Avbokade ett boende i Visby på Gotland den 7 april. Det var köpt avbokningsbart via Expedia dagen innan. Tydligen via en underleverantör VRBO. Den 22 april fick jag till svar att de missat återbeta... Leggi di più
Bokade boende i Hemsedal via expedia och betalade hela beloppet vid bokningen. En vecka före min resa får jag plötsligt ett mail om att boendet är avbokat. Ägaren till boendet hävdar att han inte fått... Leggi di più
Bokade och betalade två flygbiljetter. Skulle boka stolar men flygbolaget hittar inte min bokning. Efter att ringt Expedia ett par gånger där de sa att allt var ok, efter sista samtalet fick jag ett... Leggi di più
Undvik Expedia & Hotels.com – samma ägare, inget ansvar Köpte en paketresa (flyg + hotell). Vid ankomst visade det sig att hotellet låg på en annan ö än där flyget landade – helt omöjligt att ta si... Leggi di più
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Billiga resor, semesterresor, storstadsresor, aktiviteter, sevärdheter, hyrbilar och hotell. Skapa den perfeka resan, utforska alternativ och låt dig inspireras på Expedia.se
Svezia
- www.expedia.se
Non risultano inviti alla recensione recenti
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Le persone hanno visualizzato anche
Boka aldrig med Expedia!!!
Då vår resa till Mauritius blev inställd pga av covid 2020 har vi många gånger försökt få hjälp av Expedia att få pengar tillbaka på vår resa. De svarar inte på mail el samtal. Vi fick till sist tag på dom via denna sidan o fick beskedet att våra travel voucher skulle lösts in i mars detta året, o detta är inget vi har fått besked om. Detta företag är det sämsta vi nånsin anlitat. Aldrig mer köpa resa av Expedia!!!!
Fruktansvärt frustrerande...
Fruktansvärt frustrerande användarupplevelse. Förra året fick jag flygbolagskredit då ett flyg blev inställt, och denna kredit kan då användas för att boka ett nytt flyg. Problemet är bara att man endast kan använda krediten genom att ringa Expedia, och du har större chans att vinna storvinsten på en Trisslott än att komma fram till supporten när dom INTE har tekniska problem.
Jag försökte ringa Expedia i 4 dagar och dom hade tekniska problem under hela den tiden (och jag testade att ringa tidigt på morgonen, mitt under dagen, och senare på kvällen). Till slut gav jag upp och köpte biljett via flygbolaget istället. Men nu sitter jag här igen—2 månader senare—och vill försöka använda min kredit innan den går ut, men självklart så är det omöjligt att få tag på supporten p.g.a. samma problem.
Chattsupport är också helt obefintlig, och den gången när jag väl hittade den i appen (av någon anledning så finns den inte på desktop-hemsidan) så låg den också nere p.g.a. tekniska problem.
Jag har sympati för supporten, missförstå mig inte; det är självklart inte deras fel att det är många som ringer. Användarupplevelsen är dock skrattretande dålig, och jag är helt förbryllad över att man måste kontakta supporten för att använda sin kredit. Expedia borde lägga pengar på att utveckla sin webb så att folk slipper tynga ned telefonsupporten med ärenden som enkelt kan automatiseras.
Undvik Expedia, och boka direkt via ett flygbolag istället.
Uppdatering med referens:
support_4353caba-c004-4bc1-af60-d214c8a59eff_v2

Risposta di Expedia
Stal hotell pengarna 8000kr när jag…
Stal hotell pengarna 8000kr när jag blev sjuk i covid skyllde på hotellet men behöll pengarna själva

Aldrig mer expedia
Avråder alla från att boka med expedia.. Då vi pga Covid (Avrådan från UD + inställt flyg) var tvungna att avboka vår paketresa till Amstersam våren 2020 vägrade Expedia att betala tillbaka pengarna för resan. De följer inte paketreselagen utan hänvisar hela tiden till sina interna policys och vill ge vouchers. Fick gå till vårt kreditkortsföretag för att få återbetalning. Kommer aldrig mer att boka någon resa med Expedia!

Risposta di Expedia
Jag har bara positivt att säga om…
Jag har bara positivt att säga om Expedia.
Jag har rest med dem i många år, till Israel, USA och Storbritannien bland annat. Det har aldrig varit några problem. Vi har fått bra service och bra pris varje gång.
Vi hade bokat resa i maj 2020, som blev inställd på grund av pandemin. Vi fick tillbaka våra pengar, hela summan, utan problem.
Jag kommer boka resa med dem igen, varje år

Risposta di Expedia
Bokade ett boende i split och blev glad…
Bokade ett boende i split och blev glad över att det fanns boenden kvar hos Expedia när många av de större hade fullt. Fick ett samtal 4h senare (bokning samma dag) om att boenden var ”stängt”. Hos booking står de mellanskillnaden när något blir fel. Här fanns det absolut ingen hjälp att få. Nytt boende men då till dubbla kostnaden. Riktigt dålig service.

Risposta di Expedia
Expedia går ej att få tag på
Bokade en Stockholmsweekend i 50-årspresent till min sambo men pga covid-19 blev resan aldrig av. Fick flygbolagskrediter för att göra en ny bokning men nu närmar sig giltighetstidens slut för dessa krediter. Expedia går inte att få tag på! Tekniska problem varje gång man ringer dit och någon e-mailadress verkar inte finnas. Går utmärkt att boka ett hotell via Expedia-appen men jag vill ju även ha de flygbiljetter jag har rätt till. Hur ska man gå tillväga för att komma fram på telefon?
support_4418af80-5e65-4b6e-aac1-5e1870cf4293_v2

Usel personlig service
Bokade resa med SAS till Longyearbyen via Expedia som blev inställd pga CORONA och fick en flygkredit. Nu börjar denna kredits giltighet närma sig sitt utgångsdatum och för att inte dessa 5800 kronor ska brinna inne skulle jag boka ett flyg till Keflavik i september. Enda kontaktvägen till Expedia är via telefon och för en vecka sen satt jag i nästan 90 minuter och tvingades uthärda något som lät som musik på en sämre kinarestaurang utan att komma fram. Något senare samma dag gjorde jag ett nytt försök och kom fram bara för att få besked om att jag ringt fel nummer (?!)… Agenten skulle ordna ett ärende och en representant skulle ringa från Arizona för att hjälpa mig lösa in krediten.
En vecka senare har jag fortfarande inte hört något från Expedia och jag har tvingats boka och betala ny flygresa eftersom jag behövde göra planer och inte kunde vänta längre. Det känns som att jag kan se mig i stjärnorna efter mina 5800 kronor i kredit…
Jag är mångårig och trogen kund hos Expedia och har alltid varit helnöjd - så länge man inte får problem och så länge man inte behöver personlig service för då håller bolaget verkligen inte måttet!
Resplansnummer med flygkrediten: 7523849304417
support_abc5b628-3f12-4489-980f-7f54acc63e12_v2

Beställde resa för 4 vuxna till Prag
Beställde resa för 4 vuxna till Prag, flyg & hotell via Expedia. Flygbolaget avbokade vår resa pga Corona. Då vi efter många, långa väntetider i telefon fick tag i expedia erbjuder de sig att återbetala endast flygskatt!! Därefter erbjuder de oss biljetter från flygbolaget som skulle användas innan 31/12-2020. Eftersom vi ville ha våra pengar tillbaka vände vi oss till vår kommuns konsumentvägledare & därefter till ARN. Nu har vi fått rätt i nämnden & Expedia ska betala tillbaka, då svarar de inte på mail & inte i telefon. Vi är mycket besvikna på Expedia främst för att vi inte har avbokat något själv & för att det inte går att få tag i dem. Nu hoppas vi att de kan svara här.
Bokningsnummer: 7507845213941
support_98a84207-6a17-4f6d-a453-7c8d8c4ac826_v2

Risposta di Expedia
Jag skulle boka flygbiljetter med…
Jag skulle boka flygbiljetter med Expedia och när jag gjorde detta så fick jag två felmeddelanden som sa att betalningen inte gick igenom och jag skulle testa igen. Nu har mina 10.000kr legat som reserverat belopp på min bank i mer än en vecka - och det går inte att kontakta Expedia!!! Inte utan bokningsreferens vilket jag inte har då jag inte fick ngn bokning!! Det finns inte en enda Mail till företaget och telefon går antingen inte fram om man inte har bokningsnummer eller till hotels.com som har ”tekniskt fel” i en vecka, helt sjukt.
Så Expedia om ni ser detta - vänligen svara med vilken Mail jag kan vända mig till!!!

Risposta di Expedia
Alltid bra service och snabb återbetalning
Vi hade bokat 3 veckor i Jerusalem och skulle åkt i maj 2020. Eftersom en pandemi bröt ut och både vårt hotell och hela Israel stängde ner blev det ju ingen resa.
Vi ville åka i år istället då. Då bröt det ut krig och oroligheter.
Vid kontakt med Expedia löstes detta och idag har vi fått hela summan återbetald. Vi har rest med Expedia i många år och kommer använda dessa pengar till en ny bokning hos Expedia.
Jag vill ock säga att allt alltid fungerat perfekt på alla våra resor vi åkt med Expedia så bara plus från oss.

Risposta di Expedia
Har bokat resa till Moskva för 4…
De ljuger hela tiden! Bedragare!
Jag fick aldrig mina pengar tillbaka, 19500:- för hotell bokning i Moskva!
Skäms! Boka aldrig från Expedia
Det var sista gången för oss i alla fall!!
Jag har sagt också till mina vänner & släkter! Aldrig nånsin
Väldigt dålig av Expedia!!
Bokade resa till Moskva för 4 personer, skulle resa Juli 2020, men p.g.av Corona och att gränsen mot Ryssland var stängt för inresa, då kontaktade vi Expedia då sa de i kundtjänst att vi ska avboka resan, och de lovat att betala tillbaka pengarna till oss, inom en månad!
Men nu har gått elva månader, och varje gång jag ringer de, så lovar de att vi skickar ersättning i form av hotellkopung!! Men när???
kundtjänsten bara lovar varje gång jag kontaktade de, men nästan ett år har gått nu men inget mail eller kontakt från Expedia!!!
Väldigt dåligt behandling av kunder!
Fast jag har bokat hel del resor med Expedia förut.
Om ni behandlar inte mitt ärende så snart, tyvärr blir det anmälan till ARN!!
Resplan nr 75131,4497,9592
Betalat totalt ca 19000:- kr
//Masoud Modiry

Risposta di Expedia
Riktigt illa hur ett företag behandlar…
Riktigt illa hur ett företag behandlar kunder och bokningar. Skulle rest till Amsterdam förra våren och väntar fortfarande på pengarna för hotellet. Har mejlat säkert
10 gånger utan att få svar.
Respl.nummer: 7516776999805
// Sämst!!

Risposta di Expedia
Synd att man inte kan ge 0 stjärnor för…
Synd att man inte kan ge 0 stjärnor för skräp bolag som inte är särskilt hjälpsamma när det gäller hanteringen utav allt som skett med corona. Bokat en paket resa. Först ville de inte ge tillbaka några pengar.. nu snart 1 år senare har jag fått tillbaka pengarna för boendet men pengarna för flyget väntar jag fortfarande på.. försökt få svar från expedia men det är urkassa på att ta reda på fakta så fick kontakta flygbolaget för att få svar!
Kommer aldrig boka via expedia någonsin eller deras andra bolag!
Svar på ert återkommande:
Ser inte varför ni ska kunna hjälpa till nu bara för ni få dåligt omdöme när ni inte kunde hjälpa mig från början via varken telefon eller mail kontakten vi haft i över 1 år!

Super!
Gick jättebra att avbeställa vid schemaändring. Pengarna på kontot inom några dagar. Mycket bra!

Sämst!!!!!!!
Pga Corona kunde jag inte åka som planerat och kundservice på Expedia vägrade hjälpa mig. Bad om att få bli uppringd av ansvarig/chef men då fick jag till svar att det var 4(!) veckors väntetid för det? Fick inga pengar tillbaka då de ansåg att anledningen till att jag inte kunde åka var "frivillig", vilket den inte alls var (de verkade ha missat att det är en pågående pandemi i världen), jag kunde inte boka om resan, trots(!) att jag köpt en ombokningsbar biljett. Får alltså inga pengar tillbaka för min resa, lurendrejerier. Skulle inte rekommendera Expedia till någon.

Risposta di Expedia
tycker hemsidan var bra enkel och…
tycker hemsidan var bra enkel och tydlig inga svårigheter och resan gick bra.

Risposta di Expedia
bollas fram och tillbaka i 8 månader nu!
Itinerary Number 8122773112098
Har bokat hotel i Maldiverna via Travellink, men Conrad hotels i Maldiverna meddelar att de aldrig fick pengarna då pengarna är kvar hos Expedia. Travellink skyller på att Expedia inte återbetalar beloppet till dem så de kan inte göra något åt saken. Nu har det gått 7 månader och ingenting händer. Bokningsnumret hos Travellink är 4745420950
Det finns även bevis på att Expedia håller i pengarna i onödan :(
Dear Mr ...,
Warm greeting from Conrad Maldives Rangali Island. We hope you are keeping safe and well.
With regards to your email, please kindly note the booking is received from Expedia and we have not charged for your booking. Hence, we kindly request you to contact the Expedia to get the payment of your booking.
We have not charged the mentioned booking.
Trust the details are in order, please do not hesitate to contact us should you have any questions or if we can assist you in any way.
Kind regards
Moli Rajeev
Reservations Manager

Besviken...
(Expedia löste problemet, mycket nöjd!) Ringde i våras angående en resa som blivit inställd pga Corona, kvinnan i telefonen frågade om jag ville ha krediter eller full återbetalning och jag sa klart och tydligt att jag vill ha återbetalning så jag blev lovad återbetalning och har väntat tålmodigt. Gick nu in i appen och ser att jag fått krediter istället?? Dessutom att jag måste ha bokat senast augusti 2020??! Har ju gått runt med hoppet att få tillbaka pengarna som UTLOVAT! Väldigt besviken då jag annars alltid haft bra upplevelser med Expedia...
Resplansnummer: 71000721627707

Återbetalningsansökan för resplan…
Återbetalningsansökan för resplan 7511232181631.
Jag avbokade en flygresa som var bokad med Expedia. Efter 10 veckor händer det inget. Väntar på 29212 kr.
Gjorde en avbokning hos samma flygbolag och fick pengar tillbaka inom 1 vecka!!!
Går inte få kontakt via Expedias supportsida. Är den avstängd?

Risposta di Expedia
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.