Valutata 1 stelle su 5

Een trui gekocht. Ronduit het slechtste van de aller slechtste kwaliteit. Alsof het een jaar (door iemand anders) was gedragen. Doordat de trui niet binnnen de toegezegde termijn werd geleverd, lukte... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Nuuday ontvangen, echt een top resultaat mijn vriendin is er helemaal blij mee! Ze heeft de 2 kleuren zo kunnen mengen dat het volledig dekkend is. Levering was iets later vandaar de 4 sterren,... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 3 stelle su 5

Ik had een duo scheerapparaat gekocht, op tijd binnengekomen. Alleen helemaal gebroken, dus ik heb er niks aan. Mail gestuurd naar klantenservice maar niks meer gehoord. Nooit meer kopen! Mail gehad... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di abbigliamento uomo
  2. Negozio di accessori di moda
  3. Negozio di abbigliamento donna

Scritti dall'azienda

Bij EAZEN draait alles om balans: tussen stijl en comfort, verzorging en kracht. Wij verkopen kleding en beautyproducten voor mensen die durven – durven te dromen, te groeien, te bewegen en vooral: zichzelf te zijn. Onze collectie bestaat uit oversized T-shirts, cargo broeken en jurken – van relaxed en zomers tot chique en trendy – gecombineerd met verzorgingsproducten die jouw natuurlijke uitstraling versterken. Van voedende haarolie tot huidvriendelijke essentials: alles is ontwikkeld om jou op je best te laten voelen, zonder gedoe. Effortless by nature is geen slogan, het is een lifestyle. Geen overbodige ruis, alleen wat écht telt: stijl, rust en zelfvertrouwen. Voor mensen die hun eigen pad kiezen in een wereld vol prikkels – en er onderweg goed en verzorgd uit willen zien.

2,1

Ha risposto al 51% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 2 settimane

Valutata 2 stelle su 5

Levertijd veel te lang

Op 31-8 4 items besteld, wordt op bestelling geproduceerd wat verder prima is. Maar daardoor was de levertijd tussen de 7 en 14 dagen.
Na 3 weken kreeg ik 2 items binnen, dus even gemaild waar de rest bleef.
Een ding bleek niet op voorraad te zijn en het andere zou snel spoedig worden worden verzonden.
De terugbetaling van ging spoedig, maar het andere item heb ik (op 7-10) nog steeds niet ontvangen.
Prijs / kwaliteit is verder okee.

7 ottobre 2025
Valutata 1 stelle su 5

Foute kleur!Ik had de body coverage perfectie…

Ik had de body coverage perfectie besteld in kleur 05 BN
Deze is veel te licht.
Graag omruilen voor de kleur Cacao(4x)
Waar stuur ik deze naartoe en gaat het weer zolang duren vooraleer dit in orde komt?
Mijn feest waarvoor ik het nodig had zal dan voorbij zijn…jammer

26 settembre 2025
Valutata 4 stelle su 5

Lichaamsfoundation besteld en ik vond…

Lichaamsfoundation besteld en ik vond de kleur niet mooi. Contact opgenomen met de klantendienst en die hebben het product gratis omgeruild voor nieuwe kleur. 4 sterren i.p.v. 5 omdat het een heel klein borsteltje is en leveringstermijn redelijk lang ong. 4 weken!

12 settembre 2025

Chinese Lying Crap Company

I fully echo the negative feedback shared by other users. This is a Chinese-operated website, despite being registered in the Netherlands under a sole proprietorship with an address that turns out to be a residential apartment in Haarlem. The product I purchased—Agelessence – Het Veilige Anti-Aging Alternatief—was promoted through a sleek, professional-looking website that initially inspired confidence.

However, upon receiving the package, I was shocked by its poor quality. There was no company branding, no usage instructions, and no traceable information about the manufacturer. When I tried to revisit the Eazen website where I placed my order, it had completely disappeared—vanished without a trace.

This is a clear case of misrepresentation, marketing low-grade Chinese products as if they were European-made. It’s deceptive and unacceptable. Avoid this company at all costs.

17 settembre 2025
Valutata 5 stelle su 5

Erg tevreden over de klantenservice

De producten heb ik helaas moeten retourneren, maar ben erg tevreden over de klantenservice. De klantenservice van Eazen reageert snel, komt met een goede oplossing en komt zijn afspraken na. Contact verliep heel fijn.
(Dat is in deze tijd ook niet meer zelfsprekend, aldus mijn ervaringen met de klantenservice van andere bedrijven.)

10 settembre 2025
Valutata 1 stelle su 5

Had producten besteld om benen mooier…

Had producten besteld om benen mooier te maken door crème met dikke borstel. Producten kwamen toe , benen zagen er plastiek uit met product en grote borstel was een mini borstel. Klantendienst zei me producten terug te sturen , dit kostte me 20 eur ! En heb terugbetaling nog steeds niet ontvangen ! Is al 4 weken geleden !!!!

13 settembre 2025

Risposta di EAZEN Official

Het spijt ons zeer te horen over uw ervaring en we stellen het zeer op prijs dat u dit met ons deelt. Dit is absoluut niet het soort service dat we willen bieden en we zouden graag de kans krijgen om dit recht te zetten.

Stuur ons een e-mail naar info@eazenofficial.com
met uw bestelgegevens, zodat we dit persoonlijk kunnen onderzoeken en zo snel mogelijk een oplossing voor u kunnen vinden.

Goedkope Chinese rommel

Heb zo’n dual scheerapparaat besteld. Pas na bijna 3 weken wachten, eindelijk binnen gekomen. Goedkope rommel, afkomstig uit China, op Ali Express heb ik achteraf dezelfde apparaten gevonden voor een fractie van wat ik er bij Eazen voor betaald heb! Verder maakt het een akelig geluidje en is binnen no time leeg en als ik het gebruik komt er ook een vreemd luchtje vanaf (ruikt een beetje als gesmolten plastic?!). Durf het dan eigenlijk niet meer aan te zetten.
Product retourneren gaat niet, want ik heb het gebruikt en dan kan dat niet meer, volgens de website. Ik ben er in getrapt en neem mijn verlies, maak niet dezelfde fout als ik heb gedaan!

Update1!
Eazen heeft vrij snel al een reactie gegeven op mijn review dat er enkele onjuistheden in zouden staan. Ze geven aan dat zij enkel werken met geselecteerde leveranciers en dat enige vergelijking met goedkope Ali-express producten niet juist zou zijn.
Dat zie ik toch echt anders!
Feit blijft dat exact hetzelfde product, zelfde naam (want het apparaat wat ik namelijk heb ontvangen uit China heet ‘Dual-Head Shaver’ en niet ‘Silk Gleam 2 in1’ zoals ik besteld heb), dezelfde toebehoren, hetzelfde doosje, alles dus exact HETZELFDE, voor een fractie van het geld wat Eazen er voor vraagt op Ali Expres staan.
Daarnaast geeft Eazen aan dat ik gewoon zou moeten kunnen retourneren, zeker omdat het ook nog binnen de wettelijke bedenktermijn valt, ook al heb ik het product gebruikt. Op hun website staat toch echt dat alleen producten geruild of geroutineerd kunnen worden als ze niet gebruikt en ongedragen zijn. Het zal mij benieuwen, want uiteraard heb ik, voordat ik mijn review geplaatst heb, ook een mail gestuurd naar het opgegeven mailadres voor retourneren, waarin ik aan heb gegeven dat ik mijn geld terug wil. Daar heb ik nog geen reactie op ontvangen, maar dat is ook vrij snel, mocht ik alsnog wel mijn product kunnen retourneren en mijn geld terugkrijgen, dan zal ik dat in mijn review uiteraard nog aanpassen.

Update 2!
Eazen heeft inmiddels gereageerd op mijn e-mail dat ik mijn aankoop wilde ontbinden en ik heb, net als anderen die hier een review hebben geplaatst, 2 opties van ze gekregen. Of ik kon het apparaat houden en 50% van mijn aankoopbedrag terug krijgen óf ik kon het apparaat retourneren naar een adres in Frankrijk en dan krijg je je hele aankoopbedrag terug, mits zij vinden dat het apparaat in goede staat is. Je draait dan wel zelf op voor de verzendkosten en je loopt het risico dat ze niets terug betalen als het apparaat beschadigd of vermist raakt bij het retourneren. Je kunt natuurlijk kiezen voor extra verzekering etc., maar dan kwamen de kosten hoger uit dan als je kiest voor die 50%-optie. Na alle voor- en nadelen te hebben beoordeeld, heb ik voor de 50% optie gekozen en dus mijn verlies genomen. De helft van mijn aankoopbedrag heb ik inmiddels terug gekregen.

1 agosto 2025

Beste,

We nemen uw feedback serieus, maar willen enkele onjuiste beweringen rechtzetten.

Onze producten zijn niet “goedkope AliExpress-artikelen”, maar worden geselecteerd en geleverd via onze eigen leveranciers. De vergelijking met producten op andere platformen is daarom niet juist.

Daarnaast heeft u altijd het recht om een product binnen de wettelijke termijn te retourneren – ook als het uitgeprobeerd is – mits het correct via ons retourproces wordt aangemeld.

Wij vinden het jammer dat uw ervaring niet positief is geweest en willen dit alsnog oppakken. Neem gerust contact met ons op via info@eazenofficial.com.

Team EAZEN

Product en klantenservice waardeloos

Product en klantenservice waardeloos. Dekt totaal niet, tubes zijn veel kleiner dan advertentie doet vermoeden. Zelfde voor borsteltje; heel klein en bij gebruikt vallen de haren direct uit.
Ik heb de klantenservice gevraagd om retourinstructie. Ruim een week later pas bericht dat zij 20% willen vergoeden zonder dat ik terugstuur, of ik kan ruilen en moet dan EUR9,95 betalen.
Retouradres is in Frankrijk, dus retourkosten zijn zonder ruilen ook heel duur.
Wat een waardeloze tent; ga ik nooit meer bestellen.

25 agosto 2025

Slecht product.

Slecht product.. werkt absoluut niet zoals op het filmpje en er staat ook een hele andere naam op de tubes. Heel jammer dat ik daar dan toch zoveel geld voor betaald heb…

16 luglio 2025

Duo scheerapparaat gekocht

Duo scheerapparaat gekocht. Werkt totaal niet, kopje van scheerapparaat schiet los zodra je deze op je huid zet. Mail gestuurd maar 0 reactie.
Niet kopen!!!

18 agosto 2025

Dit zijn oplichters

Dit zijn oplichters! Ik bestelde 2 x de 1 + 1 actie , ten eerste werd mijn bestelling heel laat geleverd met veel vertraging en toen die dan eindelijk arriveerde bleek dat ik de 1 + 1 actie niet ontvangen heb ,maar slechts maar 1 tube van elk. Dus veel te duur!! Bovendien is het meegeleverde borsteltje waardeloos. en niet zoals getoond op de afbeelding. ik heb ondertussen zelf in china de creme en goede borstel gekocht , was sneller , beter en veel goedkoper. Dus koop nooit bij eazen!!!!

23 agosto 2025

Géén 1 ster waardig

Géén 1 ster waardig
Deze rotzooi niet kopen .
Je merkt geen verschil met de crème .
Je huid blijft het zelfde en bedekt niet een plekje of rimpeltje.
Bij deze zonde van je geld !

Bij deze heb ik allang contact gehad met jullie hierover.
En vervolgens kreeg ik maar 8 euro terug.
Dus ik ben alsnog me geld kwijt en zit met een product wat ik weg gegooid heb .
Jullie beloven iets wat niet waar is .
Maar ja ,als iedere klant zijn 8 euro terug krijgt ,dan verdienen jullie genoeg met valse beloftes.
Want deze crème doet totaal niks .
En dan reageren jullie op een review om te laten zien dat jullie het op willen lossen.
Nou met die 8 euro los je niks op .

23 agosto 2025

Valutata 4 stelle su 5

Het product is gewoon heerlijk.

Het product is gewoon heerlijk. Smeert mooi uit met het borsteltje, maar ga toch een grotere borstel kopen want beetje klein. Geeft een mooi fluwelen en egaal resultaat maar dekt bij een dunne laag niet veel. Is ook niet wat ik wil, van die dichtgeplamuurde benen. Geen 5 sterren omdat het drie weken duurde voordat ik mijn bestelling in huis had.

22 agosto 2025

Beste,

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat u tevreden bent met het product en het mooie, egale resultaat. We begrijpen uw punt over het borsteltje en nemen dit mee als feedback.

Wat betreft de levertijd: onze excuses dat dit langer heeft geduurd dan verwacht. We doen ons best om bestellingen zo snel mogelijk te bezorgen en werken continu aan verbetering hiervan.

We hopen dat u blijft genieten van het product en danken u voor het delen van uw ervaring!

Team EAZEN

Na 2x gebruiken niet meer op te laden

Na 2x gebruiken laat het niet meer op.

16 luglio 2025

Het EazenOfficial-team

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più