Scopri cosa dicono le persone

Valutata 1 stelle su 5

Levererar skeva fasningar. Skador/luftbubblor i i ytskikt på keramiskbänkskiva. Vita prickar. Tillverkningränder i skivan. Smuts i "dekoren" Nonchalanta och säger att de är inom tolerans. Var... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Mycket trevliga och tillmötesgående när det kom till montering av bänkskiva. Killarna var snabba och duktiga. Blev superbra och vi är mkt nöjda med arbetet.

Valutata 5 stelle su 5

Vi har i dag fået monteret en ny meget smuk keramik bordplade. Alt er gået som smurt i olie, lige fra tidsaftaler til den yderst kompetente montør (Henrik) som har lavet et virkelig flot arbejde. Kan... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Super god proces fra bestilling (hos Bordpladefabrikken) til levering og montagen. Vi havde valgt selv at opmåle pladen, hvilket var nemt da de er en køkkenø. Montøren Claus kom som aftalt og havde to... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di piani di lavoro da cucina

Informazioni su DFI-GEISLER A/S

Scritti dall'azienda

Mission;

“Vi skaber kundetilpassede bordplader, der styrker kundernes markedsposition gennem udvalg, kvalitet, service og bæredygtighed.”

Vi er DFI-Geisler, og vi laver køkkenbordplader efter kundernes unikke ønsker og mål.

Vi sælger vores bordplader gennem passionerede køkkenforhandlere – og som Skandinaviens førende er vi det nemme valg. Fordi vi styrker deres markedsposition og tiltrækker endnu flere kræsne købere med høje forventninger til sortiment, høj kvalitet og omtanke. Og fordi vi er bordpladeeksperterne, som kunderne kan føle sig trygge ved, når de vil udleve drømmen om den perfekte bordplade.

Vi er pæredanske og solidt forankret på limfjordsøen Mors. Med ordentlighed i både tanke og handling.

Med 225 medarbejdere. Med høj trivsel. Med vores helt egen klimaskov. Og med en fælles stolthed over at gøre en forskel. Som virksomhed, som arbejdsplads og som pålidelig leverandør af individuel og bæredygtig køkkenglæde til mere end 90.000 europæiske hjem – hvert år.

Vi er DFI-Geisler. Og vi forstår, at bordpladen er det halve køkken. Mindst.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 50% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Come questa azienda usa Trustpilot

3,7

Tutte le recensioni

27 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Geisler, nej tak.

Efter flere uger med opvask i badevær og takeaway,- så var forventningen mildt sagt stor med udsigt til den sidste, men nok den vigtigste, brik skulle komme. Nemlig køkkenøen.
Men efter at Geislers folk havde ødelagt sig vej igennem vores nyrenoverede hjem, viste det sig at de havde spejlvendt den !!! ( ikke en eneste har på noget tidspunkt beklaget eller undskyldt forløbet ).
Efter ca 2-3 uger skulle den nye ø så komme, men på dagen bliver vi ringet op og får at vide at der også er fejl på denne ø !!!!
Der går yderligere en uge og den nye ø bliver båret igennem huset, med ødelagte hjørner på vores nye vægge og hjørner af mursten ved døren osv osv.
Der går så et par måneder da vi opdager at bordpladen synker. Det var fordi de havde glemt at lægge klodser imellem. Så der skulle vi så igen ! have håndværkere.
Alt dette og ikke en eneste som beklagede eller gav udtryk for at det var de kede af. ( Måske fordi de ikke var, højst sandsynligt )

Geisler har, efter kritikken på trustpilot, kontaktet os og beklaget forløbet. De kvitterede med et par flasker vin og det var også ok. Men forløbet kan de ikke rende fra, så jeg strækker mig til tre stjerner.

25 novembre 2020
Valutata 4 stelle su 5

Super godt A-team 💪

Jeg må indrømme at den først oplevelse jeg havde hverken var det ene eller det andet, men da der var en lille fejl i monteringen af køkken øen fik jeg fornemmelsen af at de sendt A-teamet ud. To skønne mænd med godt humør og god kompetance Virkelig en fornøjelse når man nærmer sig slutningen af sin køkkenproces hvor ellers alt andet er gået galt undervejs (Selvfølgelig ikke noget at gøre med DFI) så tak for rigtig dejlig service

5 novembre 2020

Dårlig montering igen

Ja, så havde jeg fornøjelsen af jeres montør, det var ikke særlig tilfredstillende, han kørte 2 gange hvor han måtte komme tilbage, og selvfølgelig gik alt kommunikation gennem køkken firmaet, som også måtte stille med en mand, der kunne forklare DFI manden hvad der skulle laves, da han ikke var lydhør for vores reklamation, hans eneste svar var, dette kan ikke blive bedre, bordpladen er for tynd.
Hold jer væk fra dette firma, hvis i køber køkken så spørg hvor bordpladen kommer fra, så undgår i skrammel 50000 kr

15 settembre 2020
Valutata 1 stelle su 5

Dårlig kvalitet bordplade fra DFI Geisler.

Jeg har købt køkken hos KVIK København med DFI Geisler keramisk bordplade, som kostede 37.350 kr. Nu er der gået mindre end 3 år, og bordpladen er revnet hele vejen blot 50 cm fra kogepladen uden at vi har stødt eller misligholdt bordpladen.
Der blev sendt en DFI teknikker for at undersøge den og der bliver så vurderet, at den er blevet monteret forkert fordi der er 2 mm niveauforskel på en 1.858 mm lang plade. 2 mm. Det kan ikke være rigtigt at sølle 2 mm har en indflydelse på en bordplade som er stor og 12 mm tyk. Det er værd at nævne at både min mand og jeg er uddannet ingeniør og har undersøgt det teknisk bag det og ved derfor at sådan en lille forskel ikke har betydning. Dette viser den manglende kvalitet på en så dyr bordplade, og vi sidder nu med konsekvenserne af dette køb. Derfor vil jeg fraråde jer til ikke at vælge en bordplade fra DFI Geisler fordi deres produkt ikke engang er i stand til at holde en periode på under 3 år på trods af at der bliver givet garanti på 5 år. Denne garanti viser sig ikke at være sand, og viser hvordan at DFI Geisler ikke engang kan stå bag deres eget produkt.
Vi er så skuffet i at have brugt vores hårdt tjent penge hos et firma som ikke værdsætter deres kunder.

29 luglio 2020

Kære Kunde

Vi er naturligvis meget kede af at høre at du har haft en dårlig oplevelse. Vi vil meget gerne rette op på dette hurtigst, og se hvad vi kan gøre her fra.

Du er meget velkommen til at sende en mail til min@dfi-geisler.com .

Jeg vil bede dig oplyse mig dit fulde navn da jeg ikke lige umiddelbart kan finde noget på dine bordplader i vores system.

Valutata 1 stelle su 5

Elendigt finish på trods af tryghedspakke.

Vi har for nyligt fået monteret en kompositbordplade i vores køkken. Levering var inkl. opmåling med avanceret laserudstyr, vistnok en såkaldt tryghedspakke. Materialet er superlækkert, men desværre er den ene bordplade 7 mm for kort. Denne
bordplade er mindre end 1 meter lang, men DFI-Geisler har oplyst, at det er inden for deres tolerancer, så alt er godt. Fuge = 5 mm + tolerance +/- 2 mm. Jeg mener ikke at der tale om fuge, men en afslutning imod en gavl. Jeg er med på at et indvendigt mål nødvendigvis må have en negativ tolerance, men dette er helt uforståeligt og ser meget grimt ud. Så med mindre du synes at meget brede fuger er superpænt, vil jeg anbefale at du holder dig langt væk fra kompositbordplader fra DFI-Geilser.
Deres evner matcher ganske enkelt overhovedet ikke det forholdsvis dyre produkt. For kun små 30.000,- har vi fornøjelsen af dårlig finish de næste 25 år. Mange tak for elendigt arbejde.

10 luglio 2020

Kære Ulrik

Beklager vi ikke har lavet op til dine forventinger.

Du er meget velkommen til at sende en mail til min@dfi-geisler.com , så må vi se om vi kan finde en løsning på dette.

Yderst kompetente og hjælpsomme

Ringede som privatperson og fik fat i Henriette, som gav sig rigtig god tid til at give mig råd- og vejledning om vedligeholdelse af den vask, som er produceret af dem, men som jeg havde købt igennem en forhandler. Jeg er efterladt med et virkelig godt indtryk af en professionel virksomhed med yderst kompetente og hjælpsomme medarbejdere. 1000 tak Henriette :)

8 luglio 2020
Valutata 3 stelle su 5

Core-plade købt hos Kvik.

Core-plade købt hos Kvik.

Har i sammenhæng med varmerevne i coreplade haft DFI’s montør Kim ude og udbedre skaden.
Kim med sin behagelige person og faglige kompetence får ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Flot udført arbejde

10 giugno 2020
Valutata 1 stelle su 5

Vi har for et halvt års tid siden købt…

Vi har for et halvt års tid siden købt køkken gennem Aubo og har fået bordpladerne fra DFI Geisler. Helt fra starten var der små hvide hakker, men vi tænkte, at det kun var et par stykker, så det var OK. Der er kommet mange flere hakker i pladrne nu, der er slået en flig af ved køkkenvasken (laminaten er MEGET tynd over den planlimede vask - man kan tydeligt se vasken gennem laminaten), der er kommet en 3 cm lang hvid streg i samlingen af pladerne og folien ved opvaskemaskinen er blevet løs. Men de fraskriver sig et hvert ansvar !! Vi tør ikke sætte noget bare lidt varmt på bordet og tørrer det af hele tiden, da man kan se ALT på det (en ring fra et glas der har været vådt, stænk fra når man vasker op o.s.v.) Selvom jeg bruger det rensemiddel de har sendt med, kan det ikke komme af. Vi har nu haft 2 montører ude. De mener begge, at der er noget galt med bordpladen, men det gør de tilsyneladende ikke på kontoret. Kan under ingen omstændigheder anbefale nogen at købe noget fra dette firma !!

7 maggio 2020

Hej Ditte.

Vi er naturligvis meget kede af at høre, at du ikke er tilfreds med vores bordplader.

Du er meget velkommen til at sende en mail til min@dfi-geisler.com og uddybe din historie. Så vil vi følge op på den og se hvad vi kan gøre her fra.

Valutata 1 stelle su 5

For en del år siden købte vi gennem…

For en del år siden købte vi gennem JKE-køkken 2 nye køkkener, hvoraf det ene blev købt med CORE bordplader.
Reklamen lød dengang, som nu, at pladen i tilfælde af skader, kunne repareres ved at tilkalde en reparatør.
Det store problem er, at det er umuligt at få en sådan ud at kigge på skaden.
Ved telefonopkald til DFI, blev det oplyst, at private ikke kunne bestille reparatør hos dem, men at det skulle gå via JKE. JKE-Lyngby var ved første opkald ikke klar over at det var deres opgave. DFI blev oplyst telefonisk om dette og henviste igen til JKE-Lyngby. JKE blev igen kontaktet og foreholdt DFIs oplysning.
Dette ville de nu undersøge nærmere.
JKE-Lyngby oplyste efterfølgende, at de nu havde underrettet DFI om, at undertegnede havde behov for en servicemand til at bedømme skader på bordpladen, og vurdere om skaden kunne repareres.
Ovennævnte skete for over 1 måned siden og har stadig ikke hørt fra DFI.

5 maggio 2020

Kære Anita

Du er meget velkommen til at sende en mail til min@dfi-geisler.com .

Valutata 5 stelle su 5

KVALITET, OPMÅLING OG MONTERING AF KØKKENBORDPLADE HELT I TOP!!!!!!

I forbindelse med et nybyggeri i andet halvår af 2019 bestemte vi os for at få en køkkenbordplade i kompositsten "Coral Clay" fra DFI Geisler.

Resultat er blevet fantastisk. Smuk bordplade i unik design monteret af professionelle montører fra DFI Geisler, som tog sig den nødvendige tid til at skabe et flot resultat. Monteringen af køkkenbordpladen sidder millimeter præcist, og det er vel at mærke sket ift. fuldmuret mur, hvor der også skulle tages højde for nogle specialmål omkring en indsnævret niche i den ene ende af bordpladen. Så tak for det DFI Geisler. :-)

5 stjerner for både kvalitet, opmåling og montering!!!!!!!!!

22 gennaio 2020
Valutata 5 stelle su 5

Super flotte bordplade og god service

Nu har jeg fået Weekend og haft et par dage til og nyde mit nye Køkken. Jeg må sige at mine nye Keramik plader er fantatiske.
Så må jeg sige noget om en af jeres medarbejdere tror han hed Mikkel ?
- jeg havde haft en rigtig dårlig uge på arbejdet og Køkkenet var halv færdig og det hele var ikke lige til overskue, så ringede den knægt og sagde hej Peter skal vi ikke måle op til dine bordplader også fortalte han en joke, som jeg ikke kan huske men kan huske vi grinte meget.
Tak Til ham og tak til Jer for lave sådan et fantastisk produkt

17 novembre 2019

Dårligste oplevelse længe

Dårligste oplevelse længe. De var ude 8 gange for at få lavet vores Ege træsbordpladen færdig, med det resultat at jeg skulle male om i køkkenet, Og til sidst fik lidt penge tilbage fordi de ikke magtede opgaven. Kan langt fra anbefaledes.

2 novembre 2019

Håndtering af reklamation

Har fået bordplade herfra igennem Aubo, der var fejl i underlimning i vasken, dette blev håndteret og udbedret hurtigt og lidt over en uge efter havde jeg ny bordplade. Dagen efter modtagelsen blev jeg kontaktet af fabrikken hvor jeg kunne oplyse at jeg var tilfreds med min nye bordplade, ros herfra.

21 agosto 2019
Valutata 5 stelle su 5

Super service - Fra opmåling til montering alt passede bare.
Professionelle ansatte som havde styr på det hele.
Vi takker og vil anbefale jer til andre.

23 aprile 2019
Valutata 1 stelle su 5

Dårlig service efter at man har købt en…

Dårlig service efter at man har købt en dyr stenbordsbordplade for 10 år tilbage. Vi har haft rigtig mange problemer med overfladen, som er sart, derfor har vi kontakter Geisler en del gange efterhånden og samtidig købt deres produkter. Dårlig service!! Man ringer tilbage fra salgsafdeling.Har selv kontaktet reparatør, som også henviser til salgsafdeling.

14 marzo 2019
Valutata 4 stelle su 5

Vi har lige fået leveret en sort granitbordplade

Vi har lige fået leveret en granitbordplade, med stålvask. Lidt trist over at se de mange dårlige anmeldelser. Vi må så bare håbe at produktet holder. Montørerne var helt i top, og meget profesionelle og sirlige med montering, og understøtning. ( vi vil dog kontakte dfi. da det ser ud til der er brugt syre i vasken, som vi umiddelbart ikke kan få af) Men montørerne får 5 stjerner. Vi har købt vores igennem Aubo, og ikke fået information om hvem leverandøren er.

10 marzo 2019
Valutata 2 stelle su 5

En top anmeldelse der går den anden vej

Til at starte med havde jeg skrevet nedenstående anmeldelse, og den fortjente de også de første par gange - men nu er den gal igen og jeg må indrømme at nu er der ikke mere tålmodighed tilbage :(

De har nu været hos os 7-8 gange - hvis det kan gøre det og jeg har netop måtte tilkalde dem endnu engang da bordpladen har forskudt sig i samlingen igen igen igen :

Jeg vil til en hver tid anbefale DFI-Geisler
Top proffessionel virksomhed. Hver gang man har talt med dem i telefonen kommer der en bekræftelses mail på det aftalte.
Den kunne eks indeholde hvornår montøren kom med bordpladerne, hvad han hed osv. Deres montører er meget søde og høflige.

Endvidere håndterede de en reklamation meget tilfredsstillende og stillede slet ikke spørgsmål med den del vi ikke var helt tilfredse med - de løser det bare.

Vi er meget tilfredse med behandlingen. Tænk at en reklamtion kan håndteres således at man føler man har fået den bedste service.

8 novembre 2018

Under middel

Har købt en laminatbordplade i overfalden Fenix. Kvalitet er nok lidt under middel. Bordpladen er lavet af den billige version spånplade, og har let ved at blive porøs, når der bores skruer i den. Pladerne var skæve, dvs. buede meget opad. Det løses når pladen bores i elementerne, men efterlader en opfattelse af manglende kvalitet og stabilitet i pladen. Samlingen mellem 2 bordplader er ikke optimal (man kan mærke overgangen mellem de 2 bordplader, og uhensigtsmæssig når der skal tørres af med klud). Vi fik en bordkant i ABS, hvilket desværre virker meget plastikagtig.

2 luglio 2018
Valutata 1 stelle su 5

Dårlig service hos DFI-Geisler de fralægger sig alt ansvar.

Jeg har lavet en reklamation over en bordplade som efter 1,5 år har slået 2 revner ud fra køkkenvasken. DFI-Geisler A/S mener ikke det er deres skyld og finder på 1000 årsager til at bordpladen er revnet. I bund og grund fordi vi selv har sat køkkenvasken i bordpladen. De vil ikke engang sende en ud og kigge på sagen det skal vi selv betale for. Dette er hvad DFI-Geisler svarede på reklamationen.

Som vi talte om så er det ikke en vask vi har ilagt fra vores side, men som er ilagt/ nedfældet hos kunden og af kunden eller evt montør på stedet.

Ud fra billederne kan jeg konstatere at det ikke er noget som der kan udbedres desværre.

Hvad revnerne skyldes kan jeg ikke umiddelbart sige ud fra billederne?

Men jeg kan heller ikke se selve udskæringen om denne er foretaget uden radius i hjørnerne eller om udskæringen er skåret helt retvinklet – hvis ja så kan dette være årsagen til at pladen revner!

Revnerne kan også skyldes at pladen ikke er understøttet korrekt og evt kan fjedre og pladen dermed revne?

Vores erfaring er at en laminat plade ikke blot kan revne uden en udefrakommende påvirkning og min konklusion ud fra de tilsendte billeder er at dette ikke er reklamationsberettiget.

Beklager – kunden kan evt melde det til sit forsikringsselskab, det kan jo være at det er noget de dækker? Evt et forsøg værd J

Umiddelbart ud fra DFI-Geislers forklaring er det umulig selv at monterer en køkkenvask?.
Lad være med at bestille bordplader ved DFI-Geisler for der er dårlig service.

23 giugno 2018

Hej Kenneth
Vi er naturligvis meget kede af at høre at du har haft en dårlig oplevelse med din bordplade.

Vi vil dog gerne fastholde, at de revner din plade har fået, ikke kan henføres til kvaliteten af det produkt vi har leveret, men udelukkende skyldes, at de efterfølgende forarbejdninger der er udført på pladen, ikke er udført fagligt korrekt. Hullet der er skåret i pladen for at nedfælde din vask, har, ud fra de fremsendte billeder at dømme, ingen radius men er vinkelrette i hjørnerne. Det har medført, at overfladematerialet er revnet ud for hjørnerne.

Det er desværre ikke muligt at udbedre skaden hos dig. Derfor vil jeg opfordre dig til at henvende dig hos vores forhandler, hvor du har købt din bordplade, og vi vil i fællesskab finde en god pris på udskiftning af din plade.

Skulle du have spørgsmål eller kommentarer til ovenstående, er du velkommen til at kontakte mig direkte på min@dfi-geisler.com.

DFI-Geisler A/S

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più