Slechte kwaliteit kleding. Afgeprijsde artikelen mogen in het geheel niet geretourneerd worden. Dit zou bij het plaatsen van de order zijn aangegeven. Ik heb het nergens gezien maar ik verwacht dat... Leggi di più
Ik was altijd erg tevreden over deze webshop. De kleding is mooi en bestellingen worden snel geleverd. Helaas verandert dat beeld zodra er een klacht ontstaat. Op dat moment ervaar ik weinig tot... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Tweede keer dat ik hier wat bestelde. Beide keren bijzonder lang op mijn bestelling moeten wachten. De tweede keer ontving ik een kapot product. Dit mocht ik, op eigen kosten retour sturen. €8 betaald... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Ik heb al meerdere keren hier iets besteld, en elke keer op tijd binnen, kwaliteit/prijs verhouding is top en communicatie ook. Vanwege een set via leverancier die helaas eigenlijk al kapot was, m... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
💖 Elle Voudrait 💖 is de webshop met de leukste fashion items voor jou 👚 We hebben 2x per week een nieuwe collectie 😍 Op werkdagen voor 15:30 uur besteld = volgende dag in huis 🎁 Achteraf betalen via Billink mogelijk 💸
Jan van der Heydenstraat 50C, 2665JA, Bleiswijk, Paesi Bassi
- info@elle-voudrait.nl
- www.elle-voudrait.nl
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 70% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 mese
Le persone hanno visualizzato anche
Een jurkje besteld
Een jurkje besteld. ten eerste was het een jurkje in de maat L, maar de cupmaat was niet groter dan cup B... als ik large bestel ga ik er wel vanuit dat er ook gedacht is aan een borstpartij in maat L. Dat paste natuurlijk niet. Toen ik het retour wilde sturen kwam ik er achter dat ik dit zelf moest bekostigen (we leven in 2022, dat is toch niet meer van deze tijd). Zo gezegd zo gedaan. Het hele retourproces duurt maarliefst 14 werkdagen.... en het is maar hopen dat het aankomt en dat ze je geld terug geven. Ik heb het eindelijk weer terug gekregen, na wat over en weer gemail, maar ik bestel hier nooit meer iets.
Slechte kwaliteit van kleding en…
Slechte kwaliteit van kleding en oneerlijk handelen hiernaar.
Niet hier bestellen. Het is je geld niet waard.
Top webshop & snelle levering!
Top webshop & snelle levering!
Eergisteren kleding besteld, volgende dag gelijk al in huis! Kleding zag er allemaal erg goed uit, goede prijs kwaliteitsverhouding.
Klantenservice is erg vriendelijk en reageren snel! Ik had op Instagram een vraag gesteld over de maat en kreeg gelijk antwoord, super fijn.
Binnenkort weer bestellen voordat ik op vakantie ga :)
echt een aanrader!
Een setje besteld in een maat L XL dit…
Een setje besteld in een maat L XL dit viel als een maat 36 kreeg het broekje niet eens dicht en ik weeg 68 kilo...
Vervolgens retour gestuurd en geen idee of het bij hun is aangekomen en dan maar afwachten of je binnen 14 dagen je geld terug gaat krijgen zeer slecht.....
Ik ga hier nooit meer bestellen.
Kwaliteit laat ook te wensen over zeker met zulke bedragen....Jammer....
Teleurgesteld in kwaliteit en service
De levering duurde al enorm lang omdat 1 van de artikelen niet in voorraad was. Daarom moest ik bijna 2 weken wachten tot het werd verzonden. Maar goed, na wat geduld ontving ik het pakket. Toen bleek 1 van de artikelen verkeerd genaaid, waardoor ik hem niet eens kon passen. De rest van de kleren waren van matige kwaliteit. In verhouding met de prijzen vond ik dit best teleurstellend.
Toen ik het wilde terugsturen moest ik ook nog eens 18€ eigen verzendkosten betalen... Ondertussen zijn we 2 weken verder en heb ik nog niets gehoord over mijn retour. De klantenservice laat weten dat ze het druk hebben en de terugbetaling wordt verwerkt binnen de 14 dagen na ontvangst, maar ik heb tot nu toe niet eens vernomen of mijn retour al dan niet is aangekomen.
Momenteel ben ik dus nog steeds aan het wachten op een terugbetaling van 300€... zonder te weten waar mijn retourzending zich op dit moment bevindt.
Ik schrijf nooit slechte reviews, maar dit zit mij gewoon echt niet lekker.
Zeer slechte kwaliteit
Kwaliteit is zeer slecht voor de prijs die je ervoor betaalt. Leuke blouse besteld, althans zo zag het op de foto uit, eenmaal thuis gekregen leek het op Ali expres materiaal ( een of ander vies synthetisch stofje). Ik bestel er in ieder geval niks meer, had gehoopt dat ik van tevoren een review had gevonden om mijn bestelling te voorkomen. Om anderen te waarschuwen toch een review geplaatst, hopelijk voorkomt het teleurstelling.
Ohja en als je je bestelling terug wilt verzenden moet je nog eens 6 euro zelf betalen.
Zeer slecht
Zeer slecht. Ik heb hier voor een onwijs hoog bedrag besteld en ben echt teleurgesteld. Kwaliteit lijkt op die van de Haagse markt en dan wordt het verkocht voor de hoofdprijs. Bespaar jezelf de moeite om hier te bestellen. De truien kriebelen allemaal en de verzendkosten om de bestelling terug te sturen moet je zelf betalen.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.