Ik heb op deze webshop twee verschillende bestellingen gedaan, waarover ik allebei erg tevreden ben. Allebei de items in de sample sale gekocht (en allebei binnen 2 dagen al thuis ontvangen). Deze it... Leggi di più
Ik heb mijn bestelling nooit ontvangen. Fashion goals is een onderzoek bij de vervoerder gestart. De vervoerder heeft dat onderzoek afgerond en gemeld dat het geleverd zou moeten zijn. Verder geen inf... Leggi di più
Ik had vragen over een setje en wilde ik daar nog wat extra informatie over, ik ben toen heel fijn en vlot geholpen door het team van FashionGoals. Gisteren heb ik mijn linnen pak ontvangen én wat een... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 22% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Le persone hanno visualizzato anche
Ik krijg geen reactie op mijn gestuurd…
Eerst kreeg ik geen reactie op mijn mails uiteindelijk hebben ze het netjes opgelost en nagestuurd.
Leuke kleren, goede service
Leuke kleren mogen ontvangen. Prima service en gekregen wat ik gekocht heb. Vragen worden netjes beantwoord via Instagram (eerder die dag een vraag gestuurd en snelle reactie). Ik ben er blij mee!
Pakket kwijt, geen gehoor
Het pakketje werd erg snel verstuurd, maar is helaas door DHL kwijt geraakt. In het begin contact gehad met de klantenservice maar reageren nu al meer dan een week niet meer op mijn berichten. Op Instagram verwijderen ze reacties en reageren ze niet op mijn DM’s. Ik heb nu geen pakketje en geen geld terug. Erg slecht!!

Risposta di fashiongoals.nl
Ik heb 20 september een jas besteld en…
Ik heb 20 september een jas besteld en helaas nog steeds niks gehad. Het is moeilijk om contact te krijgen en als dat eenmaal is gelukt geven ze de klant de schuld.

Risposta di fashiongoals.nl
Wat een gezeik
Wat een gezeik, vorige week kleding besteld… denk je dat ik wat binnen heb gekregen? Of dat het überhaupt verzonden is? Nee dus.. ook is het onmogelijk om contact met ze te krijgen… Ben bang dat ik het niet meer binnen ga krijgen.
Verkeerd artikel & geen geld terug
Een verkeerd artikel ontvangen, verkeerde maat en totaal ander artikel. Via de mail krijg je geen contact, ze reageren niet. Uiteindelijk via Instagram een reactie gekregen en gratis retourlabel ontvangen. Pakketje is daar aangekomen maar na een maand nog steeds geen geld terug. Meerdere berichtjes gestuurd via Instagram en per mail maar voor alsnog geen reactie.
Bestel hier niet!!
Bestel hier niet! Kleding die je besteld lijkt wel alsof het van een chinese webwinkel komt. Allemaal losse draden en losse naadjes. Als je een mail stuurt dan beantwoorden ze deze niet. Ik zal hier ook nooit meer iets bestellen!
1 ster is eigenlijk te veel
1 ster is eigenlijk te veel. Pakket besteld. Nooit aangekomen. Daar over contact zoeken is ook erg lastig. Via de mail geen reactie. Instagram geprobeerd. Gekeken en geen enkel reactie terug. Ga hier nooit meer bestellen.
super leuk pak besteld
super leuk pak besteld , en super snel geleverd . ik had het pak vrijdag besteld en zaterdag kwam de bestelling al binnen
superblij mee ....
Goede en zeer snelle levering!!
Goede en zeer snelle levering!!
Savonds besteld.. volgende dag al in huis.
Altijd hele leuke collectie!
Slechte service
Slechte service, lang moeten wachten op reactie en op terugbetaling. In september een jas besteld, maar omdat hij niet paste heb ik hem geretourneerd. Bij het retourneren is iets misgegaan. Het retourpakket bleek geweigerd en werd terug gestuurd naar mij. Nadat ik zelf niet aanwezig was is het bezorgd bij een pakketpunt, zonder dat ik daar een melding van heb gekregen (Oke, dit is een fout van DHL). Na eindelijk mijn pakketje weer te hebben heb ik contact opgenomen met de klantenservice. Erg slecht te bereiken en ik heb telkens lang moeten wachten op reactie (halve week tot twee weken). Ik wilde graag het pakket nogmaals retour sturen, maar ik was niet van plan om weer voor de kosten op te draaien. Na ongeveer 2 maanden kreeg ik eindelijk een verzendlabel om het pakket weer terug te sturen. Daarna nog lang gewacht op de terugbetaling, maar uiteindelijk is alles goedgekomen. Hier bestellen heeft mij veel verspilde tijd en energie gekost, dus ik bestel nooit meer!
Winterjas gekocht en na een maand al…
Winterjas gekocht en na een maand al naden opengescheurd. Jas al in de zomer gekocht, maar natuurlijk pas gaan dragen in de winter. Als reactie krijg je te horen is al 5 maanden geleden gekocht dus helaas hier heb je 10% korting op je volgende aankoop. Alsof je daar op zit te wachten? Vervolgens reactie terug gestuurd of er niet meegedacht kan worden aan andere oplossingen nooit meer reactie gehad nu al 7 emails verder wordt gewoon dood gezwegen ronduit belachelijk.
Wat een waanzinnige slechte service
Wat een waanzinnige slechte service! Ik heb op 26 Oktober 2022 een winterjas gekocht van €110,- Het was nog warm buiten en duurde eventjes voor ik hem eindelijk aan kon! maar toen werd het eind november eindelijk koud en kon in mijn nieuwe jas dragen! op 16 december was de rits al kapot! De eerste reactie was stuur eventjes een foto dan kijken we mee, en daarna niks meer gehoord. in januari nog maar eens gemaild en als reactie ontving ik dat ik buiten de 14 dagen bedenk termijn zat en niks mee kon! en verder reageren ze helemaal nergens meer op!
Mooie betaalbare kleding!
Ik koop hier eigenlijk altijd mijn party kleding. Het wordt snel geleverd en de kwaliteit is ook goed. Laatst toevallig ook nog een leuk leren broekje besteld voor de carnaval die ook mooi stond. Ben benieuwd naar eventuele uitbreiding met meer accessoires / sieraden!
Stuur niets retour naar FashionGoals
Ik heb een grote order van bijna 200 euro geplaatst bij FashionGoals. Ze zijn enorm snel met verzenden en de kleding zat mooi en zag er goed uit. Niet alles stond mij, dus ik heb een deel retour gestuurd. En toen ging het mis... Het pakket moest met DHL worden teruggestuurd en het label kan dan via hun website worden gemaakt en moet je zelf uitprinten. Dat vond ik al niet heel handig, maar prima.
Het pakket heb ik daarna netjes ingeleverd en is dit volgens FashionGoals nooit aangekomen. Als ik eerdere ervaringen lees op deze site, gebeurd dat vaker. DHL vertelde mij dat FashionGoals hun zendingen in eigen beheer hebben bij DHL en dat zij mij geen informatie mochten of konden verstrekken over waar het pakket was gebleven. Alleen FashionGoals kon opdracht geven voor een onderzoek.
Ik heb hun daarna weer benaderd en zij hebben toen gevraagd of ik het niet toch zelf met DHL kon oplossen? Dit toch geprobeerd en DHL kon mij vertellen dat de zending in een dependance was afgeleverd waar FashionGoals het dan kon oppikken en verder konden zij niets zien. Of ik dit niet toch verder met FashionGoals kon oppakken. Ik heb hun weer bericht, ik heb zelfs schermafdrukken van mijn chat met DHL gedeeld en ik hoor nu al weken niets meer.
In de tussentijd is een van de kledingstukken die ik had gehouden, beschadigd en ook daarop geen reactie.
Het is echt schandalig dat je iemand het vertrouwen geeft om iets te bestellen en dat ze gewoon zeggen dat het je eigen probleem is en je geen geld retour krijgt. Waar is dan de track & trace voor?
Ik kan alleen maar aan iedereen het advies geven om hier niet te bestellen! Echt schandalig!
Hele slechte ervaring met deze webshop
Hele slechte ervaring met deze webshop. Kleding besteld voor bijna €500 begin januari. Na 1 week gemaild waar mijn pakket bleef waarop ik Na 2 weken een reactie kreeg dat het pakketje Na 1 dag retour was gestuurd met de vraag of ik het pakket nog wilde of dat ze het moesten annuleren. Ik wil mijn pakket niet meer dus annuleer mijn pakket maar. Tot op heden nog steeds geen reactie en ook mijn geld niet ontvangen. Dit is niet oké wat zij doen hoor. Staan allemaal leuke teksten op de website dat als je het voor een bepaalde tijd besteld je het de volgende dag binnen krijgt. Trap hier niet in en koop aub niet bij dit bedrijf. Als dit nog lang duurt ga ik stappen ondernemen.
Winterjas kapot
In september een leuke winterjas gekocht. Echter na 4 maanden volledig kapot alle naden laten los. Zeer moeilijk contact tw krijgen 2x gemaild, vis de site contactformulier ingevuld en via instagram benaderd. Na een maand reactie gekregen dat ze niks kunnen doen omdat er 4 maanden voorbij zijn. Echt schandalig! Zo 80 euro weggegooid voor een jas die amper gedragen is kunnen worden. Ik koop er nooit meer wat...
Slechte service
Slechte service!
Jas besteld en na 3 maanden was de rits kapot. Zij komen hierin niet tegemoet. Ik moet de rits maar ergens anders laten maken....
Slechte kwalitieit!!
Paar keer besteld op Fashiongoals. Bij de laarzen waren na 2,5 maand aan allebei de kanten helemaal de zool er al af. Niet eens vaak gedragen. Ook heb ik een broek besteld die na 3 keer wassen al gerafeld was. Dit bij hun aangegeven maar volgens hun is 2,5 maand een lange tijd van dragen. Dit zijn net 10 weken. Zegt genoeg over hoe hun denken hoe lang hun kleren en schoenen mee gaan. Schandalig! Ik ga hier nooit meer bestellen en geef er geen cent meer aan uit, want het is het niet waard! Je wordt ook echt niet gewaardeerd als klant
Geen sterren was beter geweest.
Geen sterren was beter geweest.
Een retourzending gedaan, ervoor betaald ook. Jurkje van 45 euro en 5 euro aan retourkosten betaald, netjes aangemeld bij dhl en via hun website. Inmiddels ligt mijn retourzending bij fashiongoals en heb ik mijn geld nooit weer gezien. Schandelig! Meerdere malen contact gezocht met dit bedrijf maar de reactie blijft nog steeds uit. Shady business!