Gennem et af Dinesen godkendte håndværkere - CPH Wood - fik vi et nyt gulv i stuen. Vi valgte Douglas fyr planker i fuld længde i stuen. Samtidig fik vi et stort ønske opfyldt med gulvvarme i... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Overholder ikke deres leveringsaftaler. Udarbejder ulovlige fakturakrav. Opfinder selv betalingsfrister uden for aftale. Og når man ikke makker ret, truer de med retssag. Så få alt få skrift. Helt n... Leggi di più
Rigtig god service hos Dinesen Gulve. Vi har fået leveret ca. 100 m2 massive egetræsgulve fra Dinesen. I den forbindelse har vi fået rigtig god rådgivning i deres Showroom som vi har besøgt 3-4 gan... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Passion for wood since 1898. We make solid planks for wooden flooring, paneling, ceiling and other design elements.
Informazioni di contatto
Klovtoftvej 2, Jels, 6630, Rødding, Danimarca
- +45 7455 2140
- info@dinesen.com
- www.dinesen.com
Dinesen Douglas Natur kvalitet
Vi fik leveret et Douglas Natur gulv fra Dinesen i 2022, og vi er desværre dybt skuffede over kvaliteten. Efter at have besøgt deres showroom og set den høje kvalitet af gulve, vi forventede at modtage, var det chokerende at se, hvor ringe kvaliteten af det leverede gulv var i forhold til det udstillede. Ironisk nok har Dinesen efterfølgende skiftet gulvet i deres showroom ud, hvilket forstærker vores følelse af, at vi blev præsenteret for noget, der ikke matchede det produkt, vi modtog. Vi er selvfølgelig klar over at kvaliteten “Natur” har flere knaster, men mændgen af lim og døde knaster der er boret ud er stort og disse falder ud ved slitage og almindeligt brug.
Gulvet er fyldt med fejl og mangler, såsom udboringer og fyldninger med lim, der konstant løsner sig og falder ud. Vi har gentagne gange haft en reparatør fra Dinesen forbi, men reparationerne har ikke løst problemerne. Trods vores vedvarende henvendelser har Dinesen nægtet at levere nye planker som erstatning for de planker, der tydeligvis er af dårlig kvalitet.
Efter mange samtaler med Dinesen bliver de ved med at hævde, at de problemer, vi påpeger, ikke er reklamationsberettigede. Det har været en frustrerende proces, og vi står nu med et gulv, der slet ikke lever op til den pris og de løfter, Dinesen præsenterede i deres salgsmateriale.
Alt i alt har det været en meget utilfredsstillende oplevelse, og vi kan desværre ikke anbefale Dinesen til andre, der overvejer at investere i deres gulve. Vi føler os snydt, og det er skuffende at opleve en så manglende vilje til at tage ansvar for deres produkts kvalitet.
Rigtig god service hos Dinesen Gulve
Rigtig god service hos Dinesen Gulve.
Vi har fået leveret ca. 100 m2 massive egetræsgulve fra Dinesen. I den forbindelse har vi fået rigtig god rådgivning i deres Showroom som vi har besøgt 3-4 gange for at drøfte forskellige sorter og valgmuligheder, herunder olie. Vi har været godt hjulpet med den rådgivning vi har fået, som vi har oplevet som både venlig, serviceminded og kompetent. Da plankerne blev leveret, var alt som det skulle være. Hvis alle leverandører var som Dinesen var det ingen sag at bygge om.
Sublimt håndværk af CPH Wood og…
Sublimt håndværk af CPH Wood og fortræffelig behandling af Dinesen -
Vi har fået Dinesen plankegulv Douglas Classic i hele lejligheden - på Søtorvet var vi vi en del gange for at se de forskellige typer - inden beslutning kunne tages - hver gang særdeles venlig og imødekommende behandling - efterfølgende valgte vi CPH Wood til at lægge gulvet - hvilket var overordentlig tilfredsstillende - aftaler overholdtes - tiden - sublimt arbejde - Vi er meget tilfredse
Dinesen Douglas Natur
For en kunde lagde vi Dinesen Douglas Natur.
Det var CPH Wood der stod for montering og behandling.
Det var en super god process fra start til slut og gulvet er lige så smukt som vi kunne ønske os det :-)
Godt håndværk
Samtidig fik vi et stort ønske opfyldt med gulvvarme i stuen.
Vi nyder hver dag vores nye gulv.
Alt forløb til tiden og til aftalt pris. Forløbet indtil ordre og informationer var super.
Kan varmt anbefale begge firmaer.
Dinesen gulve egner sig ikke til gulve…
Dinesen gulve egner sig ikke til gulve med gulvvarme, hvis det er Douglas gran!. Plankerne splinter og eksfolier !! - Og der er ingen hjælp at hente fra Dinesens side!
Jeg tilslutter mig Michael Lindh.
Jeg tilslutter mig Michael Lindh.
Jeg stoppet med at handle med Thomas Dinesen for 25 år side. Hans måde at takle kunder på er så vanvittig, at man ikke kan anbefale Dinesen, og det har betydet at jeg har talt dårlig om dem lige siden, og fortsat gør det.
Det gælder reklamationer
Vi har fået lagt Dinesen gulv i vores…
Vi har fået lagt Dinesen gulv i vores ny opførte hus. Det er bare det flotteste gulv. Servicen er i top og jeg kan give mine varmeste anbefalinger. Stort tak til Kenneth fra firmaet som har hjulpet meget, stort tak til “ Martin” tror jeg han hedder som bare kunne udbedre de fejl andre gulv slibere har lavet. Jeg kan anbefale dette produkt, vælger i Dinesen,- så sørg for at det også er firmaet som hjælper med at slibe og behandle, det kræver en mega dygtig mand. Her begik vi en fejl, ved at få et andet firma til at slibe og behandle. Det gik ikke så godt.
Men nu, står alt sindssygt flot. Gulvet er alle
Pengene værd
UACCEPTABEL LAV SERVICE & KVALITET
UACCEPTABEL LAV SERVICE & KVALITET
Vi har i forbindelse med ombygning af en villa valgt 240 m2 Douglas gulve fra Dinesen. Vi valgte efter dialog med Dinesen at vælge de samme planker til tagterrassen (lavet til udenfor).
Efter plankerne udenfor er monteret har de alle sammen mere eller mindre fået misfarvninger i form af små sorte pletter efter regnvejr.
Dinesens egen support afviser at træet fejler noget men at det skyldes 'fremmedlegemer' som afskæringer fra andre materialer som metal eller andet. Denne vurdering er lavet bag et skrivebord via mail uden at man har ønsket at besigtige eller på anden måde klarlage forløbet.
Dette på trods af dokumentation for at det ikke er muligt da terrassen er lagt som det sidste og der IKKE har været skåret materiale eller andet på terrassen.
Et helt igennem uacceptabel forløb og en holdning/attitude der ikke harmonere med at man ønsker at sælge premium produkter hvor god service burde være en stor del.
Hvis man ellers gad undersøge mulige årsager til problemet kan man læse at den mest almindelige årsag er at træet har en stor forekomst af skimmel som vokser ved optagelse af fugt - altså en lav kvalitet af træ. I stedet afviser man blot ansvar eller fejl.
Vi må desværre stille os op i en efterhånden lang kø af utilfredse og skuffende kunder der har betalt så meget for så lav kvalitet.

Stor tak til DINESEN GULVE
Valget faldt på gulve fra DINESEN , jeg fik bestilt fyrtræ i hele længder , 25 cm bredde , en stor tak til Morten Schrøder Larsen for en fantastisk rådgivning , plankerne er nu lagt og behandlet med lud ig olie , virkelig en fornøjelse
Vælg noget andet…!!!!!!!
Må simpelhen lave denne anmeldelse da jeg mener at firmaet slår sig op på at været et kvalitets produkt, men med mine 21år i gulvbranchen og erfaring må jeg bare sige deres gulve overhovedet ikke noget særligt tvært imod. Søg hellere andre veje da i bare kommer til at betale for et “mærke” der ikke levere👎🏼👎🏼 Ydermere er deres rådgivning og reklamation afd SÅ dårlig, da de overhovedet ikke har kompetent personale..
Held og lykke derude🤞🏼🤞🏼🤞🏼

Risposta di Dinesen
Melder os lige i flokken af skuffede…
Melder os lige i flokken af skuffede Dinesen gulv 😕 vi fik lagt gulv i hele underetagen for mindre end 3 pr siden 32 mm planker, efterfølgende har Dinesen været ude og rette de værste fejl, bl.a. at plankerne var så ujævne at man nærmest sejlede på gulvet. Nu her 3 år efter kan vi se at der mellem mange af plankerne kommer afstand på op til 2-3 millimeter mellem plankerne, det ser sku ikke godt ud. Andre steder er dele af gulvet forsvundet så der er pænt store huller i nogle af plankerne, det ser heller ikke godt ud.
Dinesen stod for os som det ypperligste indenfor gulve, men der har vi taget grundigt fejl ☹️
Som vores gulv ligger og ser ud kan vi ikke anbefale at man benytter Dinesen som gulv leverandør eller gulv lægger.

Bekymring
Min søn og svigerdatter overvejer Dinesen gulv i deres nye lejlighed. Men hold da op, jeg bliver bekymret over kvaliteten og kundeservicen efter at ha’ læst de mange negative anmeldelser/erfaringer. Undrer mig også over virksomhedens manglende reaktioner. Hvordan hænger det sammen?

Dårlig kvalitet, dårlig service
Dinesen laver flotte gulve, men kvaliteten er desværre elendig (mange skæve og uregelmæssige brædder), og det samme gælder deres service. Jeg har måttet betale i dyre domme for at rette op på skæve brædder, som Dinesen ikke har valgt at kompensere for. Desværre hører jeg også, at det er en generel tendens, at de tørrer al ansvar af på kunderne.

Fantastisk god rådgivning
Fantastisk god rådgivning og købsoplevelse med Malene i butikken i Kbh. Hele forløbet, fra det første besøg i butikken, til de lækre Douglas planker nu ligger i vores hjem, har været en god oplevelse. De har nu ligget 6 mdr. og har givet sig en del, men ikke mere end der blev informeret om. Vi købte b.30 cm. I faldende længder mel 5-8 m. Helt vildt lækkert blødt gulv at betræde. Vi tog den lidt bøvlet (rengørings mæssigt) med hvid sæbe, men det er stadig et taknemmeligt gulv når der vaskes hver 4 uge.
Fantastiske gulve og god service fra Hesse&Hesse
Da vi skulle vælge gulve ifb. ombygning af vores nye hus i sommer, var vi faktisk ikke i tvivl om, at vi ville have Douglas gulve fra Dinesen. Det var vigtigt for os med høj kvalitet og samtidig en god pris. Begge dele leverede Hesse & Hesse og resultatet er blevet SÅ godt!! Håndværkerne fra Dinesen/Hesse & Hesse, der lagde gulvene var dygtige, effektive og yderst behagelige, hvorfor jeg også gerne vil tage mig tid til at anbefale dem, nu hvor vi er på plads i huset. Vi har virkelig følt os i trygge hænder hos Hesse & Hesse og vil til enhver tid tage kontakt til dem igen, hvis/når vi får behov igen.
Kæmpe anbefaling og 5 stjerner herfra!
Vi har i forbindelse med ombygning af…
Vi har i forbindelse med ombygning af hus, fået leveret et Dinesen Douglas gulv til køkkenet.
Eftersom resten af husets rum er med Dinesen gulve, valgte vi at få Dinesen i køkkenet igen.
Kundeservice har under hele forløbet været yderst hjælpsomme, mens de leverede planker var helt uden fejl eller andre anmærkninger.
Gulvet blev lagt af en lokal tømrer og nu nogle måneder efter, ligger gulvet stadig helt perfekt.
Vi har valgt at sæbebehandle gulvet, ligesom gulvene i resten af huset.
Tak for god service.
Dinesen levering via Hesse & Hesse
Har lige fået leveret Dinesen Douglas Classic 300mm. plankegulv via Hesse & Hesse. På trods af Corona fik vi leveret den rette mængde til den aftalte tid, og kvaliteten af plankerne ser ud til at være i top.
Kan varmt anbefales at bestille Dinesen gulve gennem Hesse & Hesse (Anders).
Claus Grummesgaard
store problemer med service og udførelse
I 2016 fik vi leveret og lagt flotte douglas-gulve. Få uger efter begynder de på at "bølge" i samlingerne. Mange, mange emails og telefonsamtaler om problemet, hvor Dinesen mener, at vi skal vente med at slibe gulvet ned, sender de en sød og venlig mand ud, der giver os ret i, at det skal slibes ned. Over 2,5 år med samtaler og emailkorrespondance med Dinesen resulterer i, at vi selv betaler for at få det slebet ned. Planen har hele tiden være, at resten af vores 300 m2 store hus skal have nye gulve (denne leverence på 60 m2 var blot en test), men det bliver ikke med Dinesen som leverandør.

Dårlig oplevelse
Dårlig oplevelse.
Jeg bestilte små 400 m2 Douglas Classic i 30 cm bredde. Alle mål blev fremsendt til Dinesen.
I ordrebekræftelsen havde de ændret i målene på plankerne. Det resulterede i, at plankerne i 2 rum var for korte.
Dinesen ville ikke tage ansvar. De indrømmede at de havde ændret på målene, men fastholdt at jeg havde godkendt ordrebekræftelsen med de forkerte mål.
Jeg kunne få lov at købe nye planker !!!
Jeg har aldrig oplevet noget lignende !

Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.