Het was een hele goede ervaring ik kreeg een uitstekende uitleg daar ben ik heel tevreden over. Heb telefonisch kontakt gehad en dat is een hele klant vriendelijke ervaring
Dit bedrijf hanteert een hoge kwaliteitsnorm. Van de minst geringste afwijking van het apparaat wordt blijkbaar eerst een foto gemaakt en deze wordt vervolgens gemaild met de vraag of de bestell... Leggi di più
een shop waar je als klant als Koning wordt behandelt, zelfs tijdens het weekend, pakket 3 dagen later uit Italie reeds geleverd, ook al was het deels maatwerk 5*
Poosje terug een STL modulator gekocht via DMR electronics. Blij verrast door de kwaliteit er van. Ook de service tiptop voorelkaar!
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Innovation in Studio & Broadcast Solutions Bij DMR Electronics streven we ernaar hoogwaardige broadcast-, studio- en FM zendapparatuur te leveren, zowel voor professionals als hobbyisten. Onze toewijding aan kwaliteit en uitstekende service maakt ons de ideale keuze in de wereld van elektronica en uitzending. Voordelen van Samenwerken met DMR Electronics: Kennis van Producten en Diensten: Direct contact met fabrikanten voor snelle service en de nieuwste technologische updates. Gratis Verzending: Bestellingen binnen Nederland worden gratis verzonden, geldig tot 10 KG. Bonus Systeem: Spaar loyaliteitspunten bij elke bestelling en wissel ze in voor directe kortingen bij uw volgende aankopen. Referentie Programma: Geregistreerde klanten kunnen profiteren van ons referentieprogramma en 6% korting ontvangen voor zichzelf en hun vrienden door onze website aan te bevelen. Volume Korting: Bespaar meer bij grotere bestellingen met onze volume kortingen, geldig vanaf 2 dezelfde artikelen in uw winkelmandje. Veilig Betalen: Diverse betalingsmethoden, waaronder iDeal, Paypal en bankoverschrijving, bieden u veilige opties. DMR Electronics staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit, de beste service en altijd voordelige prijzen. Wij zijn er om hoogwaardige elektronica-oplossingen te bieden voor al uw uitzend- en studio-eisen. U kunt op ons rekenen voor een professionele en soepele ervaring bij het verkrijgen van uw zendapparatuur.
De Lipizzaner 12, 8252 GL, Dronten, Paesi Bassi
- +31653408864
- info@dmr-electronics.com
- www.dmr-electronics.com
Non risultano inviti alla recensione recenti
Le persone hanno visualizzato anche
Werkt Goed
het is prima zo Goede verzending het apparaat werk Goed
Zeer goed geholpen
Zeer goed geholpen, snelle reacties op mailtjes die ik stuurde met vragen.
Product in prima staat ontvangen, netjes op de hoogte gehouden vanaf bestelling tot levering.
Prima service en snelle levering!
Recent bij DMR Electronics een D&R mengtafel aangeschaft.
Prima service en snelle levering! Zeker een aanrader
prima advies gekregen
prima advies gekregen, spullen netjes geleverd
een shop waar je als klant als Koning…
Goede service en prima producten
Korrekte Abwicklung meiner Bestellung.
Korrekte Abwicklung meiner Bestellung.
Freundliche Verkäufer
Goeie prijs, snelle levering
Snel geleverd binnen 1 dag, prima geprijsd en goed gecommuniceerd via de mail.
slechte service,
Duurde lang voordat we het binnen hadden
Het is goed gegaan.
Het is goed gegaan.
En de levering is snel geleverd.
Ben zeer te vrede over DMR Electronics
Ben zeer te vrede over DMR Electronics. Zending / order keurig netjes verpakt en feedback 100 %. Dus voor mij een betrouwbare webshop.
Snelle afhandeling.
Snelle afhandeling.
Correct bezorgd.
Keurig verpakt
Goede kwaliteit prijs verhouding.
zeer goede producten met een perfecte…
zeer goede producten met een perfecte service na verkoop
Voorraad peil blijkt niet te kloppen
Voorraad peil blijkt niet te kloppen. Moest zelf informeren wanneer artikel uitgeleverd ging worden. Winkel informeert klant niet dat artikel niet in voorraad is en pas ruim een week later pas verzonden wordt.
Ik ben super geholpen
Ik ben super geholpen. Snel geleverd. En goed verpakt
Prima service!
Prima service!! Had een speciale niet-standaard artikel nodig. (afwijkend van de standaardproducten in de webshop. Via de online-chat mijn wensen bekend gemaakt, en de artikelen zijn afgeleverd naar mijn wens.
Super service!!!
Prima vlotte levering
Prima vlotte levering. Niks op aan te merken. Niet bloedsnel, maar geleverd binnen de aangegeven termijn. Prima shop. Ga ik zeker weer terugkomen..