L'azienda ha risposto
Het afgelopen jaar heb ik helaas nogal wat computerproblemen gehad. Steeds kon ik een beroep doen op de medewerkers van Direct PC. Elk probleem wisten ze vanuit Zwolle op te lossen. Daarvoor konden... Leggi di più
Branderweg 1D, 8042PD, Zwolle, Paesi Bassi
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 2 settimane
Probeer nu een jaar ongeveer om van deze gasten af te komen. Bevestiging gehad van de opzegging. Blijven maar dooretteren. Zag vandaag dat men weer 9 euro hadden geïncasseerd. Gestorneerd natuurlijk. Een bar, bar slecht bedrijf.

Risposta di Direct PC
Deze mensen maken misbruik van de oude mensen en liegen! Ondanks een belofte aan de telefoon vorig jaar om het abonnement te beëindigen, kwam er dit jaar weer een rekening. Vorig jaar aangegeven dat er geen apparaten meer zijn, dus geen hulp meer nodig is. Was alle begrip voor, bij uitzondering kon de opzegging deze keer telefonisch. Dit jaar wordt er opeens meegedeeld dat ze nooooit zo werken. Opzegging moet altijd schriftelijk. Maar wel zelf 2 keer verhuizen, wat opzeggen ingewikkeld maakt. Makkelijk geld verdienen! Dit zijn oneerlijke praktijken!! Ik schrijf nooit negatieve reviews, deze organisatie verdient het. Ze liegen 🤥

Risposta di Direct PC
Waardeloos. Ik moest een brief schrijven om op te zeggen . Deze brief is niet aangekomen word nu gezegd. Ik had hem niet aangetekend. Dus het bedrijf heeft mijn brief niet gehad met de post.
De medewerker heeft toen ook niet gezegd dat het moest. Ja zo kun je je geld binnen harken zonder er er iets voor te doen. Er stond wel een melding in het systeem dat ik had gebeld om op te zeggen en over de klacht die ik had werd ook door de medewerker niets meer gezegd. De brief was er niet dus nog een jaartje betalen is de boodschap. Het ging ook over het adres van het bedrijf in mijn boosheid en spanning zei
Ik dat het op het pasje stond maar ik heb het adres van de dame die ik eerst aan de telefoon had gebruikt. Dus nu was ik de leugenaar ineens en had ze mijn brief niet binnen gekregen. Wat een naar gesprek met de medewerker. Ik heb vorig jaar ook een heel jaar voor niets betaald en dat moet nu dus weer.
Ga niet in zee met deze mensen er zijn genoeg jongeren die willen helpen met problemen of ga naar de bibliotheek. Dit is het geld niet waard

Risposta di Direct PC
Direct PC zijn gewoon een stelletje zeikerds die alleen maar op de klant zijn geld uitzijn.
Mensen doet uzelf een plezier en ga nooit lid worden van Direct PC.
Als lid zijnde wordt u als stront behandeld en ze willen alleen maar geld hebben, zonder goede service te geven.
Ik ben deze mensen zo spuugzat.
Bankroet zouden ze moeten zijn nu, of compleet weg.
Heb veel ervaring met dit soort onzin maar Direct PC is echt complete BS.
Zeer slechte serice, onbeleefd en geldbelust.
Plus ze leveren niet de juiste service die men vraagt aan hen.
Dus mensen wordt geen lid hiervan, bespaar je het geld en ergens anders zijn wel betere computer reparatie bedrijven.

Risposta di Direct PC
Hou je zelf aan de civiele wet en regelgeving wat overeenkomstenrecht betreft. Dus informeer de mensen bij prijs verhogingen, doen jullie niet. Automatisch verlengen mag niet, doen jullie wel. Wettelijk gezien staat een opzegging per email gelijk aan een schriftelijke en is het contract voor onbepaalde tijd geworden door automatische verlenging en achterhouden van informatie en kennisgeving naar de wederpartij toe.

Risposta di Direct PC
Dacht echt wat top. Ze helpen mij. Koop een nieuwe laptop en een nieuwe printer.
Kan hier niet mee omgaan. Dan doet de printer het niet ivm een code in de inktpatroon, dan moet het weer met een omweg en ziet de laptop de printer niet. Kan ik weer niet scannen etc. Dacht dat ze me zouden helpen, maar mijn oude printer en laptop werkten gewoon beter dan deze rotzooi.
Update
Een andere printer gekocht via bol.com . Deze doet het wel.
Enne DirectPC, beetje traag antwoord, is al 4 maanden geleden

Risposta di Direct PC
Door deskundigheid en probleem oplossend vermogen van betrokken hulp verlener kan ik weer printen
Het scherm van mijn laptop was uitgevallen en meteen naar Direct PC gegaan, Hele vriendelijke en behulpzame man die de laptop nog diezelfde middag heeft gemaakt , erg tevreden!
Als je belt met een probleem, word je heel gauw terug gebeld en heel erg fijn geholpen door vriendelijke medewerkers.
Ik raad het iedereen aan om gebruik te maken van de PC- direct hulp en ondersteuning.
ze hebben geduld met mijn gehad vreeselijkveel g eduld
snel teruggebeld en probleem verholpen...toppie!
Gewoon goed.
Al sinds 2014 ben ik klant bij Direct PC. Elk jaar maak ik er wel een paar keer gebruik van. Iedere keer ben ik perfect en correct geholpen en werd het probleem opgelost. Iedere keer was het iemand die met veel geduld de oplossing bracht.
Direct PC = TOP !
Net via de telefoon contact gehad met Direct PC, zij hebben mij bevestigd dat de overeenkomst die wij beiden hebben aangegaan is beëindigd. Dus tot volle tevredenheid opgelost, e.e.a. zou schriftelijk bevestigd worden dus hier zit een tevreden persoon.

Risposta di Direct PC
erg fijn dat ik de hulp krijg en ben ontzettend blij met DirectPC
Ik ben zeer tevreden met Direct PC. Word altijd direct en goed geholpen ongeacht het tijdstip waarop ik met een probleem zit. Ik raad iedereen aan om zich aan te sluiten bij Direct PC
Even serieus, alleen opzeggen per post! Wat belachelijk zeg voor een PC bedrijf. Puur een beleid om met name geld te blijven incasseren van met name kwetsbare ouderen. Schaam jullie diep!

Risposta di Direct PC
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.