Mindre end halvandet døgn efter jeg havde placeret min ordre blev begge DVD'er leveret. Den ene DVD var ny og forseglet som anvist, den brugte DVD ser ud som ny og afspiller perfekt. Priserne var rime... Leggi di più
Tak for jeres store fleksibilitet og løsningsorienterede tilgang d. 27. December. Butikken var lukket pga status, men alligevel tog I jer tid til at ekspedere vores bestilling som var bestilt hjem... Leggi di più
Dvdcity har meget stort udvalg af forskellige film både indlands og import. Deres kundeservice er dog en helt anden sag. Har stadig ikke modtaget min ordre efter 7 dage, desuden blev beløbet hæve... Leggi di più
Det var nemt at finde konkrete titler, brugte, import eller nye, og gennemsøge genre. Betaling var nem og blurayfilm kom hurtigt og udmærket pakket ind. Det kan jeg li'. Trods god funktionalitet vi... Leggi di più
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Kæmpe udvalg af DVD, Blu-Ray, Spil og CDer
Vestergade 14, 1456, København K, Danimarca
- 33320014
- salg@dvdcity.dk
- www.dvdcity.dk
Le persone hanno visualizzato anche
wau..hurtigt..
Jeg bestilte min dvd mandag.. Allerede tirsdag formiddag lå dvd’en i min postkasse.. Imponerende!
Tja......
Fair nok de skriver at der går 3-7 dage før de kan skaffe filmen, nu er der gået 10 dage(weekend ikke regnet med) stadig ikke hørt noget fra dem, helt klart sidste gang jeg bestiller derfra.
DVDCity
Jeg bestilte en film Søndag eftermiddag, Mandag morgen havde jeg den med posten. Det er virkelig god betjening, kan kun anbefales. Iøvrigt er der også altid høflig betjening i butikken.
God og hurtig betjening.
Ved bestilling eftermiddag kl ca. 14.30 afleverede posten ved min dør pakken dagen efter kl. ca.0915. Det kan ikke gøres bedre. Firmaets varelager er stort og let at orientere sig i. Bemærk også det store udvalg af brugte film. her er der penge at spare. Hermed min varme anbefaling. EM
Super service
Der er super service med lyn levering, jeg bestilte lørdag sen aften og søndag efter er pakken sendt :)
Hurtig som bare f*nden :o)
01.08.12, kl. 09.44: Bestiller
01.08.12, kl. 16.33: Pakken afsendt til mig
02.08.12: Pakken i min postkasse
DET er sgu hurtigt...:o)
(I er dog dyrere end andre steder - hele 60 kr. for samme film i forhold til konkurrenten, men det er jo jeres held at jeg først opdagede det bagefter...:o) - men kunne I ikke tjekke priser ud, så I ikke ligger så højt i forhold til? Ellers er det bare super)
DVD-City, billig, hurtig levering!
Igennem de senere år, har jeg ofte, via nettet, handlet hos DVD-City. Altid hurtig, og ubeklagelig levering. Der er mange gode tilbud at hente, så jeg har været ovenud tilfreds.
Peter Gross, 2300 København S
God service, hurtig levering og bredt filmudvalg.
Førhen købte jeg film fra mange forskellige steder, men efter jeg har opdaget DvdCity, kigger jeg altid der først. De har virkelig meget at vælge imellem, og jeg går næsten aldrig forgæves. Jeg har tit ledt efter ældre udenlandske film og serier, som jeg ikke har kunnet finde andet steds, men inde på DvdCity har jeg fundet dem :-) Det eneste minus er den lidt dyre porto, men jeg synes, det bliver opvejet af de meget billige priser, hvis man køber brugte film, som jeg ynder at gøre, man får meget mere ud af pengene. Alt i alt et virkelig godt sted at handle !
Hurtig levering, dyr fragt
Jeg fik hvad jeg bestilte, og endda ret hurtigt! Men jeg synes ikke det er rimeligt at betale 39,95 for fragt, når der kun er 16 kroner på kuverten.
God men lidt dyr
Bruger den engang imellem og har købt gode film derinde.
Der er intet galt med kvaliteten, den er i top, men lidt dyrere end andre.
Nemt og godt
Bestilling var nem og jeg modtog pakken med film dagen efter. Super!
God service og hurtig
altid god behandling giver besked på køb og afsendelse perfekt
Henning Jørgensen
God service:)
Tak for god service:)Det går hurtigt og det er dejlig:)
Super butik at handle fra
Bestilte mine vare en søndag, og havde de allerede om mandagen, ingen problemmer super service, hvis man endelig skulle sige noget negativt så er det at de tjener lidt ekstra på porto. Men det ofre man gerne på den super service.
Superfed service
Jeg havde købt en brugt dvd med fejl. Jeg sendte en mail, hvori jeg spurgte, hvad jeg skulle stille op med det. Et par timer senere får jeg en mail: En pakke er afsendt til dig. Og et par dage efter dukker et nyt eksemplar op. Bare supergod service!!
Hurtig levering
Jege havde oprindeligt bestilt min Rowan Atkinson dvd hos en anden leverandør, men efter et halvt år var den endnu ikke kommet.
Leverandøren var dog flink at linke til DVDCity hvor jeg bestilte den.
Jeg fik min dvd allerede dagen efter at jeg havde bestilt den. Det var super service!!!!
Dvdcity
Har haft en super god oplevelse. Bestilte to film hvoraf den ene kom og havde et defekt cover i hjørnet og indeni var "push"-knappen itu og havde lavet en ridse i selve dvd'en. En ny blev straks sendt. God god oplevelse.
Laver en fejl og retter den efter første henvendelse
Jeg bestiller en Ny DVD, men får en brugt.
Jeg kan anvende den brugte, den fejler ikke noget. men er jo så blevet krævet for meget for den via Dankort.
Jeg skriver en mail, bliver ringet op, spurgt om jeg ønsker at bytte DVD'en eller få det for meget betalte beløb retur. Jeg vælger at beholde DVD'en. Pengen er retur i banken 6 timer efter.
Fin håndtering.