Valutata 5 stelle su 5

Rekommenderar de starkt . Köpte en 7-sitsig Citroën nyligen av Ekenbil . Bilen var i mycket fin skick , jag fick bra pris och snabbleverans. Har också kunnat ringa och ställe följdfrågor om olika sake... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Bedragare: köpte en bil som skulle vara nyservad, vi fick börja med att byta oljefilter och olja i växellådan samt kalibrera växellådan. Sen havererade multiremmen pga eken bil bytt remmen men fu... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Har kjøpt en bil i januar og super fornøyd.Stilt masse spørsmål og fikk veldig gode svar.De som jobber veldig høflig, samarbeidevillig og ikke minst veldig tålmodighet😬 Takk for alle gode hjelp og h... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Äntligen har man hittat en ärlig bilhandlare. Köpte en bil från de nyligen och säljaren var transparant om bilens historik och skavanker, vilket inte alltid är självklart. Vill rikta ett stort tack ti... Leggi di più

3,7

3 stelle
2 stelle
1 stella

Valutata 1 stelle su 5

ATTACKERADE MIN FRU INFÖR MIN 4-ÅRIGA…

ATTACKERADE MIN FRU INFÖR MIN 4-ÅRIGA DOTTER OCH MIN 76-ÅRIGA MAMMA!!!

Det här var den mest fruktansvärda upplevelse jag har varit med om av alla köpsammanhang i hela mitt liv!

Problemen började direkt när vi kom för att hämta upp bilen. Person 1 tog emot oss, och han började ta bilder av oss trots att vi sa nej. Vi tog en titt på bilen och det var omedelbart uppenbart att den inte var städad eller dammsugen det minsta. Smuts, skräp som juicekartonger och gamla löv fanns överallt. Vi tittade som hastigast under huven och upptäckte att oljestickan var avbruten och satt fast i hållaren. När det sedan var dags att skriva på uthämtningspapprena så stod det fel årsmodell och det stod dessutom uttryckligen att ingen garanti ingick trots att det utlovats en tremånadersgaranti. När jag påpekade detta till person 1 verkade han irriterad och ändrade det motvilligt. Han bad inte heller om ursäkt för bilens usla skick.

På vägen hem upptäckte vi att A/Cn inte fungerade och att inte heller signalhornet (tutan) fungerade, vilket är en säkerhetsrisk. Väl hemma upptäckte vi att bilens inbyggda dvd-spelare (som Ekens Bil gjort en stor grej av i annonsen) inte heller fungerade. Allt detta trots att person 2 sagt att allt fungerade bra på bilen, och trots att de hävdade att de inspekterat den! Jag hörde av mig och klagade och person 3 (som vi senare fick veta är Ekens Bils VD) sa att vi kunde komma tillbaka och få allt utom dvd-spelaren fixat.

När det blev dags för återbesöket hade jag blivit sjuk och kunde inte följa med, men min fru, min 4-åriga dotter och min 76-åriga mamma åkte dit. Återigen var det person 1 som var där och han hade direkt en bufflig och respektlös attityd. När min fru bad att få den avbrutna oljestickan utdragen så att vi själva kunde sätta dit en ny så sa person 1 att han inte tänkte göra det och att han redan kommit överens med mig om det (vilket var en lögn). Min 4-åriga dotter, som är väldigt observant, upptäckte då att en behållare under huven var sprucken och läckte vätska. Min fru påpekade detta till person 1 som då aggressivt skyllde det på oss, trots att vi bara haft bilen några dagar! Sen stormade han iväg och satte sig i ett litet skjul som de använder som kontor. Min fru trodde först att han skulle kolla upp något eller fråga sin chef eller liknande, men efter ett tag blev det uppenbart att han helt enkelt bara gått iväg och struntat i alla våra legitima klagomål!

Min fru klev då in i skjulet och frågade om de skulle fixa de här sakerna men person 1 sa då att han inte tänkte fixa någonting (trots garantin). Min fru ringde då mig, vilket gjorde person 1 helt galen. Han började skrika åt min fru att gå ut. Han stormade sedan fram och började rycka i stolen hon satt sig i och försökte få henne att ramla ur den! När det inte fungerade grep han tag i båda hennes armar och släpade henne mot dörren!!! Hon var helt chockad och ropade "rör mig inte!" men han slutade inte. Istället knuffade han henne ut ur skjulet, så hårt att hon så när tappade balansen och ramlade i backen!!! Efter denna oprovocerade fysiska attack inför ögonen på min chockade dotter och min gamla mamma ringde min fru polisen. När polisen anlände visade han dem ett klipp från övervakningskameran på hur han säger åt min fru att ge sig av, men inget av själva attacken. Polisen beordrade honom att skicka kontaktinformation till ägaren till oss och att hedra garantin men han har varken gjort det ena eller det andra.

Vi går nu igenom alla möjliga lagliga åtgärder mot person 1 och Ekens Bil. Allt ifrån brottsanmälan för misshandel till stämning för avtalsbrott, till anmälan till Blocket och mycket, mycket annat. Vi kommer definitivt inte att släppa det här, för ingen ska behöva bli utsatt för det fullständiga bedrägeri som Ekens Bil bedriver eller det kvinnoförakt och de oprovocerade fysiska angrepp som Numan är ansvarig för. Vi hoppas att alla som läser detta håller sig långt, långt borta från Ekens Bil. Det de gör är helt enkelt kriminellt och saknar fullständigt alla former av moralisk kompass!

9 settembre 2024

Bedragare

Sen havererade multiremmen pga eken bil bytt remmen men fuskat och dragit av en bult samt monterat fel rem och struntat i ett löphjul. Kostade 7800 med reparation och bärgning.
Varning
Varning
Bilskojare

22 agosto 2025

VARNING

OSERIÖSA, BLUFF FÖRETAG
RENT SJÄLVSKADEBETEENDE ATT HA MED DETTA FÖRETAG ATT GÖRA.
BÄTTRE ATT ELDA UPP PENGARNA SÅ MAN SLIPPER VETSKAPEN OM ATT MAN GETT DE TILL DESSA IDIOTER!!
VARNING!!!

13 agosto 2025

Super bilköp

Köpte en underbar Porsche som för skandinaviska förhållanden samt ålder var i kanon skick. Bra service samt säjlaren var öppen för diskutera med priset (det är inte många bilsäljare som är det). Säljaren har också bjudet mig på Pizza. Rekommenderar Ekenbil stärkt.

12 giugno 2025

Bra service

Bra service, alltid tillgänglig via telefon och angelägen om att lösa de problem som uppstår. Rekommenderar!

1 aprile 2025

Lurendrejeri och lögner

Oseriös firma håller inget av vad dem lovar.
Haft problem länge med dem nu på grund av en bil vi köpte på distans av dem. Otrevligt bemötande av den ena som skötte allt. Rekommenderar verkligen inte bara bluff och lurendrejeri och lögner gör inga köpa genom dem

24 febbraio 2025
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più