Na eerst zelf een achterafverkeerde keuze voor de stofzuigerkop re hebben gemaakt, konden we deze mooi omwisselen. Nu werkt het samen met alle nieuwe filters perfect! Goede service!
In plaats van een goed werkende stofzuiger te moeten weggooien vanwege een kapotte slang, kon deze door De Stofzuigerzak gerepareerd worden. De slang in kwestie was niet meer te leveren door Philips.... Leggi di più
Ik schrijf niet vaak een recensie, maar deze verdient wep 6 sterren. Hun eigen merk zuigmond voor Dyson V11 Animal Extra is werkelijk een uitvinding van buitencategorie. Door de slimme constructie is... Leggi di più
Nadat we op donderdag avond een mail hadden gestuurd ivm een verkeerd geleverde stofzuigerslang,kregen we vrijdag gelijk een reactie. Kregen link door om via whatts app contact hierover te hebben do... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Voor 22:00 besteld, morgen in huis. Stofzuigerzakken en -onderdelen voor elk merk stofzuiger. Laagste prijs. Gratis levering v.a. € 15,-. Niet goed, geld terug!
Lorentzlaan 2, 3401MX, IJsselstein, Paesi Bassi
- 030-7671111
- klantenservice@destofzuigerzak.nl
- www.destofzuigerzak.nl
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde dopo 1 mese o più
Ik had een stofzuigerzak nodig..
Ik had een filter voor mijn stofzuiger besteld maar dit moesten stofzuigerzakken zijn. Heb ik zelf verkeerd besteld.
Contact gezocht en kreeg ik te horen: "stuur maar retour, maar de retourkosten zijn voor u zelf". De retourkosten waren €7,25 en de bestelling koste €10,30.
Belachelijk hoog bedrag en dat dit voor eigen risico is.
Ik koop niets meer bij dit bedrijf.
Top bedrijf
Top bedrijf. Het handvat stuk van mijn stofzuiger was afgebroken/gescheurd. Stofzuigerzak.nl was het eerste resultaat waar ik een eigen merk handvat vond. Voor een paar euro, meteen een nieuwe voet besteld voor harde vloeren en daardoor nog gratis bezorging ook. Voor 22:00 besteld volgende dag in huis en dat maken ze waar! Besteld om 21:45 :)
Bestelde producten waren eigenmerk vervangingsonderdelen en paste perfect.
Filter stuk, probleemloos vervangen
Stofzuigerfilter na 1 maand, maar bij het eerste gebruik al afgebroken. Klacht gemeld via whatsapp. Vlotte reactie en toezegging dat ze direct een nieuw filter op zullen sturen. Als ze dit doen: top!
De Stofzuigerzak.nl Van mij echt de volle punten!!
Van mij echt de volle punten!!! Compliment super snel geleverd. Super attractieve prijzen ...echt geweldig . Kijk steun onze NL's bedrijven want deze betrouwbare bedrijven runnen onze economie ...dit is niet alleen een slogan voor mij dit vind ik voor deze De Stofzuigerzak.nl helemaal toepassend. Dus mensen niet Aliexpres Niet made in china kopen. Blijf onze economie steunen! mijn advies. Bedankt De Stofzuigerzak.nl voor een positieve ervaring. Groet Ellen Schwenker
Top!
Gisteren besteld, vandaag naar volle tevredenheid in huis! Top!
Heb stofzuigerzakken besteld, waardeloos service
Heb stofzuigerzakken besteld, snel geleverd maar helaas passen ze niet, contact gehad met stofzuigerzak.nl en kreeg te horen dat ik ze kon terugsturen maar moest zelf verzendkosten betalen, wat ik belachelijk vindt want op de site staat dat je ze kan retourneren hoeft alleen verzendlabel aan te vragen echter kreeg ik geen retourlabel en moest zelf de verzendkosten betalen, ik bestel nooit meer wat bij ze, zijn niet eerlijk en niet te vertrouwen uiteindelijk heb ik hem geld gegeven en ik geen producten.
Ik beveel deze site niet.
NIKS DAN LOF!
Van m'n AEG stofzuiger was de zuigmond en slang aan vervanging toe. Via Google kwam ik bij deze webshop terecht. Keuze tussen originele en eigenmerkproducten. Goede prijzen, goede kwaliteit, snelle levering, en, wat ik persoonlijk heel belangrijk vind, een goede coulante klantenservice. Niks dan lof!
Miele S711 stofzuigerslang + pistool…
Miele S711 stofzuigerslang + pistool gekocht van hun eigen merk. Aangenaam verrast door de kwaliteit! Duurzaamheid moet zicht nog bewijzen maar eerste indruk is uitstekend. En voor deze prijs kun je wel drie keer een nieuwe kopen voor de prijs van een origineel Miele product. Top!
Uitstekende service
Snelle levering, rechtstreeks maar ook via BOL.com. En als er iets is of je hebt gewoon een vraag over je bestelde produkt, dan wordt er direct geantwoord en met geduld je vraag beantwoord. En in het zeldzame geval dat er is iets mis is gegaan met je bestelling, wordt het direct opgelost en met je meegedacht. Dat zie je nog maar weinig bij webwinkels tegenwoordig. Sommige webwinkels zijn niet eens meer telefonisch bereikbaar. Maar de stofzuigerzak.nl biedt als webwinkel nog steeds de beste service met persoonlijke aandacht.
Super snelle verzending in degelijke…
Super snelle verzending in degelijke verpakking. Zeer goede prijs kwaliteit verhouding.
Goedkope stofzuiger-onderdelen
Had een onderdeel voor mijn Miele-stofzuiger nodig. Bij Miele zelf peperduur, maar gelukkig biedt deze webshop 'merkloze' onderdelen voor Miele stofzuigers die een stuk goedkoper zijn en vaak nog beter dan het origineel ! Ben erg blij met deze webshop en de verzending was ook prima. Snel, lage verzendkosten en goed verpakt.
hele goede ervaring!!!!!
Net mijn zending ontvangen binnen 2 dagen na bestelling. Hele fijne firma om zaken mee te doen online. Via whatsapp contact direct naar goede goede onderdelen voor onze Roomba 760 verwezen. Prijs is uitstekend 60 % lager dan de concurrent. Nadat ik de order geplaatst heb ik via whatsapp ook nog een order kunnen toevoegen voor stofzuigerzakken voor een ander type. Is door de klantenservice zelf toegevoegd dus dat spaarde mij portokosten. Prettige winkel die Meedenkt met de klant en met scherpe prijzen. Ik blijf hier kopen.
Super klanten service
Per ongeluk de verkeerde stofzuigermond besteld. De bestelling werd veranderd, het verschil teruggestort en de levering ging door zonder hapering met 1 whatsappje. Prima service en prijs.
Snelle levering nadat ik online had…
Snelle levering nadat ik online had besteld!
Alles top! :)
TIP:
Wel goed je bestelling controleren want retourzendingen zijn voor eigen rekening na foute bestelling als je deze per ongeluk fout doet!
Prima
Mijn eerste bestelling. Verliep allemaal prima. Fijn dat men ook de originele stofzuigerzakken in het assortiment heeft. Bestelling was compleet en zelfs eerder in huis dan op de website vermeld.
Prima
80 cent per stofzak ipv 3.50 euro. Prima kwaliteit. Leveringsstatus via mail te volgen. Binnen 24 uur geleverd. Vraag per app binnen 1 uur beantwoordt. Keurig.
Tot de laatste zending ging het altijd…
Tot de laatste zending ging het altijd goed, maar bij de laatste zending ontbrak een item. Na gemaild te hebben dat een artikel niet was geleverd, was dat volgens deze firma niet mogelijk. Alles was geleverd! Dus u bent gewaarschuwd.
Great webshop
Great webshop; easy to use, competitive prices and very fast delivery.
Highly recommended, I will definitely use them again.