Har handlet nogle cykler her efterhånden, og har altid fået en god og høflig betjening. Altid grundig service på vores cykler. Bedste cykelhandler i Valby!! Søde mennesker
Jeg har fået den bedste service i dag i Valby hos Cykel-Basen på Toftegårds Plads. Jeg troede at jeg var nødt til at købe nye dele, men i stedet fiksede han det - og gjorde det med det samme.
Pludselig sidder cykelstyret helt løst - som var det solidt monteret i flødeskum. Jeg hiver min nu livsfarlige cykel ned i kælderen til basen-basen.dk på Gothersgade, hvor en venlig herre på stedet st... Leggi di più
- Negozio di biciclette
- Servizio di noleggio biciclette
- Officina di riparazione biciclette
- Negozio di accessori per biciclette
Elcykelsalg.dk er en del af Cykel-basen.dk som blev etableret i 2008, med værksted og butik i Valby. Vores erfaring indenfor cykelbranchen er din sikkerhed for en god kvalitet og service - De produkter vi forhandler er altid valgt ud fra professionelle kriterier, og vi leverer altid Cyklen klartgjort af faglært cykelmekaniker til din bopæl. På Elcykelsalg.dk og Cykel-basen.dk køber vi store restpartier op af kendte cykelmærker, derfor kan vi altid leverer til stærkt konkurrencedygtige priser på alle cykler, reservedele og udstyr. . Vores overordnede mål på cykel-basen.dk er at fremstå som en troværdig og kvalitetsbevidst cykelforretning, der prioriterer god kvalitet, gode priser samt meget højt service til alle vores kunder.
Vigerslevalle 58, 2500, Valby , Danimarca
- 28281967
- info@cykel-basen.dk
- www.elcykelsalg.dk
Le persone hanno visualizzato anche
Bedste cykelhandler!!
Jeg har fået den bedste service i dag.
Kan super meget anbefales herfra👏🏻.
Kan super meget anbefales herfra👏🏻.
Søde medarbejdere, god service, gode priser. Er super glad for mit køb👏🏻🙌🏻
God og imødekommende service
Venlig og imødekommende service. Havde købt en centurion el-cykel hos dem i august 22'. Desværre løb jeg ind i motorproblemer, og havde allerede forberedt mig på, at det ville komme til at koste knaster. Men til min store glæde hjalp de mig, så den blev accepteret som reklamation og jeg fik sat ny motor i, uden ekstra omkostninger.
Klar anbefaling
Utrolig søde mennesker, og eminent service. Jeg fik sat cykelkurv på for 6 måneder siden, som i dag blev repareret uden beregning. Det tog 30 minutter. Nemt, hurtigt og en yderst behagelig oplevelse.
Jeg fik skiftet krankboksen på min…
Jeg fik skiftet krankboksen på min cykel, og servicen var absolut i top. Personalet var hjælpsomme og professionelle, og jeg var meget tilfreds med, at reparationen blev udført på få timer. Det er helt klart et sted, jeg vil anbefale til andre.
Super god og hurtig betjening
Super god og hurtig betjening. Kan varmt anbefale reparationer af cyklen her, når uheldet er ude 👏👌
Great and quick service, helpful staff, highly recommended!
I couldn't steer my bike to either sides, and brought to Elcykelsalg for repair. The head tube on my bike had to be changed completely inside as it was totally corroded and that's why it didn't turn. It was fixed within just 2 days. They also changed the handlebars because they were too old an used. And it is not the first time I took my bike to repair here, I also got my basket mounted on the bike here a few years ago. And it is still in perfect condition. The staff is very nice, I was also asking about recommendations about buying a new bike, and he was very helpful and explained his answers. Quick and professional service, good prices. I can highly recommend if you need to repair anything on your bike!
Valbys bedste cykelmekaniker
Jeg bruger altid Cykel Basen i Valby når min eller mine børns cykel har brug for reparation. I foregård afleverede jeg min teenagers mountainbike som både skulle have ny kæde, skiftet alle gearhjul på baghjul, nyt bagdæk og fikset noget ved styret hvor det sidder fast i stellet - styret sagde knirkelyde når man drejede det og var i det hele taget svært at dreje. Medarbejderen sagde at de ville se hvad der var galt med styret og ringe med en fast pris når han fandt problemet. Han ringede 20 minutter efter jeg havde afleveret cyklen og gav en fast ok pris. I går da jeg henter cyklen, havde de så også skiftet en af gearskifterne inkl. kabler - bare fordi det virkelig var slidt - og fordi jeg allerede havde fået en fast pris, fik jeg det gratis! Dét er virkelig god kundeservice som bidrager til, at man netop tager sin cykle ned til dem. De er bare i det hele taget pålidelige, ordentlige og serviceminded. Valbys bedste cykelmekaniker
Solidt værktøjsudvalg og hurtig…
Solidt værktøjsudvalg og hurtig service. Hos Cykel-Basen.dk har jeg altid kunnet finde det værktøj og de reservedele, jeg har skullet bruge, lige fra krankboxaftrækker til styrfittingnøgler. De giver klar besked om cyklens tilstand og om hvilke reparationer, der giver mening.
God service
Min base til barnestol havde revet sig løs efter at have fået skiftet bagagebæreren. Jeg fik ordnet det med det samme ub. Det er god service.
Fantastisk oplevelse
Min oplevelse var utrolig god. Det er virkelig nemt og bekvemt, da det er muligt at stille cyklen dagen før, smide nøglen i postkassen og afhente den dagen efter. En helt igennem problemfri og professionel service. Jeg vender helt sikkert tilbage, når jeg har behov igen. Kan varmt anbefales!
God hjœlp og kompente
Virkelig god hjælp nede i butikken. Flink ung fyr som vidste virkelig meget omkring elcykler. Blev forklaret om forskellen mellem dem, og han tog sig god tid til at besvare alle mine spørgsmål. Jeg kan varmt anbefale dem.
Hurtig og god service
Jeg ringede fredag kl. 10, skulle aflevere cyklen før kl. 12 og kl. 16 kunne jeg hente en cykel, der havde fået ny slange, nyt dæk og serviceeftersyn.
En rigtig god oplevelse 😊👍
God cykelhandler
Flawless assembly with attention to detail and accommodating to special requests without an extra charge
I picked up a new bicycle here which was perfectly assembled, with lubricated components and absolutely no marks or signs of the assembly process. It was ready just a few hours after placing my order. The guy who I picked the bicycle up from was kind and accommodated my request for the right seat colour, which was different from the one in the photo online. He also had all manuals and warranty documents ready for me in an envelope. Overall I’m very satisfied and will return again.
Hurtig og god service
Hurtig og god service. Sød personale! Jeg afleverede min cykel med en punktering og et gammelt dæk sent fredag eftermiddag. 20 minutter efter at jeg var gået, fik jeg en sms om, at min cykel var klar, og det reddede min weekend!
God service hos Karrar i Valby
Jeg har handlet hos Elcykelsalg.dk af flere gange.
Det har drejet sig om reservedele til en lidt ældre Kildemoes EL-cykel fra 2016. Jeg har hver gang fået en meget god behandling i butikken i Valby, hvor Karrar er gået med ud og kigget på cyklen og sikret sig at der bliver bestilt de rigtig rigtige reservedele i form af forhjul/motor, controllere, display - og hvad jeg ellers har brug for.
Jeg kan varmt anbefale forretningen. Jeg mener, både service og priser er helt i orden.
Øv at have afleveret sin cykel til nogle “professionelle” og have betalt 489 kr for at få en ødelagt cykel retur.
Jeg betalte 489 kr til cykel-basen Valby for at få skiftet mit bagdæk og slange og kunne meget tilfreds afhente cyklen allerede et par timer senere. Da jeg har forladt butikken med min cykel ser jeg, at håndbremsekablet er revet over og går retur med cyklen.
Ekspedienten i butikken er meget uforstående overfor, at jeg overhovedet kan tro, at de kan have noget med det ødelagte kabel at gøre, når de jo kun har skiftet bagdækket og jeg forklarer at jeg ikke ved hvordan det er sket, men at jeg blot kan konstatere at kablet var helt da jeg indleverede min cykel hos dem. Han vil tage kontakt til sin mekaniker og kontakter mig kort tid herefter for blot at informere mig om, igen, at han absolut ikke kan se hvordan jeg kan tro, at det er dem der har ødelagt kablet.
Da jeg kommer for at hente min cykel skal vi endnu engang debatere hvorvidt det er hans mekaniker eller mig selv der har ødelagt kablet og han betvivler mig kraftigt og spørger flere gange om jeg dog ikke kan se det fra deres side af, hvortil at jeg kun kan svare, at jeg er ked af at have fået en ødelagt cykel retur og om vi dog ikke kan finde en løsning. Ekspedientens løsning er, at jeg kan få lavet bremsekablet mod fuld betaling på +250 kr.

Risposta di Elcykelsalg