Vores nye Eurodanhus på Godskes Bakke i Vipperød er bare super dejligt og i god kvalitet Vi har i hele byggeforløbet og ved overtagelse mv. følt os i gode og trygge hænder Den største ros skal de... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Vi er fra starten blevet taget godt imod, og alle møder med Eurodan har været rigtig behagelige. Vi får opdateringer om processen, så snart der er noget nyt. De er behjælpelige med at besvare s... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Så fik vi afleveret hvores nye fine hus, til tiden og i flot stand. Det har til fulde indfriet vores forventninger og lidt til. Vi vil gerne takke Eurodan og alle involverede håndværkere og kontor per... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Vi skev til service håndværker Henrik Lindgreen fra Eurodan Huse, da vi havde et par ting der skulle ordnes. Henrik svarede omgående og kom forbi næste dag for at fixe det. Det kalder vi for en fan... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Siden 1978 har tusindvis af danskere bygget deres drømmehus med eurodan-huse. Husene er bygget med omhu, ansvarlighed og en udpræget sans for kvalitet - helt ned til den mindste detalje. Den tilgang til husbyggeri tiltaler en bred vifte af mennesker, ikke mindst fordi vi har formået at kombinere det høje kvalitetsniveau med et prispunkt, hvor alle kan være med. Vores huse er nemlig for alle, der drømmer om et ordentligt, gennemtænkt hus bygget af en bundsolid og ærlig virksomhed, der kan sit kram til fingerspidserne. Eller for at sige det på en anden måde: Et eurodan-hus er til hvem som helst, der ikke vælger hvad som helst. Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål eller der er noget, du ønsker at høre mere om. Alternativt tag ud og oplev et af vores mange udstillingshuse fordelt rundt i hele landet - du vil helt sikkert finde boliginspiration af nærheden af din bopæl.
Scritti dall'azienda
Rødekro, Vejle, Odense,, Aarhus, Aalborg, og Roskilde, Danimarca
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 76% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Come questa azienda usa Trustpilot

Risposta di eurodan-huse as
Det sluttet før det startet !
Det sluttet før det startet !
Har netop købt en grund i Herlev for at bygge 2 parcelhuse , inden dialogen med deres sælger startede var den allerede slut.
Jeg skulle fortælle sælgeren hvad jeg havde regnet med at husene skulle koste før han gad at brug tid på mig, dette ville jeg holde for mig selv af flere grunde.
Men det kunne han ikke forstå , og han begyndte at været flabet og arrogant i telefonen, og han muligvis havde en anden kollager som jeg kunne snakke med.
Her fortalte jeg ham at han allerede har ødelagt stemming inden vi er kommet igang, og han muligvis skulle brug mere tid på at lære hvordan man tag imod en kunde som ikke skal hav bygget et hus men to !
Her grinte han af mig, hvor jeg til sidst sagde pænt farvel og lagde rørt i !
Har jo snakket med alle de andre totalentreprenør der er i lille danmark, de brugte gerne tiden på at uarbejde et tilbud, så nu med en mindre totalentreprenør så har de gjordt valget for mig meget nemmer, tak skal i hav derfor får en stjerne fra mig.
Jeg er meget skuffet her, især når det drejer sig om en handel til 6-7.000.000 millioner kroner .

Risposta di eurodan-huse as
Først byggede vi med jer i 2022, og for få dage siden overtog vi vores andet drømmehus fra jer.
Vi har været tilfredse hele vejen igennem, og stor ros til Kurt for endnu engang at gøre vores byggeoplevelse til en sand fornøjelse. Ham kan i godt være stolte af
5 stjerner herfra

Risposta di eurodan-huse as
Vi havde besøg af servicehåndværker Kent Pedersen i forbindelse med de afsluttende opgaver, og det var igen en rigtig god oplevelse. Kent er meget imødekommende, fagligt dygtig og grundig i sit arbejde. Alle opgaver blev løst på en professionel og tryg måde, og kommunikationen var klar og behagelig hele vejen igennem.
Vi kan derfor kun give vores bedste anbefalinger til Kent Pedersen.

Risposta di eurodan-huse as
Vi har netop fået bygget vores drømmehus med Eurodan-huse. Det har været en god oplevelse og især vil vi gerne fremhæve vores byggeleder Kurt, som med sikker og professionel hånd har ført os gennem hele byggeprocessen og vi har været trygge ved ham fra dag 1. Kurt har hele tiden været god til at holde os orienteret og svare på alle vores spørgsmål. Kæmpe stor anbefaling herfra .

Risposta di eurodan-huse as
Høj service, tilgængelighed og løsningsorienteret adfærd med godt humør undervejs :-)

Bedste byggeleder Jonas!
Søndag den 8. februar 2026 oplevede vi, at vi pludselig ikke længere havde varmt vand, og at gulvet begyndte at blive koldt. Vi fandt hurtigt ud af, at varmepumpen ikke fungerede optimalt og viste en fejl.
Vores kære byggeleder havde tidligere gennemgået, hvordan man manuelt kunne fylde vand på anlægget, men selvfølgelig kunne vi ikke huske det — der var jo meget at forholde sig til den dag, vi overtog huset.
Jeg begyndte derfor selv at undersøge sagen, men kunne simpelthen ikke finde ud af, hvad jeg skulle gøre. Det var søndag, og vores byggeleder havde fri, men i håb om at han måske ville se beskeden, sendte jeg ham en sms, så jeg ikke forstyrrede unødigt. Allerede efter 10 minutter ringede han tilbage, og vi fik løst problemet via et FaceTime-opkald.
Det var virkelig god og meget personlig service. Han havde absolut ingen pligt til at kontakte mig på sin fridag, men gjorde det alligevel, så vi kunne få dagen til at fungere.
Jeg håber virkelig, at han modtager denne anmeldelse. Eurodan skal passe godt på ham, for han er virkelig dygtig — og vi har kun været glade for samarbejdet med ham.

Risposta di eurodan-huse as
At bygge med Eurodan Huse har været en ekstremt belastende oplevelse for os.
2,5 år efter afleveringen står vi stadig med fejl, som blev konstateret ved aflevering og gentaget ved 1-års-gennemgangen. Flere forhold er først blevet taget alvorligt efter langvarig dialog, gentagne rykkere og betydelige ekstraomkostninger for os.
Vi har oplevet gentagne skift i byggeleder og manglende kontinuitet i opfølgning og tilsyn. Det har betydet, at vi i vid udstrækning selv har måttet identificere og skabe overblik over fejl og mangler, samt betale for ekstern byggesagkyndig bistand for overhovedet at få håndteret forhold, som burde være fulgt professionelt fra starten.
Processen har været opslidende og konfliktfyldt. Selv forhold, som har været registreret og anerkendt, har vist sig meget vanskelige at få afsluttet. For os har byggeriet haft både store økonomiske og personlige konsekvenser. Med små børn har vi brugt uforholdsmæssigt meget tid og energi på at følge op på helt grundlæggende forhold, hvilket har påvirket vores familieliv markant.
Vi valgte Eurodan Huse i forventning om tryghed og professionalisme, men har desværre oplevet det modsatte. Vi kan på ingen måde anbefale processen til andre.
Kæmpe anbefaling herfra!
Lea Skaarup Gryszuk har været en uvurderlig hjælp i vores byggeprojekt. Meget imødekommende, kompetent, professionel og grundig i gennemgangen. Ændringer bliver mødt med forståelse og en positiv tilgang. Hun svarer hurtigt på henvendelser og er altid hjælpsom med gode idéer og konstruktive forslag .
Vi har følt os lyttet til og trygge gennem hele processen og kan kun give vores varmeste anbefaling.
Vi ville helt klart vælge Lea som byggerådgiver igen 🌸

Risposta di eurodan-huse as
Vi har fået en fantastisk hjælp hele vejen igennem processen og kan varmt anbefale Eurodan Huse.
Hvis vi skal bygge igen vil vi bruge Dem igen.
Vi kan anbefale Henrik som er meget sød og tålmodig.

Risposta di eurodan-huse as
Vi har lige købt vores første hus, som var et udstillingshus fra eurodanhuse. Vi var helt grønne og uden erfaring med boligkøb. Vi oplevede en rigtig god process med behagelig og professionel rådgivning fra Jan Larsen.
Varm anbefaling herfra.

Risposta di eurodan-huse as
Tryg proces hele vejen igennem vores byggeforløb.Fin gennemgang og aflevering af vores nye hus med Steen som var meget lydhør og gennemgik huset grundigt sammen os og fik hurtigt sat gang i de små udbedringer der var.

Risposta di eurodan-huse as
Vi har ikke engang boet i vores hus i 3 år, før varmepumpen er "slidt op"...
D. 6. januar melder jeg til Eurodan, at varmepumpen siger mislyde og jeg frygter den er ved at stå af. Jeg beder Eurodan reagerer hurtigt for at undgå følgeskade/merudgifter.
Eurodan afviser dagen efter kl. 08.20 med svaret "der er kun 2 års reklamationsret".
Jeg modargumenterer og fortæller at sådan en sliddel normalt har 10-15 års levetid - den skal under ingen omstændigheder være slidt op efter 2,5 år!
Eurodan svarer mig ikke. Jeg rykker en 2-3 gange.
Endelig svarer de så d. 19. januar. De henviser til Nilans produkter hvor jeg kan læse nærmere (selvom de har installeret Bosch hos mig...?)
Jeg stiller mig uforstående overfor de henviser til Nilan. Hører stadig intet svar.
Jeg har nu taget kontakt til Bosch direkte. Uden en eneste indvending siger han, at det er en fejl - varmepumpe skal ikke sige sådan. Det tager vi på garantien. Det kommer vi også fixer hurtigst muligt.
Han fortæller mig endda at de typisk har 5 års garanti på produkterne, når typehuse installerer disse.
For mig som kunde, er det FULDSTÆNDIG VANVITTIGT, at Eurodan hellere vil afvise kunden, diskutere med kunden, lade kunden vente flere uger, med noget der kunne være fixet med ét enkelt opkald til Bosch - uden Eurodan selv skal have penge op ad lommen! Det synes jeg er fuldstændig vanvittigt.
Den gode kundeoplevelse er hvertfald ikke prioritet 1 hos eurodan - åbenbart!
Er glad for jeg fik løst mit problem, nu hvor Eurodan ingen interesse havde i nogen form for dialog!

Risposta di eurodan-huse as
Uge 9 går vi i jorden til vores nye hus fra eurodan.
Indtil videre har forløbet været fantastisk.
Stor ros til både Kjeld Larsen og Lasse Krogh Rindsborg.
Nu er resten op til Byggeleder Hans Henrik💪.

Risposta di eurodan-huse as
En tryg og velinformeret oplevelse. Eurodan med Kim Lund i spidsen som bygge leder har ført og trygge og velinformerede igennem byggeprocessen. Vi glæder os meget til at gøre huset til vores nu. Tak.

Risposta di eurodan-huse as
Dejligt hus, flinke folk, gode håndværkere og rigtig god byggeleder

Risposta di eurodan-huse as
For et års tid siden startede vores samarbejde med Eurodan Huse. Vi bookede møde med Jonas Hvilsom i Odense. Virkelig dygtig rådgiver, der hurtigt fandt ud af hvad vi ønskede os og var super forberedt til møderne.
På onsdag overtager vi nøglerne til vores nye hus og glæder os helt vildt. Gennem hele processen har byggeleder Kim Lund arbejdet seriøst med huset og været grundig omkring selv de mindste detaljer. Vi har ofte været forbi byggeriet i løbet af de seneste måneder og altid blevet budt velkommen af imødekommende og dygtige håndværkere.
Vi kan varmt anbefale Eurodan Huse til andre, der skal bygge nyt.

Risposta di eurodan-huse as
Jeg har bygget to huse med Eurodan Huse de sidste 8 måneder.
Jeg havde fornøjelsen af byggeleder Henrik Skov og tømrerne Nicolai og Mikkel i begge bygge forløb.
Jeg kan på det kraftigste anbefale Eurodan Huse - og især, hvis man får ovenstående personer tilknyttet sin sag. De alle har været dybt professionelle hele vejen igennem. Hver gang der har været en udfordring, er det blevet løst på bedste vis. Håndværket har været rigtig godt hele vejen rundt uden nogle former for mangler.
Henrik Skov har været ærlig og pålidelig hele vejen igennem. Han har altid været til at træffe og har altid sørget for, at tingene blev som aftalt.
Tak for et rigtig godt bygge forløb - og endnu engang tak til Henrik, Nicolaj og Mikkel - uden Jer havde jeg ikke modtaget to så gode projekter.

Risposta di eurodan-huse as
Eurodan har bygget vores nye hus og det har overordnet været en rigtig god oplevelse. Vi var lidt skuffede over udvalget af armaturer og haner, da vi skulle vælge dette, men i stedet fik vi lov til at overtage vores hus uden førnævnte, så vi selv kunne vælge præcis det vi ønskede og selv sørge for at få det installeret. Dette synes vi var et stort plus. Der har naturligvis været nogle småfejl hist og pist og noget miskommunikation, men det kan nok ikke undgås. Vi har dog haft en fantastisk byggeleder (Kurt Jensen), som har været rigtig god til at imødekomme os og de ting vi er kommet med. Vi har virkelig følt, at han har været der for os og talt vores sag, hvis der har været noget han skulle gå videre med. Derfor en stor tak til Kurt.

Risposta di eurodan-huse as
Super god oplevelse at bygge hus med Eurodan!
Herfra kan vi varmt anbefale at bygge med Eurodan Odense.
Rigtig god og informativt hele vejen igennem byggeprocessen.
Vi har ikke stødt på et eneste problem under hele byggeriet, og er utrolig glade for kvaliteten af det udførte arbejde efter at have flyttet ind.
Vi kan også varmt anbefale Kim Lund som har været byggeleder på projektet.
Alt fra den ugentlige status, lynhurtig besvarelse på alle være “dumme” spørgsmål og til hans store detalje sans omkring hver lille detalje omkring vores hus.
Det har gjort vores samlede oplevelse til et meget behagelig og stressfrit projekt.
En fantastik positiv oplevelse herfra! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Risposta di eurodan-huse as
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.