Efficax Osteopati & Fysioterapi  Recensioni 255

TrustScore 5 su 5

4,9

grymt bra känsla för hur kroppen fungerar. Har behandlats för flera olika besvär och var gång har jonas snabbt identifierat problemet och kunnat ge bra behandling. Har genom åren varit hos fler behand... Leggi di più

Havde nogle problemer med knæ og skinneben efter et slag til træning(fodbold). Allerede dagen efter slaget tog jeg fat i Peter Due fra Efficax og fik sat en tid op med deres behandler Mikkel, så jeg h... Leggi di più

Har kun positive ting at sige om klinikken og selve teamet bag. Ikke nok med de behandler ens skader, så justerer de hele tiden ens genoptræningsforløb, så man altid kan mærke bedring uagtet skadens... Leggi di più

Er kommet hver anden måned fast hos Jon Timotej hos Efficax de sidste par år. Jon har været en fantastisk stor hjælp og jeg har i dag ingen smerter i lænd og ryg, selv efter mange dages intensiv træni... Leggi di più

1. Osteopata
  2. Massaggio-terapista
  3. Fisioterapista
  4. Clinica di fisioterapia

Efficax er en privatpraktiserende osteopati og fysioterapiklinik, som tilbyder højkvalitetsbehandling af din skade eller problematik. Vi stræber efter at tilbyde den mest effektive behandling inden for osteopati og fysioterapi, hvorfor vi har navngivet klinikken Efficax, som på latin betyder effektiv. Efficax blev skabt med det formål at det enkelte menneske skulle være i fokus. Vi har skabt en klinik, hvor der er plads til alle og hvor behandlere og klienter arbejder målrettet med samme målsætning. Vi tager på arbejde med et smil – fordi Efficax ikke kun er bygget op omkring en stærk faglighed, men også stærke venskaber behandlere i mellem. Vi er i dag otte behandlere, som tør tænke ud af boksen og gå de ekstra skridt for, at vores klienter går herfra og har det bedre end da de kom. Hos Efficax er vores klienter altid i fokus. Det er vigtigt for os, at vores klienter føler sig velkomne og trygge, så snart de træder ind ad døren. Vi tror på, at tryghed og nærvær skaber den bedste relation og et optimalt udgangspunkt for et succesfuldt behandlingsforløb. Vi lægger ligeledes stor vægt på både faglighed og udvikling af vores team. Dette skal sikre dig et højt fagligt niveau, uanset hvilken problematik du har, eller hvilken behandler du er tilknyttet.

4,9

Eccellente

TrustScore 5 su 5

God og kompetent behandling

Personlig og målrettet behandling med øvelser tilpasset til mine udfordringer med bækkensmerter.

2 ottobre 2023

Risposta di Efficax Osteopati & Fysioterapi

Vi er glade for, at behandlingen har været godt tilpasset dine bækkensmerter. Tak for din anmeldelse! :)

Osteopati har hjulpet mig og kroppen

Jeg har været glad for Osteopatien, det hjælper meget og vil anbefale det. Det kan ikke tage alt, men der stod ingen steder at det var en mirakelkur, kun at det kunne forbygge og forbedre visse skader.

22 novembre 2023

Risposta di Efficax Osteopati & Fysioterapi

Dejligt, at du har mærket god effekt af osteopati behandling hos os. Tak for din anmeldelse!

Professionel behandling

Man føler sig i trygge hænder og får en god beskrivelse af de evt. øvelser man skal lave.

7 novembre 2023

Risposta di Efficax Osteopati & Fysioterapi

Mange tak for din positive anmeldelse! Det glæder os at høre, at du har haft en professionel oplevelse og følt dig i trygge hænder under behandlingen. Vi lægger stor vægt på at give klare og forståelige beskrivelser af eventuelle øvelser for at sikre, at du får mest muligt ud af din behandling.

Super flink og effektiv

Super flink og effektiv, i stedet for at behandle symptomerne gik han ind og fandt årsagen til problemerne og fik nogle øvelser med hjem til at afhjælpe allerede efter første gang var 80% af mit problem væk!

5 novembre 2023

Risposta di Efficax Osteopati & Fysioterapi

Vi er glade for, at du havde så god effekt af behandlingen hos os. Tak for din anmeldelse! 😊

Den bedste behandling og rigtig rar behandler

Jon er altid super behagelig og lyttende. Og så går han virkelig grundigt til værks med stor faglig viden. Hans behandlinger har hjulpet mig rigtig meget og jeg har også fået en masse øvelser jeg kan lave derhjemme, som vedligeholder det gode arbejde han laver.
De bedste anbefalinger herfra :-)

22 novembre 2023

Risposta di Efficax Osteopati & Fysioterapi

Mange tak for din anmeldelse. Vi går meget op I at gå grundigt til værks og er glade for, at det er netop det du har oplevet! 😊

Super god oplevelse

Super god oplevelse, med stor hjælp til hvordan jeg kunne løse mine rygproblemer.

15 luglio 2023

Risposta di Efficax Osteopati & Fysioterapi

Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse hos os! Tak fordi du valgte os til dine rygproblemer 😊

Anbefales

Kasper er den dygtigste Osteopat jeg har været hos, til dags dato.

20 novembre 2023

Tak for de flotte ord, Line! 😊

Udfordringer med ryggen

Jeg havde et par lindrende behandlinger ifht min ryg og en fin vejledning for, hvordan jeg bedst håndterer min udfordringer. Tak! Kan varmt anbefales.

21 novembre 2022

Risposta di Efficax Osteopati & Fysioterapi

Vi er glade for, at din ryg har det bedre. Og tak for din anbefaling!

Kompetent personale

Kompetent undersøgelse og behandling af min to måneder gamle baby.

10 marzo 2023

Risposta di Efficax Osteopati & Fysioterapi

Dejligt, at du oplevede god og effektfuld behandling af din baby. Altid godt med en god start på tilværelsen 😊

Rigtig professionelle

Rigtig professionelt. Søde personale.

1 dicembre 2022

Risposta di Efficax Osteopati & Fysioterapi

Vi vil netop gerne være professionelle, men også søde og menneskelige samtidig! Tak for de pæne ord 😊

God behandling.

God behandling.
Meget hjælpsom
Og det virker, har det meget bedre
Kalder jer for mirakelmagerne

30 aprile 2023

Risposta di Efficax Osteopati & Fysioterapi

Vi kan sagtens vænne os til at blive kaldt mirakelmagerne! Mange tak for flotte ord 😊

Super professionel behandling og rigtig…

Super professionel behandling og rigtig fin atmosfære! Kommer gerne igen ved behov.

20 novembre 2023

Risposta di Efficax Osteopati & Fysioterapi

Vi håber ikke, at du får behovet, men skulle de ske er du altid velkommen igen 😊

Jon!!

Allerede efter 2 behandlinger kunne jeg klare en uges byvandring i Rom. Og det til trods for at jeg næsten ikke kunne støtte på min fod, da jeg startede behandlingen.

26 maggio 2023

Risposta di Efficax Osteopati & Fysioterapi

Vi er glade for, at Jon kunne hjælpe dig til en god tur i Rom! Mange tak for din anmeldelse 😊

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito