Mindre end halvandet døgn efter jeg havde placeret min ordre blev begge DVD'er leveret. Den ene DVD var ny og forseglet som anvist, den brugte DVD ser ud som ny og afspiller perfekt. Priserne var rime... Leggi di più
Tak for jeres store fleksibilitet og løsningsorienterede tilgang d. 27. December. Butikken var lukket pga status, men alligevel tog I jer tid til at ekspedere vores bestilling som var bestilt hjem... Leggi di più
Dvdcity har meget stort udvalg af forskellige film både indlands og import. Deres kundeservice er dog en helt anden sag. Har stadig ikke modtaget min ordre efter 7 dage, desuden blev beløbet hæve... Leggi di più
Det var nemt at finde konkrete titler, brugte, import eller nye, og gennemsøge genre. Betaling var nem og blurayfilm kom hurtigt og udmærket pakket ind. Det kan jeg li'. Trods god funktionalitet vi... Leggi di più
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Kæmpe udvalg af DVD, Blu-Ray, Spil og CDer
Vestergade 14, 1456, København K, Danimarca
- 33320014
- salg@dvdcity.dk
- www.dvdcity.dk
Le persone hanno visualizzato anche
Lynhurtig og god service
Det er første gang jeg har handlet ved DVD city, men kan kun sige, at jeg er særdeles tilfreds. Ikke nok med, at jeg fik min pakke dagen efter jeg bestilte den, DVD City kører også et tilbud hvor man kan få en gratis DVD/BluRay film med oven i handlen, GRATIS! Se det er da en god service.
dvdcity
Jeg synes servicen er og var het i top og hurtig levering,så har kun godt at sige om dette og vil anbefale dette til andre.
Fantastisk hver gang!
Har bestilt film flere gange og man får det altid til tiden
Super service, godt udvalg og hurtig levering
Har bestilt hos DVD City op til flere gange før, altid har jeg fået min vare leveret, hurtigt og med rigtig god service! Der er også godt DVD udvalg som passer til alle personer. Jeg kan trygt anbefale DVD City til andre :)
Hurtig levering, men dårlig leveringstilstand
Jeg bestilte en dvd-boks, fra dvdcity. Hurtig levering, men da jeg åbnede boksen var dvdhylsteret gået i stykker. Gik ind og fik den byttet ganske nemt. Ingen problemer.
Super hurtig pakket og sendt
Bestilte mandag klokken 16.30 og pakken blev sendt samme dag. Sæt Porto 10-15kr ned og det blir 5 stjerner.
Film til alle typer
Jeg tjekker tit denne side for film, og de har dem stort set altid og så til billige priser. Der har altid været god service hvis der har været et problem.. de kan varmt anbefales.
Øv det gik ellers så godt.
Har brugt DVDCITY flere gange, uden problemer. Men så købte jeg et box sæt til ca 900.00 kr (TV serie). Ca hver 3 episode kunne ikke ses, og jeg ville derfor gerne have en ny. De holdt mig hen i 4 måneder, jeg måtte selv ringe ca 3 gange til dem, de lyver til mig (!) og til sidst vil de ikke bytte mit køb alligevel (det havde de ellers først lovet).
Jeg fik dog pengene tilbage, men skulle selv betale returporto. Det er da dårlig kunde service. De fortalte til sidst, at hvis min vare havde været billigere ville de gerne have byttet den.
Hvorfor skulle dette forløb være så besværligt?
Let og ukompliceret
Min aktuelle handel via nettet var helt ukompliceret. I betragtning af at produktet ikke var lagervere, gik det ret hurtigt med at få det frem.
Super med pil op
Det jeg har modtaget har jeg været tilfreds med, ikke en finger at sætte.
hurtig levering og super service.
jeg anbefaler jer til dem jeg kender.
stort udvalg ,gode priser, hurtig levering
bestilte 4 dvd er søndag eftermiddag og modtog dem med posten mandag formiddag.super godt ,den bedste service fra et firma med kæmpe udvalg af film og musik. det er første gang jeg har handlet hos dvdcity men bestemt ikke sidste gang. kan varmt anbefales.
Superservice
Fordi varen blev afsendt få timer efter min bestilling ,det kalder jeg superservice,ikke første gang det er sket efter jeg har handlet hos dvdcity,og så er udvalget stort og bredt indenfor de fleste genrer,så en klar anbefaling herfra.
Har de ofte sjælne titler på lager. Super hurtig levering. Lidt for dyr fragt.
Ang. fragten: Mon så ikke det er Post Danmark man skal skælde ud?
SUPER SUPER
Dejligt hurtigt og MEGET NEMT. Jeg har aldrig prøvet SÅ hurtig levering ( Den kom dagen efter ) I PERFEKT indpakning.
Det hele er bare i orden. Jeg vil i fremtiden benytte mig af denne butik :-)
Hm..
Købte én DVD igennem dem, da den ikke lige umiddelbart var til at finde andre steder.
Jeg modtog den jævnt hurtigt - Men boksen var ikke spor forsvarlig indpakket. Etiketten var fugtig, og bølget efter vand. Skidt!
Hurtig levering beskidt dvd'er
Jeg købte brugte dvd'er hvad jeg har prøvet før, men et par af de her dvd'er var så beskidte at kassetterne måtte smides ud efter at dvd'er var vasket kunne de godt ses. Men hurtig levering.