Jeg købte et par chinos på nettet og de blev sendt fra butikken i Brønshøj, men desværre i en forkert farve. Jeg lavede en reklamation og returnerede bukserne. Efterfølgende blev jeg ringet op af buti... Leggi di più

Jeg bestiller 5 t-shirts tirsdag d. 8/1 med 1-3 dages levering. Butikken hæver pengene d. 9/1 og sender et track and trace nummer samme dag på de fire af dem. Da jeg intet kan se på track and trac... Leggi di più

Bestilte vi a nettet nogle polo-trøjer i en størrelse 5x. Fik dem med GLS til en pakkeshop imponerende hurtig (bestilt kl 10, til afhentning d følgende dag kl 16, leveret fra Farsø til Humlebæk)... Leggi di più

Havde fundet to skjorter, jeg gerne ville købe, men ville naturligvis lige prøve dem først. En meget sur ekspedient råbte af mig, at jeg kun måtte prøve én skjorte! Mens jeg prøvede den, stod han li... Leggi di più

1. Negozio di abbigliamento uomo

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Hos DIN TØJMAND hylder vi det trendy i at være helt almindelig. Vi er her for at hjælpe og inspirere dig til at finde det tøj, du føler dig hjemme i. Hurtigt, let og til en god pris. Ud over vores egne mærker forhandler vi et stort udvalg af kendte mærker som Matinique, Bäumler, Bugatti og Seidensticker.

3,6

Nella media

TrustScore 3.5 su 5

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Hurtig levering, og alt det der, men forkert vare...

Nem hjemmeside, hurtig levering og ingen forsendelsesomkostninger. Også et plus, at jeg kan få pakket ind i gavepapir.
MEN jeg modtog ikke den vare jeg kunne se og bestille på hjemmesiden.
Jeg bestilte to x Garant flonel-pyjamas og modtog et andet fabrikat, og i andre farver end hvad jeg så på hjemmesiden. Det eneste rigtige var størrelsen og materialet.
Selvom modtageren af gaverne blev glad, oplevede jeg lidt panik da gaven blev pakket ud til fødselsdagen, og det slet ikke lignede det jeg troede jeg havde købt.

19 febbraio 2015

Utrolig dårlig oplevelse

Jeg bestilte en halstørklæde for halvanden uge siden. Den forkerte farve blev sendt. Jeg fik sendt en ny en i stedet for. Forkert farve igen. Jeg fik sendt en ny en til butikken på Amager så jeg kunne returnere de to andre på samme tid. Forkert farve igen. I alt er vi d.23.12 og jeg har ikke nogen halstørklæde til i morgen. Sikkert en spild af tid. Hip hip hip hurra for din tøjmand.dk.

23 dicembre 2014

Super hurtig service og "ægthed"

Super hurtig ekspedition, vare levede op til billeder fra hjemmesiden. Vi er tilfredse. 1 ting kunne være gjort. Da det var 2 gaver (ens vare) kunne det have været dejligt at de var pakket ind i hver deres papir;0)

22 dicembre 2014

Jeg købte to pullovere med kontrastlynlås. desværre gik begge trøjer i stykker. Jeg fik dem lavet igen uden omkostninger, super service.
Jeg har jeans, skjorter, og pullovere i samme mærke, og jeg er rigtig
glad for mit tøj fra din tøjmand.

VH. Kim

Kanon levering

Hej, bestilte torsdag omkring frokost tid, fredag lå der sms med at pakken var klar til afhentning. To fine skjorter med byttemærke på. Genialt. Handler der helt sikkert igen. Kun en ting at ændre, synes deres hjemmeside skal have en Sale - eller katalog del, så det er nemmere at finde det man har set i deres katalog (her var det to skjorter til en billigere pris).

22 dicembre 2014

forsendelses metode duer bare ikke

Bestilte en vare som skulle leveres til en anden end mig selv, idet det var en gave. Leveringsadressen var i 2500 Valby. Modtager var ikke hjemme da pakken forsøgtes leveret. Der blev ikke foretaget noget som helst for at kontakte denne, ej heller ikke seddel i postkassen, så havde jeg ikke spurgt til om gaven var modtaget, så havde de ikke haft en jordelig chance for at få den. Via min "pakketrace" kunne jeg så se, at pakken lå til afhentning i Tåstrup, det er bare ikke godt nok, der må være et sted tættere på Valby!!!

21 dicembre 2014

Problemer

Der var en del problemer med at komme rundt på hjemmesiden, og jeg endte med at søge specifikt på google for at finde den rigtige side..

11 dicembre 2014

Brugt lommetørklæde i bukselomme

Det er ikke særligt lækkert at modtage et par bukser med et brugt lommetørklæde i en bukselomme.
Din Tøjmand, Mik M, Brønshøj.

Logo di DIN TØJMAND

Risposta di DIN TØJMAND

Hej J. U. Nielsen

Tak for din tilbagemelding, jeg er glad for at du har taget dig tid til at skrive, men jeg er selvfølgelig ked af din oplevelse...!

Mik. M i Brønshøj, modtog bukserne fra en anden butik, da de selv havde udsolgt af varen, så derfor er de meget uforstående over for fejlen og beklager meget dybt.

Jeg vil meget gerne i dialog med dig, så vi sammen kan finde en løsning, for denne episode er selvfølgelig ikke i orden. Vil du venligst sende en mail med dine kontakt oplysninger til webshop@dintojmand.dk.

Jeg hører meget gerne fra dig :)

Med venlig hilsen.
Manal A.
Kundeservice

Manglende vare

Kun 1/3 del af varerne blev leveret, uden at informere om at der er tale om en dellevering. Giver ekstra arbejde for mig, hvilket jo netop var det jeg ønskede at undgå ved at handle via nettet.

Logo di DIN TØJMAND

Risposta di DIN TØJMAND

Hej Jette

Tak for din tilbagemelding som vi er rigtig glade for, din feedback er med til at gøre os bedre i fremtiden…

Jeg er ked af at høre at du ikke er blevet informeret om at din bestilling var en dellevering, det er ellers normalt at vores system sender en mail, når der er tale om to leveringer, men der må være sket en teknisk fejl et sted i vores system.

Jeg beklager rigtig meget, det er ikke normal kutyme på www.dintojmand.dk og jeg håber at jeg kan byde dig velkommen hos os igen :)

Ha en rigtig god jul

Med venlig Hilsen
Manal A.
Kundeservice

Endnu en gang god service

Jeg har bestilt endnu en pakke og igen fået hjælp af Camilla fra online service, hvor hun fremskaffede den rigtige størrelse, en udsøgt service - tusind tak