Dettagli dell'azienda

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

2,5

Tutte le recensioni

6 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Eseguiamo dei controlli sulle recensioni

Onbetrouwbaar apparaat

Het is een onbetrouwbaar apparaat dat soms goede flessen geeft en soms geen goede flessen. Hierdoor kan je baby dus te weinig voedingsstoffen binnen krijgen.
Apparaat is prima te gebruik voor de juiste temperatuur water maar daar is hij wel erg duur voor.

Bedrijf neemt zelf geen verantwoordelijkheid voor een niet goed functionerend apparaat.
Geen aanrader.

2 giugno 2026

Verkeerde mengverhouding, geen coulanse

In september 2025 heb ik een milkmaker van Easybaby gekocht. In het begin was ik er eigenlijk best enthousiast over — het leek een handig apparaat dat ons veel tijd zou besparen. Maar na een tijdje merkte ik dat mijn zoontje niet goed aankwam. Hij huilde veel en zijn groei bleef achter, wat natuurlijk meteen zorgen geeft als ouder.

Op advies van het consultatiebureau ben ik gaan controleren of de machine de melk wel goed mengde. Na meerdere tests bleek dat de milkmaker structureel te veel water gaf in verhouding tot het melkpoeder. Ik heb alle stappen gevolgd om hem opnieuw te kalibreren en verschillende handleidingen erbij gepakt, maar het probleem bleef hetzelfde.

Toen ik overstapte op handmatig melk maken, ging het vrijwel direct beter. Mijn zoontje kwam eindelijk weer goed aan, en dat gaf me natuurlijk veel rust. Voor mij was het daarna duidelijk dat ik geen risico meer wilde nemen met dit apparaat.

Omdat het product nog binnen de garantie viel en aantoonbaar niet goed werkte, heb ik Easybaby gevraagd om het aankoopbedrag terug te betalen. Tot mijn teleurstelling wilden ze dat niet doen. Het enige dat ze aanboden was hulp bij het opnieuw instellen van het apparaat, maar na deze ervaring durf ik het simpelweg niet meer te gebruiken. De gezondheid van mijn kind gaat voor alles.

Nu zit ik met een duur apparaat dat ik niet kan gebruiken en dat bovendien negatieve gevolgen heeft gehad voor de groei van mijn zoontje. Van een merk dat producten maakt voor baby’s had ik eerlijk gezegd meer begrip en klantvriendelijkheid verwacht. Ik hoop dat Easybaby alsnog bereid is om dit netjes op te lossen.

28 gennaio 2026
Valutata 5 stelle su 5

Super service

Super goed geholpen, hele fijne communicatie en flexibele service. Daarnaast vind ik de producten erg fijn, zou hier zeker weer bestellen!

26 novembre 2025

Slechte kwaliteit & slechte service

Na een paar maanden was mijn babyblender al kapot. Ik nam contact op, maar kreeg telkens laat of helemaal geen reactie. Uiteindelijk boden ze slechts 20% korting aan op een nieuwe blender, wat ik echt belachelijk vond. Na veel heen-en-weer mailen kreeg ik dan toch een nieuwe onderkant opgestuurd, maar die bleek óók kapot. Ik kreeg dus gewoon het verkeerde en een defect onderdeel toegestuurd.
Kortom: slechte kwaliteit, slechte klantenservice en absoluut geen aanrader.

29 novembre 2025
Valutata 1 stelle su 5

Als je apparaat hier kapot gaat

Als je apparaat hier kapot gaat, kun je wettelijke garantie vergeten. Telefonisch contact onmogelijk: er wordt niet opgenomen, opgehangen of niet teruggebeld. Twee keer een belafspraak gehad, twee keer niet op komen dagen. Alleen per e-mail reageren ze, en dan met standaardantwoorden die niets oplossen. Zelfs na formele ingebrekestelling geen vervanging of terugbetaling. Slechtste klantenservice ooit – koop hier niet!

1 agosto 2025
Valutata 1 stelle su 5

Bought a (not) refurbed milkmaker from…

Bought a (not) refurbed milkmaker from them, which had a defect water pump. That is a very common issue with those milk makers but they still sell them.
I claimed this thing. The process is difficult on purpose. You have to figure out their contact and sent them many mails to convince them to accept a claim. They play dumb. The 20€ for the return shipping are still not refunded.
Never again.

14 maggio 2025

Zeer teleurstellende ervaring met Easybaby

Wij waren in eerste instantie erg enthousiast over de melkmachine van Easybaby en hebben deze ook meerdere keren aanbevolen aan anderen. Helaas begon het apparaat te lekken en veroorzaakte het ernstige waterschade aan onze commode van nog geen jaar oud. De schade bedraagt ruim €400.

We hebben meerdere keren contact opgenomen met Easybaby, maar na een paar standaardreacties hield de communicatie plots volledig op. Zelfs na het indienen van een formele klacht én het sturen van video’s van de defecte machine kregen we geen enkele reactie meer.

We voelen ons genegeerd en totaal niet serieus genomen als klant. Het is onbegrijpelijk dat een bedrijf dat babyproducten levert zo weinig verantwoordelijkheid neemt. Uiteindelijk hebben we geen vervangend apparaat gekregen en ook geen schadevergoeding.

Ik raad Easybaby ten zeerste af zolang ze hun klantenservice en klachtenafhandeling niet serieus verbeteren.

— Rebecca Naumann

24 novembre 2024
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più