Nem og overskuelig webside med masser af inspiration. Jeg fandt hvad jeg skulle bruge. Hurtig levering. Jeg er tilfreds og vil formentlig kigge dér igen, næste gang jeg skal bruge noget til huset elle... Leggi di più

Service udover det normale, er hvad man får når man skriver til Christina fra designhome. Jeg har aldrig oplevet sådan en god service og vanvittig tålmodighed før. Hun tager sig tid til at svare på a... Leggi di più

Ville bestille et TV bord sent en aften men noget gik galt ift. betaling. Skrev en mail til Designhome for at høre om de kunne se hvad der gik galt, så jeg evt. ikke fik lavet to ens bestillinger. D... Leggi di più

Jeg er POSITIV overrasket over den nemme og direkte telefoniske kontakt, i denne ellers digitale verden. Jeg fik hentet en knagerække, fik den hjem og fandt den forkert størrelse. Igen direkte servi... Leggi di più

1. Negozio di articoli per l'illuminazione
  2. Negozio di mobili
  3. Negozio di arredamento da giardino
  4. Internet point
  5. Negozio di divani

Salg af unikke lamper, møbler, outdoor - alt til hjemmet som du ikke typisk kan finde andre steder. Vi forhandler egne produkter og spændende produkter fra vores samarbejdspartnere i hele Europa. Eneforhandler af udepejsen The Bubble som er en eksklusiv udendørs pejs. Forhandler af unikke lamper fra Gantlights af vores populære betonlamper. Vi forsøger at give den bedste service og løbende finde nye spændende produkter som ikke typisk findes i andre butikker. Endvidere forhandler af vores populære 3D verdenskort som er smukke at have hængende i din stue eller over dit skrivebord. Vi har alt i cortenstål - et lækkert materiale som bruges udendørs til havekrukker, trapper, grill og bålfade. Vi elsker at give dig en god service så besøg vores hjemmeside og vi gør alt for at give dig en god købsoplevelse.

4,6

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Mega flot .og god kvalitet

Mega flot .og god kvalitet. Er meget tilfreds

19 gennaio 2025

Hej Anna

Tusinde tak for din tid for at anmelde og naturligvis for de 5 stjerner - dem er vi meget glade for.

Håber at se dig igen en anden god gang.

Hurtig forsendelse

Hurtig forsendelse

14 gennaio 2025

Hej Bent

Tak for din bedømmelse af os og dejligt du er tilfreds

Vi ses måske en anden god gang

God service og hurtig svar

God service og hurtig svar

13 gennaio 2025

Hejsa Pia

Jeg er glad for din tilbagemelding og de 5 stjerner du har givet os

Tusinde tak

Vh Christina

God kundeservice

Havde længe været på udkik efter en specifik lampe i krom, og så fandt jeg den lagt om længe Hos 2 net butikker, men Designhpme var billigst - havde den dog ikke på lager men kunne levere på ca. 5-7 dage. Jeg bestilte den så efter ca. 1 uge fik jeg beskeden at den ikke var på lager, og at den først kunne leveres i maj måned. Det ville jeg ikke vente på så deres supporter og undertegnede annullerede ordren. Stor var min forbavselse da jeg hen på eftermiddagen fik besked fra GLS at de have en pakke til mig fra Holland og da jeg kom hjem stod pakkerne uden før døren. Supporten kom tilbage til mig næste dag - de havde opdaget fejlen og beklagede meget. Deres logistik skal nok ses lidt efter i krogene - men generelt venlige og kompetente supporter

19 gennaio 2025

Kære Ove

Tak for de 5 stjerner og din tilfredshed med såvel, produkt, pris og vores service.

Godt vi lykkedes selvom vi have en lille "forhindring" som vi skrev til dig om og vi fik klaret.

Håber at se dig en anden god gang

Designhome.dk

Hej Jane

Manger tak for dine 5 stjerner som du har givet os - og kun dejligt når det går bedre end forventet.

Vi ses en anden god gang.

Designhome

Jeg har ikke hængt det op endnu

Jeg har ikke hængt det op endnu, men glæder mig til det er hængt op.
Det er super flot.

3 gennaio 2025

Risposta di Designhome ApS

Tak Marianne og dejligt at du allerede er glad for dit verdenskort

Det skal blive godt at få det op på væggen

God dag og tak for 5 stjerner

Designhome

Vi har købt er verdenskort i…

Vi har købt er verdenskort i valnøddetræ, super flot og god kvalitet. Meget hurtig levering.

4 gennaio 2025

Hej Tove

Tusinde tak for din tid til at anmelde vores service og verdenskort. Det er vi meget glade for.

Håber at se dig en anden gang

Ok vare

Så kom varen fra “the land of far far-away. 👍

25 dicembre 2024

Hej Jakob

Tak for din tid for at anmelde os. Dejligt vi fik koordineret omkring leveringstid som er lidt længere på dette konkrete produkt som noteret under selve produktet.

God dag og godt nytår herfra.

Super købsforløb

Vi har gennem årene købt flere Kobberlamper hos Designhome, og hver gang med udstrakt service fra Christina, der kan finde de rigtige lamper til vores smag blandt de mange forskellige varianter, for ingen lamper er helt ens. Stor anbefaling herfra.

18 dicembre 2024

Kære René

Dejligt at se jer igen og vi lykkedes med at finde de for jer helt rigtige lamper !

Tak for de pæne ord. I ønskes en glædelig jul

Fantastisk service!

Super hurtig og venlig service da vi havde fået bestilt en forkert vare - her gås der det ekstra skridt for at hjælpe kunden!

16 dicembre 2024

Hej Kristian

Mange tak for at du værdsætter vores service - det er godt at høre.

Godt vi lykkedes med at finde det rigtige produkt til dig.

Designhome

Produkt og levering helt i top

Produkt og levering helt i top, men lidt for aggressiv markedsføring i form af alt for mange mails om alt muligt: vi har modtaget ordren; vi behandler ordren; ordren er gennemført; rabatkode til næste gang; trustpilotx2; vi kan se din kurv ikke er tømt.

Så det bliver 4 stjerner med pil op.

3 dicembre 2024

Hej

Tak for din positive anmeldelse af produkt og levering. Vi kan godt se der er sendt et par mails for meget ud - men vi vil jo så gerne se dig igen !

Spøg til side og tak for konstruktiv feed back - vi har nedsat antal af mails der sendes - husk dog at er du tilmeldt nyhedsbrev kan det nemt slås fra igen

Håber at se dig igen en anden god gang

Hurtig service

Hurtig service - hurtig og yderst behagelig kontakt.
Har handlet der flere gange.

18 ottobre 2024

Hej Jeanette

Mange tak for de pæne ord. Vi er glade for at se dig igen og din tilfredshed med os.

Designhome

Rigtig god service og betjening .

Rigtig god service og betjening .

6 dicembre 2024

Hej Morten

Mange tak for de pæne ord og din tid for din anmeldelse. Det er altid dejligt at høre at det bliver værdsat

Designhome.dk

Dejlig personlig betjening i telefonen

Dejlig personlig betjening i telefonen, sød og venlig pige, trods tidlig morgen, besvarede mine spørgsmål👍tak for det! Er meget glad for mit garderobestativ🤭

26 novembre 2024

Kære Lisa

Tusinde tak for de søde og og at du værdsætter vores samtale

Dejligt du er glad for garderobestativet

Bestilte et 3D Verdenskort i egetræ

Bestilte et 3D Verdenskort i egetræ, med bjerge, floder og søer. Det tog lidt længere tid (3 uger) Men må sige at da produktet kom frem: Hold nu k*** hvor er det flot og lækkert. Det er virkelig virkelig flot.
Samtidig kunne jeg se at pakken kom fra Ukraine. Virkelig en flot gestus at man støtter det land, som har det svært. 5 ud af 5 fra mig

4 novembre 2024

Kære Danny

Tusinde tak for din tilbagemelding !

Også at du værdsætter kvaliteten og produktionslandet og så enig i dine betragtninger