Valutata 1 stelle su 5

Slechte kwaliteit kleding. Afgeprijsde artikelen mogen in het geheel niet geretourneerd worden. Dit zou bij het plaatsen van de order zijn aangegeven. Ik heb het nergens gezien maar ik verwacht dat... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Ik was altijd erg tevreden over deze webshop. De kleding is mooi en bestellingen worden snel geleverd. Helaas verandert dat beeld zodra er een klacht ontstaat. Op dat moment ervaar ik weinig tot... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 1 stelle su 5

Tweede keer dat ik hier wat bestelde. Beide keren bijzonder lang op mijn bestelling moeten wachten. De tweede keer ontving ik een kapot product. Dit mocht ik, op eigen kosten retour sturen. €8 betaald... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Ik heb al meerdere keren hier iets besteld, en elke keer op tijd binnen, kwaliteit/prijs verhouding is top en communicatie ook. Vanwege een set via leverancier die helaas eigenlijk al kapot was, m... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di abbigliamento donna

Scritti dall'azienda

💖 Elle Voudrait 💖 is de webshop met de leukste fashion items voor jou 👚 We hebben 2x per week een nieuwe collectie 😍 Op werkdagen voor 15:30 uur besteld = volgende dag in huis 🎁 Achteraf betalen via Billink mogelijk 💸

2,4

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 70% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 mese

2,4

Tutte le recensioni

16 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Alles super verlopen

Alles super verlopen. Besteld vanuit België en binnen de 3 werkdagen de bestelling ontvangen. Supermooie kwaliteit en prijselijk.
Vriendelijke personeel bij het stellen van een vraag per mail. Kortom Top en was ongerust door de negatieve reviews maar als het positief is, mag het ook gezegd worden. DANKJEWEL! Zo blij met de jas!

12 dicembre 2024

“Dropshippers”

dit ‘bedrijf’ koopt blijkbaar veel kleding in bij Alieexpress. Dit merk je dan ook aan de kwaliteit. Ze vragen er vervolgens het 3dubbele voor. Je ziet op Ali exact dezelfde fotos staan maar ze photoshoppen het watermerk weg. Bij sommige items zelfs €70 verschil. Schandalig. En dan heb ik het nog niet eens over de beroerde service.

14 agosto 2024

Retourbeleid slecht

Altijd groot fan van hun kleiding en service geweest maar de laatste 2 retouren gaan goed mis. De eerste was wekenlang kwijt in hun warehouse, de 2e is verstuurd netjes geupload naar Billink en vervolgens heel de retour kwijt maar wel aanmaningen ontvangen door Billink en uitendelijk moeten betalen

30 agosto 2024

Beste N.N.,

Wat vervelend dat je een slechte ervaring hebt gehad met ons retourbeleid. Echter kunnen we jouw verhaal niet helemaal plaatsen. Zou je ons een mailtje kunnen sturen naar info@elle-voudrait.nl zodat dit uitgezocht kan worden? Wij raken geen retouren kwijt, en mocht dit gebeuren dan zouden wij het aankoopbedrag vergoeden, zeker als je een verzendbewijs hebt (wat hetgeen is wat je naar Billink hebt geüpload nemen wij aan?). Stuur dit verzendbewijs alsjeblieft ook in je mail mee, zodat we kunnen zien dat het pakket is afgeleverd. Ik hoop dat je begrijpt dat als een pakketdienst jouw retourpakket is kwijtgeraakt, dat wij daar niets aan kunnen doen en je het aankoopbedrag bij de pakketdienst moet verhalen.

Team Elle Voudrait

Valutata 1 stelle su 5

Heb een jumpsuit geroutineerd zij…

Heb een jumpsuit geroutineerd zij hebben het pakket op 19-7-2024 ontvangen. Nu 12-08-2024 nog steeds geen terugbetaling ontvangen

12 agosto 2024

Beste David,

Wat vervelend om te lezen, zeker aangezien alle retouren van die periode inmiddels al een tijdje verwerkt zijn. Kun je ons een mail sturen op info@elle-voudrait.nl met je ordernummer en verzendbewijs? Dan kunnen wij uitzoeken wat er mis is gegaan.

Team Elle Voudrait

Geen terugbetaling ontvangen

Tot op heden geen problemen gehad alleen vind ik de kwaliteit steeds minder. Ik ben al ruim een maand aan het wachten op meer als € 100,- van een retourzending. Gewoon geen terugkoppeling. Daar koop ik nooit meer iets.

1 luglio 2024
Valutata 1 stelle su 5

Elle Voudrait verkoopt alleen maar…

Elle Voudrait verkoopt alleen maar producten van Ali express voor een veelste hoge prijs. Wanneer je iets retour doet moet je achter je eigen geld aan en je eigen retourkosten betalen (terwijl ze wettelijk verplicht zijn binnen 14 werkdagen het retourbedrag + verzendkosten terug te betalen). Al met al slechte zaak…

8 luglio 2024
Valutata 2 stelle su 5

Kwaliteit laat te wensen over

Jurk besteld. De service is prima, bestelling was binnen een paar dagen binnen. Mooi ingepakt.
De kwaliteit laat wel te wensen over. Het jurkje is enorm dun en schijnt door, het label met kaartje viel er direct bij het passen vanaf. Pasvorm is ook verschrikkelijk en lijkt in de verste verte niet op de foto op de website. Helaas was het een afgeprijsd artikel, deze mogen niet retour. Jammer, had meer gehoopt/verwacht!

16 luglio 2024

Super goede service

Super goede service! Mooie kleding van goede kwaliteit. Ik had een jurk besteld voor een bruiloft, toen ik het pakket had ontvangen en de jurk aan deed zat deze meteen perfect, echt geweldig mooi! Reageren ook super snel op berichten via instagram en helpen je ook echt mee.

7 luglio 2024
Valutata 3 stelle su 5

Retourverwerking niet goed

Kleding is oke. Echter een artikel teruggestuurd en heb de bevestiging in de DHL app dat het op 14-06-24 ontvangen is door de verkoper. Echter nog steeds geen geld teruggekregen of bericht dat het is aangekomen. Hier ben ik absoluut niet blij mee dat ik achter mijn geld aan moet gaan rennen…. Nu een mail gestuurd. Dit heb ik nog nooit meegemaakt. Hoop dat het gauw wordt opgelost. Jammer dat ik nu genoodzaakt ben een negatieve review te posten.

2 luglio 2024

Beste Angel,

Bedankt voor je berichtje, wij begrijpen je frustratie volkomen. Wij hebben echter vanochtend jouw retour verwerkt om 11:33 uur, en als het goed is heb je toen ook een mailtje van ons gehad met de creditfactuur en de bevestiging dat je retour is verwerkt. Misschien zit deze in je ongewenste email map? De terugbetaling is vanochtend in het systeem verwerkt, dus als het bedrag nu nog niet op je rekening staat verwachten wij dat dit morgen in de loop van de dag zal gebeuren.

Onze excuses dat de retourverwerking iets langer duurde dan je van ons gewend bent, helaas kwamen wij de afgelopen weken mensen tekort, waardoor de retouren niet direct na aankomst verwerkt konden worden.

Fijn klantenservice

Fijn klantenservice contact gehad met Rosan. Goed geholpen en kon ondanks de artikelen in de sale zijn gekocht alsnog een tegoedbon krijgen voor de site. Op hun site stond netjes vermeld dat sale niet retour mocht. Dit had ik over het hoofd gezien maar alsnog werd er mee gedacht aan een oplossing

25 aprile 2024

Niet kopen

Niet kopen! Alles komt van Ali express. Ik krijg hier geen foto geladen maar ze staat de revieuws van Google! Van 14 euro vragen zij 99 euro!!

24 aprile 2024

Koop hier niet!

Het leek mij leuk om met de kerstdagen wat nieuws te aan te doen, ik kwam op deze website terecht en het zag er allemaal erg leuk uit. Eenmaal in huis, zag het er een stuk minder uit. Ik stuurde het retour, maar kreeg te horen dat ik mijn geld niet terugkreeg, maar een tegoed voor op de website. Dit omdat het om sale artikelen ging. Dit staat echter nergens vermeld op de site, of als je de producten besteld. Ik wilde geen tegoed, maar mijn geld terug. Meermaals contact gezocht met het bedrijf, maar krijg tot op de dag van vandaag geen reactie. Geen kleding, geen geld, geen reactie....maar een tegoed, waar ik niks mee wil doen; zwaar teleurgesteld.

18 dicembre 2023

Beste Roos,

Wat vervelend dat je een slechte ervaring hebt gehad met je bestelling bij ons. Echter lijkt hier iets mis te gaan, want wij hebben destijds gereageerd en jouw aankoopbedrag al maanden geleden teruggestort. Waarschijnlijk zie je op je bankrekening geen Elle Voudrait staan maar Mollie (onze payment provider). Wij kunnen geen verdere transactiegegevens met je delen hier, dus als je er niet uit komt, stuur ons dan een mailtje zodat we je verder kunnen helpen met de terugbetaling vinden.

Pakket nooit ontvangen

Pakket nooit ontvangen, en geen contact te krijgen met de verkoper. Ze zou mij een nieuw pak opsturen en een formulier voor het kwijtraken van het pakketje, maar beide nooit mogen ontvangen. Via de app is er geen contact te krijgen met de verkoopster.

Ik zou hier niet bestellen.

19 dicembre 2023
Valutata 2 stelle su 5

Hier een keer besteld en redelijk…

Hier een keer besteld en redelijk teleurgesteld. Er worden best hoge prijzen gevraagd voor niet al te beste kwaliteit. Ook vielen de maten klein, moet mezelf echt in een M proppen terwijl dit normaal gesproken prima zit. Heb pas nog een jurk voorbij zien komen voor 40 euro terwijl deze gewoon op Shein staat voor 20, echt precies dezelfde. Oei. Enige positieve dat ik kan zeggen is dat het aanbod kleding erg leuk is.

18 luglio 2023
Valutata 1 stelle su 5

Meest slechte service ooit!!!!!

Meest slechte service ooit!!!!!! december 2021 een bestelling geplaatst, producten waren niet goed en mocht deze retour sturen, producten retour gestuurd en de webshop blijft aangeven de producten niet te hebben ontvangen, meerdere keren contact gehad en het track en trace bewijs aangeleverd aan de webshop, ze blijven nu (2 jaar later!!!!!) aanmaningen sturen dat ik moet betalen en zit inmiddels op een bedrag van €110 euro!!!!’( met aanmaningskosten ) Te schandalig voor woorden en de webshop wil je niet eens fatsoenlijk te woord staan om samen tot een gepaste oplossing te komen. Ga dan ook zeker niet betalen voor een bestelling die ik netjes in 2021 al geretourneerd heb. Voor mij de meest slechte webshop in service, ook zeker geen aanrader om hier te bestellen… zelfs te jammer voor woorden dat ik hier 1 ster voor moet geven want het liefste gaf ik ze helemaal niks!!!

5 marzo 2023

Beste Lisanne,

Wij vinden het oprecht erg jammer dat u een vervelende ervaring hebt gehad met een bestelling bij ons, echter is uw review niet helemaal eerlijk.
U geeft aan dat u ons een track and trace code heeft gestuurd, maar wij hebben u herhaaldelijk om de track and trace gevraagd per mail, maar niets ontvangen.

In de mailwisseling geeft u aan dat u deze per telefoon hebt doorgegeven en dat onze medewerker heeft aangegeven een onderzoek te laten starten bij de pakketdienst. Echter is dit niet mogelijk want wij kunnen geen onderzoek starten bij de pakketdienst, omdat wij niet de opdrachtgever van de verzending zijn (dat bent u namelijk). Bovendien loopt alle communicatie van onze klantenservice per email (om alle communicatie te borgen en juist dit soort situaties te voorkomen), dus begrijpen wij ook niet hoe het mogelijk is dat u dit telefonisch heeft doorgegeven.

Wij vragen u nogmaals om de track and trace code naar ons te sturen of eerdere mailwisseling hierover naar ons door te sturen, zodat wij dit kunnen controleren. Wij hopen dat u begrijpt dat wij zonder enige gegevens van uw retourzending niks kunnen crediteren.

Boots van €60 besteld

Boots van €60 besteld, na 2,5 maand liet de hele onderkant van beide schoenen al los, slechte kwaliteit dus. Hierover gemaild en krijg terug dat ze er niks mee kunnen omdat ze niet kunnen nagaan “wat er allemaal met de boots is gedaan”. Slecht hoe je met je klanten omgaat. Ik bestel nooit meer. Joe

1 gennaio 2023
Valutata 1 stelle su 5

Volgende dag geleverd, leugens.

Voor 16.30u besteld volgende dag geleverd.
Stress voor nieuwjaar? Geen probleem, volgende dag geleverd.
Ik bestelde dinsdag een top en op vrijdag nog niets.
Ik laat het aan hen weten en klopt, staat nog in wacht…dus gaat er niet op tijd zijn.
Hoe je nieuwjaar als kledingwinkel voor iemand verpest… zo dus.

29 dicembre 2022
Valutata 1 stelle su 5

Sale artikelen niet te retourneren

Ik heb een pakket besteld bij Elle Voudrait. Bij het retour verzenden zag ik opeens staan dat je de sale artikelen niet kan retourneren, terwijl dit op hun website nergens duidelijk vermeld staat. Ik ga hier nooit meer iets bestellen.

23 agosto 2022

Slechte service

Kleding besteld met korting, blijkt er ergens op de website staan geschreven dat je sale items niet mag ruilen… een item van alsnog 30,- die je niet mag retouren echt absurd.

28 luglio 2022
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più