Een trui gekocht. Ronduit het slechtste van de aller slechtste kwaliteit. Alsof het een jaar (door iemand anders) was gedragen. Doordat de trui niet binnnen de toegezegde termijn werd geleverd, lukte... Leggi di più
Lichaamsfoundation besteld en ik vond de kleur niet mooi. Contact opgenomen met de klantendienst en die hebben het product gratis omgeruild voor nieuwe kleur. 4 sterren i.p.v. 5 omdat het een heel kle... Leggi di più
Nuuday ontvangen, echt een top resultaat mijn vriendin is er helemaal blij mee! Ze heeft de 2 kleuren zo kunnen mengen dat het volledig dekkend is. Levering was iets later vandaar de 4 sterren,... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Ik had een duo scheerapparaat gekocht, op tijd binnengekomen. Alleen helemaal gebroken, dus ik heb er niks aan. Mail gestuurd naar klantenservice maar niks meer gehoord. Nooit meer kopen! Mail gehad... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Bij EAZEN draait alles om balans: tussen stijl en comfort, verzorging en kracht. Wij verkopen kleding en beautyproducten voor mensen die durven – durven te dromen, te groeien, te bewegen en vooral: zichzelf te zijn. Onze collectie bestaat uit oversized T-shirts, cargo broeken en jurken – van relaxed en zomers tot chique en trendy – gecombineerd met verzorgingsproducten die jouw natuurlijke uitstraling versterken. Van voedende haarolie tot huidvriendelijke essentials: alles is ontwikkeld om jou op je best te laten voelen, zonder gedoe. Effortless by nature is geen slogan, het is een lifestyle. Geen overbodige ruis, alleen wat écht telt: stijl, rust en zelfvertrouwen. Voor mensen die hun eigen pad kiezen in een wereld vol prikkels – en er onderweg goed en verzorgd uit willen zien.
Paesi Bassi
- info@eazenofficial.com
- www.eazenofficial.com
Ha risposto al 51% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 2 settimane
Erg tevreden met mijn bestelling
Erg tevreden met mijn bestelling. Pakketje kwam op tijd binnen en voldoet volledig aan de verwachtingen.

Risposta di EAZEN Official
Bijgeleverde borstel is niet conform…
Bijgeleverde borstel is niet conform met foto op de site, is veeel te klein

Risposta di EAZEN Official
Mijn vorige bericht is (voorlopig)…
Mijn vorige bericht is (voorlopig) verwijderd omdat Eazen protest heeft ingediend. Ik zal even het een en ander uitleggen. Ik heb die Nuuday body covering gekocht. Krijg in eerste plaats iets anders gestuurd. Het blijft absoluut niet zitten op je huid zoals beloofd. Het zou water resistent moeten zijn. Na 1 dag op mijn benen gesmeerd en armen is mijn beddegoed bruin, mijn witte broek heeft allemaal bruine vlekken en mijn huid is wit. Ik heb hierover een email gestuurd want dit is absoluut niet wat ze beloven. Ik heb gezegd dat ik mijn geld terug wil. Na lang duren krijg je een email dat het hen spijt en ik 50% terug kan krijgen. Vind dit eigenlijk niet kunnen maar je staat met de rug tegen de muur, oke dan maar iig 50% terug. Dan sturen ze ook nog een email met daarin een opmerking over liegen, daar heb ik op gereageerd en daarna is het stil. Ik hoor niets meer en heb ook mijn geld niet terug. Toen heb ik gezegd dat dit oplichting is en dat vind ik ook! Als je spullen in Nederland wilt verkopen dan zul je je aan de Nederlandse wetgeving moeten houden en dat gebeurd dus niet.Ik vind dit absoluut niet kunnen. Dus raad ik een ieder aan om nooit bij Eazen iets te kopen want zodra je niet het product krijgt wat ze beloven ben je je geld kwijt en Eazen neemt geen verantwoordelijkheid. Ik vind dat ik zoiets zeker op trustpilot kan vermelden!
Ik wil reageren op de reactie van Eazen.
Ik heb geen onwaarheden geschreven in bovenstaand bericht.
U bent gekwetst door het woord "oplichting"
Hoe wilt u het dan noemen als je iets besteld wat zo mooi voorgespiegeld wordt, maar je krijgt een ander product wat absoluut niet waterproof is, aflaat op je beddengoed en kleding en er niets meer op je lichaam zit. Ik kan niets anders concluderen dat dat oplichting is. En dan stuur je een email en hoor je eerst helemaal niets en dan wordt er gezegd u krijgt 20% terug. Later na heel lang duren wordt het 50%. Ik heb gevraagd of ik mijn geld terug kan krijgen maar meer dan 50% wordt het niet. Ik heb toen (met de rug tegen de muur)dat heb ik u ook geschreven de 50% geaccepteerd. Dus ja.....geen woord van gelogen. Ik kan u een foto sturen van het product wat absoluut GEEN Nuuday is! Wie spreekt er nu onwaarheden? Hadden jullie direct het geld teruggestort dan was er niets aan de hand geweest.

The Body Coverage Perfector
Dankjewel, Eazen, voor het correct geleverde product, namelijk The Body Coverage Perfector!!😊 Ivg. met andere coverage cosmetica, werd dit product excellent!! Kwaliteit/prijs: 10 op 10!!

Risposta di EAZEN Official
Het product binnengekomen maar met een…
Het product binnengekomen maar met een mini mini borsteltje, zeker niet de borstel uit het promotie filmpje. Lijkt wel een nagelborstel! Ik voel me zwaar opgelicht en wil dit product niet eens uitproberen! Dit belooft weinig goeds!
Graag stuur ik dit pakketje terug!!!!
Vandaag ook contact gehad met Grace van de klantenservice, ipv mij het retour adres te sturen vraagt ze of ik genoegen neem met 20% korting maar dat wil ik niet, ik wil gewoon retourneren omdat ik de korting niet accepteer laat ze niets meer horen! Walgelijk gewoon en zeer misleidend ook, schandalige klanten service ofwel totaal geen service! Koop hier nooit iets!

Risposta di EAZEN Official
Klacht indienen bij kapot artikel word niet op gereageerd
Mail gehad en mijn geld wordt teruggestort!

Risposta di EAZEN Official
Vond de levertijd erg lang .mijn kleur…
Vond de levertijd erg lang .mijn kleur was niet ok was veel te licht geef ik aan in mailtje maar ga het niet opnieuw proberen want moet lang wachten .
Maar het ergste vond ik dat het ook op temu te verkrijgen is zelfde verpakking alleen andere naam en die is sneller binnen
Heel jammer want het is eenleuk product

Koop hier niet
Het scheerapparaat werkt niet meer na 1x gebruikt te zijn. Ook lijkt het alsof het bedrijf goedkope producten van andere websites verkoopt voor een veel hogere prijs. Contact met de klantenservice verloopt slecht, ze reageren niet op e-mails

Risposta di EAZEN Official
De kleur zomerbrons is veel te licht.
De kleur zomerbrons is veel te licht.
Witte plekken op mijn benen door de make up

Defect artikel
Levering was prima. Defect item ontvangen en al meerdere mails met vooralsnog geen reactie. Klantenservice is niet top!

Geen betrouwbaar bedrijf
De Silkgleam is officieel een merkloos product dat gekocht kan worden voor €4,- op AliExpress.
Het product viel mij tegen en wilde het graag retourneren, hier heb ik een reactie op terug gehad alleen begrijpen ze mijn mail niet. Het zelfde product verscheen na aankoop op meerdere sites met een andere merknaam. Daarnaast komen de foto's ook niet helemaal overeen met wat je binnenkrijgt, zelfs niet de producten die je er 'gratis' bij krijgt, ook dit zijn hele andere merken.
Telefonisch kan ik ze niet bereiken want je krijgt dan een meneer aan de telefoon die van niets weet en ook al contact opgenomen heeft met EAZEN maar heeft geen reactie gehad.
Zojuist aangifte gedaan bij zowel Fraudehelpdesk als bij de politie en ik hoop dat de beste meneer aan de telefoon ook wat meer rust krijgt.
-- UPDATE--
Ondertussen al wat mailverkeer gehad waarbij ik 3x heb aangegeven het product te willen retourneren. Echter krijg ik als antwoordt 'Om gedoe met retourneren te voorkomen bieden we 20% terug en mag u het product houden'
Nee, ik hoef geen product dat voor mij niet werkt en heb 3x aangegeven het te willen retourneren.
Ik wil het volledige bedrag ook teruggestort krijgen.
- LAATSTE UPDATE-
Na wat mailverkeer hebben ze mijn betaalde bedrag volledig teruggestort, echter kreeg ik wel als opmerking dat ze dit normaal gesproken niet doen en je dan 20% aanbieden.
Er staat toch echt op de website wanneer je wilt retourneren, dat je het volledige aankoopbedrag terug krijgt.
Het telefoonnummer is veranderd, echter hoop ik dat het de goede is en niet van weer een onschuldig iemand.
Ook hebben ze deze review gerapporteerd voor schadelijke en illegale inhoud, echter is mijn review weer goed gekeurd.
- Reactie op reactie van EAZEN -
Dit zijn geen onjuiste beweringen, ik heb 3x gevraagd aan jullie of ik een retouradres kon ontvangen en deze kreeg ik maar niet. Ja ik heb het aankoopbedrag volledig teruggekregen, maar ik mocht het product niet terugsturen. Bekijk ons mailverkeer na waarbij jullie meerdere vragen zoals retoursturen en het telefoonnummer negeren.
Daarnaast is jullie product zeker wel te kopen via AliExpres, laatst kwam ik dezelfde foto tegen van de 'SilkGleam' bij een andere website waarbij alleen de 'merknaam' veranderd is. De foto was identiek aan die van jullie.
Jammer dat jullie mijn beweringen onjuist vinden, terwijl dit allemaal feiten zijn.

EAZEN
EAZEN, Het is een BODY COVERAGE PERFECTOR wat niet is wat het had moeten zijn.. Ik heb een mail gestuurd naar Eazen, ik heb keurig antwoord terugontvangen met de mededeling dat ik mijn geld krijg teruggestort. Eazen heeft keurig het geld terug op mijn rekening gestort. Waarschijnlijk vinden zij dit net zo vervelend als ik het vind en zullen zij zeker contact opnemen met de leverancier.

Risposta di EAZEN Official
Niet het beloofde product geleverd.
Op mijn mail wordt totaal niet gereageerd dus vandaar dat ik het nu hier meld.
Mijn beloofde product Nuuday is niet geleverd maar een totaal ander onbekend merk. De kleur is spierwit en vet en dekt totaal niet! Ik voel mij erg opgelicht door dit bedrijf dus koop dit product niet.
Erg onprofessioneel en niet netjes ook om niet te reageren op een mail.
Even nog een kleine reactie op hieronder en dan stop ik.
Kosteloos is mij dus niet aangeboden, een kleine 10 euro om het terug te sturen en alsnog het goede product te krijgen of 50% van de totaal prijs terug, wat ik dus nu gekozen heb om van alles af te zijn.
Dus weer niet wat ze beloven en of zeggen. Jammer!

Risposta di EAZEN Official
Nuday coverage crème besteld van…
Nuday coverage crème besteld van €34,95, maar in plaats daarvan is er een variant van Temu opgestuurd die je voor €3,80 kan bestellen.
Echt opgelicht word je dan.
Trap er niet in!

Risposta di EAZEN Official
Andere merknaam, mini-borsteltje, dure retour → koop hier nooit!
Ik bestelde midden juli bij Eazen, overtuigd door de vele 5-sterrenreviews op Trustpilot en de mooie productfoto’s. Dat gaf voor mij de doorslag.
Wat ik ontving, week totaal af van wat werd voorgesteld: een verpakking met een andere merknaam (niet de luxueus uitziende NUUDAY™-tube), een piepklein borsteltje in plaats van de grote borstel uit hun advertenties, en een kleur “Zomerbrons” die onnatuurlijk bleek was.
Toen ik contact opnam, kreeg ik eerst een mail dat zij de retourkosten zouden betalen. Even later kwamen ze daar doodleuk op terug: retourkosten zijn toch voor de klant, en die zijn bijna even hoog als het product zelf. De truc is duidelijk: mensen ontmoedigen om te retourneren zodat ze hun geld niet terugzien.
Bovendien vraag ik me sterk af of een retour ooit correct zou aankomen in Frankrijk. En áls dat al zo is, lijkt het me niet ondenkbaar dat ze zich beroepen op een excuus als “de verpakking is geopend” om terugbetaling alsnog te weigeren.
Wat het nog erger maakt: op 17/8 reageerde Eazen op Trustpilot op een negatieve review met de belofte dat klanten “kosteloos mogen retourneren” en hun geld netjes terugkrijgen. Dit staat in schril contrast met hun échte mails aan klanten, waarin ze systematisch weigeren retourlabels te voorzien. Publiek de schijn ophouden, maar in de praktijk klanten met de rug tegen de muur zetten…
Ik heb deze tegenstrijdige mails zelf bewaard als bewijs. Dit bedrijf speelt bewust in op de vertrouwensillusie die Trustpilot wekt: mooi naar buiten toe, maar intern een heel ander verhaal.
Nog een opvallend detail: tot 17/7 waren er uitsluitend 5-sterrenreviews te zien (waarop Eazen telkens reageerde). Vanaf 17/7 verschenen er bijna uitsluitend nog 1-sterrenreviews met klachten die sterk lijken op de mijne. Dat zegt genoeg.
De betaling verliep via Klarna; zij onderzoeken de zaak momenteel en de betaling staat (ver voorbij de termijn) nog steeds on hold. Ik hoop dat zij deze ballon wél durven doorprikken.
Mijn advies: trap hier niet in, laat je niet verblinden door de gladde advertenties of de mooie praatjes in hun reacties. Koop hier nooit!!!
Aanvulling (27 augustus 2025):
Op 17/8 reageerde Eazen op een andere negatieve review (van Linette Klijn) met de belofte dat klanten kosteloos kunnen retourneren en hun geld volledig terugkrijgen. In hun antwoord op mijn review wordt daar echter met geen woord over gerept, terwijl ik eerder per mail expliciet te horen kreeg dat de retourkosten volledig voor mijn rekening zijn. Dit contrast spreekt voor zich.
Update 2 (9 september)
Klarna heeft mijn klacht volledig in mijn voordeel beslist: betaling geannuleerd. Bewijs genoeg dus dat mijn review klopt. Eazen levert geen NUUDAY™, maar goedkope rommel, liegt erover en rekent erop dat klanten €40 wel zullen opgeven. Niet met mij. En ja, zelfs hun poging om mijn review hier te laten verwijderen is mislukt.

Happy girlfriend!
Nuuday ontvangen, echt een top resultaat mijn vriendin is er helemaal blij mee!
Ze heeft de 2 kleuren zo kunnen mengen dat het volledig dekkend is.
Levering was iets later vandaar de 4 sterren, maar wat mij betreft zeker de 5 sterren waard!

Erg jammer
Krijg de melding dat mijn pakket is bezorgd op 25 juli bij de buren, maar er staat niet bij welke buren. Stuur ik netjes een mail, maar krijg geen reactie terug! Ook kan ik nergens terug vinden via welk bezorger is verzonden en heb geen track and trace ontvangen 😮 hoop dat dit wordt opgelost!

Risposta di EAZEN Official
Gisteren Nuuday body coverage…
Gisteren Nuuday body coverage ontvangen, maar helaas niet het gewenste resultaat gekregen. Het smeert wel fijn, maar de kleuren dekken niet en zijn ook niet waterproof, wat ik wel gelezen heb op de site. Ben bang dat ik het niet meer retour kan sturen omdat ik beide kleuren heb geprobeerd, dus is het uiteindelijk veel geld voor iets wat niet het gewenste resultaat heeft gebracht.

Oplichting weeral
Oplichting weeral. 2 weken gewacht op de bestelling wat ik dan nog niet eens erg vind.
je krijgt gewoon nooit hetzelfde!
Nu ook 2x een fles van 103ml flacon is normaal 100ml en er staat geen eens Nuuday op. Geheel ander merk als in de advertentie.
Geheel andere borstel.
Ik bestel gewoon niks niet meer!

Risposta di EAZEN Official
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.