At reklamerer med at man får en gastronomisk oplevelse, og at vinderen fra masterchef er en del af køkkenet, er det rene bondefangeri. ALDRIG har vi fået så dårligt noget mad. Vores 4- retters menu... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Betjeningen var fortravlet og kort for hovedet. Anretningerne var forskellige i størrelse og udseende. Forretten var ok, men tjenerne glemte brødet. Hovedretsbuffetten var fantasiløs og uden smag.... Leggi di più
Fint og rent lille dobbeltværelse væk fra vejen. Gode senge. Meget venligt personale og en behagelig og opmærksom tjener. Vi havde bestilt to nætter gennem Risskov Bilferie og følte os på ingen måde... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni di contatto
Fangelvej 55, 5260, Odense, Danimarca
- www.fangelkrooghotel.dk
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Come questa azienda usa Trustpilot
Le persone hanno visualizzato anche
Vi kommer gerne igen.
Vi kommer gerne igen.
Vi fejrede vort guldbryllup på Fangel Kro. Både mad, betjening og lokaler var imponerende, og prisen oven i købet særdeles attraktiv. Vi havde et pragtfuldt arrangement, og kommer gerne igen en anden gang.
Vellykket 70 års fødselsdagsfest !!! :-)
Det er bestemt ikke Jeres skyld, at jeg nu for tredje gang prøver at få skrevet min anmeldelse herinde. Trustpilot giver ikke ligefrem god vejledning.Nu kan jeg ikke indlægge alle mine smileys, som jeg havde fra min mobiltlf: Masser af roser. Stjerner, flag , juletræ , lys mfl.
For jeg er ovenud tilfreds med arrangementet, som blev afviklet mellem kl 12 og 18 fredag d 10 december trods Coronaspøgelset lige i hælene. ;-).27 voksne og 6 børn :-) , som nok satte lydniveauet i vejret. Selv fik jeg spillet på min ukulele, godt suppleret af min svigersøns mor og min bror, som også klarede toastmaster jobbet perfekt. Dertil gæsternes sang fra sanghefter, min søn havde lavet. :-)
Især er der roser til tjener Søren og hans medhjælp, som meget venligt og diskret var meget obs på mine ønsker, og hele tiden diskret spurgte ind til rækkefølgen. Lækker buffet, dejlig mad. Lige som jeg havde ønsket.:-)
Det bliver ikke sidste gang, jeg bestiller buffet hos Jer, som blev afviklet perfekt, så jeg har ikke hørt om nogen, som ikke blev mætte.Selv fik jeg ikke spist så meget, da der skulle snakkes med gæster indimellem, men det er jo kun min egen skyld. Stemningen og hele arrangementet var perfekt! :-)
Glade og tilfredse hilsener fra Marianne
Var på deal ophold på kroen
Var på deal ophold på kroen. Der var kun 3-4 par så en trist og tom fornemmelse i et stort lokale.
Andre kroer har mange gæster, så hvorfor ikke her?
Vi havde et lille kedeligt værelse med smalle senge.
Morgenmad enkel og sparsom.
Middagen var velsmagene, dog sparsomme portioner men som tjeneren sagde, ‘sådan er det jo med dealanretninger’.
Vi har fået langt bedre valuta for pengene andre steder.
Vi er 2 par der sammen besøgte Fangel…
Vi er 2 par der sammen besøgte Fangel kro okt 2021
Velkomsten var lidt trist og upersonlig, der var ikke eftermiddagenkaffen med i deal som mange andre steder det havde ellers været en fin måde at byde sine gæster velkommen på.
Værelserne fine nok men sengene er alt for smalle til at få en ordentlig søvn.
Derimod var aftensmaden virkelig smagfuld og lækker, men forstår ikke der behøver at gå en time mellem de 3 retter mad når vi kun var 3 par gæster, morgenmaden var ok.
Vi købte vin til maden men skulle alligevel betale 30 kr for en kande postevand
Dejlig mad på Fangel kro.
Vi var inviteret af vor datter og svigersøn til paneret flæsk med persillesovs den 26 august 2021 på Fangel kro.Det blev en dejlig oplevelse.Dejlig veltillavet mad og fin betjening,fuldt forståeligt at kroen var fyldt med gæster på en ganske almindelig torsdag.Det er bestemt ikke sidste gang vi kommer der.
Mors dag Lækker menu Take away
Menu som TAKE AWAY til Mors dag. Alt var super og lækkert. Kalvemørbrad så vi herhjemme "kunne høre englene synge" Tak for dejlig mad 🙂
Vi var på dealophold november 2020
Vi var på dealophold november 2020. To par.
De to stjerner giver vi for de rene og pæne værelser og morgenmaden var også okay.
Vi kan ellers fuldt tilslutte os de anmeldelser vedr. dealophold o. l. der forholder sig kritisk vedr. aftenmenu og reception. Det var usandsynligt ringe.
Undgå dealophold på Fangel Kro. Man får ikke meget for pengene, selvom ideen jo er det modsatte.
Besøgte kroen d.25/10
Besøgte kroen d.25/10
Fik herregårsbøf...der smagte mest af pap ...dertil masseproduceret tyk bearnaise sovs.....Og pompes frittes til....
Mad smagte mest af dårlig caffeteriamad
Ikke lige det man forventer af kromad....
Personale var søde men kroen var nedslidt, uden hygge,,,,bare hvide vægge. Lignede slet ikke en gamle kro.
Holdt guldbryllupsfest 3/10-2020 under…
Holdt guldbryllupsfest 3/10-2020 under corona restriktionerne. Fangel kro havde helt styr på regler og retningslinjer og formåede at gøre vores store dag til en dejlig oplevelse med god mad og vin og venlig og nærværende betjening lige fra vi bestilte, til vi afregnede fakturaen et par dage efter.
Vores overnattende gæster var også yderst tilfredse med værelser og morgenmad.
Masser af smil og god mad
Har lige været på en dejlig miniferie (deal indkøb). Alt var i orden - pæne rene værelser - dejlig mad - meget venligt personale. En del trafikstøj og lidt lang ventetid på maden. Men alt i alt et rigtigt dejligt ophold til prisen 👍🏼
Vi kommer snart igen...!
Fantastisk ophold - vi er kræsne gæster og vi benyttede en deal og tog en ekstra overnatning. I enhver henseende overraskede Fangel Kro positivt. Flot og velholdt kro, super velassorteret vinkort, perfekt menu, maden langt over alm. kro-standard, sød og venlig og interesseret betjening. Vi kan ikke sætte en finger på Fangel Kro. Kun et stenkast fra Odense`s seværdigheder.Vi kommer snart igen !
Pæne rene værelser
Pæne rene værelser. Virkelig godt mad. God betjening .Selv om vi var der på en sweetdeal.
Weekendophold på en kedelig og slidt kro
Lige hjemvendt fra en dejlig tur på Fyn. Rejsen som var købt igennem Risskov rejser som et tilbud bar opholdet desværre også præg af. Alle gæster fra Risskov var placeret i den ene ende af restauranten med bordopdækning som bestod af kniv og gaffel samt en flad serviet, hverken tallerkner eller glas, mens gæster udefra fik flot bordopdækning med alt inkl. Følte virkelig at der var tale om et A og B hold. Maden var under middel, tørt kød og kedelig sovs. Morgenmaden var skrabet - 1 ost og 2 slags pålæg, hverken frugt, skiveskåret peberfrugt, løg, tomat eller agurk m.m. Bollerne var fra dagen før mens franskbrødet var friskbagt. Værelserne okay, mens tæpperne på gangen var beskidte og nedslidte. Ved godt at pris og ophold følges ad men små justeringer kan gøre en stor forskel, ellers burde de hæve priserne så man rejser derfra med en god oplevelse. Kan desværre ikke anbefale det til andre.
Jeg var til min nieces bryllup slut sep…
Jeg var til min nieces bryllup slut sep og min anmeldelse har intet med deres fest at gøre, for de har betalt mange penge for deres arrangement af dagen og det var også en dejlig fest med glade og søde gæster.
At der så var nogle rammer som gør at jeg skriver min anmeldelse, er simpelthen for at andre har mulighed for at være opmærksomme på disse.
Brudeparret havde fået speciel pris på værelser til deres overnattende gæster, tror ca 30 af gæsterne, så det var vel meget naturligt
Første indtryk var receptionen eller der hvor vi fik vores nøgle udleveret... det var mere en nedslidt bodega hvor krofatter i kokkeskjorte, sad i et hjørne med en pc, og ikke virkede særlig serviceminded.
Værelserne var også temmelig nedslidte, men dog rene med okay senge
Selve festen var først med reception med bryllupskage som de var lang tid om at få ind. Så vi startede med kaffe og ventede så en time på kagen, derefter skulle vi have velkomstdrinks... som også var forsinket
Vi fik 3 retters menu som alle smagte dejligt og var højdepunktet fra kroen den dag
Det der gør at jeg vælger at skrive min anmeldelse er værtinden på kroen, som også er ejer... tror aldrig jeg har oplevet sådan en sur og utidig opførsel før...
Vi sidder ved runde borde og rigtig mange gange mangler vi vin i glassene ved vores bord ( vin ad libitum) og da vi en af gangene har ventet en halv time hvor der ingen personale har vist sig, går min mand efter vin og finder en flaske med 1/3 del tilbage som han så vil tage med ind til vores bord... hun kommer så rendende efter ham og hiver flasken ud af hånden på ham og siger at hun nok skal hælde op og det skal han bare holde sig fra.
Det var det samme ved samtlige borde med undtagelse af brudeparrets.. de opdagede ikke noget som selvfølgelig også er smart af værtsparret.
Nogle af vennerne skal holde et indslag og kromutter har sagt at hun ikke vil have stjernekastere... og hvis de havde, så skulle de betale for dugene hvis der kom brandmærker i, hvilket jo er fair nok... men hun kunne vælge at sige det på en anden måde... vennerne havde så i stedet et konfettirør med, som de afsluttede deres indslag med og det var det sidste inden vi skulle ind i tilstødende lokale og have kaffe. Kromutter går næsten i sort da hun ser konfettien på gulvet ( den slags som ikke smitter farver af, når det blir vådt) og kommer med kost og fejeblad mens vi endnu sidder ved vores borde... total provokerende.. hun skulle bare vente 10-15 min før lokalet blev tomt
Natmaden var hotdogs med både ristede og røde pølser... alle som i alle de røde pølser var sprunget og flækket, hvilket ikke gør dem særlig appetitlige.
Morgenmaden var heller ikke prangende med slaskede våde røræg ( baconen var dog god) tørre brød og billigt tilbehør og ingen grøntsager som agurk og tomat
Vi har lige holdt vores bryllup på…
Vi har lige holdt vores bryllup på Fangel Kro og Hotel ........ og sikke en skøn dag I var med til at give os. Vi fik det lige som vi havde ønsket og maden var det lækreste mad vi kunne tænke os. Vores gæster roste maden og den venlige servicering vi også oplevede.
Vi synes det var en helt igennem dejlig oplevelse og kommer helt klart igen.
3.6.2018 . Elendigt ophold på Fangel hotel / kro
Var på Fangel kro og hotel på forlænget weekend med nogle venner. Opholdet var købt gennem Risskov rejser, hvilket betød at mad , værelse og betjening også bar præ af dette. Værelserne var meget små og enkeltsenge. Det ene værelse var stort nok til at sætte sengene sammen. Det andet værelse var meget mindre, hvilket betød at der var muligheden for at flytte sengene sammen ikke muligt. Samtidig lå værelserne på solsiden. Der var 30 grader på værelserne? Da vi spurgte om et andet værelse, kunne det ikke lade sig gøre.Da vi bad om en ventilator, kunne det heller lade sig gøre. Udover dette boede en flok polakker, som var meget støjende med musik og snak, lige nedenfor et af værelserne. Det var de ligeglade med. Maden var meget elendig. Vi blev placeret i den ene ende af restauranten. De øvrige gæster , som ikke rejste med risskov rejser, sad i den anden ende af restauranten. Vi vil ikke anbefale Fangel hotel / kro til andre .
Et rigtig lækkert spisested
Et rigtig lækkert spisested. Fik tre retter mad med en perfekt balanceret vinmenu til. Maden var super veltilberedt med mange spændende smagssnuancer passende til årstiden. Hyggelige rammer og rigtig sød og venlig betjening. Kan varmt anbefale stedet.
Holdt fest der den 19/5-18
Holdt fest der den 19/5-18. Desværre var der ikke styr på vores bookinger. Hverken værelsesbestilling eller antal gæster var der styr på. Kroejer “vasker hænder” og mener ikke de har gjort noget forkert.
Kan ikke anbefale steder hvis folk vil have at alt bliver som forventet.
Virkelig utilfredsstillende
Igennem Traveldeal gav vores gode venner min kæreste og jeg et specificeret kro/hotelophold til Fangel Kro med dertilhørende 3 retters menu, aperitif, eftermiddagskaffe samt kage og morgenmad.
Opholdet var ærlig talt virkelig utilfredsstillende. Førstehåndsindtrykket var fine selskabslokaler, som dog bravt blev udskiftet med en såkaldt reception, som mere mindede om et slidt bodega. Efter en okay omgang kaffe/kage var vi fortrøstningsfulde omkring vores 3 retters menu.
Ved den 3 retters menu går det for alvor galt. At kalde saftevand for en aperitif er en decideret joke. Hummersuppen (forret), som var ualmindelig fed med et godt lag olie i overfladen og den smagte ikke af noget, der kommer i nærheden af en hummer. Hovedretten var på grænsen til uspiselig. Et koldt stykke svinemørbrad, der var tørt og langt fra mørt. Svampe/kål mix, som var mere salt end Det Døde Hav og et gult stykke æggekage? Tjeneren vidste i hvert fald ikke hvad det var, da vi forhørte os. Desserten var decideret uappetitlig - hvem ønsker et gigantisk lag af marengs ovenpå smagløst is og blendet frosne hindbær?
Resultatet blev et par, som næsten var mere sultne end da de ankom.
For at runde det hele af, ventede vi 2,5 time fra vi fik forretten til dessertten stod på bordet.
Morgenmaden var ikke god. Elendig røræg, knastøre boller, minimalt udvalg og ikke mindst budgetvarer, eksemplificeret ved Rema 1000's budgetpålægschokolade.
Alt i alt en meget ærgerlig oplevelse, og det kan bestemt ikke anbefales at hive en weekend ud af kalenderen på dette sted.
Come funziona Trustpilot
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.