det hele fungerede fint. Jeg vil dog nok overveje at leje mindre camper næste gang, da de mobilhomes, man kan få (vi lejede mindst mulige) er nogle store skrumler.
Eneste der trækker ned fra 5 til 4 stjerner er, at flyrejsen var via selskaber, specielt Lufthansa, som ikke var særlig servicemindede. På turen fra Calgary til Frankfurt blev der stort set ikke serveret noget væske ud over det vi selv hentede bagi flyet. Ikke engang kaffe til morgenmaden.

Risposta di FDM Travel
Rundtur i Sydfrankrig havde vi købt som en pakkerejse med fly, billeje og hoteller. Alt fungerede som planlagt og til vores tilfredshed fra 7-22/9.
Hoteller lå godt på vores rute, og havde en fin standard med rene værelser og venligt personale. Placering af hoteller var centralt med gå afstand til seværdigheder i byerne.
Vi havde en dejlig ferie med “fuld Frankrigs pakke”, kultur, kunst, mad, vin, venlige mennesker - og ikke mindst godt vejr!

Risposta di FDM Travel
Fantastisk natur, unikke hoteller og foreslåede ture i Lake District mm., alt fungerede og der var fleksibilitet med at vælge andet hotel ved Windermere, da det af FDM foreslåede var udsolgt. Dog vil det være at anbefale, at det tydeliggøres, at specielt turen over Hardknott Pass og Wrynose Pass kræver gode køreregenskaber og en bil med en vis motor. Alt var ellers perfekt

Risposta di FDM Travel
Endnu fantastisk rejse er gennemført denne sommer planlagt i sammenarbejde med FDM-Travel Aalborg. Denne gang var det Kasper fra kontoret i Aalborg der havde lavet en dejlig tur til Canada, alt gik som planlagt og vi havde den smukkeste tur. Altid en fornøjelse og komme omkring kontoret i Aalborg snakke med de skønne folk der er ansat der. Næste tur er allerede booket og selvfølge med hjælp fra FDM-Travel Aalborg

Risposta di FDM Travel
Martin W. Nielsen hjalp med inspiration til rejsen, og han var også meget serviceminded under rjesen! Tak! :)

Risposta di FDM Travel
Vores flybilletter blev ændret af flyselskabet i marts 2025, vi fik ingen besked fra FDM, vi måtte selv opdage ændringen 3 uger før afrejse i august 2025, og det er da en væsentligt ændring når afrejse og ankomst rykkes flere timer, og mellemlanding flyttes fra EU til USA.

Mange tak for hjælpen
Vi fik rigtig god hjælp i planlægningen, hvor en vigtig opgave var afgrænsning af stop på vores tur.
Derudover var viden om stederne, hjælp til ombookning af hotel undervejs, generel tilgængelighed fra vores rådgiver og til slut hele informationsprocessen med dokumenter osv. absolut i top

Risposta di FDM Travel
Det høje informationsniveau giver god overblik.

Risposta di FDM Travel
Alt spillede. Gode hoteller, fin lejebil og alt ialt en fantastisk tur

Super service og imødekommenhed fra søde Maria 🤩

Risposta di FDM Travel
Med FDM får må man en specialdesignet oplevelse til en god pris. Man slipper for de fejl man selv begår og har samtidig pakkerejse tryghed. Det er 3 gang vi rejser med FDM, og det forventer vi at gøre igen.

Risposta di FDM Travel
Lyttede til vores behov og ønsker. Tilpassede tilbuddet, så det passede mht. krav, pris mv.

Risposta di FDM Travel
Stor hjælp med booking og gode forslag. Cykelturen i Alsace var en stor oplevelse og god service ved hotellerne. Horizons konceptet i Alsace er genialt. Hardenberg Burghotel ved Göttingen var en speciel og spændende oplevelse.

Risposta di FDM Travel
Meget fin behandling på FDM Travel i Aarhus. I kunne ikke gøre for, at vores fly fra London til København var så meget forsinket, at vi ikke kunne nå flyet til Billund.

Risposta di FDM Travel
Det har været en rigtig tryg oplevelse og rejse, at have FDM med på sidelinjen. Gennem vores 1 måneds Road-trip i USA har vi til enhver tid kunne kontakte FDM og selvfølgelig også før vi tog afsted. Vi er altid blevet mødt med hjælpsom og venlighed, når vi har kontaktet FDM med spørgsmål om alt fra forsikringer til rejsetips.
Tak for en god og tryg oplevelse.

Risposta di FDM Travel
Fantastiske naturoplevelser. Hyggelige overnatningssteder og den lejede bil var super. Island er et dyrt land at rejse i

Kompetent rådgivning
Havde en fin dialog med Stine omkring en tur til Canada, hvor hun kom med gode forslag til ting vi kunne opleve. Kombinationen af vores ønsker og hendes forslag gjorde, at vi havde en fantastisk ferie bl.a. fordi den var veltilrettelagt

Risposta di FDM Travel
En fantastisk oplevelse helt fra aller første opringning til FDM travle. Vi fik en uovertruffen hjælp til at planlægge vores rejse til Scotland, da vi ikke selv kunne finde alle de hoteller vi skulle bruge, (vi var 6 personer) til turen rundt i Scotland.
Uden hjælp fra FDM travle, tror jeg vi hade måtte opgive turen i år (2025) det var umuligt for os at finde hoteller vi allesammen kunne bo på hele vejen rundt, men vores drømme rejse blev muliggjort med hjælp fra FDM travle og kristne tak for hjælpen.

Risposta di FDM Travel
En helt fantastisk service, hvor alt blev planlagt ned til mindste detalje.
Alt fungerede som det skulle især takket være Jonas fra FDM Travel 😃