Familyrider.dk Recensioni

TrustScore 5 su 5

4,9

Nu har vi haft vores Curve et stykke tid og wow en fed cykel! Kører som en drøm og alt forløb og forløber bare som lovet. Ladcyklen kom dagen efter bestilling som lovet og efter noget tid blev vi ko... Leggi di più

Så er sommeren vel overstået, og må sige at vi stadig er lige så glade for vores Babboe Curve Mountain, som da vi købte den. Alle 3 unger foretrækker at komme i cyklen, frem for at vi tager bilen, nå... Leggi di più

Kontaktede familyrider pga. udskiftning af nogle slidte dele på vores babboo El-ladcykel en torsdag. Blev derefter ringet op af Jon fredag, som spurgte ind til nogle ting om ladcyklen, så han kunne se... Leggi di più

De største anbefalinger til Familyrider herfra! Vi købte i foråret 2018 en lækker Babboe cykel og fik kyndig og velovervejet vejledning både på mail og pr. telefon forud for køb. Der opstod en udfordr... Leggi di più

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

2 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Virkelig en god oplevelse!!

Bestilte en Babboe el-ladcykel en lørdag eftermiddag, som blev leveret torsdag morgen med fragtmand.
Cyklen var samlet og klar til at blive afprøvet... :)

Der var god service hele vejen igennem, og god kontakt med Jon, som kunne svare på alle spørgsmål omkring cyklen inden vi bestilte den.

Cyklen er som skrevet modtaget i perfekt stand, og vi kan kun anbefale Familyrider (og i særdeleshed Babboe ladcykler) såfremt man ønsker en kvalitetscykel til en fornuftig pris.

5 stjerner herfra!!! :)

21 aprile 2016

Alt andet end 5 stjerner er for lidt.

Vi har købt en Babboe Curve el-ladcykel ved Familyrider.dk
Super service, og rigtig god information om ordreforløb.
Cyklen ankommer 100% færdigsamlet, og er i en super kvalitet.
De bedste anbefalinger herfra.
Overvejer man at anskaffe sig en ladcykel, så er det stedet hvor man trygt kan handle.

7 aprile 2016

Fuldt tilfreds

Vi købte en Babboe Curve EL med tilbehør til ialt 21.000 kr. Efter bestilling blev jeg ringet op og informeret om leveringstid og andet af en utrolig flink fyr ved navn Jon (mener jeg nok han hed).

Vi fik cyklen og alt bestilt tilbehør over flere leveringer på hans tidligste estimat, som var efter ialt 4 hverdage. Det stemte overens med informationen på deres hjemmeside. Vi var informeret om hele processen og alt forløb som planlagt.

Cyklen ankom samlet (med undtagelse af det ekstra tilbehør som barnesæder). Alt dette stod også på hjemmesiden, og manden fra FamilyRider informerede også en ekstra gang om det.

Vi har haft cyklen et par uger nu og har ikke haft problemer overhovedet.

18 novembre 2015

God og personlig service!

Vi har for en måneds tid siden bestilt en babboe ladcykel ved familyrider. Vi modtog ladcyklen meget hurtigt og tilbehøret kom nogle dage efter. Vi har mailet med Familyrider og kun oplevet god service! Vi er ovenud glade for ladcyklen som fungerer upåklageligt. En varm anbefaling herfra!

24 settembre 2015

Super service og hurtig levering

Har kun positive ting at sige om familyrider.dk
Vi bestilte en Babboe Curve om søndagen og modtog den allerede onsdag. Fragten var gratis og cyklen blev selvfølgelig leveret samlet.

19 settembre 2015

Super service

Super god service.
Opstår der problemer, har jeg erfaret at der få dage efter er reservedele fremme.
Hvis det er noget der er mere omfattende at skifte, så finder de ud af det for en.

Kan varmt anbefale familyrider.

4 settembre 2015

Fantastisk service.

Jeg kan varmt anbefale at handle igennem Family Rider. Vi købte en ladcykel for et år siden, som vi derefter fortrød idet vi hellere ville have en med el. Family Rider tog cyklen tilbage uden betaling. Det var tydeligt at det vigtigste for dem var, at have tilfredse kunder. Der gik desværre et år, før vi så købte den EL lad cykel, og igår ankom vores nye flotte 100% samlede Babboe Big EL. Jon Christiansen fra Family Rider har fra starten ydet en utrolig fin og personlig service. Han vil gå langt for en succesfuld oplevelse for kunden. Jeg har faktisk aldrig oplevet en så god, reel og personlig service. Det betyder, at jeg er helt tryg ved at bruge så mange penge på en cykel, for jeg ved også, at Family Rider er der EFTER købet, med råd og vejledning såfremt det skulle blive nødvendigt. Jeg vil anbefale family Rider til enhver der ønsker en ladcykel af de mærker Family Rider fører - jeg vil næsten blive personligt fornærmet hvis de køber én et andet sted fra - for Family Rider har en ærlighed og en personlighed med i deres salg som man skal kigge langt efter. Og så er deres fragtmænd altså også både fleksible og meget venlige.

6 agosto 2015

Sublim service!

Så god en service bliver der ydet for få steder!! Mange mange tak!!
Du gør det nemt at være forældre idet vi ikke skulle bekymre os om det mindste, hvilket gjorde det overskueligt at tage kontakten til dig og processen var hurtigt ift aflevering og afhentning af vores nye batteri!

God solskinsweekend :)

12 giugno 2015

Flot cykel og service!

bestilte en Babboe City EL, den kom lynhurtigt, leveret gratis med fragtmand. Cyklen er virkelig en fornøjelse at køre på, selv uden motoren tilkoblet, selvom jeg finder gearingen lidt lav, hvis man skal køre langt. Men det er sikkert perfekt, hvis man kører meget i byen med læs/masser af børn i ladet. Men vildt lækker LongJohn, må jeg sige. Komponenterne og cyklen i det hele taget er generelt af høj kvalitet Træboksen er virkelig flot finish, service og hjælpsomheden hos firmaet er høj, og jeg vil klart anbefale stedet og cyklen. Har man spørgsmål til cyklen, er de meget meget interesserede i, problemerne/spørgsmålene løses hurtigt og effektivt.

8 aprile 2015

Fantastisk god service

Vi købte en el-ladcykel og oplevede en fantastisk god service fra Jon Christiansen, hatten af for ham.
Cyklen kom desværre lidt for hurtigt fra samleværkstedet i Holland (eller hvor det nu var), så der manglede nogle dele/tilbehør. Vi ringede til Jon som fik fat i leverandøren og samtidig sendte han os en flaske vin pga. besværet. Da der stadig manglede et par småting og cyklen ikke var helt iorden, kom han kørende hele vejen til København og ordnede cyklen selv så den blev tiptop. Jon var meget ked af at alt ikke var forløbet som smurt, det var tydeligt at der ikke plejede at være problemer med leverandøren og da han så jeg stod med tre små unger, inkl. en nyfødt, valgte han at forære os et babysæde til cyklen, jeg må sige han har empatisk sans.

Han har siden sendt os nyt regnslag og bremsekabel uden ekstra beregning, han stoler på sine kunder og en sådan tillid ser man sjældent i dag. Det er det som gør at jeg varmt vil anbefale at købe cykel på familyrider.dk, vi har haft stor glæde af vores ladcykel som vi bruger rigtig meget.

30 luglio 2014

Kan varmt anbefale Familryder...

Vi har købt en ladcykel ved Familryder. Alt er gået super godt, og vi fik rigtig god service før, under og efter købet.

Fx. var var nøglen knækket i låsen og det ene hjul larmede underligt, men vi fik fluks tilsendt nye dele... Og nu cykler vi bare derudaf :-)

10 luglio 2014

Super service

Helt igennem super service. Jon fra familyrider yder bare den bedste service. Han gav sig virklig god tid til en masse spørgsmål inden jeg besluttede mig for, at min el ladcykel skulle købes hos dem. Han besvarede alle mine spørgsmål, både på mail, men ringede også til mig. Han pressede på intet tidspunkt på, men gav sig bare god tid.
Cyklen jeg har modtaget kom samlet med en fragtmænd, så den var klar til at tage i brug med det samme.
Han har også været fantastisk efter købet og har hjulpet med en masse praktiske spørgsmål. Jeg kan varmt anbefale at købe cykel hos dem.

23 febbraio 2014

Super god service - og hurtig levering

Kan helt klart anbefale familyrider.dk.
Super kundeservice, som svarede hurtigt på alle mine spørgsmål omkring en ladcykel - og meget uddybende svar og mulighed for at ringe direkte til dem. Det gjorde mig tryg, og jeg bestilte med det samme hos dem.
Ca. 1 1/2 uge efter kom min ladcykel, samlet, med alt tilbehør og lige som den skal være.
Og så kører den perfekt!

4 febbraio 2013

Tak Familyrider

KÆre FamilyRider

Tak for det overdækken, vi er rigtig glad for den cykel og mor har cyklet rundt med både far og Sif Krusemynte og lillesøster i kassen på én og samme gang. Folk kikkede også godt og grundigt da vi cyklede ned igennem Korsør.
Tak for jeres varme måde at modtage vores "efterveer" på. I er helt igennem et varmt og rart firma at købe hos.
Anbefalingen er sendt videre til dagplejemoderen, der allered har cyklet rundt på den og overvejer om det er det hun skal købe.
Ellers tak for jeres service, og tak for jeres tilbagevendende kontakt som er varm og ALDRIG dømmende eller nedladede, DER ER KUN rart og meget familiært at snakke med jer.

Ja jeg kan jo desværre ikke sige på gensyn, for det er ikke lige noget man lige køber igen. I burde sælge børnetøj så ville vi kunne sige på genhør og vi glæder os til at "ses" igen.
Varme anbefalinger (og ikke flere mavepustere)

Annamaria Anhalt

17 novembre 2012

cykelvogn

Jeg har købt en cykelvogn gennem familyrider.dk. Jeg valgte netop dem, fordi de havde EN15918 godkendelse på vognen, og fordi de samarbejder med BabySam institution, hvilket for mig var et klart kvalitetsstempel.

Efter at have modtaget 3 defekte vogne og haft en ulykkelig sælger i røret flere gange, har jeg nu fået en ny cykelvogn med en hel ny konstrukton, der bare virker helt perfekt.

Nu GLÆDER både mine drenge og jeg os til at gå sommeren i møde!

Jeg har oplevet en god service hos Familyrider, der har taget min kritik og klager over vognene meget seriøst, og har gennemgået fejlene med producenten.

Vogn nr. 1
Vognen er skæv i stellet - den var svær at samle, tværpinden til rygstøtten var næsten umulig at få på plads, og det endte med at beslaget til snudehjulet knækkede i plasticen efter en kort gåtur med begge drenge i vognen, hvor vognen trak kraftigt til højre.
Refleks er knækket.
Bøjle til snudehjul er skæv og beslaget er knækket.
Venstre hjul trækker skævt når det er pumpet, så det sidder forskudt for bremsen, der går imod. Jeg antager hjulet er skævt, vi kan se der er en fejl på hulet, måske slag eller lign. I øvrigt er der rust på hjulet.

Vogn nr. 2
Her oplevede jeg hvordan vognen burde være at samle, selv bøjlen til snudehjulet gled lige på, tværpinden til rygstøtten ligeså. Men så kom problemerne.
Overslag mangler huller til stel.
Bremsen på venstre hjul kører så meget mod hjulet, at vognen ikke kan køre.
Højre bremse sidder forskudt for hjulet, så den vil slides skævt.

Jeg aftalte med sælger, at han skulle samle en vogn, sikre sig at den var i orden, og så sende den til mig. Sidste chance.

Vogn nr. 3
Så er vi tilbage til de kendte problemer. Tværpinden til rygstøtten er nærmest umulig at få på plads, og jeg har opgivet at få bøjlen til snudehjulet på.

Jeg har talt med sælger, og alle tre vognen ryger nu retur. Sælger har tydeligvis ikke samlet vognen - hvilket man godt forstår, for det er også næsten umuligt. Denne gang har jeg ikke pumpet luft i hjulene, det var der ikke nogen grund til.

Alle 3 vogne blev sendt retur til producenten, som åbenbart har givet mig medhold, for nu er hele konstruktionen ændret, og nu virker det bare!

Det var ærgerligt at vi skulle gennem flere vogne med produktionsfejl, men det kan ske for alle – håndteringen af sagen har jeg kun rosende ord til overs for. Jeg har fået en ny cykelvogn som kompensation for de defekte vogne, og det synes jeg er rigtig flot!

Lyden af min søn der lo og hvinede da vi tog den første tur, var det hele værd.

Mine varmeste anbefalinger af både virksomhed og produkt.

28 marzo 2012