De Wit Schijndel Recensioni

TrustScore 3 su 5

Valutata 4 stelle su 5

Door ons schoonbroer,zijn we bij De wit gaan winkelen. ( hij was al jaren klant en heel tevreden) Hadden alles nodig voor onze nieuwe caravan. Voortent, stoelen, tafel, inrichting echt alles. Dus... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Camping Sport de Wit zal vast over vriendelijk personeel beschikken, maar dan moet je wel heel hard voorbij de klantenservice lopen. Nog nooit zo’n stug en onvriendelijke binnenkomst bij een bedrijf... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Had een paar maanden geleden een nieuw raam gekocht voor onze caravan ,alleen het vliegen doek ging loslaten Na het opsturen van de foto's is er gelijk een nieuw binnenkader toe gestuurd Fantastis... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

In de afgelopen jaren 3 fietsendragers gekocht, waarvan een de afsluitbare knop niet meer werkt, sleutel gaat er niet meer in. Contact opgenomen wordt van kastje naar de muur gestuurd, moet langsko... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di articoli per il campeggio

Scritti dall'azienda

De Wit Schijndel is een familiebedrijf met veel historie. Het begon allemaal in 1948 toen opa De Wit zijn handeltje in tweedehands legergoederen, matten vlechten en bezems startte. Ruim 75 jaar later mogen we met trots zeggen dat we het meest complete kampeer-, tuin- en sportwarenhuis in Europa zijn. Dankzij 70.000 m² aan winkelruimte en een uitgebreide online shop, vind je altijd wat je zoekt binnen jouw prijsklasse.

Nella media

TrustScore 3 su 5

232 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Tutte le recensioni

40 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Fysieke winkel is top!

Fysieke winkel is top!
Wat een geweldige winkel. Ze hebben alles wat ik zoek voor de wintersport. Meteen maar even bij de kampeerafdeling geweest. Ik wil Harm (wintersport) en Koen (tenten) een groot compliment geven voor de geboden hulp, service en kennis zoals het hoort.

4 gennaio 2025

Goede service.

Goede service,

Was op zoek naar een paar handschoenen, in de winkel aangekomen ben ik naar een balie gelopen naar de lange achterzijde van de winkel, in het midden van de winkel.

De jonge dame gevraagd of ze even mee wilde kijken. Ze nam alle tijd en heeft me keurig geholpen. Ik weet haar naam niet maar een compliment aan haar, voor de goede service.

Mvg,

Jan van den acker

30 dicembre 2024
Valutata 1 stelle su 5

Wat een drama!!! Gebruikt product ontvangen.

Wat een drama!!!
Een nieuwe hockeystick besteld van het merk Osaka.
Dochter helemaal blij totdat de hockeystick geleverd was. De doos was onbeschadigd maar de hockeystick bleek na uit de doos gehaald te hebben gebruikt te zijn. Tot onze verbazing zaten er allemaal gebruikers sporen op, alsof deze hockey stick een demo model was geweest. Artikel opgezocht en omschrijving nogmaals gelezen en stond hier niks over een gebruikte of demo model moest een nieuw artikel zijn. Nou dit artikel was alles behalve nieuw.
Retour gezonden geld wel terug.
Dit nog nooit meegemaakt.

3 dicembre 2024
Valutata 5 stelle su 5

Ik ben zo ontzettend goed geholpen

Ik ben zo ontzettend goed geholpen. Kwam weken terug met een vraag als echte rookie op kampeer gebied. Contact gehouden en precies gevonden wat goed bij mijn wensen past. Uiterst vriendelijk en behulpzaam en echt meedenken. De zaak zelf is groot en echt van alles te koop maar met de medewerkers hou je het overzicht en vind je wat je nodig hebt

7 dicembre 2024

Onaangename 'klantenservice' (Karin)

4 mtr gasleiding 8 mm besteld voor in onze boot. Kreeg 4 stukjes van 1 mtr binnen..... 'Klantenservice' (Karin) gebeld. Wat een onvriendelijke en nare vrouw met weinig begrip voor de situatie.
Retourformulier ingevuld, daarna wel een hele vriendelijke mail en snelle afhandeling van de retour afdeling. Nu nog wachten op mijn geld. Karin zit duidelijk niet op de juiste plek!

6 dicembre 2024

Zeer tevreden.

Het ging om een klein onderdeeltje, een verloopstukje tussen 2 buizen met verschillende diameter. Dinsdagnamiddag besteld, donderdagmiddag correct in België geleverd via PostNL. Het onderdeeltje is volledig conform mijn wensen en aan een voordelige prijs. Ook de verzendkosten vallen mee. Zeer tevreden over dit bedrijf.

21 novembre 2024

Tentreparatie snel uitgevoerd

Door harde wind in combinatie met een best zwakke constructie van de stormclips op onze Alpenkreuzer Waterfront vouwwagen waren de tentstiksels losgegaan. Wij hadden die bij DeWit gekocht in 2023. Na telefonisch contact heeft het atelier en de technische dienst van DeWit dit netjes en geheel kosteloos voor ons hersteld. Snel en vriendelijk, Chapeau!! En nogmaals hartelijk dank!

19 novembre 2024

Very good customer care

I had issue with my tent's poles, they broke twice within a year. Maybe there is something to say about the quality of the product, but I was very pleased by the fast response of the customer service. They replaced the items both times even a year after my original purchase

2 ottobre 2024

Goeie webwinkel zonder problemen

Tot nu toe twee bestelling gedaan, voor twee ramen en een dakluik. Kwamen op tijd binnen en producten waren als verwacht.

Ik had nog contact voor de eerste bestelling en nog eens voor een vraag erna. Antwoorden waren snel genoeg en behulpzaam.

Ik zal voor het bouwen van onze camper nog wel eens bestellen.

15 giugno 2024

onbetrouwbare webshop

Ik heb medio augustus een bestelling gedaan. Die bestelling is niet geleverd. Ik heb daar deze week navraag naar gedaan. Ik kreeg te horen dat ik binnen 5 dagen me had moeten melden. Ik ben mijn geld kwijt en heb niets ontvangen. Volgens De Wit Schijndel is dat mijn eigen probleem. Mijn advies: geen zaken doen met deze mensen. Nul service of verantwoordelijkheidsgevoel.

19 settembre 2024
Valutata 1 stelle su 5

Bestel een dws fan van minuut 1 werkt…

Bestel een dws fan van minuut 1 werkt het niet. Na 5 mails mocht ik langsgaan voor e nieuw binnenwerk al heb ik 5 keer gezegd en gemaild dat de motor was waardoor niet open gaat.kom er dan aan zeggen ze dat ze het niet doen, dat ze niet eens werken aan campers enkel aan vouwwagens en moest het maar zelf demonteren buiten op de parking. E hele onvriendelijke en vooral onbekwame man. De vrouw die mailde wou ons niet te woord staan. Afdeling campers is gewoon waardeloos

12 agosto 2024

Top service !

Vandaag een pakketje mogen ontvangen met schroefjes.
We hebben 2 dakramen besteld en deze zijn later gemonteerd. Van 1 van de ramen was ik het zakje met schroefjes kwijt, hier zaten ook belangrijke klemmetjes in. Na contact te hebben gehad via de mail hebben ze mij gratis een nieuw zakje toe gestuurd !
Top service !

25 luglio 2024
Valutata 1 stelle su 5

Maxxshade besteld voor de maxxfan

Maxxshade besteld voor de maxxfan, bij aankomst opgemerkt dat de led verlichting niet werkte, onmiddellijk mailtje gestuurd en retour aangevraagd, retour geweigerd en mailtje terug dat ze dat nog niet hebben tegen gekomen en dat ik moest langsgaan bij hun Atelier om het te tonen 2u30 rijden voor mij.
Na telefonisch contact te hebben gehad, zou de technieker me opbellen nog steeds niets gehoord en na 14 dagen kan je uw aangekochte goederen niet meer retourneren, goeie tactiek.
Wees gewaarschuwd mensen, zeer mooie winkel maar koop gewoon bij obelink veel betere service!

1 giugno 2024

niet telefonisch bereikbaar

beste .
Jammer dat je telefonisch geen contact kunt krijgen, Ik belde en werd doorverwezen, vervolgens krijg ik te horen dat er nog drie wachtende voor zijn . na anderhalf uur was er nog een wachtende voor mij. na 1 uur en drie kwartier was het over sluitingstijd dus toen lukte het niet meer.
dit is natuurlijk zeer slecht. voor de Wit en zijn klanten.
Lia

14 luglio 2024
Valutata 4 stelle su 5

Voor 22.00 uur besteld een week later geleverd!

Koelkast besteld en een week later 100 km verder geleverd . Dat vind ik voor deze tijd schandalig . Bij bestelling nog gevraagd is de koelkast op voorraad Ja 3 stuks was het antwoord . Dan mag je verwachten dat de koelkast binnen 48 geleverd wordt. Nee! 7 dagen later . Dus meneer de Wit . Volgende keer eerst naar O in W…….wijk . Deze verzend naar Spanje in 4 dagen

1 luglio 2024
Valutata 1 stelle su 5

Misleidend retour beleid en Schandalige verzendmethode

Twee weken geleden hier slippers gekocht, allereerst was de verzending al schandalig de slippers zaten niet in de originele doos maar waren in een niet stevige kartonnen doos gepropt zonder bescherming erom heen en dicht geplakt. Met uitpakken zagen we ook dat de slippers verkleurd waren en beschadigd. Hier een melding van gedaan om een retour label te krijgen, hier werd zo moeilijk over gedaan. Na meerdere malen heen en weer mailen besloten de slippers maar te houden want kon 6,95 betalen voor het retouren terwijl de fout bij hun lag! SCHANDALIG! Zal hier nooit meer iets kopen! En ook niet adviseren.

14 giugno 2024
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più