Fantastiska underkläder! Mjuk! Håller mig fräsch. Lämna inte att man bär dem! Perfekt till vardags men också super till träning och outdoor. Fem plus! Plus också för att jag känner mig fin i dem, de s... Leggi di più

Bra interface på webbshoppen och snabb leverans. Har bara hunnit testa ena grejen jag köpte, men gillade den ☺️ ett önskemål framåt är om ni kunde ha fler modeller tillgängliga i storlek XS, det är sv... Leggi di più

Beskrivningarna på hemsidan stämmer bra med de produkter jag beställde (maxitrosor och Nova BH). Leveransen var snabb. Jag har nu beställt ytterligare trosor och BH i annan färg.

Snabb leverans av bra produkter. Tidigare har det dock medföljt en personlig hälsning (en tepåse, ett handskrivet tack-kort) vilket gjorde att jag valde bambukläder igen. Känns tråkigt att det har plo... Leggi di più

1. Negozio di abbigliamento donna
  2. Negozio di abbigliamento per bambini
  3. Negozio di abbigliamento
  4. Negozio di abbigliamento uomo
  5. Negozio di biancheria intima

Sveriges största utbud av hållbara kläder i bambu till herr och dam i hög kvalitet. Kläderna andas och är antibakteriella samt härligt mjuka hos bambu-kläder.se

4,5

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Dålig hantering av ordern

Jag beställde kalsonger och en T-shirt. Leveranstid var 1-2 dagar. Det tog en vecka och under tiden plockades T-shirten bort från beställningen utan förvaring eller förklaring.

13 settembre 2024
Logo di bambu-kläder.se

Risposta di bambu-kläder.se

Hej Helena

Tak for din henvendelse.

Du lagde din ordre hos os den 11/9. Samme dag skriver jeg en mail til dig hvor jeg beklager at vi har haft en lager fejl og vi derfor ikke kan sende dine vare. Jeg spørger dig om du ønmsker en anden farve tilsendt men får intet svar fra dig.

Den 13/9 skriver jeg til dig igen og forklare at vi er nød til at sende din ordre og i og med vi ikke har hørt fra dig sender vi den afsted til dig uden den grå T-shirt.

Grunden til din ordre ikke kom som lovet og manglede den vare er noget du er blevet informeret om. Du må meget gerne tjek din spam mappe, det kan være mine beskeder er havnet der. Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os hvis din ordre ikke dukker op som forventet.

Venlig hilsen Camilla - Bambustøj.dk