Den hurtigste service jeg har oplevet! Bestilte en figur (inkl. gravering og indpakning) til fejring af min søns svendeprøve. Har afgivet ordren torsdag morgen, og kunne hente den i pakkeshop allerede... Leggi di più
Wauuuu for en service fra denne virksomhed. Jeg bestilte nogle lækre sager, der skulle bruges som gave. Jeg bestilte søndag og tirsdag kunne jeg hente pakken. Jeg havde skrevet, at jeg skulle bruge... Leggi di più
Jeg har bestilt derfra 2 gange. Første gang havde jeg pakken allerede dagen efter. 2 bestilling efter 2 dage. Så mega hurtig levering og figuren jeg købte begge gange var med gravering og pakket godt... Leggi di più
Altid en fornøjelse at handle hos Design & Handelshuset. Deres hjemmeside er nem at navigere på, der er hurtig ekspedition og levering. Derudover har de en fantastisk kundeservice, hvis man har spø... Leggi di più
Rigtigt hjerteligt velkommen hos os. Vi hjælper dig gerne med at finde den perfekte gaveløsning til enhver anledning. Hos Design og handelshuset arbejder vi med individuelle gaveløsninger til private og erhverv. Det er vigtigt for os, at du som kunde finder den ideelle gave, og du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på telefon +45 20 99 81 45, hvis du har spørgsmål til din bestilling eller til vores produkter. I vores fysiske butik på Højsagervej 2, 6920 Videbæk er vores personale altid klar med en hjælpende hånd og vejledning vedr. vores brede sortiment indenfor, metalfigurer, specialiteter, brugskunst og gavekurve.
Højsagervej 2, 6920, Videbæk, Danimarca
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore

Risposta di Design og handelshuset
Bestilte en svendegave-figur med gravering. Lynhurtigt leveret og figuren var helt som forventet, men jeg kunne dog godt ønske, at man kunne se graveringseksempler inden bestilling - jeg var ikke specielt imponeret over graveringen, ikke at den var grim, men den var nok ikke helt som forventet.

Risposta di Design og handelshuset
Virkelig flot Design og man kan sige at hele produktet er meget detaljeret og meget flot lavet godt håndværk

Risposta di Design og handelshuset
Hurtig levering og præcis forklaring på hjemmesiden. Bestilte tømrer modellen. Træet på modellen er ikke samme type som skinner igennem og laver et lavere kvalitets produkt.

Risposta di Design og handelshuset
Nemt at bestille og hurtig levering.
Meget tilfreds med varen

Risposta di Design og handelshuset
Jeg købte en svendegave til min søn med gravering. Den var super flot. Og virkelig hurtig levering

Risposta di Design og handelshuset
Varen kom få dage efter bestilling og var pakket rigtig godt ind, så risiko for beskadigelse af varen blev minimeret.

Risposta di Design og handelshuset
Snabb leverans av bröllopsgåvan som var viktigt för mig

Risposta di Design og handelshuset
Rigtig fin vare og Hurtig levering

Risposta di Design og handelshuset
Fantastisk produkt och snabb leverans. Verkligen unikt och personligt

Risposta di Design og handelshuset
Jeg skulle bruge en figur om lørdagen og ringede for at sikre mig at jeg kunne nå at få figuren. Der blev ikke svaret, men jeg blev ringet op senere og de sagde at figuren sagtens kunne nå frem. Dagen efter havde jeg figuren:-)

Risposta di Design og handelshuset
Hurtigt forsendelse og produktet var som forventet

Risposta di Design og handelshuset
Väldigt snabba och kom i väldigt bra skick! Inga problem alls

Risposta di Design og handelshuset
Super hurtig og behagelig service og spændende varer/ gaver og gavekurve af rigtig god kvalitet.

Risposta di Design og handelshuset
Mange varer at vælge imellem.
Nem bestilling og meget hurtigt levering.
Forventningerne blev opfyldt.
Venlig hilsen
Erling

Risposta di Design og handelshuset
Imødekommende og tager telefonen med det samme man ringer. Hurtig ekspedition og levering.
Har tidligere handlet hos dem, og har kun rosende ord til firmaet.