Den allerstørste tak herfra!! Jeg kontaktede Disconetto en onsdag formiddag, da klubbens mixerpult var død. En ny skulle skaffes inden hjemmekamp lørdag. "Jeg skal gøre mit bedste", var svaret hos... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Inden jeg købte kunne jeg se der var et par dårlige anmeldelser, købte fredag, leveret mandag - perfekt! Men service viser sig jo først når der er problemer, der manglede nogle dele i kassen (hel... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Har søgt desperat efter gummifødder til vores fodskamler fra Stressless, da flere er knækket, og fodskammel vipper. Fandt dem hos Disconetto, de var billige, og deres ekspeditionstid var eminent, best... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Fantastisk kundeservice og bedste pris for produktet, ifølge Pricerunner.dk Da jeg skulle til udlandet i perioden hvor min vare ville være blevet leveret, ringede jeg til Disconetto for at afta... Leggi di più
Dansk webshop og salgsvirksomhed, indenfor lyd og lys til professionelle og private. Vi er nogle garvede branchefolk der gerne hjælper med sammensætning af udstyr til både mindre og større projekter.
Formervangen 17, 2600, Glostrup, Danimarca
Non risultano inviti alla recensione recenti
Come questa azienda usa Trustpilot
Altid fin service og kort leverings tid , samt gode priser ☺️
Fantastisk kundeservice og bedste pris for produktet, ifølge Pricerunner.dk
Da jeg skulle til udlandet i perioden hvor min vare ville være blevet leveret, ringede jeg til Disconetto for at aftale afhentning.
Her lagde en medarbejder mærke til min adresse og tilbød at aflevere varen personligt, når han var på vej hjem fra arbejde.
Den mængde god service finder man sjældent!!
Hurtig levering og fin vare. Tak for handlen :-)
Efter bestilling fik jeg aldrig sms eller besked om at pakken var ankommet på GLS-pakkecenteret. Da jeg klagede til Disconetto fordi der intet var sket efter 14 dage fik jeg det svar, at pakken skam var afleveret og underskrevet "Larsen".
Der var ingen hjælp at hente der, så jeg måtte tage kontakt til GLS og de fandt ud af hvad der var gået galt - Disconette havde skrevet GLS-pakkecentralen på som erhvervsmodtager af pakken - ikke som pakkecentral med mig, som endelig modtager.
Så hvor mange stjerner giver man et postordrefirma, som ikke kan finde ud af at sende pakker via GLS-pakkecenter (som de tilbyder at gøre) og som efterfølgende, ved kundeklage over manglende pakke, ikke går ind og løser problemet, som de selv har skabt? Det blev til to stjerner for "Utilstrækkelig oplevelse med mange gnidninger" - for det var lige præcis oplevelsen.
Disconetto har efterfølgende beklaget forløbet og jeg vil håbe at de opdaterer deres procedurer for både forsendelser og kundeklager....
Ringede ind og fik tilbud og hurtig levering. Super god service.
Bedste anbefalinger herfra
Hurtig respons på spørgsmål og lyn-hurtig hjemtagning af bestillingsvarer.
Personale med mange års erfaring, der ikke behøves at blive "oplært" for at de kan forstå ens behov og problemstillinger.
Vil klart anbefale til andre.
Valgte specifikt dem frem for de andre forhandlere, da de reklamerer med at de sender deres pakker med PostDanmark.
Bor nemlig tæt på en PostDanmark pakkeshop og langt fra en GLS pakkeshop.
Desværre blev pakken sendt med GLS selvom de skrev noget andet.
Forklaringen var at den leverandør brugte GLS.
Fair nok at de så vælger at sende pakken direkte fra leverandøren til mig for at spare tid og penge, men så synes jeg at de skal være ærlige og fjerne den information med at alle pakker sendes med PostDanmark når nu det ikke er tilfældet.
Så undgår de skuffede og irriterede kunder.
Udover det var alt andet ok og ellers til 5 stjerner.

Risposta di Disconetto.dk
Meget hjælpsomme - har en enkelt gang været i telefonisk kontakt med firmaet. Post Danmark svigter desværre mht. levering men det kan man ikke klandre disconetto for

Risposta di Disconetto.dk
Har handlet der flere gange og har altid oplevet god service og hurtig levering med info hele vejen igennem.

Risposta di Disconetto.dk
Fint og godt samarbejde om at finde det som jeg havde brug for.
Retur-varer gik nemt og smertefrit også at få pengene retur.

Risposta di Disconetto.dk
Har desværre haft en rigtig negativ oplevelse i forbindelse med køb af en mixer pult. Disconetto sælger mig et produkt med en fejl, men vil på ingen måder kompenserer mig for fejlen. Dette er selvom, produktet allerede en gang har været til reparation, hvor jeg fik garanteret at alle fejl var udbedret.
EDIT:
Da jeg ikke kan komme med svar tilbage på din tilbagemelding, må jeg skrive den her.
Problemet, som jeg også beskrev da jeg kommunikerede med jer, var ikke som du beskriver det.
Min klage er, at da jeg får den til reparation for den fejl du nævner, viser det sig, at der var yderligere fejl på den, som ikke var fremkommet af "hårdhændet behandling". Det var altså et problem, som var der da i solgte mig dette produkt. Da jeg købte mixeren af jer, havde den lige været til reparation, og blev garanteret, at denne mixer er fuldstændig så god som ny, og i ville ikke give afslag i prisen. Dette viste sig så desværre ikke at være rigtigt, og i nægtede efterfølgende at afhjælpe dette på nogen måde, på trods, at dette problem nu har forårsaget at mixeren har været til reparation i en længere periode.
"KBL § 78, stk 4: Sælgeren skal opfylde krav eller tilbud om afhjælpning eller omlevering indenfor rimelig tid, uden udgift og uden væsentlig ulempe for køberen, jf. § 79. Sker dette ikke, kan køberen kræve et passende afslag i købesummen, ophævelse af købet.."
God sommer til jer også.
Mvh
Mads

Risposta di Disconetto.dk
Alt gik som det skulle, go service når man kontakter dem. Og mine varer ligger klar til afhentning 1 time senere. Lige som det skal være.

Risposta di Disconetto.dk
Super service og hurtig levering kunne ikke være mere tilfreds!!

Risposta di Disconetto.dk
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.