Beskrivningen av bilen via videosamtal före vi kom ner och hämtade den. När vi kom in i bilhallen så var bilen i ett bättre skick än dom beskrev, inga konstigheter, vart mycket nöjd. Det som man kan ö... Leggi di più
L'azienda ha risposto
L'azienda ha risposto
Jag är mycket nöjd med bilen Jag såg några uppslagsmärken i plåten,men dom tog dit en buckelgubbe för att fixa det, Idag så är det fasta priser på bilarna, inte som förr när man måste pruta för att... Leggi di più
Har köpt flera bilar från Ayvens och har alltid varit nöjd,har det varit problem så har dom fixat det.Tack till Jimmy og hans kollegor
Välordnad och ren bilhall. Mycket vänlig, kunnig och hjälpsam försäljare. Enda plumpen är att bilen var behäftad med tre fel när den levererades, trots att försäljaren sa att den var noggrant kontroll... Leggi di più
Carnext.com erbjuder endast högkvalitativa begagnade bilar som passerat vår omfattande urvalsprocess. Varje bil levereras med en komplett underhållshistorik, 6 månaders garanti och 14 dagars pengarna tillbaka-garanti, så att du med trygghet kan köpa din bil online och få den hemlevererad helt utan extra kostnad.
Truckvägen 2, 194 52, Upplands Väsby, Svezia
Köpte två bilar från företaget för totalt 800 000 kr i oktober 2024. Båda har varit på verkstad vid flera tillfällen under de första månaderna en stående upp till 4 veckor innan allt var lagat. Nu är den andra på verkstad för fjärde gången på kort tid. Företaget och säljaren var enbart på vid försäljningstillfället och när problemen sedan började komma fanns nästan ingen vilja alls att hjälpa till. Man fick jaga dom för att få svar. Noll kundvård av säljaren Ludvig som inte ens bemödat sig med någon form av ursäkt. Kompensation för allt strul och att vårda sina kunder så dom återkommer verkar ointressant för såväl säljaren Ludvig som företaget. Blir aldrig någon affär med detta företag igen. Trist sätt och attityd och viljan från säljaren att göra de lilla extra i den situation han satt oss som kunder är obefintlig.
Jag och min syster besökte LeasePlan strax efter jul och blev tyvärr mycket besvikna. Ingen hälsade oss välkomna, och när vi ville provköra en bil, en Tesla, blev vi nekade med förklaringen att man bara får köpa bilar, inte testa dem. Om vi ville provköra skulle vi vända oss till tillverkaren.
Detta kändes oprofessionellt och kundbemötandet var under all kritik. Att hänvisas till tillverkaren istället, särskilt när det gäller begagnade bilar, kändes märkligt. Detta var vårt första och sista besök hos LeasePlan.
Köpte en bil i slutet av maj för 270000 kr.Efter 4 veckor gick sönder växellåda,dagen efter lyste motorolja lampan. De sålde till oss bil som var oservad och utan tidigare service historik.Ifall visste vi skulle aldrig köpa.
Efter min granskning jag fick veta att,bilen haft tidigare felkoder och brister. Vi känner oss LURADE.
Vi köpte en bil i februari 2022. Bilen är 3 år gammal. Köptes för över 300,000.
Det är ett fel som orsakar en kortslutning som påverkar hela bilens funktion. Bilen är på en Mitsubishi auktoriserad verkstad. Vi har fått information om att det kommer ta 16 veckor att få hem delen för att kunna försöka åtgärda problemet, plus reparations tid. Bemötandet - dåligt via telefon samtal. Mejlat och fortfarande inte fått svar.
Avråder från köp - det saknas både trygghet och kvalitet.
Vi känner oss grundlurade och total blåsta!!
Vi köpte en Volvo xc60. 3 veckor senare upptäckte sprickor i däcken? Vi köpte bilen för just bil-semesta i Europa? nu måste vi köpa nya däck och det kostar oss ca 8 tusen kronor plus stress??
sedan upptäckte vi att bilfirman ovan hade gömd sprickorna med att limma däcken men något typ av målning? det reagerade frugan på direkt när jag kom in hem med bilen? hon tyckte att däcken ser ofärgade ut?
vi blev chockerade eftersom vi nämnde vid bilköpet att vi ska åka på Europa-resa med barn i bilen? med tydligen bryr inte dem om vi hade råkat illa under resan?
vi är glada at vi såg felen innan resan så kan vi betala för nya däck själva (täck om däcken hade spruckit på motorvägen ?? Ushhhh ).
Bilfirma ovan vill inte erkänna felet och dem hänvisar till en rapport dem har skrivit, det känns som medvetet och upplagd för bedrägeri.
Riktigt dålig service, köper en bil för 244 000kr och sen efter en vecka så dyker det upp fel för 27 000 kr och fick stå på mig sjukt mycket för dom skulle stå för det,fick ta det hela vägen till företagets ägare.
icke godkända däck. Dolda fel i hela bilen. Klimatsystemet brände nästan ner hela bilen efter 5 månader.
Rekommenderar ingen att köpa en bil där.
Ända som va bra är deras försäkringsbolag.
Vi hämtade ut vår nya bil idag och vi kan verkligen rekommendera ert nästa bilköp här! Jimmy lotsade oss genom äffären på ett alldeles utomordentligt proffetionellt och trevligt sätt, högsta möjliga betyg till Jimmy och Car Next. Vi är super nöjda 👍🏻 många ******
Svinbra
Upptäckte dock ett trasigt handtag i plast när jag hämtade bilen
Melker löste biffen på 22 timmar och Levererade ett nytt handtag hem till mig
Grymt 🤘🏻
Stort utbud av bilar av den modell jag var intresserad av.
Tog lång tid från att jag köpte bilen till den blev levererad 2 v men bra säljare

Risposta di CarNext.com Sverige
Ni har jättefina bilar men, det är jättejobbigt att betala bara med SWISH. Skaffa bara problem att betala, eftersom man kan inte swisha över 100.000 kr.

Risposta di CarNext.com Sverige
Trevlig säljare och bra utbud på bilar av hög kvalitet. Före detta leasingbilar som servats och skötts på bästa sätt
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.