Tusind tak for en god oplevelse. Lige fra bestilling modtagelse og afhentning mødte jeg kun et positivt og imødekommende personale. Dejligt I skriver en lille dagsrapport om hvornår og hvor længe I er... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dyrenes beskyttelse på Bornholm er fantastisk! Vi fik tid og ro til at bestemme os for hvilke katte vi skulle have, men også svar på vores spørgsmål og historier om dem vi var interesseret i. Katten... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Jeg har nu hentet min 3 kat, hos dyrenes beskyttelse Falsters internat. Der er kun positivt at sige. Virkelig gode katte sommer renlige. Alting er på dyrenes præmisser, og der er ro til dyrene på sted... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Vi blev godt modtaget og fik god tid til at finde en sød kat, og til at være sammen med den, så vi kunne se, om den virkede tryg ved os. Selve adoptionen var gnidningsfri og professionel, - der var... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dyrenes Beskyttelse er der for alle dyr. Hver dag redder vi svigtede dyr og giver dem en ny chance i livet. Vi kæmper for at skabe bedre vilkår for millioner af dyr i landbruget, og vi arbejder for at synliggøre den store sociale værdi, dyr bidrager med i samfundet. Vi er Danmarks førerende dyrevelfærdsorganisation med mere end 140 års erfaring i at hjælpe dyr i nød og sikre dem de bedst mulige betingelser. Vi er en del af dit lokalområde, hvor vi gennem et stærkt netværk af frivillige, internater og vildtplejestationer hele tiden arbejder for at hjælpe dyr.
Buddingevej 308, 2860, Søborg, Danimarca
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 96% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Come questa azienda usa Trustpilot
Vores hunde er blevet passet til ug.
Vi har følt os trygge og kan se på hundene at de har haft det godt.

Risposta di Dyrenes Beskyttelse
Our dog spent a week in the dog pension in Aarhus and he seemed to have really enjoyed it! Highly recommend!

Risposta di Dyrenes Beskyttelse
Venligt og kompetent personale, som vi er helt trykke ved. Gode faciliteter.

Risposta di Dyrenes Beskyttelse
Ved et besøg hos Internatet fandt min mand og jeg den skønneste lille pige-mis på 6 mdr. Eller rettere hun fandt os, da den første tanke var en ældre kat. Vi har haft en rigtig dejlig oplevelse med at adoptere, og det er rart at vide hvor man kan henvende sig hvis der skulle opstå spørgsmål omkring adoptionen.
Vi nyder vores lille Kamma som er sød, sjov og kælen.

Jeg havde min hund I pension i 17 dage,
Jeg afhentede en hund som var stresset og havde gammel afføring smurt ind i bagdelen og halen,hvor han gnavet sig for at holde sig ren.Jeg kunne slet ikke genkende beskrivelse af min hund,da jeg hentede den

Risposta di Dyrenes Beskyttelse
Jeg ringede til Fyns dyreinternat om fredagen og spurgte omkring booking til at se deres katte. Under min forespørgsel spurgte hende jeg snakkede med om hvilke forhold jeg kunne tilbyde hvilket jeg synes var rigtig rart for dyrene skyld.
Søndag da jeg kommer var de rigtig imødekommende og igen spurgte ind til behov og hvad jeg kunne tilbyde. Jeg blev vist ind til kattene og kunne sidde i ro og mag, for at finde det rette match, jeg kom for at adoptere 1 kat, men forelskede mig i 2 som har gået sammen og kommer rigtig godt ud af det med hinanden og kunne ikke nænne at skille dem ad så hvad der kun skulle have været 1 blev til 2
Personalet var også søde at oplyse historien, og sagde hvis der var spørgsmål skulle jeg endelig ikke tøve med at kontakte dem.
Og de har svaret på mine spørgsmål som jeg har haft 🤩👌🏼

Risposta di Dyrenes Beskyttelse
Vi har afhentet vores to nye bedste venner i går og vi var så glade for vores katte og den måde vi blev modtaget på internatet

Risposta di Dyrenes Beskyttelse
Man kan mærke et stort engagement i dyrene fra personalets side.
Atmosfæren er hyggelig, der er en god tone på stedet.
Jeg hentede min nye kat hos jer i går, da jeg har haft katte i 35 år ved jeg efterhånden en del om dyret, men jeg kunne høre at informationen omkring dyr er rigtig fin.
Min nye kat Henry , er trådt ind i sit nye hjem, som om han altid har boet her. Det tillægger jeg delvis internatets dejlige ro og tålmodighed. Mvh Anne Landergren Lind

Risposta di Dyrenes Beskyttelse
Super god modtagelse på Bornholm og de kender deres dyr rigtig godt. Kattene var velplejet, sunde og i trivsel. Meget trygt at adoptere derfra

Risposta di Dyrenes Beskyttelse
God og faglig betjening. Jeg har fået en kat for 7 år siden derfra som var fantastisk. Den fik desværre kræft og måtte aflives her i foråret. Nu har jeg så igen fået en ny kat derfra som jeg forhåbentlig har glæde af i mange år frem. En rigtig god oplevelse med dyr.

Risposta di Dyrenes Beskyttelse
Dejlig rolig sted som tog godt imod os. Bestemt ikke sidste gang, vi vælger denne løsning

Risposta di Dyrenes Beskyttelse
Besøgte Roskilde internat i forbindelse med en mulig adoption af en hund. Personalet var meget flinke og grundige med at finde ud af om det var et match. Havde en rigtig god oplevelse, kan kun anbefales.

Risposta di Dyrenes Beskyttelse
Venlige mennesker med god tid og vejledning

Risposta di Dyrenes Beskyttelse
Jeg afleverede en voldsom hund til Internat i Ejby og den tidligere ejer kunne ikke have ham og alligevel blev hun rasende over at hunden var blevet afleveret på internat.
Ejby Dyrinternat kontaktede tidligere ejer bag min ryg.
Jeg bliver nu udsat for chikane.

Risposta di Dyrenes Beskyttelse
Behagelig og imødekommende modtagelse, både i tlf og ved fremmødet. Pænt, rent og rolig atmosfære på internatet. God dialog og information omkring katten.

Risposta di Dyrenes Beskyttelse
Virkelig fine forhold for dyrene, venligt personale som tog sig tid til at sætte os ind i tingene.

Risposta di Dyrenes Beskyttelse
Falsters internat er nogle stjerner - de har en ægte omsorg for alle dyrene :-)

Risposta di Dyrenes Beskyttelse
Det er virkelig n skam at man ikke kan give minus stjerne. Jeg har aldrig været så vred, skuffet og ked af det som jeg er lige nu. D.25/3 afleverede jeg en sort han kat på ca. 2 år der var kommet til skade med den venstre bagpote. Vi siger til dem at når han er klar til det vil vi meget gerne have ham. Vi får af vide at vi skal prøve at ringe om fredagen for at tjekke op på ham, det gør vi så og får af vide at han er blevet syet men har det forholdsvis godt men han skal til kontrol om mandagen så vi skal ringe tilbage der. Dagen er så kommet og vi går og glæder os til at høre om alt er godt og hvornår vi kan hente ham. Da jeg spørger ind til ham for jeg fanme af vide at han er blevet adopteret og det er sket i løbet af weekenden, jeg få af vide at der er skrevet forkert i papirerne at han var klar til adoption som han ikke var. Vi er meget ked af det og sure over at man kan gøre sådan noget og at man ikke kontakter de personer der viser interesse med det samme som kommer med ham og gerne vil have ham og man skider højt og heldigt på det. Jeg kan slet ikke beskrive den skuffelse og vred jeg har lige nu. Jeg vil aldrig køre der hen igen.

Risposta di Dyrenes Beskyttelse
Det var en god oplevelse hele vejen igennem, fra første kontakt til vi fik mulle med i bilen hjem, i var gode til, at rumme vores familie (autisme) med eks. Finde et godt sted, hvor vi kunne have første møde med jer og mulle i rolige omgivelser, hvor vores søn kunne være med. Rigtig gode råd fra jer omkring den første tid med mulle og ikke mindst muligheden for, at tage mulle med i bilen til den første gåtur, hvor vi kunne få de første indtryk på egen hånd af, hvem mulle er (en skøn hund med drive)

Risposta di Dyrenes Beskyttelse
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.