Vi kan varmt anbefale Tømrer Alkærsig. Vi har fået lagt nyt laminatgulv i det halve af vores hus, hvilket betød, at vi selvfølgelig var lidt husvilde. Men arbejdet blev udført helt planmæssigt og... Leggi di più

Vi har brugt Søren Alkærsig ifm udskiftning af to døre i vores hus. Fra vi tog kontakt til Søren første gang - og til opgaven var løst, har vi været helt igennem tilfredse med kontakten, udførelsen... Leggi di più

Havde ledt længe efter store gulvfliser med betonlook uden held nogen steder. Lige indtil vi fandt Gulvhåndværk.dk:-) Besøgte deres showroom og fandt lige præcis det gulv vi havde forestillet os. U... Leggi di più

1. Negozio di materiali da pavimentazione
  2. Carpentiere
  3. Ditta specializzata in pavimentazioni
  4. Fornitore di pavimentazioni in legno e laminato
  5. Servizio di posa di pavimento in legno

Vi har 500 gulvprøver i et lækkert showroom 10 min. udenfor Vejle, som vi rigtig gerne vil vise frem til dig. Vi sætter god tid af - en hel time og mere til, hvis du har brug for det :-) Du får god og grundig 25 års erfaringsrådgivning. Vi er også en traditionel tømrervirksomhed hvor vi monterer rigtig mange af de gulve vi sælger - det er din garanti for god kvalitet - vi gider nemlig ikke montere noget som ikke er 100% i orden. Du får de bedste kliksystemer i verden, som gør gulvlægningen til en leg. Alle med en smule håndværkersnilde kan være med her, hvis du altså har mod på selv at springe ud i det - det er ikke svært. Hvis du alligevel fumler lidt i starten, kan du altid ringe til os og få lidt hjælp til, at komme godt i gang. Vi er her i øvrigt også hvis du har alle mulige andre spørgsmål - måske spørgsmål til vores gulve som vi også sælger i vores webshop Gulvhåndværk.dk. - Og selvfølgelig vil vi altid gerne hjælpe med monteringen, hvis du ikke har mod på det. Vi glæder os til at hjælpe dig igennem gulvjunglen. Få styr på mulighederne og find dit næste gulv hos Gulvhåndværk.dk Vi ses :-)

4,9

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Vi kan varmt anbefale Tømrer Alkærsig.

Vi kan varmt anbefale Tømrer Alkærsig.
Men arbejdet blev udført helt planmæssigt og der blev udvist stor hensyn til, at vi fik så lidt gener af det som muligt, imens arbejdet blev udført.
Flot arbejde - fantastisk kundeservice og alt - lige fra vi kontaktede Søren Alkærsig - er foregået professionelt og helt efter planen.

12 novembre 2025

Alle aftaler blev overholdt

Alle aftaler blev overholdt.
Fantastisk rådgivning og svar på alle mine spørgsmål.
Oprigtig, venlig og imødekommende vejledning

9 luglio 2025

Hej Mogens.
Sikke en dejlig anmeldelse at møde ind til efter ferien, tak fordi du tog dig tiden til at skrive den. Det betyder rigtig meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse med vores rådgivning og service.
Rigtig god dag
Bedste hilsner Tanja & Søren Alkærsig

God telefonisk rådgivning.

God telefonisk rådgivning.
Hurtig levering

10 marzo 2025

Hej Lene.
Tak for anmeldelsen, det betyder meget for os at du har taget tiden til at anmelde os.

Fantastisk kundeservice og kvalitet

Jeg oplevede en helt fantastisk kundeservice. Efter bestillingen blev jeg kontaktet af virksomheden, som ville aftale en leveringstid efter mit ønske. Aftenen inden levering modtog jeg en sms fra fragtmanden, som oplyste mig om, hvilket tidspunkt, han ville levere gulvet. Og da han kom, fragtede han gulvet helt ind til min hoveddør - virkelig god service. Derudover er gulvet, som jeg har bestilt, virkelig flot og nemt at lægge. Jeg vil helt sikkert handle her igen.

11 aprile 2025

Hej Charlotte
Tusind tak for din flotte anmeldelse! 🙏
Hvor er det dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse hele vejen rundt – det betyder virkelig meget for os. Det er virkelig også et vildt lækkert gulv du har bestilt, godt det lever op til dine forventninger.
Vi glæder os til at handle med dig igen 😊

De bedste hilsner,
Tanja - Gulvhåndværk.dk

Venlig og meget vidende kompetent…

Venlig og meget vidende kompetent betjening - aftaler til tiden - supergodt sted at handle gulv
Det helt rigtige sted og med et meget stort udvalg af gulve

26 marzo 2025

Risposta di Gulvhåndværk.dk

Hej Erling, mange tak for den fine anmeldelse, dejligt at i fik det gulv i ønskede, håber det passer perfekt til jer og jeres sommerhus.
Mvh Tanja

Fantastisk oplevelse og råd rådgivning

Fantastisk oplevelse og råd rådgivning. Vil helt klart anbefale andre at tage forbi gulvhåndværk inden man beslutter sig.

28 marzo 2025

Risposta di Gulvhåndværk.dk

Hej Charlotte - 1000 tak 🙏 for den fine anmeldelse. Det betyder så meget for os.
Bedste Hilsner Tanja

Købte plejemiddel til trægulv via deres…

Købte plejemiddel til trægulv via deres hjemmeside. Den blev sendt med GLS, men kom aldrig frem. Efter min henvendelse blev der straks sendt en ny pakke afsted, som kom dagen efter. Meget fin service og info fra dem.

19 febbraio 2025

Hej Charlotte.
Tak for den fine anmeldelse. Jeg er glad for at den nåede frem anden gang og uden varige mén 😅

Fremragende!!

Sjældent har jeg fået så god rådgivning, her blev absolut intet forsøgt prækket på!! SÅDAN!
At gulvet også er skide nemt at ligge er jo fantastiskt!
Skal du ha' trægulv, så besøg Gulvhåndværk's showroom, du bliver ikke skuffet!

20 novembre 2024

Risposta di Gulvhåndværk.dk

Fantastisk, tak for de fine ord Morten, jeg giver det videre til Søren. Det betyder meget for vores lille butik.
Mvh Tanja

Meget høj og flot kvalitet træ gulv og…

Meget høj og flot kvalitet træ gulv og super flot arbejde.
Meget imødekommen, giver hermed vores bedste anbefalinger.

11 dicembre 2024

Hej Marianne.

1000 tak for den fine anmeldelse det betyder rigtig meget for os - dejligt at i er tilfredse med resultatet.

Go’ service

Go’ service. Jeg var meget tilfreds 🙂

16 ottobre 2024

Risposta di Gulvhåndværk.dk

Dejlig anmeldelse, jeg håber der var nok til din mors sommerhus? 😊

Super service og levering

Super service og levering. Transporten indebar åbenbart indbæring, så det var jo en glædelig overraskelse 🎉

2 ottobre 2024

Hej Mette.
Lækkert med hjælp af indbæring, især med så mange pakker 😅💪
Tak for anmeldelsen, det betyder meget i vores lille firma.
KH Tanja

Super service

Super firma at handle med de var hjælpsomme helevejen igennem og fik et lækkert gulv ;)

9 settembre 2024

Hej Julius.
Tak for anmeldelsen, for vores lille biks betyder det meget. 😊
Dejligt at høre du er tilfreds med gulvet 👍

Top klasse

Fantastisk, venlig og professionel service. God vejledning og flotte gulve til gode priser :)

16 settembre 2024

Hej Karoline.
Mange tak for den fine anmeldelse - det betyder meget for os.
Mvh Søren

Venlig og imødekommende betjening i…

Venlig og imødekommende betjening i showroom. God service og vejledning. Nemt at lægge gulvet. Virkelig flot gulv.

24 luglio 2024

Hej Jens.
Tak for den fine anmeldelse, og dejligt at høre i er tilfredse med jeres flotte nye gulv.
Mvh Tanja

Egetræsgulve der overgår al forventning

Vi havde i månedsvis været på jagt efter egetræsgulve til vores nyrenoverede 70'er hus. Jagten stoppede, da vi besøget Alkærsigs showroom i Skibet ved Vejle. Vi fik rigtig god og udførlig rådgivning af Søren, og besluttede at han skulle lægge gulvene, da vores tolerancetærskel over for sjusk og fejl er ret lav. HOLD DA OP, hvor er det blevet flot!! Det er alle pengene værd. Vi nyder synet hver dag og giver Alkærsig og Søren vores allerbedste anbefalinger!

Hanne og Henrik - Snoghøj, Fredericia

12 giugno 2024

Hej Hanne, 1000 tak for den virkelige fine anmeldelse 🙏
Det er givet videre til Søren og hans team.