Bestemt ikke sidste gang jeg har handlet her. Gode tilbud og et stort udvalg af de mærker som vi holder af hos os. Rigtig god service med hurtig levering. Tak for den søde, personlige hilsen…... Leggi di più
youngavenue.dk
Jeg købte en rigtig lækker jakke fra Danefæ og var meget i tvivl om størrelsen, men Gitte fra Emmamai tog imod opkald både aften og weekend. Jakken modtog jeg allerede dagen efter bestillingen og da j... Leggi di più
Hello, I don't understand a thing, so meaby you should also make your website in English! I am very pleased with my package. I received it within a week in perfect condition. So 'tak' :)... Leggi di più
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Young Avenue by Emmamai online salg af børnetøj og dametøj. Vi har alle de populære mærker som Calvin Klein, Levis, Tommy Hilfiger, Mads Nørgaard og Lmtd. Altid gratis fragt til pakkeshop i Danmark og hurtig levering.
Niels P Thomsens Vej 3, 7500, Holsterbro, Danimarca
- +45 41 40 75 00
- shop@emmamai.dk
- www.emmamai.dk
Le persone hanno visualizzato anche
Kanon service...
Jeg har igennem nogle år handlet ved emmamai, jeg har altid været tilfreds med deres varer og pakken er kommet frem 1-2 dage efter bestillingen, hvilket betyder meget for mig. Når jeg har kontaktet butikken over telefon vedrørende spørgsmål bliver jeg altid mødt med et positivt svar og en god service. Kan bestemt anbefales til andre....
kanon betjening
hej! Jeg er super glad for min køredragt fra småfolk og TUSIND tak for en fantastisk og hurtig service.
Marie
fin netbutik med gode tilbud men mangler track and trace
En god side at holde øje med!
hurtig levering. elsker at det er gratis fragt.
kan kun anbefale stedet. nemt at finde rundt. gode billeder.
Dejligt med så god service på nethandel!
Fantastisk på trods af lidt forvirring
Der var lidt forvirring fra min side, da jeg havde to ordre ude på en gang, men emmamai.dk var utrolig søde til at hjælpe. Det gav en virkelig god oplevelse!
Problemfri handel
Bestilte varer fra deres udsalg - køb 3 ting få 70% rabat. Modtog 2 par sko 2 dage efter, den tredie ting (som jeg bare købte for at få rabatten ;o) var udsolgt, men rabatten var der stadig og skoene var vildt billige og i rigtig god kvalitet.
Har handlet hos Emmamai før - uden problemer - og handler her gerne igen
God service, godt udvalg og gode priser
Superfin vare!
Fine støvler - men ærgerligt at kun 1 ud af 3 bestilte varer var med i leveringen
God webshop og hurtigt levering :o)
Fandt hurtigt de varer jeg skulle bruge, og bestilte på webshoppen.
Hurtig og nem levering :o)
Langsom betjening og intet svar på mail :(
For mig betyder intet svar på spørgsmål i en mail, det samme som hvis en ekspedient ikke vil svare på mit spørgsmål i butikken... Jeg ville da uden tvivl føle, at jeg ikke var velkommen i butikken, hvis jeg skulle opleve det in real life!!! Og det ville bevirke, at jeg ikke ville handle der igen.
Desuden gik der utrolig lang tid inden min ordre blev behandlet, og så manglede den (for mit vedkommende) vigtigste vare - den der var årsagen til at jeg handlede flere varer på netop denne side. Men der er jo forbehold om udsolgte varer, så det kan jeg ikke rigtigt klage over. Gav dog ikke ordren et løft i den rigtige retning.
Nu ønsker jeg så at returnere en af mine impulskøb (mest pga. skuffelsen over den manglende tilbagemelding, men også pga. størrelsen). Jeg håber ikke at min returvare tager lige så lang tid at behandle...
Øv øv - synes ellers det er en fin butik I har... men jeg er faktisk lettere skuffet denne gang.
Super god service
Virkelig god service
Rare og forstående medarbejdere
Kan varmt anbefales
Meget skuffet
Jeg bestilte fra jeres hjemmeside onsdag sidste uge til levering i butikken, jeg modtog lidt senere en ordrebekræftelse. Jeg ringede ind fredag og spurgte om varene var pakket for ikke at køre forgæves, da jeg bor 50 km væk. Jeg fik svaret at de muligvis var klar mandag. Jeg skulle til Holstebro mandag alligevel og går ind forbi og hører om det skulle være pakket, det er det ikke, men en sød ansat siger at det kan de lige gøre, hun går rundt i butikken for at finde mine varer, men der er ikke den fleece jeg har bestilt. Det beklager hun og jeg får de andre varer med den rabat jeg ville have fået med den 3. del. Jeg synes systemet med at bestillinger på nettet der kun kan regnes med såfremt varen ikke er solgt i butikken de næste 4 dage er meningsløst. Jeg regnede klart med at de varer jeg krydsede af, var varer der blev lagt fra til mig. Jeg har intet at udsætte på den personlige betjening, jeg har altid været godt tilfreds med at handle i butikken i Holstebro, men netbutikken fungerer overhovedet ikke tilfredsstillende som det er nu.
Ingen klager herfra
Hjemmesiden - overskuelig og til at gå til. Klart anbefalelsesværdig. Hurtig levering
God kvalitet, god service.
Perfekt :-)
Fin vare, hurtigt, taget postdanmar i betragtning, hvis de brugte GLS kunne det gå hurtigere.....
Over al forventning
- nem at bruge.