Det Faglige Hus Forsikringsagentur A/S  Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

4,4

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 1 stelle su 5

Forsikringen er lige til at lukke op og skide i. Fordi jeg er opagt pga. Stress (dårligt arbejdamiljø) er jeg ikke berettiget til min lønsikring, fordi jeg ikke har været ved speciellæge i psykiatrie... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Havde en super god samtale med Thomas Grau!🤩 Jeg vil helt bestemt bruge ham i fremtiden. Hvis der er nogen der har det Faglige Hus Forsikring eller overveje det, kan jeg jeg varmt anfalde jer at tage... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ring og spørg efter Flemming Poulsen, han får ting til at ske! Der bliver fulgt op på sagerne, med korte svartider. Jeg sparede knap 4000 kr/år ved at købe forsikringer ved Flemming og Det Fagli... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jeg havde egentlig en dårlig oplevelse initielt med Det faglige hus forsikring. Dog må jeg indrømme at deres kundeservice har gjort min oplevelse virkelig god. Her er klart nogle medarbejdere, det a... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

5. Compagnia assicurativa
  6. Azienda di assicurazioni personali

Informazioni su Det Faglige Hus Forsikringsagentur A/S

Scritti dall'azienda

Det Faglige Hus Forsikringsagentur A/S tilbyder forsikringsløsninger til medlemmerne hos Det Faglige Hus. Vi sikrer, at medlemmerne er rigtig forsikret. For os betyder det, at du hverken skal være over- eller underforsikret. Du skal have præcis de forsikringer, der passer til dig og din familie - til den rigtige pris. Vi kalder det "forsikring med fordele".

Derfor står vi altid klar til at hjælpe dig - uanset om du skal have et tilbud på dine forsikringer, har spørgsmål til dine forsikringsprodukter eller har en skade. Du træffer os på tlf. 73 40 41 45 eller mail: info@detfagligehusforsikring.dk.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

49 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Bondefangeri.

Burde have 0 stjerner. Havde tegnet en lønsikring og fik kun udbetalt 662,- fordi de ikke havde modtaget oplysninger fra SKAT ift fradrag samt trækprocent. De fik en kopi af min udbetalingsspecifikation, hvor der sjovt nok står både trækprocent samt fradrag. Da jeg indgav en klage fik jeg det frække svar at jeg kunne kontakte SKAT. Hvad med at i får styr på jeres procedure for udbetalinger, det er trods alt medlemmerne der betaler jeres løn. Gudskelov har jeg fået arbejde, så jeg slipper for dette stress helv... , som i udøver på den der står uden arbejde. Har opsagt lønsikring. Maks 3000,- 6 gange i ledighedsperioden. Gad vide hvad de selv får, hvis de skulle blive arbejdsløse.

4 ottobre 2023

Hej Helle

Jeg beklager din oplevelse. Jeg har talt med vores skadeafdeling, der fortæller at din udbetaling er sket på baggrund af de oplysninger, der er tilgængelige for os.

Perfekt oplevelse!

Perfekt oplevelse!

Snakkede i dag med Jacob Olofsen vedr. min bilforsikring.
En yderst kompetent, venlig og meget hjælpsom medarbejder Sønderjysk Forsikring har der. Og udover det er prisen ikke til at slå!

3 ottobre 2023

Hej Alexander

Tak for den flotte anmeldelse af Jacob. Vi giver roserne videre.

Fantastisk service

Fantastisk service, god opfølgning og klar pg tydeligt information.

29 settembre 2023

Hej Mia

Tak for din flotte anmeldelse.

Hurtig rejseforsikring

Rådgiver var hurtig til at finde vores sag frem, hurtig til at eksekvere på rejseforsikring og var i det hele taget meget behagelig og flink.

15 settembre 2023

Hej Mathias

Tak for din flotte anmeldelse. Den er vi glade for.

Valutata 5 stelle su 5

Stille og behagelig samtale,tid til at…

Stille og behagelig samtale,tid til at forklare alt.

22 settembre 2023

Hej Rene

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du har følt dig godt tilpas i din kontakt med vores rådgiver.

De skulle ikke engang ha’ 1 stjerne

De skulle ikke engang ha’ 1 stjerne, faktisk - stjerner….!!
De kan altid finde en udvej for ikke skulle udbetale noget… De er sgu så langt ude.. FY FOR S…. !!
Så pas på derude.

12 settembre 2023

Hej Iben

Vi beklager din oplevelse. Vores skadeafdeling er i gang med at se på din henvendelse. Du hører nærmere i løbet af denne uge.

Bondefangeri

Bondefangeri - opsagde medlemskab af Det faglige hus - da det i sin tid blev tegnet, fik jeg i samme ombæring to forsikringer. Nu er det så to virksomheder - og forsikringerne blev aldrig opsagt. Lønsikring har I selv ophørt - men min søn er røget til inkasso for 151 kr - 200 kr i rykkergebyr og 600 kr i inkassogebyr. Inkasso varsel er så fra sønderjyske forsikring.SVARET I HAR SKREVET ÆNDRER IKKE MIN ANMELDELSE. I var så venlige at ophøre hans lønsikring - men den anden på 133 kr sender I til inkasso. Hvorfor ophører I ikke bare den. Jeg forklarede jo også, at han var i en situation hvor han ikke havde muligheder for at svare sine digitale beskeder. Jeg har hørt hvad du sagde - og synes stadig det er bondefangeri… nu skal han betale 1000 kr….

20 settembre 2023

Hej Lise.

Tak for snakken i går.

Som jeg også forklarede her, så har vi sendt flere opkrævninger, vi har sendt rykkere samt forsøgt at træffe din søn både via tlf. og mail uden held inden sagen blev sendt til inkasso.
Har du yderligere spørgsmål, er du naturligvis velkommen til at kontakte mig på tlf. 73 43 64 21.

Lone Eskerod

Valutata 1 stelle su 5

Udsat for en sagsbehandling som ligner chikane

En af Det Faglige Hus (forsikring) kunder var så uheldig at køre 6 cykellister ned i sin bil februar 2022.

Mit eget forsikringsselskab har anerkendt mengrad på baggrund af lægefaglige undersøgelser, det skete på få uger efter et år fristen.

Det Faglige Hus kan dog ikke bare anerkende ud fra disse undersøgelser (som de i første omgang var "med på"). Man ønsker yderligere undersøgelser af læger de har valgt - fair nok.
Der sker bare intet, ud over forhaling. Jeg har oplyst at jeg underkastet mig de undersøgelser de med rimelighed kræver. Jeg har svaret/handlet straks på alt jeg er blevet bedt om.

I dag 31/8 2023 startede en sagsbehandler med at oplyse, at der nok ville gå 14 dage fra sidste kontakt, og det er i dag. Så blev fristen ændret til 3 uger. Og da jeg oplyste at jeg ringer igen om en uge blev det ændret til 3-4 uger, men han kunne ikke love noget.

Jeg oplever det som chikane!

31 agosto 2023

Hej Finn
Jeg beklager den oplevelse du har haft. Vil du kontakte Det Faglige Hus Forsikring på tlf. 7340 4149 og spørge efter mig. Jeg har brug for dit tlf. nr. og dit skadenummer, når du ringer. Derefter vil jeg sørge for at du kommer i kontakt med den rette person.

Valutata 5 stelle su 5

Der var ubeskivelig fantastisk hjælp at…

Der var ubeskivelig fantastisk hjælp at hente.. Den oplevelse vil blive den allerbedste mund til øre reklame...
1000 tak til Jacob..☺️💪

4 agosto 2023

Hej Uffe.
Vi er glade for at vi kunne hjælpe dig og takker for den flotte anmeldelse.
Lone Eskerod
Salgssupporter.

God, professionel kundeservice

God kundeservice, meget veludført hjælp især af Lone Eskerod!

Har haft brug for forsikringen og ingen problemer der.

Et plus er også meget billige forsikrings priser der er ikke noget at sætte din finger på der kan varmt anbefales!

25 luglio 2023

Hej Anders

Tak for din flotte anmeldelse. Vi er glade for, at du vælger at dele din oplevelse.

God God God

Alt er bare godt

10 luglio 2023

Hej Dennis

Tak for at du deler din oplevelse med Det Faglige Hus Forsikring. Det er vi meget glade for.

God oplevelse

Jeg snakkede med en yderst kompetent og rar medarbejder, som vidste hvad han snakkede om. Han var god til at forklarer tingene så man forstod tingene.

29 giugno 2023

Hej Jane

Tak for din ros af vores kollega.

Kundeservice findes ikke

Kundeservice findes ikke hos dem. De godtager ikke indsendte dokumenter medmindre det er fra a-kassen og derefter får man ingen svar. Ikke meget ide i man tegner en lønsikring og man måske er heldigt at få noget udbetalt midt i måneden🤦‍♂️ tegn en lønsikring et andet sted.

30 giugno 2023

Hej Søren

Vi beklager, at du har en oplevelse af, at vi ikke har leveret en ordentlig kundeservice. Vores målsætning er altid at betale lønsikring rettidigt, men indimellem bliver vi forsinket af, at vi ikke har den nødvendige dokumentation, der skal danne grundlag for vores udbetaling. Det er nødvendigt, at vi har informationer fra A-kassen for, at vi kan behandle din skade.

Anette Vestergaard
Skadechef Personskade og Lønsikring

Sublimt

Eminent hurtig håndtering af skadesanmeldelser ved telefonisk kontakt.

Yderst serviceorienterede medarbejdere.

Om de er dyrere eller billigere end andre er fuldstændig irelavant, når man får så sublim service og handlekraft.

Tak til Det faglige hus forsikring 😊

17 maggio 2023

Hej Tina

Tak for din anmeldelse af vores skadebehandling. Vi er glade for, at du har taget dig til til at skrive den.

Valutata 5 stelle su 5

Har i dag snakket med Mads omkring…

Har i dag snakket med Mads omkring forsikringer. I den forbindelse har jeg beslutte at flytte vores forsikringer til DFH. Håber selvfølgelig hvis behovet opstår, at hjælpen er lige så god.

22 febbraio 2023

Hej Michael

Tak for din flotte anmeldelse af Mads og Det Faglige Hus Forsikring.
Vi er glade for, at du bliver kunde ved os.

Helt Fantastisk

Helt Fantastisk! Søde om kompetent medarbejdere, snakkede med 2 og fik løst det hele, et Stort tak til Finn for en kæmpe indsats, og super hjælp. Vil anbefale DFH til alle.

7 febbraio 2023

Hej Andreas

Tak for din flotte anmeldelse af Det Faglige Hus Forsikring. Vi er glade for, at du har taget dig tid til at skrive den.

Valutata 5 stelle su 5

Jeg er ganske tilfreds med DFH

Jeg er ganske tilfreds med DFH! Jeg har kun positive oplevelser at dele, plus møder altid fleksibilitet fra alle de medarbejdere som jeg kommer i kontakt med.
Der er plads til spørgsmål og god hjælp at hente, så jeg har personligt intet at klage over.

30 gennaio 2023

Hej Mette

Tak for din anmeldelse af din oplevelse med Det Faglige Hus Forsikring.
Vi er meget glade for, at du deler din erfaring.

Valutata 5 stelle su 5

Snakkede med en meget sød

Snakkede med en meget sød, veltalende, forklarende herre 🤗 han kunne gøre alle mine forsikringer billigere, så fantastisk medarbejder 🤗

18 gennaio 2023

Hej Mia

Tak for at du deler den oplevelse, du har haft med vores forsikringsrådgiver.

Det er vi glade for.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più