Valutata 1 stelle su 5

Probeer nu een jaar ongeveer om van deze gasten af te komen. Bevestiging gehad van de opzegging. Blijven maar dooretteren. Zag vandaag dat men weer 9 euro hadden geïncasseerd. Gestorneerd natuurlijk.... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Deze mensen maken misbruik van de oude mensen en liegen! Ondanks een belofte aan de telefoon vorig jaar om het abonnement te beëindigen, kwam er dit jaar weer een rekening. Vorig jaar aangegeven dat e... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Het afgelopen jaar heb ik helaas nogal wat computerproblemen gehad. Steeds kon ik een beroep doen op de medewerkers van Direct PC. Elk probleem wisten ze vanuit Zwolle op te lossen. Daarvoor konden... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Net via de telefoon contact gehad met Direct PC, zij hebben mij bevestigd dat de overeenkomst die wij beiden hebben aangegaan is beëindigd. Dus tot volle tevredenheid opgelost, e.e.a. zou schriftelijk... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Scrivi una recensione

Valutata 4 stelle su 5

Happy!

Ik ben zeer tevreden en blij met Direct PC
Eigenlijk mijn redder in nood.
Ik moet iets eerder aan de bel trekken dat scheelt veel tijd!

4 novembre 2022

Twee keer gebeld

Twee keer gebeld. Beide keren geen wachttijd, heel prettig! Ik kon niet bij de bank komen. De eerste keer lang gezocht en dingen veranderd (een uur). Terug naar de bank, die me hielp weer te kunnen internetbankieren. Bleek aan Safari te liggen, geen update gekregen. Vandaag weer Direct Pc om te updaten. Behulpzaam en geduldig geholpen, ongeveer anderhalf uur. Updaten gaat niet meer, Mac te oud. Ik weet nu wel dat ik via Google kan internetten. Voor mij belangrijk te weten wat er mis is.

2 novembre 2022

ben heel tevreden over direct pc

ben heel tevreden over direct pc
raad het iedereen aan
ben zelf op leeftijd en weet niet altijd als ik een melding krijg op de pc wat ik daar mee moet doen
en daarom ben ik blij dat ik Direct pc heb
die kan ik dan even bellen en lost het direct op
heel behulpzaam en vriendelijk personeel zo blij mee

14 ottobre 2022
Valutata 4 stelle su 5

ik ben goed en vriendelijk geholpen…

ik ben goed en vriendelijk geholpen door Jesse. helaas was mijn probleem niet direct oplosbaar. het gaat om 2 externe harde schijven, die niet tevoorschijn kwamen in mijn pc en dus mogelijk stuk zijn. Beide schijven ga ik opsturen naar jullie, zodat jullie kunnen zien of er nog wat te redden is van de inhoud. er staat een schat aan fotobestanden op van vakanties e.d.

13 settembre 2022
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più