Uanset om det er stort eller småt man bestiller, så får man hurtig levering og respons. Føler sig rigtig godt behandlet som kunde.
Den allerstørste tak herfra!! Jeg kontaktede Disconetto en onsdag formiddag, da klubbens mixerpult var død. En ny skulle skaffes inden hjemmekamp lørdag. "Jeg skal gøre mit bedste", var svaret hos... Leggi di più
Inden jeg købte kunne jeg se der var et par dårlige anmeldelser, købte fredag, leveret mandag - perfekt! Men service viser sig jo først når der er problemer, der manglede nogle dele i kassen (hel... Leggi di più
Jeg har et par gange handlet hos Disconetto. Hver gang har jeg lige måtte tjekke op på levering for at sikre mig at tingene nu også var på vej - men jeg har også fået hurtigt svar hver gang og altid... Leggi di più
Dansk webshop og salgsvirksomhed, indenfor lyd og lys til professionelle og private. Vi er nogle garvede branchefolk der gerne hjælper med sammensætning af udstyr til både mindre og større projekter.
Formervangen 17, 2600, Glostrup, Danimarca
Non risultano inviti alla recensione recenti
Det er så anden gang jeg har bestilt varer hos Disconetto og fået leveringen som aftalt.
Alt fungerer perfekt fra bestilling over bekræftelse til udført levering.
Kan 100% anbefale firmaet og vil helt sikkert bruge dem igen :-)

Risposta di Disconetto.dk
Jeg fandt det jeg stod og manglede. Få klik og det er købt og betalt og på vej. Det er jo ikke noget at klage over.

Risposta di Disconetto.dk
Disconetto.dk er en virksomhed du kan regne med - du får en klar fornemmelse af, at de er tilstede og lytter på hvad du siger, samtidig med at de handler på dine eventuelle anmærkninger. 👍

Risposta di Disconetto.dk
Fantastisk god service og hurtig til at svare

Risposta di Disconetto.dk
Et godt sted at handle grej og udstyr med en god og nærværende service. Tak fra en tilbagevendende kunde.

Hej Disconetto😊
Tak for den gode og ærlige service Allan. Rar at tale med og meget hjælpsom på mit problem
Han sparede mig penge i stedet for at rådgive mig til at bruge unødvendige penge som i (Det skal du ha for at det virker) Det sætter jeg stor pris på, mange tak 👏😊
Til alle brugere, Super god service
Mvh
Mikkel

Risposta di Disconetto.dk
Jeg bestilte en mikrofon fra Diskonetto, som jeg inden bestilling spurgte ind til, om der var vindhætte til. det fik jeg at vide at der ikke var, men at man kunne tilkøbe en. Jeg fandt dog ud af, at der på trods af vejledning, alligevel medfulgte en vindhætte.
Derudover skulle jeg trække USB-C stikket ud af mikrofonen en dag, men metalstykket i USB-stikket blev siddende og slap selve ledningen. Jeg skrev det må være en fejl efter kun 2 uger, at dette sker, men fik svaret: "Du har vidst ikke haft fat i metalstykket når du trak ledningen ud"
Nej. Det er da helt rigtigt, men nu gik jeg så ud og købte en ordentlig ledning i stedet for, hvor jeg kan forsøge at rykke de to dele fra hinanden med en tang, uden der sker noget. Så husk at du aldrig bare kan forvente at tage fat om gummidelen, men skal ifølge disconetto, have neglene ind og tage fat i metaldelen.

Risposta di Disconetto.dk
En butik med høflig telefon betjening holder leveringstiden som han lover dig. Jeg fik min pakke i går fredag som han hade lovet han ville sende torsdag eller fredag da han ventet en vare på lager så han kunne sende det samlet og jeg hade så også mulighed for at nå at bestille en ordre mere som så kunne blive sendt med den forrige pakke. tak for god betjening jeg har allerede bestilt den næste varer.

Risposta di Disconetto.dk
Jeg oplever en super engageret kundeservice, med stor forståelse for 'real life', og stor fleksibilitet til at "få løst udfordringen" og komme videre. Jeg er super tilfreds og det er bestemt ikke sidste gang jeg handler her!

Risposta di Disconetto.dk
Nemt at finde varerne. Jeg fik en hurtig og høflig tilbagemelding da der manglede én af varerne på lager. Jeg blev tilbudt en identisk vare som "B-stock", hvilket kunne løse min opgave. Herefter modtog jeg hurtigt samtlige varer.
Det er da vist ok ; )

Risposta di Disconetto.dk
God service fra Allan hos disconetto.dk - havde lavet et køb, på en vare der senere viste sig at være udgået, men en hurtig løsning på et alternativ produkt blev tilbudt som alternativ, det er god service.
5 stjerner herfra. Tak

Risposta di Disconetto.dk
Fik leveret en guitar som ikke var helt iorden, og havde nogle fejl.
Allan fra disconetto svarede med det samme og servicen har været ud Over alt forventning...
Fik returneret den og får penge retur.
Fejlen ligger hos leverandøren og ikke hos disconetto.
Vil handle der igen uden at tøve.

Risposta di Disconetto.dk
Bestilte en æggeskalsplade, og skrev at jeg var interesseret i stumper. Modtog en mail hvor de oplyste at de ikke havde stumper, men 3 plader med fejl, som jeg kunne få for 250. Overførte penge og fik det hele sendt med GLS indenfor 2 dage som lovet, og de 3 plader var uden gebyr.