Den allerstørste tak herfra!! Jeg kontaktede Disconetto en onsdag formiddag, da klubbens mixerpult var død. En ny skulle skaffes inden hjemmekamp lørdag. "Jeg skal gøre mit bedste", var svaret hos... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Inden jeg købte kunne jeg se der var et par dårlige anmeldelser, købte fredag, leveret mandag - perfekt! Men service viser sig jo først når der er problemer, der manglede nogle dele i kassen (hel... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Har søgt desperat efter gummifødder til vores fodskamler fra Stressless, da flere er knækket, og fodskammel vipper. Fandt dem hos Disconetto, de var billige, og deres ekspeditionstid var eminent, best... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Fantastisk kundeservice og bedste pris for produktet, ifølge Pricerunner.dk Da jeg skulle til udlandet i perioden hvor min vare ville være blevet leveret, ringede jeg til Disconetto for at afta... Leggi di più
Dansk webshop og salgsvirksomhed, indenfor lyd og lys til professionelle og private. Vi er nogle garvede branchefolk der gerne hjælper med sammensætning af udstyr til både mindre og større projekter.
Formervangen 17, 2600, Glostrup, Danimarca
Non risultano inviti alla recensione recenti
Come questa azienda usa Trustpilot
Bestile lørdag aften 2 stk koncert ørepropper og har modtager dem i dag tirsdag, super hurtig lervering, glæder mig til at se om det virker

Risposta di Disconetto.dk
Alt for lang leveringstid.
Dårlig service i telefonen.
Overholder ikke aftale der var lavet i telefonen.
Pakket utroligt dårligt.
Handler aldrig der igen....

Risposta di Disconetto.dk
Det virker som et dejlig sted og handle. Bedste pris på den ting jeg købte. Afventer nu min pakke som skulle komme i løbet af 1-2 dage :)
Det glæder jeg mig til!

Super super behandling . Perfekt sted at handle

Risposta di Disconetto.dk
Super god Kundeservice Godt sted og handle Og Hurtig levering Jeg Fik leveret En defekt Maskine Og ringet til kundeservice Og fik en super behandling Efter halvanden dag Fik jeg en ny maskine Tak for god Behandling

Risposta di Disconetto.dk
Fik først en defekt vare, men da jeg gjorde virksomheden opmærksom på dette var de hurtige til at svare og jeg fik snart en ny.

En Kanon service :D
Har aldrig oplevet bedere service før.
Stor tommel op.
Så kom min pakke.
Bestilte den Lørdag D. 20-10-2018 og den kom så her D. 29-10-2018
Fik aldrig mail om at den var sendt og heller ikke track&trace nummer så den kunne følges - Fik dog en kvittering på mail.
Apparatet var på lager og leveringstid skrevet til 3-5 dage.
Så kan folk selv vurdere ud fra det.
Lynhurtig levering. Følger op på om man har fået varen og om man er tilfreds

Risposta di Disconetto.dk
det er rigtig god service man får, den er helt i top, der er ingen problemer når man ringer, de er altid hjælpsomme, så an lart anbefale at hande hos discoworld
God service, gode produkter, rimelige priser, leverer til tiden.
Super hurtig levering af det rigtige produkt - hvem kan ønske sig mere :)
Købte 9 stk omnilux led pærer som der står der har en levetid på 25000 timer hos disconetto .Bestilling og forsendelse i orden .Der sprang hurtigt en pære som de byttede , men der er sprunget 4 der max har brændt 1000 timer mere som de ikke vil bytte..Så køb ikke disse pærer .
Jørgen Lund Jensen
Har bestilt her et par gange, det fungerer som forventet - helt uden problemer.

Risposta di Disconetto.dk
Rigtig god hjemmeside, nem og overskuelig og ikke mindst rigtig gode priser
Hurtig levering, pakket meget sikkert. God oplevelse
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.