Jag beställde en uppsättning med personliga väskor (necessär, bag och resväska) till sonen i studentpresent. Varorna levererades mycket snabbt. Bag och necessär kom i separata tygpåsar och en... Leggi di più
L'azienda ha risposto
❌❌ KACKERLACKOR I VÄSKOR❌❌ Köpte en barnryggsäck med namn på superfin. När vi öppnar den för första gången så ligger det en förbannad j**la torkad stor fet KACKERLACKA i den! Äckligaste jag sett, de... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Var i kontakt med kundservice via mail i ett ärende kring min kommande beställning. Fick mycket trevligt bemötande. Ärendet löste sig oerhört snabbt och smidigt. Servicen var på absolut toppnivå. Om... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Försäljning av personliga presenter för alla tillfällen. Hos oss hittar du personliga och unika presenter för t.ex. bröllp, dop, födelsedag, mors dag, fars dag, jul och mer därtill. Snabb och trygg leverans
Sorundavägen 537, 14896, Sorunda, Svezia
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 2 settimane
Bag och necessär kom i separata tygpåsar och en fantastiskt fin presentförpackning, av hög kvalitet, samt med ett personligt kort.
Samtliga artiklar ser ut att vara av god kvalitet och texten är fint sydd.
Jag förväntade mig något bra, men blev ändå positivt överraskad! Detta är en gåva som andas både lyx och personlighet.
Jag kommer absolut att rekommendera Rofa till andra framöver!

Risposta di Rofa Design AB
Bestilte en ølkurv med gravering. Veldig fornøyd med produkt og leveringstid.

Risposta di Rofa Design AB
That is my second purchase of the glass eggs! So satisfied and got them within 2 days! Amazing!

❌❌ KACKERLACKOR I VÄSKOR❌❌
Köpte en barnryggsäck med namn på superfin. När vi öppnar den för första gången så ligger det en förbannad j**la torkad stor fet KACKERLACKA i den! Äckligaste jag sett, den vill jag absolut inte använda till min son! Vill helst bränna upp den! Vart tillverkas ens dessa väskor?! Ni tar ett fett pris men det är säkert inte ens ni som sitter och producerar dom! Jag kommer gå ut i tidningen med detta har aldrig varit med om detta fy fasiken säger jag bara! Betalar för att få kackerlackor usch!! ❌❌REKOMMENDERAR INTE❌❌

Risposta di Rofa Design AB
Köpte två whiskyglas med personlig gravering (namn och text) som present till en kollega som går i pension. Glasen i sig är väldigt fina, likaså graveringen och presentlådan – helhetsintrycket hade kunnat bli riktigt bra.
Tyvärr drogs upplevelsen ner av att glasen var smutsiga vid uppackning, med tydliga fingeravtryck och fläckar.
Det såg ut som man använt glasen under ett mellanmål i en förskoleklass. Detta gav ett lite ofärdigt och mindre exklusivt intryck, särskilt med tanke på att det är en presentprodukt.
Ett enkelt steg, som att putsa av glasen innan de packas ner i lådan, hade gjort stor skillnad för helhetsupplevelsen. Ett vänligt tips för framtiden.

Meget skuffende oplevelse.
På hjemmesiden stod der tydeligt, at man ville få en nøglering som gave ved køb over et bestemt beløb. Jeg afgav min bestilling, men da jeg hentede min pakke, var nøgleringen ikke med.
Jeg kontaktede deres kundeservice for at gøre opmærksom på det, men i stedet for at hjælpe eller finde en løsning, nægter de bare, at tilbuddet fandtes. Det virker ærligt talt uprofessionelt og meget useriøst.
Det handler ikke engang om værdien af en nøglering, men om at en virksomhed bør stå ved det, de reklamerer med. Når man som kunde bliver afvist på den måde, giver det ikke meget tillid til virksomheden.
Kan desværre ikke anbefale dem.

Risposta di Rofa Design AB
Köpte en dop tavla och för det priset förväntar man sig verkligen att de är helt. Men tavlan kom söndrig och det fattades en flärp som man stänger med. Istället för att skicka en ny så postar dom en flärp dom tycker jag själc ska limma på. Ur uselt och dåligt, rekommenderar ingen att köpa här

Risposta di Rofa Design AB
Jag är extremt besviken på både kvaliteten och kundservicen. Jag beställde en personlig ryggsäck med namn som present, och den kom skadad. Trots tydlig information om felet vägrar företaget ta ansvar.
Eftersom det var en gåva och jag inte hade möjlighet att ordna en ny i tid, var jag tvungen att ge bort den ändå. Jag bad därför om rimlig kompensation, men möttes av otrevligt bemötande och total ovilja att hjälpa. Deras enda lösning är att kunden ska returnera varan – oavsett om det ens är möjligt i situationen.
Det mest anmärkningsvärda är att när jag sa att jag skulle lämna ett omdöme om min upplevelse, fick jag svaret att jag “kan göra det”. Det visar tydligt att de inte bryr sig om kundens upplevelse eller rykte.
Att sälja personliga produkter och sedan inte ta ansvar när något är fel är oacceptabelt. Jag rekommenderar verkligen andra att tänka en extra gång innan de beställer härifrån.

Risposta di Rofa Design AB
Jag fick ett presentkort på hela 3800 kr av min familj och mina närmsta när jag fyllde år, på Rofa Design. Jag beställde resväska, kabinväska, vattenflaska, nyckelring, necessär, makeup väska. Och en sidenmorgonrock! Jag fick så mycket för pengarna för jag hade dessutom en 20% rabattkod vid alla hjärtans dag! Nej, jag fick hem mina saker, endast två dagar senare, blev jag riktigt imponerad! Allting kändes ännu bättre kvalitet än min förhoppning. Skitsnygga produkter! Så otroligt nöjd, och fick jättefin service på mejlen och telefon. Jag har tidigare köpt ett påkostat skärbrädet till en av mina bästa vänner härifrån, och det var även det as snyggt och grym kvalitet. Jag kommer definitivt tillbaka!

Risposta di Rofa Design AB
Otrolig samarbetsvillig och omtänksam team och kundtjänst. Produkten var perfekt i en vacker present kartong. Rekommenderar verkligen.

Risposta di Rofa Design AB
Super god hurtig og effektiv kundeservice!
Havde for 2 år siden købt et armbånd der nu er gået i stykker, og de har sendt et nyt med det samme.
Kan klart anbefale dem

Risposta di Rofa Design AB
Fantastisk service och bemötande och inte tala om produkterna, köpte verktygslådan :) så nöjd och vet en liten kille som kommer ha massor av skoj med den när han blir äldre :)

Risposta di Rofa Design AB
Vi købte 2 morgenkåber. Den ene var i stykker, og vi bad om kompensation for at udbedre fejlen - som er meget i stil med Rofa Design’s bæredygtighedsstrategi. De ville ikke betale for udbedring af fejl, men hellere sende en ny. Det er ikke cirkulært, og strider mod deres ellers fint beskrevne filosofi, så vi har selv betalt en skrædder for at reparere den. Øv øv øv…

Risposta di Rofa Design AB
Fantastisk fin kundsupport all eloge till er

Risposta di Rofa Design AB
Hjalp mine forældre med at bestille en rygsæk med navn.
Den kom desværre hjem uden navn, men kundeservice tilbød at sende en ny rygsæk med navn, og uden beregning for os. Ligeledes ville de sende en returlabel med så vi kunne sende den første rygsækken retur.
Tasken er simpelthen så fin!!

Risposta di Rofa Design AB
Ångerrätt inom 14 dagar gäller inte om det blir fel storlek. Får förslag om att köpa en ny, se upp för oseriös aktör

Risposta di Rofa Design AB
da jeg fik ordregodkendelsen ændrede leveringdatoren sig fra 4-5 dage til 18 dage og derfor kan min gave ikke nå frem i tide. havde naturligvis købt andet sted hvis de havde været ærlige med leveringsdatoen

Risposta di Rofa Design AB
Elendig kundeservice! Og bemerk at når du handler hos dette firma har du ingen angre eller bytterett! Her er det bare å styre unna og velge et annet firma!

Risposta di Rofa Design AB
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.