Utrykte min nød og forklarte problemet med min mack til to representanter hos Elkjøp i Sandvika (der jeg kjøpte macken). Deres interesse /løsningsorientering var begrenset. Så også deres hjelp. Takk... Leggi di più
Shout-out to Sara for nydelig kundeservice! Selv om jeg benyttet meg av chat-funksjonen så kan jeg si at denne personen virkelig leverte profesjonalisme. Var redd for at varen ikke skulle komme inne... Leggi di più
Jeg trengte en ny macbook pro og kontaktet Eplehuset på chat. Jeg fikk rask hjelp og ble stilt en rekke spørsmål om mitt behov osv. Maskinen jeg fikk tips om å gå for passet mitt behov perfekt. Jeg va... Leggi di più
Greie priser og god service, men utvalget er veldig tynt for eldre enheter som som bidrar til en usunn kultur med å alltid måtte oppgradere. Jeg har f.eks. ikke muligheten til å oppgradere til en enhe... Leggi di più
- Negozio di elettronica
- Agenzia di consulenza per l'IT e le imprese
- Consulente per la formazione
- Grossista di accessori elettronici
- Officina di riparazione apparecchiature elettroniche
Eplehuset er Norges eneste Apple Premium Partner. Det beste stedet å oppleve Apple sine produkter i Norge, med butikker over hele landet og sertifiserte reparasjoner. Fra Bergen til Tromsø, vi er her for å hjelpe og inspirere deg. Spør oss om Apple-produkter, få demo og hjelp til å velge. Rådgivere og tekniske konsulenter – eksperter på Apple for bedrifter. Vi hjelper ledere og ansatte å lykkes. Vårt mål er bedre læring for alle. Enten du er skoleleder, IT eller lærer - snakk med en pedagog i dag.
Travbaneveien 1, 7044, Trondheim, Norvegia
- 73 20 24 00
- kundesenter@eplehuset.no
- www.eplehuset.no
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 78% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 mese
Le persone hanno visualizzato anche
I bought an iPad along with applecare+…
I bought an iPad along with applecare+ at the eplehus store in Stavanger, everything went very well. But when I set up my iPad it turns out that Applecare is not working and I had to contact Apple technical service, and to my surprise they do not fix the problem immediately but I have to wait a week!! and all this response after spending an hour on the phone.
I do not recommend this store.
generel fin hjemmeside og købs…
generel fin hjemmeside og købs opplevelse, men har jo endnu ikke modtaget varen min, og grunnet lang ventetid på levering får dere ikke mer en 3 stjerner.
Not able to use company invoice when…
Not able to use company invoice when placing orders, and the web-shop stock availability is always incorrect. I spend ALOT of time to find the products i need in all the different shops, when I go to place the order the stock is no longer available, but if I refresh the screen or wait to the next day is available again, until i try to place the order, then its unavailable again.
This has caused me to by equipment at your competitors instead.
Also some of the staff on customer service are extremely unhelpful and lack the basics of customer service.

Risposta di Eplehuset
Totalt underbemannet og arrogante…
Totalt underbemannet og arrogante selvfornøyde medarbeidere.. klarer knapt å få sendt varene til kunder..

topp,topp!!!!!!
Hurtig levering av varer !
Dårlig opplevelse med betaling…
Dårlig opplevelse med betaling løsningen. Dere kansellert bestillingen uten forklaring. Jeg skal aldri kjøpe noe hos dere og skal be alle mine venner ikke å kjøpe noe hos dere.

Lettvint registrering av bedriftskonto
Lettvint registrering av bedriftskonto. Enkel bestilling av varer. Rask tilbakemelding på mottatt ordre. Overholdt leveringsdato.
veldig bra kundeservice
Lang leverinstid
Lang leverinstid. Ikke svar fra kundeservice på purring av leveringstid
iPhone 15 2023 levering 22 sept.
iPhone 15 2023 levering 22 sept.
Bestilte 4 stk max.
Ingen info om hva som skjer i løpet av leveransedagen utover en mail om å gi denne tilbakemeldingen..
Kunnskapsrik
Kunnskapsrik, oppdatert, engasjert, entusiastisk og hyggelige. Spør, og du får alltid et tilfredstillende svar og service.
Beste varehuset på Apple produkter i Norge
Alt leveres alltid som forventet og til avtalt tid!
Var innom lagunen for å kjøpe en Mac
Var innom lagunen for å kjøpe en Mac, de som «jobbet» der hadde så god tid og køen kom fortere enn de klarte å hjelpe, tipper de brukte 10-15 min pr kunde selv når de skulle kjøpe klokkereim. Betalingen tok minst 5 min. Alle var fortvilet og jeg holdt til slutt på å sprekke og gikk. Hadde jeg vært eier av butikken så hadde jeg kurset alle på nytt! Stryk fra meg som kjøper et annet sted

Risposta di Eplehuset
Veldig god service fra Petter!
Rask og grei handel!