Design og handelshuset Recensioni

TrustScore 5 su 5

4,8

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Den hurtigste service jeg har oplevet! Bestilte en figur (inkl. gravering og indpakning) til fejring af min søns svendeprøve. Har afgivet ordren torsdag morgen, og kunne hente den i pakkeshop allerede... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Wauuuu for en service fra denne virksomhed. Jeg bestilte nogle lækre sager, der skulle bruges som gave. Jeg bestilte søndag og tirsdag kunne jeg hente pakken. Jeg havde skrevet, at jeg skulle bruge... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jeg har bestilt derfra 2 gange. Første gang havde jeg pakken allerede dagen efter. 2 bestilling efter 2 dage. Så mega hurtig levering og figuren jeg købte begge gange var med gravering og pakket godt... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Altid en fornøjelse at handle hos Design & Handelshuset. Deres hjemmeside er nem at navigere på, der er hurtig ekspedition og levering. Derudover har de en fantastisk kundeservice, hvis man har spø... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di cesti regalo
  2. anche in
  3. Fornitore di regali aziendali
  4. Internet point
  5. Negozio di liquori

Scritti dall'azienda

Rigtigt hjerteligt velkommen hos os. Vi hjælper dig gerne med at finde den perfekte gaveløsning til enhver anledning. Hos Design og handelshuset arbejder vi med individuelle gaveløsninger til private og erhverv. Det er vigtigt for os, at du som kunde finder den ideelle gave, og du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på telefon +45 20 99 81 45, hvis du har spørgsmål til din bestilling eller til vores produkter. I vores fysiske butik på Højsagervej 2, 6920 Videbæk er vores personale altid klar med en hjælpende hånd og vejledning vedr. vores brede sortiment indenfor, metalfigurer, specialiteter, brugskunst og gavekurve.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

67 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Excellent

Helt utrolig hurtig service og forsendelse

7 settembre 2026

Kære Lisbeth

Tusind tak for din fantastiske 5-stjernede anmeldelse ⭐⭐⭐⭐⭐

Hvor er det dejligt at høre, at du har oplevet både vores service og forsendelse som utrolig hurtig. 📦❤️ Vi ved, at hurtig ekspedition betyder meget, når man venter på sin bestilling, og derfor gør vi os hver dag umage for at få ordrerne hurtigt og sikkert afsted.

Tusind tak for de 5 stjerner og dit flotte “Excellent” – det betyder rigtig meget for hele vores team. 🤩

Vi håber at få fornøjelsen af at handle med dig igen.

Figur til svendeprøve

Bestilte en svendegave-figur med gravering. Lynhurtigt leveret og figuren var helt som forventet, men jeg kunne dog godt ønske, at man kunne se graveringseksempler inden bestilling - jeg var ikke specielt imponeret over graveringen, ikke at den var grim, men den var nok ikke helt som forventet.

Kære Jesper

Tusind tak for din flotte 5-stjernede anmeldelse ⭐⭐⭐⭐⭐ – og ikke mindst tak for din ærlige og konstruktive feedback.

Hvor er det dejligt at høre, at svendegave-figuren levede op til dine forventninger, og at den kom lynhurtigt frem – også selvom du havde valgt gravering. 🎓📦❤️

Vi kan samtidig sagtens forstå dit ønske om at kunne se eksempler på graveringen inden bestilling. Det er rigtig god feedback, og faktisk er vi allerede i gang med at sætte flere billeder på webshoppen, hvor man tydeligt kan se graveringspladen og et eksempel på graveringen på de forskellige figurer. På den måde bliver det lettere at vide præcis, hvilket udtryk man kan forvente.

Vi har bevidst valgt en sort aluminiumsplade til vores graveringer, fordi den lyse gravering står tydeligt frem og samtidig skaber en synlig kontrast til selve metalfiguren. Men smag og forventninger til udtrykket kan naturligvis være forskellige, og derfor er billeder af det færdige resultat en rigtig god hjælp inden bestilling.

Tusind tak, Jesper, fordi du tog dig tid til at dele både det, du var rigtig glad for, og det, vi kan gøre endnu bedre. Den slags feedback hjælper os med løbende at forbedre oplevelsen hos Design og handelshuset. ❤️

Valutata 4 stelle su 5

En fed nytænkning

Virkelig flot Design og man kan sige at hele produktet er meget detaljeret og meget flot lavet godt håndværk

11 settembre 2026

Kære Richard

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 4 stjerner ⭐⭐⭐⭐

Det glæder os rigtig meget at høre, at du synes, produktet er nytænkende, flot designet og gennemført ned til de små detaljer. ❤️ Vi har stor kærlighed til godt håndværk og produkter, der skiller sig lidt ud, så dine fine ord betyder meget for os.

Vi sætter stor pris på dine 4 stjerner og tager dem med som motivation til fortsat at gøre os umage med både produkter, kvalitet og den samlede oplevelse. 🤩

Tusind tak fordi du valgte Design og handelshuset og tog dig tid til at dele din oplevelse.

Valutata 3 stelle su 5

Hurtig levering og præcis forklaring på…

Hurtig levering og præcis forklaring på hjemmesiden. Bestilte tømrer modellen. Træet på modellen er ikke samme type som skinner igennem og laver et lavere kvalitets produkt.

9 settembre 2026

Kære Claus

Tak for din anmeldelse og for din ærlige feedback.

Vi er glade for at høre, at du oplevede en hurtig levering, og at beskrivelsen på vores hjemmeside var præcis. Samtidig er vi selvfølgelig kede af, at tømrerfigurerne ikke helt lever op til dine forventninger til kvaliteten.

Vi ønsker, at vores kunder skal være tilfredse med deres køb hos Design og handelshuset, og derfor vil vi meget gerne have mulighed for at hjælpe dig. Vores kundeservice har forsøgt at kontakte dig telefonisk, da vi ikke tidligere har hørt fra dig omkring problemet, men det er desværre endnu ikke lykkedes os at få fat i dig.

Du er meget velkommen til at kontakte os, så vi kan høre nærmere om din oplevelse og sammen finde en god løsning. ❤️

Tak fordi du gjorde os opmærksomme på det – kundernes tilbagemeldinger er vigtige for os og hjælper os med fortsat at have fokus på både produkter, kvalitet og service.

Valutata 5 stelle su 5

Nemt at bestille og hurtig levering.

Nemt at bestille og hurtig levering.
Meget tilfreds med varen

4 settembre 2026

Kære Konnie

Tusind tak for din flotte 5-stjernede anmeldelse på Trustpilot ⭐⭐⭐⭐⭐

Hvor er det dejligt at høre, at du oplevede en nem bestilling og hurtig levering – og ikke mindst, at du er meget tilfreds med varen. 📦❤️ Det er lige præcis den samlede oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Tusind tak for de 5 stjerner og fordi du valgte Design og handelshuset. Vi håber at få fornøjelsen af at handle med dig igen. 🤩

Valutata 5 stelle su 5

Alt var helt perfekt og hurtig levering🙏🏼

3 settembre 2026

Kære Casper

Tusind tak for din flotte 5-stjernede anmeldelse på Trustpilot ⭐⭐⭐⭐⭐

Hvor er det skønt at høre, at alt var helt perfekt, og at du samtidig oplevede en hurtig levering. 📦❤️ Det er lige præcis den oplevelse, vi ønsker, at vores kunder skal have, når de handler hos os.

Tusind tak for de 5 stjerner og fordi du valgte Design og handelshuset. 🙏🏼🤩 Vi håber at få fornøjelsen af at handle med dig igen.

Valutata 5 stelle su 5

Kan godt anbefale køb her

Jeg købte en svendegave til min søn med gravering. Den var super flot. Og virkelig hurtig levering

Kære Christina

Tusind tak for din flotte 5-stjernede anmeldelse og din anbefaling ⭐⭐⭐⭐⭐

Hvor er det dejligt at høre, at du blev glad for svendegaven til din søn, og at graveringen gjorde gaven ekstra flot. 🎓❤️ En svendeprøve er en stor milepæl, og vi synes, det er fantastisk at få lov til at være en lille del af sådan en særlig dag.

Vi er samtidig rigtig glade for, at du fremhæver den hurtige levering – også når gaven skal personliggøres med gravering. 📦✨

Tusind tak fordi du valgte Design og handelshuset til din søns svendegave. Vi håber, at den vakte stor glæde og bliver et godt minde om hans flotte præstation. 🤩

Valutata 5 stelle su 5

Varen kom få dage efter bestilling og…

Varen kom få dage efter bestilling og var pakket rigtig godt ind, så risiko for beskadigelse af varen blev minimeret.

Kære Laura

Tusind tak for din flotte 5-stjernede anmeldelse på Trustpilot ⭐⭐⭐⭐⭐

Hvor er det dejligt at høre, at din bestilling kom hurtigt frem, og at du lagde mærke til, at varen var pakket rigtig godt og sikkert ind. 📦❤️

Vi gør os meget umage med indpakningen, så vores varer er bedst muligt beskyttet under transporten og kommer sikkert frem til vores kunder. Derfor betyder det ekstra meget, når det bliver bemærket. 🤩

Tusind tak for de 5 stjerner og fordi du valgte Design og handelshuset – vi håber at få fornøjelsen af at handle med dig igen.

Valutata 5 stelle su 5

Snabb leverans av bröllopsgåvan som var…

Snabb leverans av bröllopsgåvan som var viktigt för mig

2 settembre 2026

Hej Peter

Stort tack för din fina 5-stjärniga recension på Trustpilot ⭐⭐⭐⭐⭐

Vad roligt att höra att bröllopsgåvan kom fram snabbt – särskilt när det var viktigt för dig att få den i tid till den stora dagen. 💍🎁❤️ Vi vet hur betydelsefullt det är att kunna lita på leveransen när presenten ska ges vid ett speciellt tillfälle.

Tusen tack för ditt förtroende och för att du valde Design och handelshuset. Vi hoppas att bröllopsgåvan blev uppskattad och bidrog till en riktigt minnesvärd dag. 🥰

Rigtig fin vare og Hurtig levering

Rigtig fin vare og Hurtig levering

1 settembre 2026

Kære Conni

Tusind tak for din flotte 5-stjernede anmeldelse på Trustpilot ⭐⭐⭐⭐⭐

Hvor er det dejligt at høre, at du er rigtig glad for varen, og at din bestilling kom hurtigt frem. 📦❤️ Vi gør os umage for både at tilbyde fine produkter og få dem hurtigt og sikkert afsted til vores kunder.

Tusind tak for de 5 stjerner og fordi du valgte Design og handelshuset – det sætter vi stor pris på. 🤩

Valutata 5 stelle su 5

Fantastisk produkt och snabb leverans

Fantastisk produkt och snabb leverans. Verkligen unikt och personligt

1 settembre 2026

Hej Tatjana

Stort tack för din fantastiska 5-stjärniga recension ⭐⭐⭐⭐⭐

Vad roligt att höra att du är nöjd med både produkten och den snabba leveransen. ❤️ Vi blir extra glada över att du beskriver produkten som unik och personlig – det är precis den känslan vi vill skapa med våra produkter och presenter. 🎁🤩

Tusen tack för dina fina ord och för att du valde Design och handelshuset. Vi hoppas få nöjet att välkomna dig tillbaka igen. ❤️

God kundeservice

Jeg skulle bruge en figur om lørdagen og ringede for at sikre mig at jeg kunne nå at få figuren. Der blev ikke svaret, men jeg blev ringet op senere og de sagde at figuren sagtens kunne nå frem. Dagen efter havde jeg figuren:-)

25 agosto 2026

Kære Hanne

Tusind tak for din flotte 5-stjernede anmeldelse her på Trustpilot ⭐⭐⭐⭐⭐

Hvor er det dejligt at høre, at vi kunne hjælpe dig, så du fik figuren frem i god tid til lørdag. ❤️ Når en gave skal bruges til en bestemt dag, ved vi, hvor vigtigt det er at kunne stole på leveringen – og derfor er vi ekstra glade for, at du allerede havde figuren dagen efter. 📦🤩

Og selvfølgelig ringer vi tilbage, når vi ikke lige når telefonen – god og personlig kundeservice betyder rigtig meget for os.

Tusind tak for din anbefaling og fordi du valgte Design og handelshuset. Vi håber, at figuren vakte stor glæde. ❤️

Fin service og lækre produkter

Fin service og lækre produkter

28 agosto 2026

Kære Lisa

Tusind tak for din flotte 5-stjernede anmeldelse på Trustpilot ⭐⭐⭐⭐⭐

Hvor er det dejligt at høre, at du har været glad for både vores service og vores produkter. ❤️ Vi gør os umage med at finde spændende kvalitetsprodukter og samtidig give vores kunder en god og personlig oplevelse, når de handler hos os.

Tusind tak for de 5 stjerner og de søde ord – det betyder rigtig meget for hele TEAM Design og handelshuset. 🤩

Valutata 5 stelle su 5

Nem booking og hurtig levering.

Nem booking og hurtig levering.

26 agosto 2026

Kære Amalie

Tusind tak for din flotte 5-stjernede anmeldelse på Trustpilot ⭐⭐⭐⭐⭐

Hvor er det dejligt at høre, at du oplevede en nem bestilling og hurtig levering. 📦❤️ Vi gør os umage for, at det skal være både nemt, trygt og hurtigt at handle hos Design og handelshuset.

Tusind tak for de 5 stjerner og fordi du valgte at handle hos os – det sætter vi stor pris på. 🤩

Valutata 5 stelle su 5

Hurtigt forsendelse og god service

Hurtigt forsendelse og produktet var som forventet

24 agosto 2026

Kære Tina

Tusind tak for din flotte 5-stjernede anmeldelse ⭐⭐⭐⭐⭐

Hvor er det dejligt at høre, at du oplevede en hurtig forsendelse og god service, og at produktet levede op til dine forventninger. 📦❤️ Det er præcis den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder, hver gang de handler hos os.

Tak for de fine ord og fordi du valgte Design og handelshuset. Vi håber at få fornøjelsen af at handle med dig igen. 🤩

Valutata 5 stelle su 5

Altid hurtig og god service

25 agosto 2026

Kære Iben

Tusind tak for din flotte 5-stjernede anmeldelse ⭐⭐⭐⭐⭐

Hvor er det dejligt at høre, at du altid oplever hurtig og god service, når du handler hos os. ❤️ Det betyder ekstra meget, når vores kunder vender tilbage og fortsat er glade for den service, vi leverer.

Tusind tak for din loyalitet og fordi du vælger Design og handelshuset – det sætter vi stor pris på. 🤩

Valutata 5 stelle su 5

Väldigt snabba och kom i väldigt bra…

Väldigt snabba och kom i väldigt bra skick! Inga problem alls

22 agosto 2026

Hej Emil

Stort tack för din fina 5-stjärniga recension ⭐⭐⭐⭐⭐

Vad roligt att höra att din beställning kom fram snabbt och i riktigt bra skick. 📦❤️ Vi är noga med både paketering och snabb hantering, så det betyder mycket för oss att höra att allt fungerade helt problemfritt.

Tack för att du valde Design och handelshuset – vi hoppas få nöjet att välkomna dig som kund igen. 🤩

Valutata 5 stelle su 5

Super hurtig og behagelig service og…

Super hurtig og behagelig service og spændende varer/ gaver og gavekurve af rigtig god kvalitet.

21 agosto 2026

Kære Marianne

Tusind tak for din skønne anmeldelse ⭐⭐⭐⭐⭐

Hvor er det dejligt at høre, at du har været glad for både vores hurtige og behagelige service og vores udvalg af spændende varer, gaver og gavekurve. 🎁❤️

Vi lægger stor vægt på kvalitet og på at skabe en god oplevelse hele vejen fra bestilling til levering, så dine fine ord betyder rigtig meget for os.

Tusind tak fordi du valgte Design og handelshuset – vi glæder os til forhåbentlig at kunne inspirere og glæde dig igen. 🤩

Valutata 5 stelle su 5

Mange varer at vælge imellem.

Mange varer at vælge imellem.
Nem bestilling og meget hurtigt levering.
Forventningerne blev opfyldt.
Erling

20 agosto 2026

Kære Erling

Tusind tak for din flotte anmeldelse ⭐⭐⭐⭐⭐

Hvor er det dejligt at høre, at du var tilfreds med vores store udvalg, den nemme bestilling og ikke mindst den hurtige levering. 📦❤️ Det glæder os ekstra meget, at dine forventninger blev opfyldt – det er præcis den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Tusind tak fordi du valgte Design og handelshuset. Vi håber at få fornøjelsen af at handle med dig igen. 🤩

Valutata 4 stelle su 5

Imødekommende og hurtig ekspedition og levering.

Imødekommende og tager telefonen med det samme man ringer. Hurtig ekspedition og levering.
Har tidligere handlet hos dem, og har kun rosende ord til firmaet.

11 agosto 2026

Risposta di Design og handelshuset

Hej Dorthe. 1000 TAK for den fine anmeldelse af os her på Trustpilot. Du skal vide at det betyder utroligt meget for os, TAK fra hele TEAM Design og handelshuset

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più