At reklamerer med at man får en gastronomisk oplevelse, og at vinderen fra masterchef er en del af køkkenet, er det rene bondefangeri. ALDRIG har vi fået så dårligt noget mad. Vores 4- retters menu... Leggi di più
Fantastisk ophold - vi er kræsne gæster og vi benyttede en deal og tog en ekstra overnatning. I enhver henseende overraskede Fangel Kro positivt. Flot og velholdt kro, super velassorteret vinkort, per... Leggi di più
Ophold på kroen incl.4 retters menu for 8 personer. Alt var i orden. Maden var fantastisk og meget store portioner. Personalet utrolig venlige og hyggelige. Værelserne/rengøring intet at beklage.... Leggi di più
Fangelvej 55, 5260, Odense, Danimarca
- www.fangelkrooghotel.dk
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Le persone hanno visualizzato anche
Dejligt ophold MEN.....
Dejligt ophold, god mad, dejligt personale MEN vi kommer der desværre aldrig mere.....
En af selskabet på 6 personer har cøliaki (glutenallergi) og det mente kroen vi skulle betale 175,00 kr pr døgn for - i alt 350 kr oven i.
Det skal lige nævnes at det drejer sig om 6 skiver franskbrød, 3 rundstykker samt lidt sovs jævnet med maizena.
Vi rejser meget og er ALDRIG blevet opkrævet ekstra for glutenfri mad.
Vores samlede regning for opholdet var på over 13.000 kr så......
Det burde Risskov også gøre opmærksom i deres annoncer.....
Fantastisk sted.
Vi holdt vores guldbryllup den 15.09.24 på kroen.
ALT fungerede 100%. Maden var fin, betjeningen var helt i top, vores værelse var enkelt men der var rent og sengene super at sove i.
Vi anbefaler Jer gerne til andre.
En super oplevelse
Flemming og jeg vil gerne sige tusind tak for en fantastisk god oplevelse i restauranten på Fangel Kro og Hotel. Udvalget på menukortet oversteg langt vore forventninger i forhold til, hvad vi har oplevet andre steder. Vi fik vores mad serveret af en helt igennem dygtig, meget opmærksom og diskret tjener. Maden var veltilberedt og smagte vidunderligt. Vi er meget sikre på, det ikke er sidste gang, vi besøger Fangel Kro og Hotel - faktisk har vi allerede booket restauranten til min fødselsdag i november i år.
Dårlig betjening, meget uproffessionel.
Var på Fangel Kro og spise i fredags, men det var godt nok med en noget blandet følelse vi tog derfra igen.
Man kunne virkelig se og smage at maden var god, og at kokken virkelig har gjort alt for at lave noget lækkert.
MEN: Betjeningen var af så ringe kvalitet, hvor jeg virkelig stiller et stort spørgsmålstegn på den uddannelse vedkommende tjener har. (Han kan ikke være uddannet i gastronomien), det er udelukket.
Han smed / lagde menukortet på min tallerken, hvorpå min serviet lå, og der er jo mange der har haft fat i dette kort før os, det er mega uhygiejnisk. samt da han kom med bestikket til retterne, greb han fat i gaflen ude i tænderne, jeg var desværre så chokkeret, at jeg ikke kunne sige noget som helst.
Han virkede ikke ligefrem høflig. Det var desværre første og "SIDSTE" gang vi besøgte kroen. For den pris. forventer jeg virkelig at vedkommende tjener sætter kvalitet og høflighed i højsæde, men følte mere som at have været på en eller anden grillbar, eller endog McDonalds.
Det var ikke en god oplevelse, så vi valgte simpelthen at springe desserten over.
Super hyggelig kro
Super hyggelig kro. Maden i top, samt ejer og personale venlige , flinke og hjælpsomme. Har nu to gange været gæst i en uge. Absolut et besøg vær.
Altid en god oplevelse
Jeg har spist på Fangel kro mange gange de sidste 5 år. Altid god mad, fair priser, fantastisk service - særligt af kro mutter - og hyggelige omgivelser. Hvis man er til 5 stjernet gourmet restaurant er det ikke stedet, men hvis man elsker at gå på kro, så er Fangel kro en af de bedste jeg nogensinde har spist på.
Godt sted.
Jeg har lige været til arrangement, med 48 andre på Fangel Kro og hotel, til stegt flæsk med kartofler og persillesauce ad libitum.
Sikke en service.
På intet tidspunkt var der et fad der var tomt og maden smagte bare godt.
Selv om det "bare" var stegt flæsk, fortjener Fangel Kro 5 stjerner.
Har lige været 2 dage på Fangel kro
Har lige været 2 dage på Fangel kro. Super service, fint værelse, morgenmaden var super. Havde inviteret nogle venner til spisning, super oplevelse med en fantastisk wienerschnitzel og god vin. Vi afsluttede aften med Irish Coffee, super. Jens og Tove sæby
Rigtig god mad og en god og hyggelig…
Rigtig god mad og en god og hyggelig atmosfære
Overordnet et godt ophold!!!
Vi, som er et selskab på 4 pers. har netop haft et ophold med 2 overnatninger på Fangel Kro . En deal købt igennem Risskov Rejser til 5.276kr og med drikkevare kostede opholdet os 6000kr. Kroen er indbydende og der er pænt og rent overalt. Personalet er meget servicemindet og som gæst føler man sig meget velkommen. Opholdet var inkluderet 2x 3retters menu begge dage. Første dag fik vi til forret Blomkålssuppe. Hovedret: tallerken anrettet forloren hare (1 Skive) og tilhørende sovs og kartofler anrettet i skåle. Dessert: Et lille stykke is.
Anden dag: Forret: Bruschetta et lille stykke ristet brød med tomat, løg og pesto. Hovedret: Et lille halv kyllingebryst tallerkenanrettet og hertil skåle med sovs og kartofler. Dessert et lille stykke is. Alt maden var veltillavet. Da maden ikke var gourmet men simpelt hverdagsmad, var portionerne alt for små. Der manglede en mere anstændig portion kød på tallerknerne og ligeså is desserten. Mængden er det koncept Kroen tilbyder og det vælger jeg alligevel at kvitterer med 5 stjerner, da maden smagte godt. Samtidig må jeg nok erkende at vi er svingdørskunder , da Fangels Kro menu koncept ikke lever op til vores forventninger.
Mega hyggelig kro
Mega hyggelig kro, med lækker mad og god service ❤️
Skuffende og kommer ikke mere
Vi kommer aldrig mere! Aldrig har vi betalt så mange penge for så ringe mad.
Vores forret var god, men vores oksemørbrad var som skosåler tiltrods for, at prisen pr.person er 258,00 pr. person.
Vi sagde til tjeneren med det samme, at kødet var gennemstegt og tørt, og hun beklagede, og sagde, at vi ville få et afslag i regningen. Vi tænkte, at det var fint. Afslaget ved afregning blev så kun til til 58,00 kr pr. Cuvert ved betaling. Så Fangel kro har fået 1200.00 for mad og vin og en skuffende oplevelse. Aldrig mere kommer vi Der, og det blev sagt højt til det pågældende personale.
Paneret flæsk på kroen var desværre en…
Paneret flæsk på kroen var desværre en kæmpe skuffelse. Det panerede flæsk mindede mest af alt om en tør omgang stegt flæsk. Maden i sig selv var en sørgelig sag, men det værste var dog personalet. Værten besad ikke et gram kundeservice i kroppen og hans adfærd kunne tyde på, at han var dybt utilfreds med at få gæster på kroen. En dårlig attitude hele vejen igennem som gjorde at vi følte os dybt uvelkomne. Hertil skal det nævnes, at vi fik en beskidt tallerken til start og derudover en cola, som smagte lidt besynderligt i starten og endte med at have smag af øl (i et ølglas). Da dette blev nævnt var der ingen form for service i form af et nyt glas, en beklagelse eller lignende. Alt i alt en enormt skuffende oplevelse - ikke mere end en stjerne værd.
Vi har her i weekenden været på et 3…
Vi har her i weekenden været på et 3 dages ophold på kroen og det var en kæmpe skuffelse!! Værelset og morgenmaden var fint men middagen med tre retter er det ringeste vi har været ude for med Risskov rejser!! Begge dage med tørt kød, stort set samme tilbehør og kogte kartofler- ikke meget fantasi der! Den anden aften var det tydeligt at maden var opvarmet fra et selskab fra frokost. Det de sagde var is den første aften var en fløderand der var taget op af fryseren med en lille klat flødeskum med et! ribs og en teske jordbærrene. Forretten var en skive flute med tomat og grøntmos!. Værten var helt tydeligt ikke glad for kunder fra Risskov. Vi kommer aldrig igen!!
Virkelig dejligt ophold
Virkelig dejligt ophold.
Maden og betjeningen var helt i top.
Værelserne ligeledes, og Kroen var som helhed en rigtig dejlig oplevelse.
Kan kun anbefales….🇩🇰🙂
Når en reservation ikke noteres og…
Når en reservation ikke noteres og dermed er kørt forgæves, kan der ikke tildeles mere end en enkelt stjerne
God og enkel alt virker og betjeningen…
God og enkel alt virker og betjeningen er super
Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse - god mad, skøn betjening og rar atmosfære. Kan klart anbefales.
Et dejligt ophold over to nætter
Fint og rent lille dobbeltværelse væk fra vejen. Gode senge. Meget venligt personale og en behagelig og opmærksom tjener. Vi havde bestilt to nætter gennem Risskov Bilferie og følte os på ingen måde nedgraderet. De to aftensmåltider med hver tre retter var velsmagende og tilpas store. Morgenmaden glimrende og med en rigtig god kaffe.
Det blev et dejligt ophold, og vi kommer gerne igen.
Vi kommer gerne igen.
Vi kommer gerne igen.
Vi fejrede vort guldbryllup på Fangel Kro. Både mad, betjening og lokaler var imponerende, og prisen oven i købet særdeles attraktiv. Vi havde et pragtfuldt arrangement, og kommer gerne igen en anden gang.