Tusind tak for en god oplevelse. Lige fra bestilling modtagelse og afhentning mødte jeg kun et positivt og imødekommende personale. Dejligt I skriver en lille dagsrapport om hvornår og hvor længe I er... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dyrenes beskyttelse på Bornholm er fantastisk! Vi fik tid og ro til at bestemme os for hvilke katte vi skulle have, men også svar på vores spørgsmål og historier om dem vi var interesseret i. Katten... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Jeg har nu hentet min 3 kat, hos dyrenes beskyttelse Falsters internat. Der er kun positivt at sige. Virkelig gode katte sommer renlige. Alting er på dyrenes præmisser, og der er ro til dyrene på sted... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Vi blev godt modtaget og fik god tid til at finde en sød kat, og til at være sammen med den, så vi kunne se, om den virkede tryg ved os. Selve adoptionen var gnidningsfri og professionel, - der var... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dyrenes Beskyttelse er der for alle dyr. Hver dag redder vi svigtede dyr og giver dem en ny chance i livet. Vi kæmper for at skabe bedre vilkår for millioner af dyr i landbruget, og vi arbejder for at synliggøre den store sociale værdi, dyr bidrager med i samfundet. Vi er Danmarks førerende dyrevelfærdsorganisation med mere end 140 års erfaring i at hjælpe dyr i nød og sikre dem de bedst mulige betingelser. Vi er en del af dit lokalområde, hvor vi gennem et stærkt netværk af frivillige, internater og vildtplejestationer hele tiden arbejder for at hjælpe dyr.
Buddingevej 308, 2860, Søborg, Danimarca
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 96% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Come questa azienda usa Trustpilot
Henter hver gang en træt og glad hund der er i de bedste hænder når vi har brug for pasning

Risposta di Dyrenes Beskyttelse
Vi har adopteret en dejlig hankat fra Bornholms Internat. Oplevelsen har været rigtig god, imødekommende personale og vi fik gode råd med på vejen.
Kan varmt anbefale Bornholms Internat

Risposta di Dyrenes Beskyttelse
Fantastisk Personal, Kunniga tillmötesgående. Så hjälpsamma ... och lösnings orienterade... Tusen Tack för all hjälp🙏

Risposta di Dyrenes Beskyttelse
Bailey er blevet passet på Fyns internat mange gange. Og det er hver gang meget trygt og personligt. De kender ham og er gode til at læse hans behov.
Vi købte ham der for 10 år siden.

Risposta di Dyrenes Beskyttelse
Vi adopterede den sødeste labrador den 19/3 - og vi er solgte allerede!
Selvom der forekom lidt ekstra ventetid var det bare rart at vide at han blev passet godt på og tjekket op på inden han kom ud til os.
Tak til alt personale vi har mødt hos Dyrenes Beskyttelse i Tranbjerg for grundig forklaring, beskrivelse og dejlig imødekommenhed. Specielt til Mikkel, som vi havde den meste kontakt med - og tak fordi I har valgt os som match.
Det er tydeligt at se I gør alt for dyrene har det godt den tid de er hos jer - og det er man ikke i tvivl om de har. Fortsæt det fantastiske arbejde 🐶😊

Risposta di Dyrenes Beskyttelse
Vores schæferhund har flere gange været på pensionsophold i Roskilde og det er med ro i maven vi afleverer ham - hver gang. Han går glad med dyrepasser, elsker turene ved Himmelsøen og alle de ansatte og frivillige forkæler ham. Der er en dejlig venlig atmosfære og en oprigtig interesse for Hudson. Kan klart anbefale at få passet sin hund på Roskilde dyreinternat 🐾❤️🐾

Imødekommenhed / varme m. charme 🍀

Risposta di Dyrenes Beskyttelse
Super søde mennesker som gav os en rigtig god behandling. Vi fik en dejlig kat med os hjem.

Risposta di Dyrenes Beskyttelse
Vores kat MIS har været i pension i 10 dage. Fik en pludselig en bule i panden. De ringede fra Hjallerup om de måtte give smertestillende. Ja selvfølgelig sagde vi og kontakt jeres dyrlæge hvis i er det mindste i tvivl om hvad det er. Det var en byld som blev tømt ud. 🥰🥰🥰🥰

Risposta di Dyrenes Beskyttelse
Personalet er veluddannede og dedikerede og ser det enkelte dyrs behov og særheder. Vores hund Mugge fik en fyrstelig behandling :-)

Risposta di Dyrenes Beskyttelse
Vi vidste at Charley ville få det rigtig godt deroppe da det var der vi adopterede ham fra så han kendte til stedet og personalet.

Risposta di Dyrenes Beskyttelse
Helt igennem god oplevelse, hvor vi føler os grundigt vejledt hele vejen igennem. Det er en meget grundig proces at få lov at adoptere et dyr hos Dyrenes beskyttelse og det er vi glade for! Det er tydeligt dyrenes behov der sættes højest, hvilket vi synes er meget vigtigt.
Og nu har vi for første gang fået en hund med hjem fra internat og pga den kyndige vejledning føler vi os godt klædt på og har fået en super dejlig hund ❤️

Risposta di Dyrenes Beskyttelse
personale er super søde og grundig til at informere om hvilken hund man skal forvente at tage med hjem.
Samt grundig med hvad vi som aftager kan tilbyde for hunden. Vi hentet Bailey i lørdags på Fyn og han er en super hund som er lærenem og faldet godt til og viser han er tryg allerede. vi er så glade for ham og forløbet.
MVH Johnny Gyllensteen

Risposta di Dyrenes Beskyttelse
Adopterede en lille gæv hankatte killing fra Falster Internat. Det foregik meget roligt og der blev givet god tid til beslutningen. Processen forløb stille og roligt og blev godt oplyst undervejs. Nu er han så hjemme i sin nye bolig og integrationen er startet. Det vurderes at der vil gå nogle dage inden han bliver så modig at han viser sig udenfor sit nuværende værelse.

Risposta di Dyrenes Beskyttelse
Jeg kom efter en lille chihuahua tæve og blev modtaget med stor venlighed både af dem der skulle tale med mig og alle de andre, ansatte som frivillige.
Overdragelse foregik i megen ro og harmoni. Og igen oplevede jeg at alle var meget interesseret og deltagende

Risposta di Dyrenes Beskyttelse
Vi har haft en rigtig god oplevelse i går da vi hentede vores nye familiemedlem. Vi fik en grundig beskrivelse af katten, blandt andet hans historie men også hvordan hans personlighed er. Vi fik derudover en meget fin beskrivelse af hvad vi skal være opmærksomme på når han kommer hjem til os, hvordan vi kan hjælpe ham og vores hund godt sammen samt en masse anden nyttig viden. Vi fik god tid til at kæle og nusse inden beslutningen skulle tages. Vi følte os på intet tidspunkt pressede til at tage en beslutning.
Vi har indtil videre (her 1 døgns tid senere) fået os en rigtig dejlig kat. Social, tillidsfuld og glad. Hunden og han er ikke introduceret endnu, men vi håber på at det lykkes 😍
Mange tak for en dejlig oplevelse!

Risposta di Dyrenes Beskyttelse
Søde og venlige, og rigtig søde katte :) Vores forrige kat Batman var også ude fra samme sted og vores lille nye baby, hun er så sød :)

Risposta di Dyrenes Beskyttelse
Trygt og i ordnede forhold. Dejligt at Pinot har været i trygge hænder.

Risposta di Dyrenes Beskyttelse
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.