Valutata 5 stelle su 5

Beskrivningen av bilen via videosamtal före vi kom ner och hämtade den. När vi kom in i bilhallen så var bilen i ett bättre skick än dom beskrev, inga konstigheter, vart mycket nöjd. Det som man kan ö... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Jag är mycket nöjd med bilen Jag såg några uppslagsmärken i plåten,men dom tog dit en buckelgubbe för att fixa det, Idag så är det fasta priser på bilarna, inte som förr när man måste pruta för att... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Har köpt flera bilar från Ayvens och har alltid varit nöjd,har det varit problem så har dom fixat det.Tack till Jimmy og hans kollegor

Valutata 4 stelle su 5

Välordnad och ren bilhall. Mycket vänlig, kunnig och hjälpsam försäljare. Enda plumpen är att bilen var behäftad med tre fel när den levererades, trots att försäljaren sa att den var noggrant kontroll... Leggi di più

1. Rivenditore di auto
  2. Rivenditore di auto usate

Scritti dall'azienda

Carnext.com erbjuder endast högkvalitativa begagnade bilar som passerat vår omfattande urvalsprocess. Varje bil levereras med en komplett underhållshistorik, 6 månaders garanti och 14 dagars pengarna tillbaka-garanti, så att du med trygghet kan köpa din bil online och få den hemlevererad helt utan extra kostnad.

3,7

3 stelle
2 stelle
1 stella

Valutata 1 stelle su 5

Brist i ansvarstagande och noll intresse för kundvård

Köpte två bilar från företaget för totalt 800 000 kr i oktober 2024. Båda har varit på verkstad vid flera tillfällen under de första månaderna en stående upp till 4 veckor innan allt var lagat. Nu är den andra på verkstad för fjärde gången på kort tid. Företaget och säljaren var enbart på vid försäljningstillfället och när problemen sedan började komma fanns nästan ingen vilja alls att hjälpa till. Man fick jaga dom för att få svar. Noll kundvård av säljaren Ludvig som inte ens bemödat sig med någon form av ursäkt. Kompensation för allt strul och att vårda sina kunder så dom återkommer verkar ointressant för såväl säljaren Ludvig som företaget. Blir aldrig någon affär med detta företag igen. Trist sätt och attityd och viljan från säljaren att göra de lilla extra i den situation han satt oss som kunder är obefintlig.

3 gennaio 2025

Oseriösa säljare / företag

Jag och min syster besökte LeasePlan strax efter jul och blev tyvärr mycket besvikna. Ingen hälsade oss välkomna, och när vi ville provköra en bil, en Tesla, blev vi nekade med förklaringen att man bara får köpa bilar, inte testa dem. Om vi ville provköra skulle vi vända oss till tillverkaren.

Detta kändes oprofessionellt och kundbemötandet var under all kritik. Att hänvisas till tillverkaren istället, särskilt när det gäller begagnade bilar, kändes märkligt. Detta var vårt första och sista besök hos LeasePlan.

27 dicembre 2024

Missnöjd kund

Köpte en bil i slutet av maj för 270000 kr.Efter 4 veckor gick sönder växellåda,dagen efter lyste motorolja lampan. De sålde till oss bil som var oservad och utan tidigare service historik.Ifall visste vi skulle aldrig köpa.
Efter min granskning jag fick veta att,bilen haft tidigare felkoder och brister. Vi känner oss LURADE.

26 giugno 2023

Missnöjd kund

Vi köpte en bil i februari 2022. Bilen är 3 år gammal. Köptes för över 300,000.
Det är ett fel som orsakar en kortslutning som påverkar hela bilens funktion. Bilen är på en Mitsubishi auktoriserad verkstad. Vi har fått information om att det kommer ta 16 veckor att få hem delen för att kunna försöka åtgärda problemet, plus reparations tid. Bemötandet - dåligt via telefon samtal. Mejlat och fortfarande inte fått svar.
Avråder från köp - det saknas både trygghet och kvalitet.

30 agosto 2023
Valutata 1 stelle su 5

Vi känner oss grundlurade och total blåsta!!

Vi känner oss grundlurade och total blåsta!!

Vi köpte en Volvo xc60. 3 veckor senare upptäckte sprickor i däcken? Vi köpte bilen för just bil-semesta i Europa? nu måste vi köpa nya däck och det kostar oss ca 8 tusen kronor plus stress??
sedan upptäckte vi att bilfirman ovan hade gömd sprickorna med att limma däcken men något typ av målning? det reagerade frugan på direkt när jag kom in hem med bilen? hon tyckte att däcken ser ofärgade ut?
vi blev chockerade eftersom vi nämnde vid bilköpet att vi ska åka på Europa-resa med barn i bilen? med tydligen bryr inte dem om vi hade råkat illa under resan?
vi är glada at vi såg felen innan resan så kan vi betala för nya däck själva (täck om däcken hade spruckit på motorvägen ?? Ushhhh ).

Bilfirma ovan vill inte erkänna felet och dem hänvisar till en rapport dem har skrivit, det känns som medvetet och upplagd för bedrägeri.

12 maggio 2023

Riktigt dålig service

Riktigt dålig service, köper en bil för 244 000kr och sen efter en vecka så dyker det upp fel för 27 000 kr och fick stå på mig sjukt mycket för dom skulle stå för det,fick ta det hela vägen till företagets ägare.
icke godkända däck. Dolda fel i hela bilen. Klimatsystemet brände nästan ner hela bilen efter 5 månader.
Rekommenderar ingen att köpa en bil där.
Ända som va bra är deras försäkringsbolag.

19 maggio 2022

Ny bil car next

Vi hämtade ut vår nya bil idag och vi kan verkligen rekommendera ert nästa bilköp här! Jimmy lotsade oss genom äffären på ett alldeles utomordentligt proffetionellt och trevligt sätt, högsta möjliga betyg till Jimmy och Car Next. Vi är super nöjda 👍🏻 många ******

27 gennaio 2023
Valutata 4 stelle su 5

Svinbra

Svinbra
Upptäckte dock ett trasigt handtag i plast när jag hämtade bilen

Melker löste biffen på 22 timmar och Levererade ett nytt handtag hem till mig
Grymt 🤘🏻

31 ottobre 2022
Valutata 3 stelle su 5

Tog lång tid från att jag köpte bilen…

Tog lång tid från att jag köpte bilen till den blev levererad 2 v men bra säljare

7 novembre 2022
Logo di CarNext.com Sverige

Risposta di CarNext.com Sverige

Hej Mathias,
Tack för att du tog dig tid att lämna ettomdöme.
Jag ser att du valde att få bilen hemlevererad, en tjänst vi erbjuder.
Vi använder oss utav ett transportbolag för hemleveranser och lite beroende på vart du bor i landet tar det olika långtid allt från några dagar upp till 5 veckors leverans tid med transport.
Vi hoppas att du vart nöjd med din nya bil trots leveranstiden.

Med Vänliga Hälsningar
Leaseplan Begagnade Bilar

Valutata 2 stelle su 5

Ni har jättefina bilar men

Ni har jättefina bilar men, det är jättejobbigt att betala bara med SWISH. Skaffa bara problem att betala, eftersom man kan inte swisha över 100.000 kr.

30 settembre 2022
Logo di CarNext.com Sverige

Risposta di CarNext.com Sverige

Hej Hans!

Fick du inte möjligheten att betala bilen via en banktransaktion?

Hälsningar
Ali Razaz
Head of Sales B2C LeasePlan Sverige Begagnade bilar

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più