Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Nem og overskuelig webside med masser af inspiration. Jeg fandt hvad jeg skulle bruge. Hurtig levering. Jeg er tilfreds og vil formentlig kigge dér igen, næste gang jeg skal bruge noget til huset elle... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Service udover det normale, er hvad man får når man skriver til Christina fra designhome. Jeg har aldrig oplevet sådan en god service og vanvittig tålmodighed før. Hun tager sig tid til at svare på a... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ville bestille et TV bord sent en aften men noget gik galt ift. betaling. Skrev en mail til Designhome for at høre om de kunne se hvad der gik galt, så jeg evt. ikke fik lavet to ens bestillinger. D... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jeg er POSITIV overrasket over den nemme og direkte telefoniske kontakt, i denne ellers digitale verden. Jeg fik hentet en knagerække, fik den hjem og fandt den forkert størrelse. Igen direkte servi... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di articoli per l'illuminazione
  2. Negozio di mobili
  3. Negozio di arredamento da giardino
  4. Internet point
  5. Negozio di divani

Scritti dall'azienda

Salg af unikke lamper, møbler, outdoor - alt til hjemmet som du ikke typisk kan finde andre steder. Vi forhandler egne produkter og spændende produkter fra vores samarbejdspartnere i hele Europa. Eneforhandler af udepejsen The Bubble som er en eksklusiv udendørs pejs. Forhandler af unikke lamper fra Gantlights af vores populære betonlamper. Vi forsøger at give den bedste service og løbende finde nye spændende produkter som ikke typisk findes i andre butikker. Endvidere forhandler af vores populære 3D verdenskort som er smukke at have hængende i din stue eller over dit skrivebord. Vi har alt i cortenstål - et lækkert materiale som bruges udendørs til havekrukker, trapper, grill og bålfade. Vi elsker at give dig en god service så besøg vores hjemmeside og vi gør alt for at give dig en god købsoplevelse.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Come questa azienda usa Trustpilot

4,6

Tutte le recensioni

36 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Hej Susanne

Du skal have tak for din anmeldelse af os - den er vi meget glad for.

Valutata 5 stelle su 5

Meget hurtig ekspedering og levering.

25 marzo 2024

Hej Jonas

Tak for de 5 stjerner og de pæne ord.

Havde problemer med leveringen

Havde problemer med leveringen - min fejl havde misset et bogstav i min Adr, skrev til designhome og fik den fineste service & hjælp og det endte faktisk med at pakken blev leveret ved min hoveddør selvom det ikke var aftalt så virkelig fin service. Selve møblet havde jeg lidt problemer med at samle men det lykkedes og det er så fint 🤗

11 marzo 2024

Kære Lotte

Tusinde tak for de pæne ord og de 5 stjerner - dem er vi glade for. Dejligt at der lykkedes at få pakken helt hjem til dig og godt at høre at du er tilfreds med produktet

Håber at se dig en anden gang igen

Valutata 5 stelle su 5

Fin garderobe stativ let at samle og…

Fin garderobe stativ let at samle og godt stanilt

2 marzo 2024

Hej Lone Marie

Tusinde tak for de 5 stjerner - dejligt du er glad for garderobe stativet.

Godt produkt

Godt produkt, hurtig levering, god pris

5 febbraio 2024

Hej Henrik

Vi er glade for din tid for anmeldelse og at du er tilfreds med såvel produkt, levering og pris - tak.

Rigtig god dag

Valutata 5 stelle su 5

Fantastisk produkt og en ultra god…

Fantastisk produkt og en ultra god service ...bedste anbefalinger herfra

13 gennaio 2024

Hej Jim

Tusinde tak for de tænde ord - det er vi glade for. Håber at se dig en anden god gang.

Ekstrem hurtig levering

Bestilte varen på hjemmesiden, og allerede to dage efter, blev den leveret.
Super god service.

16 gennaio 2024

Hej Claus

Mange tak for din anmeldelse - det er værdsat. Vi gør vores til at håndtere ordre hurtigst muligt.

Håber at se dig en anden god gang.

Hilsen fra
Christina, Designhome.dk

Valutata 5 stelle su 5

Hurtig service og kundeservice i top.

Hurtig service og kundeservice i top.
TAK.

4 gennaio 2024

Hej Hanne

Mange tak for din tid til at sende en anmeldelse og vurdering af vores service. Vi er naturligvis glade for de 5 stjerner du har givet os og gør vores bedste for at leve op hertil.

Tak,

Nemt og hurtigt….

Nemt og hurtigt….
Dejligt at kunne få det tilsendt, synes dog betaling af fragt er lige i overkanten.

5 dicembre 2023

Hejsa Marlene

Mange tak for de 5 x stjerner. Dem er vi meget glade for. Ja desværre er vi nødsaget til at tage lidt for fragten - den stiger desværre hele tiden. Æv - men dejligt du er glad til trods.

Håber at se dig igen.

Valutata 5 stelle su 5

Super service og hjælp i hele forløbet. Stor tak til Christina, der var med hele vejen.

12 dicembre 2023

Hej Finn

Tusinde tak for dine pæne ord - jeg er glad for at du værdsætter vores service.

Rigtig god jul, når den kommer

God oplevelse

God oplevelse - god service selvom der var en reklamation på deres produkt

27 novembre 2023

Kære Brian

Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner. Vi er glade for dem og specielt da vi jo havde et lille "bump på vejen" - men kun godt at vi fik det løst til din tilfredshed

Håber at se dig en anden gang

Valutata 5 stelle su 5

Fik muligheden for at afhente i sidste…

Fik muligheden for at afhente i sidste øjeblik
Fremvisning af diverse udgaver af lampen
👍

9 novembre 2023

Hej Morten

Mange tak for din positive anmeldelse 👍

Håber du er blevet glad for lamperne og de hænger fint

Valutata 5 stelle su 5

Super service. GLS mistede pakken under transport, og Designhome trådte til og hjalp. Desværre er pakken ikke fundet 'endnu', men Designhome valgte at sende en ny vare.
Tak for hjælpen

29 ottobre 2023

Hej Niklas

Ja det er en træks situation når en pakke forsvinder i GLS space !

Det skal ikke komme dig til last - så en ny er på vej til dig som du ved!

Men tak fordi du værdsætter dette med dette indlæg

Alt er som lovet

Alt er som lovet, det smukkeste juletræ. Virkelig naturtro. Kan næsten ikke vente med at få det pyntet

7 novembre 2023

Hej Dorthe

Mange tak - det er pænt af dig med din anmeldelse.

Ja vores Spritzguss model af juletræ er meget naturtro - så dejligt du synes om det.

Nyd træet og julen, når den kommer.

Valutata 5 stelle su 5

Hurtig levering, varen som forventet

7 novembre 2023

Hej Stephan

Mange tak for de 5 stjerner - dem er vi glade for. Tak for tiden til din anmeldelse.

God weekend
designhome.dk

Skobænk

Vores køb blev ekspederet utrolig hurtigt!

24 ottobre 2023

Hej Susanne

Mange tak for det - dejligt du er tilfreds.

Ja nogle produkter kan vi sende forholdsvis hurtigt og andre er der længere ekspeditionstid, som der står under hvert produkt.

Håber at se dig igen.

Super god service

Hurtig levering af nogle flotte lamper.

2 ottobre 2023

Hej Johnni

Du skal have mange tak for din anmeldelse og tid herfor

Det glæder os at du er tilfreds med lamperne

Alt i orden

Fin hjemmeside, nemt at bestille - hurtig og præcis levering. Godt tilfreds.

22 settembre 2023

Hej Hans Jakob

Mange tak for din tid til at sende os dine kommentarer og det glæder os at du har haft en god købsoplevelse

Håber at se dig igen en anden gang

Nemt og hurtigt

Nemt, enkelt og hurtig levering.

5 settembre 2023

Kære Louise

Mange tak for din tid til at give os en anmeldelse - og dejligt du er tilfreds med os - vi gør vores bedste

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più