Din Bilpartner - Biløens Autoservice Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Gammel Kirkevej 104, 2770 Kastrup, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Jeg skulle have lavet stort service inden min golf skulle til syn, og jeg blev simple hen overrasket over den hurtig glidende service der var hos biløens autoservice. Jeg har været på mange andre au... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Havde min Mazda6 til service i december og havde en rigtig behagelig oplevelse. Jeg blev rådet og vejledt på samme måde, som ved mit sidste service som var ved et autoriseret Mazda værksted. Mekaniker... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

har nu fået min bil lavet et par gange hos biløens autoservice og de har altid lavet et godt stykke arbejde og har også venner der også har fået deres biler lavet der og der er ingen der har haft nog... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Officina di autoriparazioni
  2. Riparazione e manutenzione auto
  3. Meccanico

Scritti dall'azienda

Din Bilpartner er en landsdækkende kæde af frie værksteder, der servicerer og reparerer stort set alle biler, uanset alder og mærke. Kæden blev grundlagt i 1985 og er dermed Danmarks ældste frie værkstedskæde. Vi tager løbende kurser og efteruddannelser, rydder op på værkstedet og køber nyt udstyr, så vi kan tage hånd om din bil hurtigt og godt. Faktisk skal du gerne føle, at bilen allerede er lavet, når du har afleveret den hos os. Find dit lokale Din Bilpartner værksted på www.dinbilpartner.dk

Din Bilpartner - hurtigt videre

Scritti dall'azienda

Din Bilpartners kundeløfte
Vi ved, at din bil betyder frihed. Frihed når børnene skal køres, frihed til at køre og bare være sammen, frihed til at besøge venner, frihed til at løse de praktiske ting i dagligdagen, frihed til at udføre dit arbejde. Men hvad sker der, når bilen skal til service eller bryder sammen? Pludselig indskrænkes din frihed. Vi brænder for at sikre din frihed, og vi gør det, fordi vi hjælper dig hurtigt videre.
Altid fuld fabriksgaranti
Vi reparerer og servicerer din bil efter bilfabrikkens forskrifter og anvender reservedele, der tilsvarer kvalitetens af bilens originale reservedele.

Garanti på reservedele

Du får altid 3 års garanti på reservedele

Du får altid 3 års garanti på reservedele
Hos Din Bilpartner giver vi dig 3 års garanti på nye reservedele, og vi bruger altid reservedele, der tilsvarer kvaliteten af din bils originale reservedele.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

7162 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 1 stelle su 5

Bestille stort service via autobutler, men deres tilbud var reelt ikke et stort service

Bestille stort service via autobutler, men de undlod at tilføje skift af bremsevæske, hvilket forskrifterne ellers angiver som en del af et stort syn.

Blev undervejs i synet gjort opmærksom på at det skulle skiftes, hvilket kostede 700kr ekstra og at det ikke var med i det oprindelige tilbud de sendte.

Dvs. At prisen på deres første tilbud har været vildledende og i uoverensstemmelse med det som der oprindeligt blev bestilt.

25 giugno 2020
Logo di Din Bilpartner - Biløens Autoservice

Risposta di Din Bilpartner - Biløens Autoservice

Hej Thomas

Tak, fordi du tog dig tid til at anmelde et af vores værksteder. Vi er meget kede af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse.

Nick fra Din Biløens Autoservice svarer følgende på din anmeldelse:

"Tilbuddet, du har modtaget via Autobutler, er udarbejdet af Autobutler, og vi har udført de punkter, det står i det. På vores værksted arbejder vi ud fra bilfabrikkernes forskrifter, så da vi under de punkter opdagede, at bremsevæsken skulle skiftes, ringede vi til dig for at få din accept til at skifte det og oplyse dig om prisen - du gav din accept til begge dele.

Derfor er din anmeldelse egentlig en anmeldelse af Autobutlers service mere end af vores værksted. Vi er kede af, at tilbuddet fra Autobutler ikke var fyldestgørende - måske du skal kontakte dem med din kritik af deres tilbudsgivning/service."

Din Bilparter kædekontor

Super god service

Super god service. Kom med defekt ventil i dæk, fik det ordnet på 10 min og kunne køre glad videre med pumpet dæk skulle ikke betale, det kalder jeg service. Det værksted kan anbefales.

24 giugno 2020

Kan kun anbefales

Biløens Autoservice er et værksted med top kvalitet!

Jeg har rent ud sagt ikke en skid forstand på biler. Jeg skulle ned med min bil til et service tjek, da det er noget tid siden. De dygtige mekanikere finder flere forskellige ting, som skal laves.
Jeg har fået en rigtig fin rådgivning og forklaring på hvorfor de forskellige dele skal udskiftes, så sikkerheden på min bil er i orden.
Jeg har stor tillid til deres arbejde, så jeg kan på INGEN MÅDE KLAGE!

Prikken over i`et da jeg får fakturen, har jeg også fået rabat på mange af de ting der er lavet/udskiftet, og ender ud med en fair pris, i forhold til nogle af de andre værksteds time priser.
Så for mig kan man ikke andet, end at være ovenud tilfreds med fagligheden og servicen! :)

22 maggio 2020

Mega fed service

Mega fed service, og dejligt humør. Man Tør i hvertfald godt overlade sine biler til deres arbejde. Godt arbejde☺️ Kan klart anbefales

22 maggio 2020
Valutata 4 stelle su 5

Bilen var klar før tid.

Alt gik som aftalt. Friske og imødekommende medarbejdere med smil på læben og i meget autentiske rammer. Bilen blev færdig før tid.

30 aprile 2020

Service!

Altid imødekommende og søde og god service (ikke mindst) :)

30 aprile 2020
Valutata 1 stelle su 5

Jeg kan desværre godt genkende Signe…

Jeg kan desværre godt genkende Signe med Jaguarens anmeldelse. Jeg sendte for nylig min bil til værkstedet og bad om et lille serviceeftersyn og nogle småreparationer af lygteglas og udskiftning af en pære. Derudover bad jeg dem kigge om dækkene var i orden. Det var de selvfølgelig ikke. De var mørnede og skulle skiftes fik jeg af vide da mekanikeren ringede mig op og derudover rablede en masse andre ting og dele af, som burde udskiftes. Jeg blev helt blæst tilbage da han nævnte et slutbeløb på knap 17.000,- kr og fik ikke sagt fra, da jeg ikke har særlig forstand på biler og heller ikke har lyst til at gå på kompromis med sikkerheden. Jeg fik ikke tilsendt det skriftlige tilbud som lovet og måtte selv ringe og bede om det efterfølgende. Det fyldte 2 A4 sider med alverdens ting, udover de aftalte, som jeg knap ved hvad er, og som jeg ikke har mulighed for at checke om det overhovedet er lavet/udskiftet. Jeg havde herefter en knap så behagelig samtale i telefonen med mekanikeren/værkføreren, men han mente allerede at han havde givet mig rabat på flere punkter, så der var ikke meget at komme efter. Med andre ord, så føler jeg mig totalt taget i r.... og udnyttet i min uvidenhed, så jeg har absolut ikke tillid til det værksted og vil ikke anbefale det til nogen.

11 aprile 2020

Hold jer væk

Min bil skal til service, da servicelampe kommer frem, når man starter bilen.
Da jeg har købt min bil fra Jylland og er flyttet til København, har jeg ikke et fast værksted som jeg bruger til mil bil.

Jeg vælger derfor at google mig frem til nogle værksteder, der udfører service på Jaguar og finder “Biløens Autoservice”. Det viser sig at de har tilbud på den store bilservice til: 2312,50kr inkl moms.

Jeg ringer til dem og får at vide at jeg kan komme forbi med min bil, så de kan give mig et tilbud på service. Jeg bliver ringet op en time efter og der bliver sagt at jeg skal betale 6000kr og at jeg ikke kan få der billigere andre steder. Jeg vælger at acceptere dette, i og med at jeg får 500kr rabat. Og at jeg godt ved en service på Jaguar er dyrt. De laver efterfølgende service på min bil og jeg bliver ringet op og bedt om at hente min bil.

Jeg kommer derned og der står en mand, som tager en faktura frem, hvori der står - hvad der er lavet. Jeg bliver overrasket og stiller en masse spørgsmål, bla. står der at der er skiftet 7,7 liter olie - hvilket jeg ikke forstår, da min bil bruger 6,6 liter olie. Derudover er der en rubrik, der hedder stort service koster 1850kr, som står for sig selv, fordi for alle de ting som er oplistet nedenunder og som skal skiftes,
Derudover kunne han ikke svare på de fleste af mine spørgsmål, da jeg godt kunne tænke mig og gennemgå listen over hvad de har lavet. Han henviste til sin kollega, ham som havde lavet service på bilen og som ikke var på værkstedet den dag (det kunne man undre sig over).

Jeg vælger ikke at gøre mere ved det, da jeg ikke følte mig tryg hos denne mand bag disken. Jeg oplevede at han brugte en høj tone, da han skulle svare mig på hvad de havde udført. Jeg blev lovet at modtage en checkliste, som de brugte ifm. service, den fik jeg ikke. Der blev sagt at jeg vil få den tilsendt på mail efter 1 dag. Der er gået to uger og jeg har ikke modtaget noget. Jeg skrev til dem om mindet dem om det 2 dage efter min service, men hørte intet fra dem.

Jeg betaler min regning og går ud til bilen og kigger i servicebogen, den har de jo selvfølgelig glemt at udfylde. Jeg løber ind til dem og spørger om de ikke vil udfylde den og han bliver i tvivl om hvem der skal gøre det, ham eller hans kollega, han vælger i sidste ende at gøre det selv, da jeg sagde at jeg havde travlt og skulle på arbejde.

Jeg har envidere betalt for 7.7 liter olie hvor de har taget 175 kr literet.. Min bil bruger 6 liter.. Jeg har både betalt overpris for olien samt betalt for mere olie end min bil bruger.

Min helt nye batteri skal også lige pludslig oplades som de tager 100 kr for.

Der kommer alt mulige ekstra tillæg som intet har med min service at gøre..

Endvidere fortæller han mig at mine dæk, skiver og tandrem skal skiftes. Det skal lige nævnes at min bil er fra 2011 og den har kørt ca. 105.000km. Der er en regel om at tandrem skal skiftes efter 10 år eller når bilen har kørt 180.000km. Han fortæller at han vil sende et tilbud til mig. Der går nogle dage og der kom et tilbud på (hold godt fast) 50.000kr !!

Jeg var ved at falde af stolen. Jeg vælger at google andre værksteder, som jeg ringer og sender billede af tilbuddet som de har lavet og som de med det samme, beder mig at se bort fra. De prøver at tage fusen på dig, bliver der sagt.

Selv hos autoriseret Jaguar, fik jeg en pris på og den lå langt langt under (mindre end det halve), end hvad jeg fik tilbudt af Biløens Autoservice. Jeg kan overhovedet ikke anbefale Biløens Autoservice, det er den værste serviceoplevelse jeg har haft, jeg føler mig i den grad R-rendt, men det jo nok fordi jeg en kvinde.

31 luglio 2019

Overvældende god service

Jeg fik lappet mit venstre baghjul og senere ombyttet rerservehjul med det lappede hjul. Jeg ventede max 10 min. Da jeg ville køre ville jeg lige tjekke om mekanikeren havde lagt reservehjulet i mit bagagerum som jeg havde bedt om. Men det var der ikke. ?? Så viste det sig sørme at mekanikeren havde lagt dækket på dets oprindelige plads i bilen og havde pakket boksen med dunkraft og andet udstyr samme sted hen. Sikke dog en service. Jeg var en meget glad og taknemmelig kunde der kørte på weekend. Tusind tak for rigtig god behandling. Wow. Venligst Jørgen Lohse-Kimura.

24 febbraio 2018
Valutata 5 stelle su 5

Stor faglighed også på elbiler

Dejlig atmosfære når man kommer ind på værkstedet. Meget informative i forbindelse med det der nu skal laves. Da jeg havde en Tesla var jeg nervøs for om de kunne servicere den, men de har alt udstyr til elbil og de har gennemført de krævede kurser. Kan varmt anbefale Biløens Autoservice

31 gennaio 2018

Kan ikke anbefales

Jeg har fået bilen repareret til 4250 kr, og den kører kun en anelse bedre end inden besøg på værkstedet. Fejlene er på ingen måde udbedret.
Jeg har givet 625 kr plus moms for fejlsøgning og diagnosticering af fejl, det resulterede i et tilbud på skift af 4 tændkabler samt tændspole, som jeg accepterede. I løbet af dagen blev jeg ringet op, at tændrør også skulle skiftes, jeg har ikke forstand på biler, så jeg er nødt til at stole på mekanikeren og accepterede. Senere på dagen blev jeg atter ringet op, og nu var der ikke kompression på en cylinder, og også noget andet, som jeg ikke forstod. Jeg sagde, at de ikke skulle lave mere, og da jeg hentede bilen, skulle jeg betale 4250 kr for en bil, der ikke har fået ordnet det, den kom på værksted for.
Biløens Autoservice virker ikke dygtige nok. Når man betaler for en fejlsøgning, så regner man med, at bilen bliver ordnet. Hvis de skifter dele og kan se, at det var ikke det, der var galt, så forventer jeg som kunde ikke at skulle betale for delene, men sådan arbejder Biløens Autoservice åbenbart ikke.
Vi har selvfølgelig talt med Biløens Autoservice, men de fastholder, at de ikke kunne have handlet anderledes, og at dette er måden, man arbejder på.
Bilen var lige blevet færdig, da jeg hentede den, og den lugtede meget gennemtrængende af tobak, Biløens Autoservice fastholder, at de ikke har røget i bilen, det er meget svært at tro på.

20 novembre 2017
Valutata 3 stelle su 5

Intet at udsætte på arbejdet

Intet at udsætte på arbejdet, men servicen er ikke som den burde være fik skifter bremser på alle fire hjul og skiftet olie, til en syntes jeg høj pris, fik semere problemer med at noget hang og peb mår den blev varm, spurgte om der ikke var noget de havde glemt at smøre ordenligt, hvilket de ikke mente og forlangte kr. 1.000,00 for ordne det, efter det syntes jeg det var vel dyrt, og da jeg skulle havde usdkiftet tandrem og ydet service på bilen valgte jeg at indhente 3 tilbud og værkstedet var så det dyreste, en prisforskel på kr. 5.000,00, fik det ordnet for kr.8.000,00 og de ville have kr. 13.000,00 for det samme arbejde. så til det med at her får de ikke høje priser er ikke rigtigt.

15 ottobre 2017

Fin service

Vores gode gamle Hyundai Pony fra 1993 havde forskellige ting der skulle repareres inden syn. Fin og hurtig service, pris aftalt inden de gik i gang med rep. De kørte Pony'en til syn og den blev synet uden nogen fejl :-).
Vh. Bente og Torben

28 settembre 2016

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più