Ik hou van Fabienne Chapot haar expressieve, extraverte kleding en accessoires vol met kleuren, prints en ruffles. Ik ben best lang en heb lange armen, deze kleding past me perfect, het is vaak zelfs... Leggi di più
De volgende dag geleverd, netjes verpakt en geheel volgens verwachting zoals beschreven op de site. Altijd mooie ontwerpen en goed materiaal. Zeker omdat ze ook maat 34/XS hebben en jeansmaat 25.... Leggi di più
Vaak en regelmatig besteld bij Fabienne, altijd super geregeld. Zelfs toen ik een aantal goudkleurige knoopjes miste van een blouse (jaar oud) werd er met me meegedacht en kreeg ik, geheel kostenloos,... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
We are here to brighten up wardrobes! We are Fabienne Chapot, a fashion brand born and raised in Amsterdam. We favour prints designed in-house, rich colours, feminine tailoring and quirky details. We have a soft spot for good stories and a positive approach. This brand has been built by a woman following her heart and trusting her intuition – and daring to dream big. And doing so by building a team of like-minded strong people around her. This essence comes back in our designs and the women who wear them. The past is our infinite source of inspiration. Vintage movies, collector items and iconic women from the earlier days are always the starting point for our collections. We believe in inspiring all women to feel their best. Best about themselves and the way they look so they can be who they want to be and perform best in life. We dare women to dress a bit more boldly, through a strong use of colour, print and surprising details, but always easy to wear. Positivity and optimism are in the centre of our way of working. We value the power of joy. Our glass is more than half-full and we brighten things up by adding a sparkle.
Herengracht 479, 1017 BS, Amsterdam, Paesi Bassi
- +31 (0) 20 2457429
- info@fabiennechapot.com
- www.fabiennechapot.com
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Le persone hanno visualizzato anche
I needed to pay 5 euros for the return…
I needed to pay 5 euros for the return :(
Generally I like their clothes, but there is so much equlally good competitors so I will skip Fabienne Chapot next time. You dont charge for the return if you want to keep your customers loyal. Im out!
Abominale klantenservice
Mijn bestelling kwam een dag later dan gemeld in een compleet kapotte doos die door post.nl weer aan elkaar was geplakt met een kaartje erop dat waarschijnlijk artikelen ontbraken. Dit was inderdaad het geval en heb dit dus meteen gemeld bij de “customerservice” met foto’s erbij. Reply: uit ons systeem blijkt dat de artikelen zijn verstuurd🤯. Na een week en een aantal mails van mijn kant verder werd er gemeld dat post.nl het pakket geleverd had en dit een “ lastige situatie” was! Volkomen toondoof die “customerservice”. Bij hoge uitzondering gaan ze toch iets terugstorten…. ongelooflijk slecht. Ik heb besteld en betaald dus mij als klant valt niets te verwijten. Nooit meer!
Contact klantenservice
Ongeveer een maand geleden heb ik in de outlet een prachtige mantel gekocht. Helaas was ik al binnen een week een knoop kwijt. Na slechts 1 telefoontje kreeg ik na een bijzonder vriendelijk gesprek kosteloos een knoop plus 1 reserve opgestuurd. Echt heel blij mee
Pakket ontvangen
Pakket ontvangen. Helaas blouse kapot.. retour aangemeld en netjes retour label gekregen. Netjes teruggestuurd en bewijs bewaard etc.. ook duidelijk zichtbaar dat het retour is aangekomen.
Na een week niks gehoord even een berichtje om te vragen wanneer ik meer hoor..
Krijg ik te horen: o we moeten een onderzoek instellen , want pakket is niet retour gekomen. Vreemd, gezien de tracking.
Nu krijg ik de vraag of ik hem heb ontvangen, omdat wel duidelijk is dat het pakket is afgeleverd..
Frustratie op frustratie..
Kortom wil je retour sturen, dan krijg je waarschijnlijk je geld niet terug (lees meerdere reviews). Het gaat niet om paar euro’s.
Meiden bij klantenservice hebben geen idee van elkaar en sturen keer op keer hetzelfde.
Maar het bewijs is er gewoon!!
Gaatjes bij de borduursels na een paar keer dragen en wassen.
Ik vind de collectie prachtig.
Jammer genoeg zitten er in mijn trui met geborduurde sterretjes ineens allemaal gaatjes bij de borduursels na een paar keer dragen en wassen. Dit had ik niet verwacht.
Ik heb de trui bij een winkel gekocht, die gaan kijken of ze de gaatjes kunnen repareren. Ik hoop dat dat lukt.
Het valt mij wel tegen voor een dure trui. De stof zelf is verder nog prima.
Don’t order from UK
Please think twice about ordering from the UK. I did and it cost me £139 in duty. Needless to say, none of the three items fit properly and I need to return them. Nothing wrong with the quality tho just the fit. I am waiting for them to approve the return and to tell me how to return it. I obviously made a costly error here ordering from UK even tho I do find it interesting that some companies in the Netherlands manage to send packages all inclusive. I am hoping the refund process will be swift.
Prachtige blouses en geweldige…
Prachtige blouses en geweldige kwaliteit. Super snelle levering!
Slechte kwaliteit
Ik moet me helaas ook aansluiten bij de slechte reviews die de laatste tijd binnenkomen. Ik heb heel veel gekocht van Fabienne Chapot maar ik merk zoals vele anderen dat de kwaliteit echt niet goed is. Je betaalt heel veel voor kleding die na een paar keer dragen gaat pillen, vervagen of scheuren. Ik had onlangs een nieuwe jurk besteld waar al veel halen in zaten omdat de stof zo slecht is.
Ze gebruiken heel veel van het type viscose waar na een paar keer dragen al grote halen inzitten, zeker onder de oksels. De shirtjes die van katoen gemaakt zijn zijn flinterdun.
Ik vind het echt super jammer dat ze niet (meer) voor kwaliteit en duurzaamheid kiezen maar zo veel mogelijk winst willen maken door goedkope materialen te gebruiken die verkocht worden voor een prijs die je zou betalen voor duurzame kleding. Duurzaamheid vinden ze alleen “belangrijk” als het over iets gaat waar ze geld aan kunnen verdienen. Daarom moet je als klant dus flink betalen voor retours en houden ze lekker je kleren die ze niet willen verkopen op Relove zodat je ze zelf ook niet meer kunt doorverkopen. Maar ze doen niks aan het type duurzaamheid waar ze niks aan kunnen verdienen, zoals kleding maken van hoogwaardige kwaliteit zodat het langer meegaat.
Een jeans nog geen jaar oud
Een jeans nog geen jaar oud, midden in de stof tussen de middennaad en kontzak van boven naar beneden gescheurd.
Dat kan gebeuren maar klantenservice stuurt een standaard mail en heeft geen begrip. Je komt niet in gesprek voor een passende oplossing
Knopen weg
Voor het eerst wat gekocht van Fabienne Chapot een prachtig jasje met grote bloemen het jasje koste 299,99 niet wat ik zomaar even doe, maar ik was er blij mee, eindelijk kon ik hem dragen omdat het weer het toe liet, 1x dragen 2 knopen weg zo los zitten die knopen eraan, dat verwacht je niet van zo'n duur jasje
Prachtige kleding maar slechte kwaliteit
Ik vind de kleding van Fabienne chapot prachtig! Ik ben een enorme fan en mijn kast hangt dan ook vol met jurkjes, jeans en shirtjes van Fabienne Chapot.
Ik merk dat de kwaliteit van de kleding de laatste tijd wel flink achteruit gaat. Na 1x dragen laten de hartjes draadjes al los van het shirt, broeken scheuren binnen een half jaar en ook de naden van de jurkjes zijn niet goed.
Kleding krimpt snel en de naden laten allemaal los.
Elke keer als er zoiets gebeurd stuur ik een mailtje en krijg ik regelmatig geld terug. Dat is natuurlijk super vriendelijk maar ik zou het liefst plezier willen hebben van de mooie spullen!
In de archive sale 2 broeken gekocht, stof is na 2x wassen al aan het pillen. Ik wacht sinds 25 april op het geld van mijn vorige retour.
Ik ga hier niet meer kopen.
Denk erover om de 2 broeken ook terug te sturen, als ze dan wel weer eens reageren
Ik ben een poos erg enthousiast geweest…
Ik ben een poos erg enthousiast geweest over de mooie prints van de kleding en de bijpassende accessoires.
Ik heb ook heel veel gekocht van Fabienne maarrrr... na een aantal keren dragen, blijkt dat de stoffen van slechte kwaliteit zijn; truien en vesten pillen en de stoffen slijten snel. Op de jumpsuits zijn "simpele" drukknoopjes vastgemaakt met draad... je kunt ze blijven vastnaaien. De zolen van de schoenen zijn erg dun. Ik kan nog wel even doorgaan.. voor mij geen Chapot meer. Ik draag tegenwoordig met veel plezier de kwalitatief goede kleding van Studio Annelies en n Josh V!
Ik zit al sinds 11 december op mijn geld van een retour te wachten
Ik zit al sinds 11 december op het geld van mijn retour te wachten.
Bij navraag lag het eerst aan mijn bank.
Ik moest zelf achter mijn geld aan.
Het was op mijn rekening gestort en mijn bank had het kwijt gemaakt.
Mijn bank kon mij niet helpen, omdat er niks gestort was.
Na het 4e telefoontje met Fabienne Chapot werd een hoop duidelijk.
Het probleem lag niet aan mijn bank, maar bij hun waren er problemen met terugbetalen. Er waren veel meer mensen die op hun geld aan het wachten waren. Jammer dat dit niet gelijk gezegd is, maar mijn bank de schuld kreeg en ik het zelf maar moest regelen.
Maar omdat hun het geld al hadden gestort, moest ik wachten. Fabienne Chapot stond hier buiten. Hun hadden betaald en het was ergens onderweg kwijtgeraakt.
Ik krijg af en toe een mailtje dat het echt goed komt en dat ik echt mijn geld terugkrijg. Volgens de mailtjes heeft ondertussen bijna iedereen zijn geld terug.
Ik weet niet, waarom ik niet en ik kan ook niet controleren of dit echt klopt.
Wanneer ik bel word ik vriendelijk te woord gestaan.
Kreeg een cadeautje door de brievenbus.
Allemaal erg lief, maar ik wil eigenlijk alleen maar het geld van mijn retour ontvangen!
Ik hoop dat ik ooit kan schrijven, dat het geregeld is.
Tot nu toe voel ik mij weinig serieus genomen !
Wacht al weken op restitutie van een…
UPDATE : op 20-01 nog steeds niets terugontvangen, Fabienne Chapot onderneemt geen enkele actie.
Wacht al weken op restitutie van een retour van een paar honderd euro… Inmiddels is het 14-1-25
Via mail krijg je voortdurend dezelfde standaard reactie dat er een storing zou zijn bij de betaalprovider en je maar geduld moet hebben.
Typisch dat dit, volgens reviews hier, in november ook al was.
Je kunt terugbetalingen ook handmatig opstarten dus is echt een slap excuus voor het wekenlang vasthouden van het geld van je klanten…
Fabienne Chapot Store Amsterdam
Heel vriendelijk en behulpzaam personeel. Mooie en overzichtelijke winkel die na de verbouwing de kleding nog beter tot zijn recht laat komen. Het is altijd een feest om er te mogen winkelen. En als iets niet op voorraad is, zorgen de Chapot dames ervoor dat het alsnog besteld of uit een ander filiaal gehaald wordt.
Vesten en truien pillen heel snel
Ik hou van de ontwerpen van Fabienne Chapot, maar wat ik niet kan begrijpen is dat de vesten en truien zo ontzettend snel pillen en er dan shabby uit gaan zien. Voor de prijs verwacht ik een veel betere kwaliteit van de materialen.
Hier ook lang wachten op geld van…
Hier ook lang wachten op geld van retour. Heb al meerdere keren gemaild. Kortingscode gekregen, maar wil gewoon mijn geld terug. Nu bijna 4 weken aan het wachten.
Terugbetaling retour is slecht
Leuke kleding, maar geld terug krijgen bij een retour duurt echt te lang. Ondertussen heb ik bijna een maand geleden kleding geretourneerd en nog steeds mijn geld niet terug.. Eerst gaven ze aan dat het langer kon duren, dat ik vervolgens contact op moest nemen met mijn eigen bank, en de meest recente reactie was dat er een storing is het betaalsysteem……. Lijkt mij dat dit geen weken kan duren?
Telefonisch zijn ze ook niet te bereiken…
Ik weet niet zo goed wat ik nu kan doen maar ben bang dat ik morgen of overmorgen lees dat ze failliet zijn.
Zijn er meerdere mensen die dit momenteel ervaren?
prachtige kleding ik ben dol op dit…
prachtige kleding ik ben dol op dit merk
maar als je iets wil retourneren dan kost het je behoorlijk veel geld.
Je moet een retourlabel kopen en dan komt het verzenden er nog bij je bent zo 12.00 euro kwijt
zo jammer.
dus ik bestel niks meer online
Waardeloos
Waardeloos. Eerst lang niets gehoord, klantenservice neemt telefoon niet op. Vervolgens gemaild. Kreeg te horen dat 1 bestelde jurk niet meer beschikbaar was en dat het geld binnen 2 dagen op mijn rekening zou staan. Niet gebeurd. Over jurk 2 nog altijd niets gehoord. Ik wacht al 2 weken. Gaat ook niet om kleine bedragen…
Oplichters lijkt me.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.