DeStofzuigerzak.nl Recensioni

TrustScore 5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Na eerst zelf een achterafverkeerde keuze voor de stofzuigerkop re hebben gemaakt, konden we deze mooi omwisselen. Nu werkt het samen met alle nieuwe filters perfect! Goede service!

Valutata 5 stelle su 5

In plaats van een goed werkende stofzuiger te moeten weggooien vanwege een kapotte slang, kon deze door De Stofzuigerzak gerepareerd worden. De slang in kwestie was niet meer te leveren door Philips.... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ik schrijf niet vaak een recensie, maar deze verdient wep 6 sterren. Hun eigen merk zuigmond voor Dyson V11 Animal Extra is werkelijk een uitvinding van buitencategorie. Door de slimme constructie is... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Nadat we op donderdag avond een mail hadden gestuurd ivm een verkeerd geleverde stofzuigerslang,kregen we vrijdag gelijk een reactie. Kregen link door om via whatts app contact hierover te hebben do... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Fornitore di prodotti per la pulizia

Scritti dall'azienda

Voor 22:00 besteld, morgen in huis. Stofzuigerzakken en -onderdelen voor elk merk stofzuiger. Laagste prijs. Gratis levering v.a. € 15,-. Niet goed, geld terug!

Eccellente

TrustScore 5 su 5

178 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde dopo 1 mese o più

Tutte le recensioni

44 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Was mij compleet onbekend maar bleek een zeer aangename verrassing.

Was mij compleet onbekend maar had een paar nieuwe filters nodig voor een Parkside stofzuiger en kwam zo op hun site terecht.. even toch gaan zoeken hier op trustpilot wat de commentaren waren en dus er twee (ketel ) filters van hun eigen merk besteld.En ja hoor gewoon de volgende dag al in huis (Gent-Belgie ) en passen prima op die Parkside..Dat ik ze zo rap had vind ik niet zo belangrijk want ik ben een geduldig mens , maar het is natuurlijk ook wel mooi meegenomen.. een aanrader deze firma ??.. heel zeker ja !!!

20 ottobre 2022

keurige service

onderdelen stofzuiger besteld.
bij levering bleek de slang net niet helemaal goed te passen. overlegd met stofzuigerzak.nl , zij hebben via via een passende slang gevonden .
dit alles snel, en vriendelijk geregeld.
we zijn zeer tevreden.

10 ottobre 2022
Valutata 5 stelle su 5

Dit is wat je noemt klanten helpen!

Dag Roxy!

Super! Ik heb het spul gisteren op die “oldie” - een Nilfisk GA-70 uit 1978! - gemonteerd (moest de gaten in de ketel een beetje uitvijlen om de boel passend te krijgen) en hij werkt weer als vanouds.

Mijn complimenten voor jullie hulp en jullie vriendelijke en effectieve ‘commitment’ naar mij als klant. De meesten hadden als enige ‘oplossing’: gooi weg en koop een nieuwe. Jullie waren de enigste die écht met een oplossing kwamen. Bedankt daarvoor!

Jullie mogen mijn reactie gerust delen binnen jullie eigen klantenkring.

Jaap Beemster

7 ottobre 2022

Top winkel

Top winkel! 🥀🌺🌻
Geen stress met bestelling!
Artikel de volgende dag geleverd, keurig een mail ontvangen dat de bestelling onderweg is.
Echt een aanrader!
En dat ga ik ook zeker doen! dankjewel

7 ottobre 2022
Valutata 1 stelle su 5

SCAMMERS

Very bad experience, I am dissatisfied with the purchase, I have been scammed. They charged me the shipping costs and when the package was returned they deducted 7 euros more, I have lost my money only on shipping costs without purchase, I will never buy from this site. unjust and without right

8 agosto 2022
Valutata 1 stelle su 5

Geen ster waard

Geen ster waard. Belachelijke service wanneer blijkt dat ze iets verkeerd hebben gestuurd. Zelfs na een foto van de stofzuiger info plus de foute zakken durven ze te beweren dat ze deze al jaren verkopen voor dat type. Dat ik de zak er niet goed in heb zitten😡 alsof ik niet alle mogelijkheden heb geprobeerd en achterlijk ben! Waardeloos!

19 maggio 2022
Valutata 5 stelle su 5

Uitstekende service en scherpe prijs

Prima service, ik was op zoek naar een stofzuigerbuis maar kon het specifieke model niet vinden. Via whatsapp om hulp gevraagd en binnen een dag een passend antwoord gekregen. Vriendelijk personeel en snelle verzending.

6 maggio 2022

Prima service

Prima service. En snelle levering. Gekochte onderdeel werkte niet naar behoren, en na kort overleg stuurden ze een nieuwe. Volgende dag al geleverd. Erg fijn.

2 maggio 2022
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più