Det Faglige Hus Forsikringsagentur A/S  Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

4,4

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 1 stelle su 5

Forsikringen er lige til at lukke op og skide i. Fordi jeg er opagt pga. Stress (dårligt arbejdamiljø) er jeg ikke berettiget til min lønsikring, fordi jeg ikke har været ved speciellæge i psykiatrie... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Havde en super god samtale med Thomas Grau!🤩 Jeg vil helt bestemt bruge ham i fremtiden. Hvis der er nogen der har det Faglige Hus Forsikring eller overveje det, kan jeg jeg varmt anfalde jer at tage... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ring og spørg efter Flemming Poulsen, han får ting til at ske! Der bliver fulgt op på sagerne, med korte svartider. Jeg sparede knap 4000 kr/år ved at købe forsikringer ved Flemming og Det Fagli... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jeg havde egentlig en dårlig oplevelse initielt med Det faglige hus forsikring. Dog må jeg indrømme at deres kundeservice har gjort min oplevelse virkelig god. Her er klart nogle medarbejdere, det a... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

5. Compagnia assicurativa
  6. Azienda di assicurazioni personali

Informazioni su Det Faglige Hus Forsikringsagentur A/S

Scritti dall'azienda

Det Faglige Hus Forsikringsagentur A/S tilbyder forsikringsløsninger til medlemmerne hos Det Faglige Hus. Vi sikrer, at medlemmerne er rigtig forsikret. For os betyder det, at du hverken skal være over- eller underforsikret. Du skal have præcis de forsikringer, der passer til dig og din familie - til den rigtige pris. Vi kalder det "forsikring med fordele".

Derfor står vi altid klar til at hjælpe dig - uanset om du skal have et tilbud på dine forsikringer, har spørgsmål til dine forsikringsprodukter eller har en skade. Du træffer os på tlf. 73 40 41 45 eller mail: info@detfagligehusforsikring.dk.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

49 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Rigtig god service

Rigtig god service. Og Mette var en rigtig sød og rar person at snakke med. Jeg fik min hund forsikret og hun fandt ud af et spørgsmål jeg havde ang. min bilforsikring. En rigtig behagelig person. 😊👍

29 febbraio 2024

Hej Gitte

Jeg er glad for at høre, at du har fået god vejledning af Mette. Tak for at du fortæller os det her.

Valutata 5 stelle su 5

Jeg har fået en rigtig god behandling…

Jeg har fået en rigtig god behandling og fået nogle rigtig gode forsikringer og gode priser. Mette Krammer er super sød og gir en god udybene forklaring på hvad der dækker hvad.
Er sikker på jeg har fået verdens bedste forsikringer.

27 febbraio 2024

Hej Rikke

Tak for at give denne feed back til vores kollega Mette. Det er vi glade for.

Glad og tilfreds

Jeg havde lidt udfordringer i starten, men disse blev løst af Pia og hendes team. Jeg er nu glad og tilfreds hos Faglige Hus Forsikring.
/Marc

25 febbraio 2024

Hej Marc

Tak for at give os denne flotte anmeldelse. Det sætter vi pris på.

Valutata 1 stelle su 5

Meget lidt styr på min sag

Meget lidt styr på min sag, mange modstridende breve og breve jeg bare skulle se væk fra, som udmelding fx.
Ingen villighed til at hjælpe folk der måske er i systemet for første gang og en god nedladende tone, ude af stand til at forstå dokumenter der bliver indsendt, måtte side med 2 forskellige i telefonen før de forstod hvad der stod i dokumentet.
Bliver afmeldt projekt i jobcenter, uden nogen form advarsel eller information.

Har direkte meldt mig ud og venter på at komme et kompetent sted hen

Når man betaler og er kunde et sted, gider man ikke blive behandlet som en snylter.

29 gennaio 2024

Hej Davaiblyet

Du har skrevet til Det Faglige Hus Forsikring, Ud fra oplysningerne her, kan jeg ikke se, at du har forsikringer her. Vil du kontakte mig, således vi kan tale om din oplevelse. Du træffer os på 4340 4149.

Valutata 1 stelle su 5

Utroligt at det er tilladt

Utroligt at det er tilladt, med kommer men ikke med yderlig forklaring så bliver ens anmeldelser slettet, min klare opfordring til alle jer som søger god og seriøs forsikringselvskab så undgå for alt i verden det faglighus forsikring.
Vh
Kennet

21 dicembre 2023

Hej Kennet

Vi kan ikke genkende din oplevelse. Jeg har tidligere opfordret dig til at kontakte mig, således vi kan tale om oplevelsen. Jeg vil bede dig kontakte os på tlf. 7340 4149 og spørge efter mig.

Fantastisk service !!!! ❤️

Hvis der kunne gives mere end 5 stjerner havde Sanne fået flere, en helt igennem fantastisk service, jeg har aldrig oplevet nogen der bare kommer i nærheden af hvordan Sanne fra lønsikring sønderjyske har behandlet mig og min sag ❤️
Hele processen, og Sannes imødekommenhed og helt udsøgte service giver jeg 1000 stjerner ❤️
Tusind tak for dig ❤️

23 febbraio 2024

Hej Marlene

Tak for at dele din gode oplevelse og ros til vores kollega på Trustpilot. Det er vi glade for.

5 store stjerner fra mig

5 store stjerner fra mig.
God service, vi har Mads Boesen utrolig dygtig og behagelig assurandør.
Ligeledes har jeg sparet en del penge på at skifte, mine varmeste anbefalinger til det fagligehus her fra.

22 febbraio 2024

Hej Bettina

Tak for din flotte anbefaling. Den er vi glade for.

Vælg IKKE det faglige hus

Vælg IKKE det faglige hus! - alle RIGTIGE anmeldelser er på 1 stjerne, hvorfor mon? De får desuden slettet ægte anmeldelser inde på deres egen side.
- Hvorfor står der 4,6 stjerne på deres hjemme side, men 1 stjerne her? De er nogle løgnagtige hustlers og de hjælper dig ikke når du har brug for det, de vil derimod gøre alt for at undgå at give dig en udbetaling og de er ikke til at regne med overhovedet.

De har betalt sig til en bedre anmeldelse, men der er intet ægte i det. Kun her kan du læse en ægte anmeldelse af det faglige hus, de burde retsforfølges for deres groteske måde at drive forretning på!

Gør dig selv en tjeneste og læs anmeldelserne og vælg en fagforening, a-kasse og lønsikring hos nogle som man kan regne med, hvis man møder uretfærdighed på din vej, DetFagligehus, hjælper dig ikke, de træder på dig når du ligger ned!

Føj for saten. Håber de lærer at hjælpe mennesker som de jo nemlig udgiver sig for at gøre. De burde alle få et kursus i etik og måske sætte prisen op på deres medlemskab, så de har råd til at betale deres medlemmer når de har brug for den hjælp, som de betaler for..

Useriøst firma som jeg ville skamme mig dybt af at arbejde for, de ødelægger dit liv når de udgiver sig for at være der for dig, men nej det er de ikke, skynd dig væk og find en professionel a-kasse og lønsikring som du kan regne med!

Good luck i denne syge grådige verden

1 dicembre 2023

Hej Ludvig

Jeg er ked af, at du har haft en dårlig oplevelse. Du har skrevet din anmeldelse på Det Faglige Hus Forsikrings hjemmeside. Vil du ringe til 7340 4149, så jeg kan høre, hvad du har oplevet omkring din forsikring.

Kanon og super SERVICE!

Jeg står i den situation, at jeg er blevet ledig. Jeg har en lønsikring hos det faglige hus forsikringer.

Jeg er først i kontakt med en knapt så serviceminded medarbejder.
Hun mener bare med det samme at jeg skal opsige min lønsikring
Gudskelov går min mail ikke igennem til hende og jeg skriver til den rådgiver der har hjulpet mig gennem alle mine forsikringer og ser jeg har haft forsikringen i over det 1/2 år man skal have, så jeg er bevilget at kunne bruge min lønsikring !

Jeg er godt nok glad for jeg kontaktede ham , istedet for at høre på den anden medarbejder !

STOR ROS og SUPER SERVICE !

19 febbraio 2024

Hej Nicolai

Tak for din flotte anmeldelse. Jeg er glad for, at du kontaktede os igen.

Fuldstændig grotesk!!

Jeg er desværre kunde hos det faglige hus, og har I den forbindelse lavet en lønsikring. Jeg har været ledig i 4 måneder, og fået lønsikring i 3 måneder, jeg har betalt til lønsikringen i flere år. Jeg blev tilbudt en midlertidig stilling på 7 måneder, og efter at havde snakket med min fagforening, som sagde at det ville ikke få betydning for min økonomi når jeg muligvis bliver ledig til august, takkede jeg ja til stillingen. Nu viser det sig så, godt og vel en måned inde i arbejdet, at fordi den midlertidige stilling er over 6 måneder, så frafalder min lønsikring, og vil først træde i kraft, når jeg igen har arbejder i et fast job i 12 måneder. Så jeg har simpelthen “smidt” 9 måneders lønsikring væk, ved at sige ja til at arbejde, 9 måneder som jeg ellers havde ret til, 9 måneder jeg har sparet sammen til i flere år. det giver ingen mening! Det er direkte tyveri fra forsikringsselskabets side, og at snyde sine kunder. Lige nu betaler jeg for en lønsikring, som jeg ikke kan bruge til noget som helst, på trods af at jeg ikke engang har brugt så mange måneder som man ellers har ret til. Magen til dårlig forsikrings selvskab skal man lede længe efter!! Der er noget direkte svineri. Udover det har min “fagforening” ikke oplyst mig om disse konsekvenser!!! De rådede mig også til at starte arbejde uden en kontrakt.
En lønsikring skulle gerne være en sikkerhed for at man kan klare sig hvis man mister sit arbejde. Men hos det faglige hus, bliver man straffet for at tage et arbejde!!
En ting er sikkert, når jeg har fast arbejde igen, så skal jeg ikke være kunde hos det faglige hus længere.
Jeg kan IKKE anbefale det faglige hus, og SLET IKKE det faglige hus forsikring!!! Hold jer langt væk!!

15 febbraio 2024

Hej Rita

Vi er kede af din oplevelse. Skadeafdelingen ser på sagen igen.

Valutata 5 stelle su 5

Meget venlig og imødekommende…

Meget venlig og imødekommende kunderådgiver 👍🏻

Hurtig reaktion på henvendelse!

1 febbraio 2024

Hej Sara

Tak for din flotte anmeldelse. Den er vi glade for.

Super god service.

Super god service og alt blev klart på ingen tid. Tak for hjælpen til nogle meget kompetente medarbejdere.

14 gennaio 2024

Hej Morten

Tak for at du deler din oplevelse i forhold til Det Faglige Hus Forsikring

Valutata 1 stelle su 5

De holder ikke hvad de lover

De holder ikke hvad de lover. De giver modsatrettet information. De angiver eet på hjemmesiden, men vægrer sig ved at udbetale erstatning trods det står på deres hjemmeside. Anbefaler IKKE dette selskab på nogen måde. Jeg valgte da jeg står i deres fagforening, men det var en fejl.

9 ottobre 2023

Hej

Jeg er ked af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse. Vil du ringe på tlf. 7340 4149 - spørg gerne efter undertegnede. Så finder jeg ud af, hvem du skal tale med.

Hurtigt og nemt

Dejligt med en forsikring som er der for at hjælpe. Jeg anmeldte min skade, fik besked om at sende en pris på arbejdet og da jeg sendte den fik jeg en mail om at fakturaen nu var betalt. Hurtigt og nemt.

13 novembre 2023

Hej Peter

Tak for din flotte anmeldelse. Vi er glade for, at du er tilfreds med din oplevelse af vores skadebehandling.

Valutata 5 stelle su 5

De er rigtig gode til at lytte til dig

De er rigtig gode til at lytte til dig, og gode til at forklare en hvordan forsikringen dækker, så man kan forstå det

26 ottobre 2023

Hej Klaus

Tak for din anmeldelse. Den er vi glade for.

Super tilfreds

Rigtig søde, serviceminded medarbejdere 🙌🏻😍

24 ottobre 2023

Hej Amalie

Tak for din anmeldelse. Vi er alle glade for at modtage den.

Valutata 5 stelle su 5

Fantastisk service, godt tilbud og god informativ samtale, kan klart anbefales.

25 ottobre 2023

Hej Michael

Tak for din anmeldelse. Jeg er glad for at høre, at du har haft en god oplevelse.

Lovligt, men unødvendigt!!!

En flab der kaldte sig Mads ringede og spurgte ind til flere ting FØR han fortalte hvad hans mission var, nemlig telefonsalg af forsikringer!
Så blokker allerede nu nummeret 32220955.
Underligt at “Det faglige hus” ringer og i dårlig tone, spørger ind til hvilke forsikringer man har, når nu de har en “forsikringsafdeling”???
Ved klage over den ubehagelige medarbejder, var svaret IKKE som ønskeligt: Jeg er ked af din dårlige oplevelse, men det er desværre ikke en fra denne afdeling du har talt med, men jeg vil straks lade din klage gå til pågældendes ledelse!!
Se, det ville have været kundepleje!

25 ottobre 2023

Hej Leif

Jeg er ked af at høre om din oplevelse. Du er ikke blevet kontaktet af Det Faglige Hus Forsikring, men af Det Faglige Hus. Der er tale om 2 forskellige selskaber.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più