eurodan-huse as Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

4,6

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Vores nye Eurodanhus på Godskes Bakke i Vipperød er bare super dejligt og i god kvalitet Vi har i hele byggeforløbet og ved overtagelse mv. følt os i gode og trygge hænder Den største ros skal de... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Vi er fra starten blevet taget godt imod, og alle møder med Eurodan har været rigtig behagelige. Vi får opdateringer om processen, så snart der er noget nyt. De er behjælpelige med at besvare s... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Så fik vi afleveret hvores nye fine hus, til tiden og i flot stand. Det har til fulde indfriet vores forventninger og lidt til. Vi vil gerne takke Eurodan og alle involverede håndværkere og kontor per... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Vi skev til service håndværker Henrik Lindgreen fra Eurodan Huse, da vi havde et par ting der skulle ordnes. Henrik svarede omgående og kom forbi næste dag for at fixe det. Det kalder vi for en fan... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Costruttore di case
  2. Impresa di costruzioni

Scritti dall'azienda

Siden 1978 har tusindvis af danskere bygget deres drømmehus med eurodan-huse. Husene er bygget med omhu, ansvarlighed og en udpræget sans for kvalitet - helt ned til den mindste detalje. Den tilgang til husbyggeri tiltaler en bred vifte af mennesker, ikke mindst fordi vi har formået at kombinere det høje kvalitetsniveau med et prispunkt, hvor alle kan være med. Vores huse er nemlig for alle, der drømmer om et ordentligt, gennemtænkt hus bygget af en bundsolid og ærlig virksomhed, der kan sit kram til fingerspidserne. Eller for at sige det på en anden måde: Et eurodan-hus er til hvem som helst, der ikke vælger hvad som helst. Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål eller der er noget, du ønsker at høre mere om. Alternativt tag ud og oplev et af vores mange udstillingshuse fordelt rundt i hele landet - du vil helt sikkert finde boliginspiration af nærheden af din bopæl.

Vi bygger til hvem som helst der ikke vælger hvad som helst

Scritti dall'azienda

Betaling ved nøgleoverdragelse
Vi tager risikoen under byggeriet. Én samlet betaling, og først når du får nøglen. Ingen udbetaling eller ratebetalinger undervejs. Sådan gør vi hos eurodan-huse, fordi vi mener det er ordentligt.
Tryghed gennem hele processen
Når du bygger med os, kan du føle dig tryg hele vejen. Vi stoler nemlig så meget på vores eget produkt, at du ikke behøver betale en krone, før du flytter ind. En erfaring, der beror på de samme ejere siden 1978. Vi har langvarige og gode samarbejder med faste underleverandører, som er førende på deres felt. Vores fælles mål er ikke "blot" at bygge huse, men at skabe optimale rammer for et trygt og velfungerende hjem til dig og din familie.
Fast pris
I får en beregning af jeres kommende rådighedsbeløb ganske tidligt i forløbet, så I kender økonomien længe før vi begynder. Vi giver en fast pris på hele byggeriet af dit og familiens drømmehjem - en pris der holder.
Fast indflytningsdato
Den dag, du underskriver aftalen, får du en fast dato for aflevering. Derfor ved du præcis, hvornår du og familien skal planlægge at flytte ind i jeres nye hjem.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 76% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

251 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Den største anbefaling til Eurodan Huse

Fantastisk oplevelse og kæmpe anbefaling at få bygget sit hjem og drømmehus med Eurodan Huse.
Professionel rådgivning og god kommunikation lige fra start af Tom Agnholt. Gode dialoger om drømme og ønsker, der nu skulle videresgives til vores byggeleder og i et super godt og tæt samarbejde med Kim Lund blev vores drømmehus bygget. En byggeproces hvor vi hver dag følte os trygge og med sparring hver uge, var vi hele tiden med på sidelinjen i forløbet.
KÆMPE ros til dig Kim for dit store engagement, din professionelle tilgang og for altid at være tilgængelig under hele forløbet.

De største anbefalinger herfra til jeres afdeling i Odense.

15 ottobre 2025

Hej Caroline

Tusind tak for den meget flotte anmeldelse. Hvor er det dejligt at læse hvor glade I har været for processen :)
Jeg sender stjernerne videre til Kim og Tom.

God fornøjelse med jeres nye hus.

Valutata 5 stelle su 5

God proces og samarbejde.

God og fin proces at bygge hus hos EuroDan-huse, Godt samarbejde m vores byggeleder Kim Lund, som ringede hver uge og gav en opdatering på byggeriet.

14 gennaio 2026

Hej Mie

Tusind tak for anmeldelsen. Jeg sender stjerner videre til Kim :)

Valutata 5 stelle su 5

Vi har haft et virkelig godt og trygt…

Vi har haft et virkelig godt og trygt byggeforløb især med Kim Lund som byggeleder.
Fra start til slut har Kim udvist en høj grad af professionalisme, ordentlighed og engagement.
Kim har været yderst hjælpsom gennem hele processen og altid tilgængelig, når der opstod spørgsmål eller behov for afklaring. Man følte sig aldrig overladt til sig selv, kommunikationen var klar, respektfuld og effektiv, og der blev fulgt op på aftaler.
Derudover er Kim meget detaljeorienteret og perfektionistisk på den gode måde. Han havde øje for kvaliteten i alle led og gik ikke på kompromis med løsningerne. Det gav en stor tryghed som bygherre, fordi man vidste, at der blev holdt styr på både udførelse, tidsplan og håndværksmæssig kvalitet.
Alt i alt har Kim været en afgørende årsag til, at vores byggeforløb har været så positivt. Vi kan kun give vores varmeste anbefaling og vil uden tøven anbefale Kim Lund til andre, der ønsker en kompetent, ordentlig og engageret byggeleder.

12 gennaio 2026

Hej T.M.

Tusind tak for den fine anmeldelse af Kim og hans arbejde. Jeg har sendt ham stjernerne og et velfortjent skulderklap :)

God fornøjelse med huset.

Valutata 5 stelle su 5

Vi har bygget på Lolland og har haft…

Vi har bygget på Lolland og har haft Michael Syheler som byggeleder. Han har været helt fantastisk. Handlet hurtig på tingene og været ærlig. Han er rolig og behagelig at snakke med og han har kontaktet os hurtig når vi har ringet til ham. Super god byggeleder 🤩👍
Mvh Karin og Henrik

9 gennaio 2026

Hej Karin og Henrik

Tusind tak for jeres anmeldelse. Jeg sender ordene videre til Michael.

Valutata 5 stelle su 5

Det hele startede fint ud, men.......

Update
Efter vores 1 anmeldelse fik vi endelig kontakt til servicemanden Kent, og efter en behagelig snak og gennemgang af det som manglede at blive rettet til har vi valgt at ændre vores anmeldes. Kent var meget lydhør og fik klaret nogle af opgaverne under besøget.

Det hele startede fint ud med at få tegnet vores drømmehjem og gennemgå alle materialevalg osv. Men derefter gik det kun en vej, ned af bakke.
Kan kun sige jeg har været glad for at bo på byggepladsen, og kunne følge med i alt der skete dag for dag, og have forstand på det håndværksmæssige aspekt af et byggeprojekt.
Nogle af de problemer som vi løb ind i under byggeprojektet var f.eks.
- De tegninger som kom fra tegnestuen med mål og skreven tekst ikke stemte overens med det som vi have bestilt. Vi skulle have 1 lag pids og derefter troldtek, men ifølge tegninger som tømrerne havde fået udlevet skulle vi have 2 lag gips og ingen troldtek. Så det resulterede i at tømrerne måtte lave meget af loftet om i forhold til lægterne og som også resulterede i at måtte ned op op igen. Det gik der et par gange med, da loftet også ente med at blive meget skævt på det grundlag.
- En gennemgang af huset efter der var blevet sat dampspærre op resulterede i vi måtte kontakte tømrerne igen og bed dem om at komme og skære hul til 5 glemte lampeudtag, inden nogle andre kunne komme og sætte gips og troldtek op.
- Oprydning efter div. håndværkere, specielt udendørs hvor ting bare er blevet smidt.
Ja jeg kan blive ved, men nu står vi så og har boet i huset i 6 mdr og vi er glade for det. Men der er dog stadig nogle hængepartier som mangler at blive løst. Har følelsen af at man bliver lidt glemt når man har fået nøglen, og derfor ikke er så vigtig i deres bog mere. Vi står nemlig med nogle ikke afsluttede sager, hvor vi selv har været i kontakt med f.eks. Velfax for at få en forklaring fra deres side af. Man får af vide af den søde dame i den anden ende at de har oplyst eurodan om at vores vindue skal skiftes. da den skæve vinkel ikke kan rettes i aluen, og det havde de skrevet til eurodan men beskeden er ikke kommet videre til os. De gange vi har skrevet til vores daværende byggeleder for at få en opdatering på sagen er svaret at han har haft for travlt til at vende tilbage til os.
Så hvis man skal bygge med eurodan vil jeg helt klart anbefale man har kendskab til håndværksfaget, da man selv skal opdage fejl/mangler før man kommer for langt med byggeprojektet. Og at man skal have ekstrem god tålmodighed bagefter endt byggeprojekt hvis alle ting ikke er blevet ordnet inden nøgleoverdragelse, for man bliver glemt.

7 gennaio 2026

Hej Lene

Tak for jeres tilbagemelding og for at dele jeres oplevelse af byggeprocessen. Jeg er glad for at læse, at I trods alt er glade for huset :)

Vi er oprigtigt kede af at høre, at forløbet ikke har levet op til jeres forventninger, og vi forstår godt, at det har været frustrerende.

Vi vil gerne starte med at slå helt fast, at vi selvfølgelig ikke er stolte af, at loftet i første omgang blev monteret forkert. Det er en fejl, som vi fuldt erkender. Byggeri udføres af mennesker – både når der bestilles materialer, udarbejdes tegninger og udføres håndværk – og selvom vi arbejder struktureret og professionelt, kan der desværre ske fejl. Det ændrer dog ikke på, at ansvaret er vores.

I forhold til loftkonstruktionen er det korrekt, at der opstod uoverensstemmelser mellem de oprindelige tegninger og det materiale, I havde bestilt. Det medførte ekstra arbejde og ombygning af loftet, hvilket vi godt forstår har givet anledning til irritation. Da fejlen blev konstateret, tog vi ansvar for den og sørgede for, at loftet blev udført i overensstemmelse med det, I havde købt – nemlig den løsning med gips og troldtekt, som var aftalt.

I forhold til de sidste hængepartier, har jeg talt med byggelederen, og han fortæller at vores servicemand Kent tager over og sørger for at få afsluttet det sidste. Han fortæller desuden, at Velfac overfor os har afvist reklamationen. Men – Kent er knivskarp i den del, og får det sidste på plads.

Jeg håber, I snart kan læne jer tilbage og nyde jeres nye hus.

Fantastisk oplevelse med Eurodan

Eurodan har igennem hele processen været utrolige professionelle. Det kunne næsten ikke være bedre, for selvom der var nogle udfordringer hen af vejen har vi løst det hele sammen og fundet frem til de bedste løsninger.

Vi har siden vi startede haft et fantastisk samarbejde med vores byggerådgiver Camilla Lindby og vores projekt tekniker Daniel Iversen, hvor vi er blevet rådgivet og hjulpet til hvad der idag står som et drømmehus for os. Stort tak til Camilla og Daniel.

Men alt dette kunne ikke været blevet til uden vores byggeleder Kim Lund. Han har været en kæmpe støtte hele vejen igennem byggeriet. For udover at være utrolig fleksibel med vores tanker/ønsker undervejs, har han været så transparent og hjælpsom under hele forløbet. Det har givet en kæmpe tryghed. Stort tak til dig Kim - vi påskønner dit arbejde, din pligtopfyldende natur og professionelle tilgang.

6 gennaio 2026

Hej M. E.

Tusind tak for jeres anmeldelse. Hvor er det bare dejlig læsning. Jeg skynder mig at sende stjernerne videre til Camilla, Daniel og Kim.

God fornøjelse med huset.

5-års gennemgang.

5-års gennemgang.
I forbindelse med 5-års gennemgang, var der enkelte "ting" vi gerne ville have rettet op på.
Vi fik rettet op på de pågældende ting, og havde en rigtig fin håndtering og kommunikation med servicehåndværker Marcus Dalgaard Henriksen.
Vi har været meget tilfredse med at bygge hus med Eurodan.

19 dicembre 2025

Hej Hanne

Tusind tak for den fine anmeldelse. Det er ikke så tit, vi hører fra kunder i huse, der er 5 år gamle - så det er godt at høre :D

Jeg sender stjernerne videre til Marcus.

Planlægning i trygge hænder

Vi har over andet halvår 2025 fået hjælp fra Eurodan til at planlægge vores kommende byggeri. Vi har igennem hele processen været særdeles glade for samarbejdet med Christian og Carsten og vi ser frem til den store finale med endelig levering i 2026.

31 dicembre 2025

Hej Kasper

Tusind tak for den fine anmeldelse. Jeg sender stjernerne videre :)

Rigtig god oplevelse

Vi havde en forudindtaget holdning til hvordan det var at bygge hus med et typehusfirma, men det er bestemt gjort til skamme hos Eurodan-huse.
Inden vi startede processen, havde vi lidt en idé om at vi skulle vælge mellem deres skabeloner, men vi kom selv med skitserne til plantegningen, og vi har været inde over alle valg, og det har krævet meget tålmodighed fra vores gode byggetekniker Mads, da vi har flyttet rundt på vægge og vinduer utallige gange før vi var tilfredse😀

Vi har været rigtig glade for vores forløb hos Eurodan-huse, og vi er rigtig glade for de gode folk hos dem som har hjulpet os på vej med vores hus.

Fra start blev vi taget godt i hånden af Martin, som virkelig var god til at hjælpe os med de utallige valg der skulle træffes.
Efter denne proces tog Mads over og stod for projekteringen af huset. Det krævede mange snakke og ændringer(både store og små) fra vores side, men da vi endelig kom på plads, fik Mads skaffet os en byggetilladelse på under en uge - så det var vi super glade for 😀

Inden længe er huset færdigt, og det glæder vi os meget til. Siden byggestart har vores byggeleder Henrik stået for al dialogen med os, og han har været hjælpsom og transparent hele vejen igennem, og vi føler os i virkelig gode hænder.

Vi håber dette fortsætter, så de 5 stjerner også er gældende når huset er helt færdigt(det tror vi nu nok). Vi har hvert fald intet at sætte en finger på indtil nu, og vi kan helt sikkert anbefale andre at bygge med Eurodan-huse i Aarhus.

29 dicembre 2025

Hej Mads

Tusind tak for den flotte anmeldelse. Det lyder bare som et rigtig godt forløb - lige som det skal være. Så det er bare fedt at læse.

Jeg sender stjernerne videre til Martin, Mads og Henrik.

Hus i Svendborg

Jeg fik bygget et Eurodan typehus.
I forløbet havde jeg Laura Højen Djernæs, som projekttekniker. Man kan altid ringe til Laura og så ordner hun tingene med det samme. Det var en super oplevelse at bygge med hende.

28 dicembre 2025

Hejsa

Tusind tak for de flotte ord om Laura. Jeg har sendt dem videre til hende med et velfortjent skulderklap :)

Eurodanhus

Jeg fik bygget ét Eurodanhus med Steen Boye Thygesen som byggeleder. Det var et fint forløb. Huset stod færdigt før tiden og dialogen mellem os var god. Det er bekræftet af byggesagkyndig, at alt er som det skal være efter reglementet og de små fejl der bliver rettet.
Det har været en god oplevelse at bygge med Eurodan og Steen

28 dicembre 2025

Hej

Tusind tak for anmeldelsen. Jeg har sendt stjernerne videre til Steen. God fornøjelse med huset :)

Valutata 2 stelle su 5

Elendig service og kommunikation

Elendig service og kommunikation

Vi fik opført et hus af Eurodan Huse og overtog nøgler i september 2024.

Vores byggerådgiver har vi været virkelig tilfredse med hele vejen igennem, og det er det eneste positive med opførelsen af huset.

Under byggeprocessen har vi været mindre tilfreds. Huset skulle bare laves færdig hurtigst muligt, så I kunne få betalingen. Der blev sprunget over hvor gærdet var lavest, med halvhjertede løsninger, og vi overtog huset en måned før forventet, selvom vi flere gange sagde at vi hellere vi overtage et hus der var ordentligt færdigt. Hvilket ikke kunne være tale om.

Ved aflevering var der en masse fejl og mangler som vi pointerede overfor byggelederen, men det var ikke alle han godtog fra os, og først da vores eksterne byggesagkyndig kom indover skete der noget…
Der tog over 2 måneder inden alle fejl og mangler var udbedret efter flere rykninger uden svar. Og en af fejlene er vi ikke blevet kompenseret for.
Efter I havde modtaget betaling var servicen forsvundet fuldstændig og I var videre med næste opgave.

Ved 1 års gennemgang var der også en masse fejl og mangler. Også der har været en del diskussioner, hvor I ikke mener at I skal udbedre dem, og første efter mange mails frem og tilbage erkender I at det er jeres ansvar.
Der er nu snart gået 4 måneder siden vi havde 1 års gennemgang, og vi er endnu ikke i mål endnu.
Samme tilfælde som ved aflevering hører vi intet fra jer, og skal blive ved med at rykke for svar. Og flere af de ting der er blevet udbedret er (endnu engang) lavet elendigt!

Det kan I simpelthen ikke byde jeres kunder - og hvis I forsætter sådan så ender I med at ingen kunder at have.

25 dicembre 2025

Hej Mathias

Hvor er jeg ærgerlig over at læse om jeres oplevelse. Jeg har netop sendt dig en formular via Trustpilot, som jeg håber du vil udfylde med lidt mere data. Jeg vil gerne se nærmere på jeres sag, men det kræver mere info, for at jeg kan finde jer i systemet. Jeg håber, at høre fra jer.

Tommel op

Hele processen fra idé til det færdige hus har været upåklageligt. Vi har hele tiden været godt informeret om de forskellige processer og Eurodan har været meget meget fleksible, når vi blev grebet af kreativitet. Ligeledes har de været behjælpelige med hurtige og effektive løsninger i de uforudsete udfordringer vi løb ind i.

Underleverandøren Svane Køkkener, har haltet noget bag Eurodan Huses høje niveau.

Herfra: 10/10, tommel op, bestået og godkendt!

28 luglio 2025

Hej Peter

Tusind tak for de fine ord. Jeg vil tage jeres oplevelse omkring Svane Køkkenet med videre, for vores leverandører skal naturligvis også følge med.

God fornøjelse med huset :)

Valutata 5 stelle su 5

Vi har haft den bedste oplevelse med…

Vi har haft den bedste oplevelse med Henrik Buch Nielsen. Alle vores ønsker er blevet opfyldt, og vi har fået rigtig god rådgivning gennem hele forløbet.

Vi er glade for, at vi valgte Eurodan Huse – både byggerådgiver og projekttekniker har indtil videre klaret opgaverne til UG.

Selvom processen med landzonetilladelse og byggetilladelse har taget tid, har vi følt os trygge og godt guidet hele vejen.

29 luglio 2025

Hej Ptrijanth

Tusind tak for den fine anmeldelse. Jeg sender stjernerne videre til Henrik med det samme. God fornøjelse herfra :)

Stor ros til Christian Busch Frandsen projekttekniker hos Eurodan Huse

Vi har haft en rigtig tryg og positiv oplevelse med Christian Busch Frandsen som var vores projekttekniker hos Eurodan Huse. Christian har været utrolig engageret, hjælpsom og professionel gennem hele forløbet. Han tog sig altid tid til at lytte, forklare tingene grundigt og sikre, at vi følte os med hele vejen.

Det betød meget for os, at Christian Busch Frandsen var nem at få fat på og hurtig til at følge op, når der opstod spørgsmål eller ændringer. Han havde styr på detaljerne, holdt overblik over processen og sørgede for, at aftaler blev overholdt.

Man kunne tydeligt mærke, at Christian brænder for sit arbejde og går op i både kvalitet og kundetilfredshed. Vi følte os trygge hele vejen og kan kun give vores varmeste anbefalinger til Christian og Eurodan Huse.

23 dicembre 2025

Hej Asmaa

Tusind tak for anmeldelsen - sikke nogle flotte ord om Christian og hans arbejde. Jeg har allerede sendt stjernerne videre til ham med et velfortjent skulderklap.

Vi er evige taknemmelig

Vi er evige taknemmelig for vores byggeleder Hans Henrik😊💪 Vi startede processen med at vi overvejede at skifte, vi følte os ikke set eller hørt.
Da vores byggeleder så først kom på opgaven var vi tryg fra dag 1. Vi fik en hel anden oplevelse, hjælp, vejledning og ikke mindst tryghed i du vil vores hus det bedste😊At du vil levere det bedste.💪
Vi overtog vores hus den 9-12-25 ( Rødekro)
Vi kan ikke andet end varmt anbefale Hans Henrik som byggeleder😊han er virkelig grundig, hjælper med at se evt fejl som man ikke selv havde set. Handler og reagere på tingene. Man kan stole 100 procent på du gør det bedste for dine kunder.
Kæmpe tillid har du udvist🙏
Vi kommer jo helt til at savne den ugentlig status 🤭 😂
Men vi ses jo nok i det nye år for der er lige lidt der skal laves.
Kæmpe tak for dig Hans Henrik🙏 Dig kan og må Euroman være stolte af.

9 dicembre 2025

Hej Charlotte

Wauw - sikke en flot anmeldelse. Tak for den og de flotte ord om Hans Henrik:)

Jeg har sendt stjernerne videre til ham med et velfortjent skulderklap. Og du kan tro vi er glade for ham! :D

Rigtig god fornøjelse med huset.

Valutata 5 stelle su 5

I vores opstartsfase blev vi tilknyttet…

I vores opstartsfase blev vi tilknyttet Michael som virkelig forstod vores ønsker og hvor vi selv bestemte tempoet. Da vi endelig fik sagt “go” til hus projektet, blev vi kastet i armene på byggelederen. Martin er virkelig dygtig og har et øje på hver finger. Martin har holdt alle i kort snor og sørget for, at de små ting som vores eksterne byggerådgiver har kunnet finde, blev lavet med det samme og vores eksterne byggerådgiver har ikke set et byggeri med så få fejl i 2025. Byggepladsen har altid været total ryddet efter dagens arbejde. Alle som får Martin som byggeleder kan regne med, at han altid er der og står klar, når der er brug for det…. Også selvom man engang imellem har lidt for mange spørgsmål. Alt i alt er vores oplevelse med Eurodan Aalborg meget positivt. Der kar kun været nogle enkelte administrative knuder her til sidst ved overdragelsen, men ikke noget som gør, at vi ikke vil give Eurodan Aalborg de bedste anbefalinger.

22 dicembre 2025

Hej John

Tusind tak for anmeldelsen. Hvor er det bare skøn læsning! Jeg har sendt stjernerne videre til Michael og Martin med et velfortjent skulderklap.

Valutata 5 stelle su 5

Vi har været glade for at bygge vores…

Vi har været glade for at bygge vores hus med Eurodan Huse. Processen har været rigtig spændende, og vi har fået god vejledning og indblik i hele forløbet. Det har været en god flok af mennesker, som har været tilknyttet vores projekt, og vi har været ganske tilfredse med oplevelsen.

29 ottobre 2025

Hej med jer

Tusind tak for anmeldelsen og de fem stjerner. Rigtig god fornøjelse med huset.

Sune projekttekniker

Sune har projekteret vores hus og det er bleve ligesom vi vil have det. Sune har været god for at påpege de ting som han synes det fungere bedre mht. døre og vinduer, men også noget af de praktiske ting. Vi er meget tilfreds med Sunes arbejde gennem hele processen samt den tætte samarbejde.

1 luglio 2025

Hej Chris

Tusind tak for anmeldelsen af Sune og hans arbejde. Vi håber resten af processen og byggeriet kommer til at gå lige så godt :) Jeg sender stjernerne videre til Sune med et velfortjent skulderklap.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più