Kleine 3 jaar geleden een matras gekocht bij Droomidee, met 10 jaar garantie. Lag in het begin heerlijk, maar sinds een aantal maanden extreme kuilvorming. Op sommige plekken is het materiaal volledig... Leggi di più
Heel snel antwoord gekregen op mijn mails. Ik zou zeker nog bestellingen plaatsen alles is correct verlopen behalve dat mijn bestelling te laat werd doorgegeven voor de levering aan de planning, waard... Leggi di più
Binnen 3 jaar tijd een scheur in het matras aan de traagschuim kant. Nu enige tijd bezig met contact (zowel per mail als telefoon) te krijgen met Droomidee, helaas zonder succes. Webshop is in... Leggi di più
Ik heb helaas nu pas de reviews gelezen nadat ik een klacht heb ingediend bij droomidee. Levering matras eind mei 2022, nu doorgelegen, maar vooral uitgezakt. Matras steekt meer dan 5 cm over de bedra... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Droomidee.nl is de online winkel voor topkwaliteit pocketvering matrassen! ✅ Niet goed? Geld terug! ✅ 100 nachten uitproberen ✅ Voor 15:00 besteld, morgen in huis! ✅ 10 jaar garantie
Kerkenbos 1226B, 6546 BE, Nijmegen, Paesi Bassi
- klantenservice@droomidee.nl
- www.droomidee.nl
Non risultano inviti alla recensione recenti
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Le persone hanno visualizzato anche
Niks waard
Ik heb nog nooit zo iets meegemaakt
Na een maand was de matras al 5 cm gezakt en in 5 delen. Was onder garantie en 20 mails geen antwoord geen matras.
Weg gegooien geld.

Prima service
Matras geprobeerd maar helaas niet de beste match voor mij. Contact met klantenservice verliep prima. Altijd vlot en correct te woord gestaan door Tygo. Matras werd volgens afspraak opgehaald en binnen een paar dagen had ik mijn geld terug.

Risposta di droomidee
Matras is na het uitpakken niet weer in…
Matras is na het uitpakken niet weer in zijn originele vorm teruggekomen.

Happy customer
This is our second time ordering from this company. We had their fisrt mattress for over 3 years and have been very comfortable sleeping on it since so decided to get one for our child. Delivery was very efficient, arrived on the next day as promised and the mattress was rolled-up so was easy to bring upstairs .

Duur tegen kwalitiet
Kwalitiet niet hoog.
Roteuren kan nier als gerold matras geopend.

Risposta di droomidee
goede service, kwaliteit moet blijken.
of de matrassen op de lange termijn goed genoeg zijn moet nog blijken, wat ik wel weet is dat ze hun garantie nakomen en dat is iets wat niet alle bedrijven kunnen zeggen.
vooralsnog slapen wij heerlijk op de 22cm koudmatrassen.

Risposta di droomidee
ik heb 2 maal een al uitgerolde…
ik heb 2 maal een al uitgerolde gerecycleerde matras gekregen terwijl ik duidelijk voor een nieuw matras heb betaald, hier door dat deze uitgerold is zakt al het binnenvoer naar een kant en is de matras niet gelijk verdeeld waardoor er duidelijk een kuilvorming ontstaat.
Ik had voorgesteld om een upgrade te doen naar een Superior model en dat ik het verschil zou betalen, 2 dagen later kreeg ik telefoon van Tygo, zo gezegd en zo gedaan, heeft hij het helemaal recht gezet, ik werd door Tygo opgebeld om namens Droomidee zijn excuses aan te bieden voor het ongemak, en de kerst op de taart dat ik een superior matras krijg ipv een luxe, en dit helemaal gratis.
Ik ben natuurlijk zeer te vreden hoe ze dit hebben aangepakt. en hiervoor wel verdient 5*
Ik dank Tygo voor zijn inspanning en zijn spoedig oplossing.

aanschaf Droomidee matras Luxe
Het was een aparte ervaring om het matras te ontvangen in opgerolde toestand. Na de gebruiksaanwijzingen te hebben opgevolgd, ontvouwde het matras zich tot de normale en verwachtte dikte.
Na de aangegeven 72 uur ben ik het gaan gebruiken en het voldoet uitstekend aan mijn verwachtingen, ik ben er heel blij mee.

Risposta di droomidee
Snelle levering, maar een zwaar pakket wat ik dan nog wel zelf naar binnen moet tillen, verder dikke prima.

Bezorging kan echt beter
Bezorging kan echt beter. Matras werd om 22.30 bezorgd in plaats van rond 17.30, zonder adres- en zonder productetiket. Wij waren 'de laatste stop van de dag'. Ik hoop dat ik heb gekregen wat ik heb besteld want dat was op geen enkele manier te controleren. Door corona geveld, heb ik het erbij laten zitten. Opgerolde binnenveringmatras... aan de hoeken moeilijk in model te krijgen. Prijs OK en dochter vond het ook OK liggen.

Risposta di droomidee
On the website they sold me a mattress…
On the website they sold me a mattress that according to their website was in stock. delivery the next day they said but it never arrived, after two days I sent an email and called and they did not answer on the third day I spoke with them on the phone and they tell me that it is not in stock and I have to wait a month, I ask them for a different one and they want to charge me. It takes 5 days to return the money that had already been charged to me. A disaster

Gewoon goed geregeld
Heb 2 nieuwe superior matrassen besteld bij droomidee, die ergens anders het dubbele gekost hadden, dus een prima betaalbare aankoop en 2 dagen later had ik ze al in huis. Goed geregeld allemaal. Matrassen liggen overigens heerlijk. Dus ben er erg blij mee.

Risposta di droomidee
Ik zou afgelopen Zaterdag mijn matras…
Ik zou afgelopen Zaterdag mijn matras krijgen.Heb de hele dag gewacht maar is niet gekomen.Ik had mijn oude matras al weggegooid.Moest op de bank slapen.Heb ook helemaal niets van droomidee gehoord.

Goed bedrijf
Goed bedrijf, Website is zo gemaakt dat het heel eenvoudig is om een juiste besteling te plaatsen. Levering was naar wens