Hurtig levering, god pris MEN den ene af de 3 boblelamper virker ikke. Afventer svar på mail vedr retursending og ny lampe.. Opdate: Fået svar på mail, dagen efter min afsendelse (selvom det er helli... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Jeg fik mine vare inden for 2 dage! Snakkede også med chefen, meget imødekommende og kunne besvare mine spørgsmål til tops! Kan klart anbefale at handle hos dem!
Alt var som jeg havde forventet. Der var et fyrfadslys som ikke virkede. Jeg kontaktede dem, og har efterfølgende modtaget 8 nye fyrfadslys med timer, det syntes jeg er imponerende, tak til Premiumle... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Nemt at bestille og hurtig levering. Produktet levede op til forventningerne. Ikke sidste gang jeg handler hos Premium Led.
Le persone hanno visualizzato anche
Det er første gang vi handler der men…
Det er første gang vi handler der men der er en hurtig ekspedition at varen som vi glæder os til
Opdate: Fået svar på mail, dagen efter min afsendelse (selvom det er helligdag). Og der bliver tilsendt en ny lampe efter påske. God service 👍
Fine lamper billige og hurtigt fremme 😊
Nemt at bestille og hurtig levering
Nemt at bestille og hurtig levering. Produktet levede op til forventningerne.
Ikke sidste gang jeg handler hos Premium Led.
Nem bestilling & hurtig levering
Nem bestilling, gode billeder af varerne. Hurtig levering og smukke produkter. Jeg er tilfreds :-)
Virkelig søde mennesker i kundeservice
Virkelig søde mennesker i kundeservice. Havde spørgsmål til min smukke lampe, og de var simpelthen så søde og hjælpsomme.
Jeg fik mine vare inden for 2 dage
Jeg fik mine vare inden for 2 dage!
Super flotte LED lys!
Super flotte LED lys!
Nem bestilling og hurtig levering.

Risposta di Premiumled
Alt var som jeg havde forventet
Alt var som jeg havde forventet. Der var et fyrfadslys som ikke virkede. Jeg kontaktede dem, og har efterfølgende modtaget 8 nye fyrfadslys med timer, det syntes jeg er imponerende, tak til Premiumled.
Kan virkelig anbefale deres lys og service

Fik mine lys forleden
Fik mine lys forleden, og må bare sige at det er de flotteste led lys jeg til dato har haft. De er utrolig naturlige, samt en fed rustik overflade, som man ikke ser bedre. Ikke sidste gang jeg handler her.

Risposta di Premiumled
Jeg er meget glad for den hurtige…
Jeg er meget glad for den hurtige levering af min super pakke led lys

Risposta di Premiumled
Jeg har haft en rigtig god oplevelse…
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Premiumled. Produkterne er i rigtig god kvalitet, og priserne er meget fair. Bestillingen var nem, og leveringen gik hurtigt.
Derudover er kundeservicen super venlig og hjælpsom

Genialt koncept
Fantastisk kundeservice via lifesupport. Fik gave med uden jeg var blevet lovet noget.Hurtig levering, flotte æsker og gode varer.
Kan ikke roses nok, fedt firma

Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.