Den allerstørste tak herfra!! Jeg kontaktede Disconetto en onsdag formiddag, da klubbens mixerpult var død. En ny skulle skaffes inden hjemmekamp lørdag. "Jeg skal gøre mit bedste", var svaret hos... Leggi di più
Inden jeg købte kunne jeg se der var et par dårlige anmeldelser, købte fredag, leveret mandag - perfekt! Men service viser sig jo først når der er problemer, der manglede nogle dele i kassen (hel... Leggi di più
Fantastisk kundeservice og bedste pris for produktet, ifølge Pricerunner.dk Da jeg skulle til udlandet i perioden hvor min vare ville være blevet leveret, ringede jeg til Disconetto for at afta... Leggi di più
Dansk webshop og salgsvirksomhed, indenfor lyd og lys til professionelle og private. Vi er nogle garvede branchefolk der gerne hjælper med sammensætning af udstyr til både mindre og større projekter.
Formervangen 17, 2600, Glostrup, Danimarca
Non risultano inviti alla recensione recenti

Risposta di Disconetto.dk
Allan og Co yder en service der er ud over det normale..
Er man ude på en god handel så er det stedet..

Risposta di Disconetto.dk
Jeg bestilte to stk. ground loop isolators, men der var kun én på lager.
Jeg fik hurtigt en mail (søndag aften!) om at der kun var én tilbage på lager, men at den anden kunne skaffes hjem i løbet af en uges tid.
De kostede så lidt, at jeg havde bestilt en ekstra i reserve, så helt ok kun at få den ene. Og da den skulle bruges i allerede nogle dage efter, så er jeg virkelig glad for den kommunikation der var, da jeg ellers ikke havde nået at modtage noget tids nok.
Rigtig god oplevelse, tak for det :)

Risposta di Disconetto.dk
Nemme at få fat på,/support,mm.
Varmt anbefales,
God oplevelse, 👍

Risposta di Disconetto.dk
Alt gik helt som det skulle. Det var min første ordre, men jeg tænker da, at jeg nok skal vende tilbage som kunde en anden god gang - det var i hvert fald en positiv oplevelse :-)

Risposta di Disconetto.dk
God hjemmeside, meget fin kommunikation, og top kundeservice.

Risposta di Disconetto.dk
Hurtig levering. Selvom jeg vist nok havde hakket den forkerte leveringsform af ved bestilling, blev den ændret hurtigt og jeg fik varen leveret rigtigt næste dag.
Varen kunne man nok have fået billigere andetsteds, men ikke så hurtigt ;-)

Bestilte et par gummi klodser, 2 dage efter var de har 👍🏻

Risposta di Disconetto.dk
Min meget lille ordre, er blevet behandlet meget hurtigere en annonceret, og i morgen kommer pakke, super!

Risposta di Disconetto.dk
God og flink betjening. Mit go to sted for pa grej

Risposta di Disconetto.dk
Bestilte ordre søndag den 19. februar. Først behandlet den 24. februar.

Risposta di Disconetto.dk
Har søgt desperat efter gummifødder til vores fodskamler fra Stressless, da flere er knækket, og fodskammel vipper. Fandt dem hos Disconetto, de var billige, og deres ekspeditionstid var eminent, bestilte mandag og fik dem leveret tirsdag. Jeg syntes at det var toppen, skal ind og se om der er andre nyttige ting som jeg mangler.

Risposta di Disconetto.dk
Hurtig betjening. Jeg måtte dog ringe og igangsætte min ordre, som tilsyneladende var blevet glemt, men derfra gik det stærk -- og dejligt, at nogen tog telefonen.

Risposta di Disconetto.dk
Selv en lille ordre som en pakke popnitter blev behandlet lynhurtigt. Jeg venter helt klart tilbage til Disconetto, når jeg står og mangler komponenter til mine små byggeprojekter.

Super god service.
Fint produkt til en fair pris.

Risposta di Disconetto.dk
En rigtig god service, samtale, mail altid i et virkeligt sobert sprog.
Den imødekommenhed jeg har mødt ved en reklamation er super.
Jeg vil gerne handle hos firmaet Disconetto igen.

Risposta di Disconetto.dk
Jeg bestilte et sæt EV subs, og havde et par spørgsmål, som blev taget imod med et smil!
Jeg havde mine subs et par dage efter, det kunne ikke være blevet gjort bedre!
Varmeste anbefalinger herfra!

Risposta di Disconetto.dk
Bestilte et par bånddiskanter og i leverede som lovet selvom de først skulle hjem fra fjernlager modtog jeg dem hurtigt. Tusinde tak for en god og hurtig handel. De spiller super godt.
Godt nytår!
Mvh Brian

Risposta di Disconetto.dk
Bestilte et elektronikrenseprodukt, som Disconetto lagerførte til en attraktiv pris.
Pakken blev leveret hurtigt - ca. 1½ dag efter bestillingen - og var fint og professionelt emballeret.
Disconetto kan absolut anbefales.